Bende bilniyorum 23 araliga kaldi canim
Gözün Aydın :)) kız bebişlere ben de bayılıyorum çok şanslısınGünaydın mayıs anneleri umarım herkesin keyfi yerindedir.. Ben dün ikili test sonucumu aldım çok şükür düşük risk çıkmış. Down için 1/9720 risk çıkmış ense kalınlığıda 1,5
bu arada hcg de 115 çıkmış ve o gün kızım olacağını öğrenmiştik sanırım benim değerimde söylenenlerle uyuyor :)
Günaydınnnnnnnnnnn cici anneler ve anne adayları nasılsınız bugün
Bende bilniyorum 23 araliga kaldi canim
canlarım idrar yollarımda enfeksiyon olmuş ne yazıkki kültür testi istedi dr yarın vericem haftaya bir daha dr yollarına o da kötü ıkarsa antibiyotik verecekkasık ağrım enfeksiyondanmış yani:26:
Aynı bölümden başka doktorda kontrol olmuştum ben yalnız kayıt yapan kız iki kere yalnış kayıt açtı biraz uğraştım ama oldu sorun olmuyor ...Gunaydin kizlar.simdi bir doktora on gun boyunca tek giris ile giriyoruz ya.bu sure icinde baska bir doktora gorunebiliyormuyuz.sanki gorunemedigimiz aklimda kalmista
Günaydın kızlar nasılsınız ? uzun zamandan beri yazamamıştım malum ev iş derken bazen kendimi kaptırıyorum
Canım benimde idrar yollarımda enfeksiyon var feci durumdayım. Bana doktor fitil ve travazol krem verdi fitili bir kere kullanabildim birdaha kullanasım gelmedi. kremi sürüyorum ama bi faydası yoksen neler kullanıyorsun ?
Gözün Aydın :)) kız bebişlere ben de bayılıyorum çok şanslısın
Benim yarın doğum günüm bu bebişimle ilk doğum günüm inşallah bidakinde kucağımızda olur :) ne güzel şeymiş anne olmak ama ben çok duygusallaştım vara yoğa ağlıyorum :)
Gözün Aydın :)) kız bebişlere ben de bayılıyorum çok şanslısın
Benim yarın doğum günüm bu bebişimle ilk doğum günüm inşallah bidakinde kucağımızda olur :) ne güzel şeymiş anne olmak ama ben çok duygusallaştım vara yoğa ağlıyorum :)
Gunaydin kizlar.simdi bir doktora on gun boyunca tek giris ile giriyoruz ya.bu sure icinde baska bir doktora gorunebiliyormuyuz.sanki gorunemedigimiz aklimda kalmista
Ne güzel Bende doğum günümde ögrendim hamile oldugumu :)) süpriz oldu kızan :)
Saol cnmbende hep Allahım sağlıklısını ver inşallah derdim ama kız bebeklerede dayanamazdım hiç :)doktor kız dediğinde sevincimi görmeliydin darısı isteyen herkesin başına Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. Senin cinsiyet belli olmuş muydu? Bu arada doğum günün şimdiden kutlu olsunnn
Teşekkür ederim :)Saol cnmbende hep Allahım sağlıklısını ver inşallah derdim ama kız bebeklerede dayanamazdım hiç :)doktor kız dediğinde sevincimi görmeliydin darısı isteyen herkesin başına Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. Senin cinsiyet belli olmuş muydu? Bu arada doğum günün şimdiden kutlu olsunnn
Seninki daha güzelmiş tam hediye olmuş eşinle sana :)) bu arada hissediyor musunuz bebişleri ben iki gün önce uykumdan uyandım ilk kez hissettim öyle ...
Evet canım öyle oldu biraz üzdü tabi ama inş bi sııntımız olmazcanım hiç hissetmiyorum bağırsakları hissediyorum sadece
Benim çok komikti ya ben hep sola dönük yatıyordum kan dolaşımı rahat olduğu için bebek için uyku sersemi sırt üstü dönmüşüm sol tarıfım bir şişti hissettim uyandım Allah bu ne dedim sonra anladım benim miniğim ayy çok güzeldi dua ettim Rabb'ime ne büyük bir mucize yaşıyoruz hepimiz çok şanslıyız :)
Evet bana öyle demişlerdi 18 inci haftada hissedersin demişlerdi iki gün önce gece beni uykumdan uyandırdı ama şimdi hissetmiyorum öyle yoğun sanki elektrik çarpıo gibi küçük kıpırtılar oluyor gibi gelio :) sen tecrübelisin erkek bebek erken hissedilir diyorlar var mi öyle bişeyBen bayagı hıssedıyorum.. ıkıncı olmasının etkısı elbet. yoksa 18-20 hafta oncesı cok sasırtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?