Kizlar sevincle yazmıştım Mayıs annesiyim diye.. ne yazık ki bdbegimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum bu gun:, ((
Tüm annelerin bebegini Allah bağı slasin. Saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.
Dualarim sizinle. Lutfen siz de benden esirgemeyin
muayene ücretleri nasıl canım ssk ya indirim oluyor mu? aahh ahh özel sigorta yaptıramadan geldi minnoşum:26:Ataşehir Memorial hastanesinde Arzu İlknur Özdemir'e gidiyorum. Oğlumu onunla dünyaya getirdim şimdi kızımı takip ediyor. Sıkılmadan üşenmeden açıklama yapar. Güleryüzlü ve hassastır. Herzaman ulaşılabilir durumdadır. Başkasına önemsiz gibi gelen konuları bile atlamaz inceler hele ki kanama, ağrı, kasılma vs asla...Hastanenin doğum ve yenidoğan bölümleri de doktorundan hemşiresine kadar çok iyi.
Kizlar sevincle yazmıştım Mayıs annesiyim diye.. ne yazık ki bdbegimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum bu gun:, ((
Tüm annelerin bebegini Allah bağı slasin. Saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.
Benim de 98 cikti bakalim tutacak mi:))
muayene ücretleri nasıl canım ssk ya indirim oluyor mu? aahh ahh özel sigorta yaptıramadan geldi minnoşum:26:
canım büyük geçmiş olsun allah sabır versin umarım yakın zamanda yine hamile kalırsın
merhaba,ne güzel şanslısın ben özele gittigim halde 10 dk bile bakmıyorlar deliriyorum,dogru düzgün doktor bulamadım ya off,tam buldum derken hayal kırıklıgı oluyor,maalesef özel hastaneler soyguncu resmen,12 kasımda muayeneye gittim gültepe avıcenna hastanesine,doktor çok iyi ilgilendi begenmiştim tamam doktorumu buldum artık diyordumki bugün yanıldıgımı anladım,arada sırada sag tarafımda sancı oluyor tedirgin oldum,10 günlük kontrol süremden yararlanmak için hastaneye gittim ama,doktorla bile görüştürmediler ilk başta kontrol oldugu için,yanındaki asistanı kapıyı açıp neyin var diye sordu,sancım oluyo dedim,kanaman varmı dedi,yok dedim,içeriye girdi,tahlil kagıdı getirdi idrar tahlili bunu yaptır gel dedi,neyse yaptırdım,sonucu göstercem,yine içeriye alınmadım,asistan dışardan aldı doktora gösterdi,sonuç iyiydi bakmıştım zaten,sonuç iyi çıkınca beni içeriye almak zorunda kaldılar,sancım var diyorum kadına,ultrasondan bi bakalım içim rahatlasın bari diyorum,daha 1 hafta oldu bakalı baksam nolcakki aynıdır dedi,12 kasımda gittigimde 1 ay sonra gel demişti,bugünde diyorki bu ay sonu gel o zaman bakarım,muayene ücreti verseydim bayılarak bakardı,ne kadar fırsatçılar Allahım özel hastanelerden bıktım artık,kızlar avrupa yakasında önerebilceginiz hastaneler varmı leventte oturuyorum,çok uzak olmasın yeter,2 hafta sonrada haliç hospıtale gitcem,çogu kişi orayı önerdi,bide oraya gidim bakalım,k.bakmayın uzun oldu bayagı,içimi döktüm
Benimde 26 cikti.merak ettim bak simdi.cogu kisi erkek diyo kiz diyen iki kisi oldu simdilik.cinsiyetinin ne oldugu hic farketmez ama insan merak ediyor iste.
canım ben haliç hospital a gittim .Ama hiç memnun kalmadım figen hanımdan cok sinirli gibi ilgilenmek istemiyor.Bağcılar medipol derya uyana gidiyorum cok memnun kaldım telefon numarasını felan verdi.Tavsiye ederim.
Selam arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum.Bebeğini kaybedenler olmuş rabbim sabırlar versin.Bikaçgündür dışarıya cıkabilecek bi yoldaş bulduğum için bir sürü alışveriş yaptım 3.5 liraya çıtçıtlı badi kendime pijama gecelik pazen battaniyelik kumaşlar nevresim takımı için kumaşlar aldım sağolsun annem hepsini dikecek Ama çok yoruldum,dinlenme vakti artık bu arada soldaki miniğimi hissettim acaip bir duygu Allahım herkese nasip etsin ama sağdakini hissedemedim anladım ki ileriki aylarda çok yorulucam şimdiden zorlanıyorum.
cnm şuan haliç hospıtalda füzen hanım ve güren bey var,aslında güren beye kuzenim gidiyor,çok memnun hatta ailecek güren beyle görüşüyorlar bayagı samimi oldular,ama benim eşim erkek doktor istemiyor,o yüzden bende füzen hanıma gitmeyi düşünüyorum,bakalım denemekte fayda var...
pardon füzen yazıcaktım karıştırdım.Anladım hayırlısı olsun belki memnun kalırsın.
Ayy ne guzel bi haber bu:) allah kucağına almak nasip etsin:) cok isterim bende bi kızım olmasını..Bir kızım daha olacakmış öğrendik bugün darısı isteyenlerin basına
Allah sabit versin canım üzüldümKizlar sevincle yazmıştım Mayıs annesiyim diye.. ne yazık ki bdbegimin kalbi durmuş. Kürtaj oldum bu gun:, ((
Labne peynirleri çok katkı maddeli o yüzden çok tercih edilmiyor diye biliyorum. Süt yoğurtla aranız nasıl, onları deneseniz?arkadaşlar ben hamile kaldıktan sonra peynirden soğudum yiyemiyorum ama, labne yiyebiliyorum acaba aynı faydayı sağlıyo mudur
Cinsiyetini göstermemiş olsada,dr kemik yapısından bir kiz olabileceğini söyledi :)
Benimde 4 yaşında bir kızım var, kız çocuklarını çok severim zaten. Allah sağlık versin yavrularımıza inşaAllah.
sonrası hiç mühim değil..
Haklısınız , sarışın oldum ve ayın sonunda gebeliğimi öğrendim.Hatta evde hep bunun esprisi dönüyor.Keramet saç rengindeymiş diye :) 16.haftaya kadar bekleyip bitkisel boya ile orjinal rengime döneceğim.Doğuma kadar bakım haricinde rengiyle uğraşmamış olurum.Tavuğa bende ara verdim.Aslında hamilelik bir nevi detoks oldu benim için.Kozmetik kullanmıyorum,deodorant parfümler kutulara kondu,kaldırıldı.Bunlar hepsi önlem takdir Allahın,sağlıklı bebekler dünyaya getiririz inş.
Sevgiler
canım bizim enişte şifada başhekim harika bir hastane ama maalesef ssk geçmiyor özel sigorta lazım bundan ötürü ben gidemiyorum anadolu yakasında oturanlara emrah kol u tavsiye ederim ataşehir şifada kendisi ve 10 numara bir doktor görümcemin ilk çocuğunu o doğurtmuştu....artık kısmet 2.ye ben de ona gitmek istiyorum
Cinsiyetini göstermemiş olsada,dr kemik yapısından bir kiz olabileceğini söyledi :)
Benimde 4 yaşında bir kızım var, kız çocuklarını çok severim zaten. Allah sağlık versin yavrularımıza inşaAllah.
sonrası hiç mühim değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?