o zaman ben bol bol yasadıklarımızı yazayım..sana dusundurtelım 3.yu:)))ayy böyle anlattıkça çok özeniyorum.benimki erkek.bide abimiz var.üçüncüyü düşünsemmi acaba
:))) bende istiyorum seninkinden bi tanee
Rabbım versın gonlunuze gore ınsaellah... annem "ben yapamadım ama bu kız belkı senı bıraz hanım eder" dıyor:))Seninki tam cimcimeymiş maşallah tam benlik görürsem ısırırım onu :))
Allah bagıslasın evlatlarını.kızlar herkese merhaba :)) tunemi o dediğin kızdan 1 tanede bende varana sınıfna gidiyo... benimde anamı ağlatıyo oğlum yazık garibim ne dersem tmam anne der kız çocuğuyla erkek çocuğu çok farkediyor .Allah ikisininde acılarını göstermesin
Canlar Tünaydınnn...Sabah kontrolümüz vardı. Cinsiyetimiz değişmemiş. Kızımız geliyor inşAllah. Cevap bekleyenler için yazıyorum.Çin takvimim erkek çıktı.İkili testteki beta hcg değeri 50 nin altındaysa erkek deniyordu. Benimki 27 idi. Yani o da erkeği gösteriyordu.Ama doktorumuz kesin kız dedi. Şimdi bekle bakalım 1 ay sonraki diğer randevuyu.
Canlar Tünaydınnn...Sabah kontrolümüz vardı. Cinsiyetimiz değişmemiş. Kızımız geliyor inşAllah. Cevap bekleyenler için yazıyorum.Çin takvimim erkek çıktı.İkili testteki beta hcg değeri 50 nin altındaysa erkek deniyordu. Benimki 27 idi. Yani o da erkeği gösteriyordu.Ama doktorumuz kesin kız dedi. Şimdi bekle bakalım 1 ay sonraki diğer randevuyu.
Bu arada ilk gittiğimde 57 kiloydum. 2 kilo vermiştim 55 olmuştum. 15 haftamdayım. 4 aylık okuyoruz neredeyse. Ama hala 55 ten yukarı çıkamadım
Sen gayet iyisin benim teyzemin gelini o da Mayıs annesi 10 kilo verdi yataktan kalmamıyor kendini iyi hissediyorsan bebeğin iyiyse şükret haline :))
Sen gayet iyisin benim teyzemin gelini o da Mayıs annesi 10 kilo verdi yataktan kalmamıyor kendini iyi hissediyorsan bebeğin iyiyse şükret haline :))
Olabilir..:) duymuştum o güvenlik görevlisini..ama o sürekli dokunduğu için anlayabilir belki olabilir niye olmasın..bizim kız bakarak çıkaracaktı :) ikiz oldugunu da anlasa ya bakarak ben söyleyince tahminden vazgeçti:) valla ben bildigim seyleri herkesin bana tekrar etmesini sevmiyorum toplum icinde sorarsam söylesinler..ben oyle yaparım sorarlarsa söylerim bana da aynını yapsınlar istiyorum:)Gunaydınlar hanımlarrrrr
Allah Allah cok gecmıs olsun.. yorucu bı gece olmustur sızın ıcın. Bısey mı dokundu acaba?
Yok hanımlar ya.. ne saclanması:)) ben de her "yanmam var" dedıgımde aynı seyı soyluyorlar..artık anlat anlat bıktım:))).. kızım orulmelık
saclarla dogdu..gr yanma yasamamıstım.
Ya belkı anlardı... guvenlık gorevlısı ıse anlar..dıyeyım:))) meshur bı guvenlık gorevlısınden bahsedılır -ozellıkle 12-17haftalık bebek
bılgısı veren sıte/kıtaplarda.. kadın baka baka hıc ıskalamadan bılıyormus cınsıyetlerı.
Canım bende hamilelikten evvel 3 kez geçirdim idrar yolu enfeksiyonunu cok zor bi hastalık doktorun verdigi ilaçlarını kullan mutlaka geçmez cunku daha ilerler bide allah korusun..hamilelikte idrar yolu sancısı rahmi de kasabiliyor ilerleyen enfeksiyonlarda o yüzden tehlikeli canım..ilaçlarını bırakma derim..Çok teşekkür ederim canım. Fitili kullanamadm ben yaaSodalı suyla hiç yıkamadm ama onu yapmam lazım galiba. umarım en kısa zamanda geçer. hamilelikde pek iyi değilmiş galiba dimi enfeksiyon
Bu arada ilk gittiğimde 57 kiloydum. 2 kilo vermiştim 55 olmuştum. 15 haftamdayım. 4 aylık okuyoruz neredeyse. Ama hala 55 ten yukarı çıkamadım
Ne güzel Bende doğum günümde ögrendim hamile oldugumu :)) süpriz oldu kızan :)
Ya nıye bu orneklerı verıp "ben" "ben" dıye parmak kaldırmama sebep oluyorsunuz(
Ama gecıcı bırsey bu.. oldukca hızlı gerı alınacak o kılolar.
Kızımda 5aylıkken 7kg vermıstım
sımdı 8.5 kg verdım.. evet hep yatak koltuk modundayım... ama bebek saglıklı:))) sukurler olsun.
Acımayın bızeeee...
aynı hastane ise görünebilirsin tabi başka hastane ise olmaz...
Canım bende hamilelikten evvel 3 kez geçirdim idrar yolu enfeksiyonunu cok zor bi hastalık doktorun verdigi ilaçlarını kullan mutlaka geçmez cunku daha ilerler bide allah korusun..hamilelikte idrar yolu sancısı rahmi de kasabiliyor ilerleyen enfeksiyonlarda o yüzden tehlikeli canım..ilaçlarını bırakma derim..
(bana doktor hep tek içimlik bi toz vermişti bi arkadasım hamileyken kullandığını da söylemişti ismini hatırlamıyorum m ile başlıyor sadece doktoruna sor istersen ben onu kullanınca hemen hafifliyordu e bide bol su tabiki)
kızlar çok zor günler geçiriyorumtaş düşürüyorum..bu durumu yaşayan arkadaşlar tavsıye edebileceğiniz bişeyler varmı..ilaç kullanmk istemiyorum..
yok estgfr yanlıs anlasılmadın.Yalnış mı anlaşıldım acaba? Ben arkadaşın durumunun normal olduğunu göstermek için örnek vermiştim amaz kuzenimin eşi gerçekten acı çekiyor günde 16 kez kusuyormuş ve 10 kilo verdi acımıyorum onun adına üzülüyorum acı çekiyor çünkü Rabbim tüm hamilelere sağlıklı hamilelikler versin inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?