Canım cok üzüldüm cok zor olmuştur senin içinSlm kizlar
Kiz erkek mevzusu olmus bende size bisey anlatayim.
Benim ailemde bende dahil olmak uzere hep erkek cocugumuz var kuenlerimin hepsinin 2oglu var esim 5erkek kardeshepsinin oglu var eltim hamile erkekmis anlayacaginiz her iki ailedede kiz yok gecen sene ben hamileydim ve kizdi herkes cok mutluydu daha dogmadan hediyeleri alindi heyecanla dogumumu bekliyordu herkes 38. Haftada kalbi durdu rabbim nasip etmedi olsun isyanim yok bu dunyada nasibi yokmus tam bir sene gecti simdi yine hamileyim herkes arayip cinsiyetini soruyor bilmiyorum merak ediyorum evet hemde cok merak ediyorum ama hep duam rabbim kucagima almayi nasip et kucagima sag saglim alayimda kiz erkek fark etmez bi oglum var bir oglum daha olsun yada bi kizim yeterki saglikli olsun kucagima alayim.....
:) yazık ya adamlar da ne yapacagını şaşırdı:) bizimkinin benle birlikte midesi bulanıyordu simdi de kilo alıyor:) ben karnımı gösterince o da bana gösteriyor :) neyse..cinsiyetleriniz belli oldu mu sizin?Benimde hamilelik psikolojim bugünlerde azmış durumda eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum
Akşam sen bana hiç sarılmıyosun dedim aşkım bunalıyorum diyen sen değilmiydin cok üzerine düşmek istemiyorum dedi bilmiyorum ne konustuğumuda bilmiyorum artık ...
bazen gelip geciyor öyle düzeliyor sonra hayırlısı bakalım
Kaç haftalıksın canım ben üçlü testi Çarşamba günü yaptırdım 15.6 günlük bebeğim acaba üçlü test kaçıncı hafta yaptırıyorlar
ama daha bizde varız teyzeleri yavrum daha cok ufak görünmüyor birşey :)))
ama annesi meraktan ölüyoooo :)
ben 15+4 te gittim haftaya gel dedi canım
oyy oyy :) Her zaman ki halinizden daha güzel olduğunuzu unutmayın :) Hem annelik yolundasınız,hem bunu daha fazla sorumlulukla yapıyorsunuz,hem hormonlarınız sizden yana (tamam bazen çok çektiriyorlar ama iyi manada olanlar fazla) kendinizi daha iyi hissetmelisiniz.Eşlerinde işi zor,normalde hafızamdan şikayetçiyimdir hiçbirşeyi unutmam,bugün üstüste aradı şu vardı bu vardı diye eşim,ne oluyor sana diyor gülüyor :) Buarada araştırdığım şeylerde ikizlerle ilgili birşey görünce hemen siz geliyorsunuz aklıma,çok farklı bi heyecan olsa gerek
oyy oyy :) Her zaman ki halinizden daha güzel olduğunuzu unutmayın :) Hem annelik yolundasınız,hem bunu daha fazla sorumlulukla yapıyorsunuz,hem hormonlarınız sizden yana (tamam bazen çok çektiriyorlar ama iyi manada olanlar fazla) kendinizi daha iyi hissetmelisiniz.Eşlerinde işi zor,normalde hafızamdan şikayetçiyimdir hiçbirşeyi unutmam,bugün üstüste aradı şu vardı bu vardı diye eşim,ne oluyor sana diyor gülüyor :) Buarada araştırdığım şeylerde ikizlerle ilgili birşey görünce hemen siz geliyorsunuz aklıma,çok farklı bi heyecan olsa gerek
Canım cok üzüldüm cok zor olmuştur senin içinallah bu bebeğini saglıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin dogru diyosun evlat evlâttır allah hayırlı olanından versin..nazar da hak sonuçta diri insanı mezara koyar derler bizim orda ben her evden çıkarken felak nas okuyup oyle çıkıyorum..
:) yazık ya adamlar da ne yapacagını şaşırdı:) bizimkinin benle birlikte midesi bulanıyordu simdi de kilo alıyor:) ben karnımı gösterince o da bana gösteriyor :) neyse..cinsiyetleriniz belli oldu mu sizin?
Sorun su ki ben kilo almadım daha sadece karnım buyuyo ama esim alıyo:) bide diyo ki cok istahli yiyorsun benimde canım istiyo:)ay canım cok teşekkür ederim evet işim bir yandan zor bir yandan kolay herkesin okadar farklı teorileri varki hepsini alıyorum sağolsunlar ençokta Allah yardımcın olsun diyenlerin:)Gece çok düşündüm hamilelik boyunca sadece vucudum değil bütün hayatın değişiyor sürekli cinsiyet tahminleri yapanların doğum hikayelerini anlatanların sanki her bebek aynıymış gibi yaklaşımlarda bulunanları hamilelik boyunca olumsuzlukları diz boyu sıralayanları görümcemin telefonda aman cocuklara dikkat et demesi sanki ben insan değilmişim gibibunalıyosun bi süre sonra en iyisi takmamak onuda becerebilirsem ne ala :)
aynen :)kilo sorunu bizde de var eşimde almaya başladı :) yok canım sadece bir kız bir erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi sizin oldumu?
Sorun su ki ben kilo almadım daha sadece karnım buyuyo ama esim alıyo:) bide diyo ki cok istahli yiyorsun benimde canım istiyo:)
Pazartesi gidicem canım bende bakalım gösterecekler mı 1 ay once biri erkeğe benziyor dedi ama biraz inanmakla birlikte erken oldugu için güvenmedim pek:)
Allah vaktiyle zamaniyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bende hepsine sevinirim:) benim esim de kız istiyo gibi biraz güya bana caktirmiyo ama bi kızım olsa söyle olur boyle olur falan diyo sürekli onunda kız kardeşi yok hiç sanırım ondan:) bakalım hayırlısı..ikiz anneleri topigimize gelmiyosun hiç bu ara hatırlatmış da olayım:)bana cok benziyorsun bende 1 kilo aldım :) ben inan hiç önemsemiyorum hepsine razıyım eşimin azda olsa 1 tane erkek olmasını istediğinin farkındayım ailesinde hiç erkek torun yok :) ama bana göre sağlıklı olsunlar yeter çünkü karnımda taşırken bile endişeliyim onlar için
izmirli arkaşdaşlar varmış ben de izmrdeyim.sizler nerelerde oturuyorsunuz belki tanışıp ilerde de oyun grubu falan oluruz ne dersiniz
Off burnuma kokuları geliyor böylee ama nasıl aşeriyorum resmen çokta düşkün değilimdir aslında
Kardeşin idare eder durumda mı peki ? Olmamış derkenVazgeçicem içmekten sanırım :)
Benim sormak hiç aklıma gelmedi yani 3 gündür böyle. Ben çok aramam kahveyi 40 yılda bir lakin aşeriyorum işte. Neyse anlaşılan o ki bu sevdadan vazgeçip kendimi portakala vermeye devam edeyim :)
Doktor randevusunada çok var arayıp söylesem muayene etmem lazım der. Düşünmekteydim ama şu bebeğin vücdundan 100 saat atılmaması kafamı karıştırdı
bennnnn
ya bunu sureklı soylemek ıstemıyorum ama adım "MIDEvePROBLEMLERI"ne cıkacak..
Valla ınternetten arastır...mıdeyı yakan gıdaları tuketme.
Yedıkten sonra 1/2 saat kadar dık otur. yanı ne bılım bende ıse yaramadı hıcbırı ama 10 gunlukse senınkı
gecıcıdır kesın. gecmıs olsun.
kızlar 10 gündür midemde yanma hazımsızlık var.berbat bir his midemden boğazıma kadar yanıyorum.aynı şeyi yaşayan var mı?bana bir çare!!!
umarım geçicidir.ne yesem rahatsız ediyor su bile içsem sanki bir şişe acılı şalgam içmişim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?