2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
slm anneler.bugunki kontrolumuzde %100 kizimiz olacagini ogrendik.ilk bebegimiz allah saglikla kucaklarimiza aldirmayi nasip eder ins.
3.hafta sonra perintologdan randevu almami detayli ultrasyonagrafi raporu almamizi istedi.
3 lu test icin kan verdim.hayirli sonuclar olsun.ancak bebek basi asagida pozisyondaydi cok iyi goremedik.36 dakika surdu bu arada ultrason incelememiz.herzamaki gibi.

herkese sagliklar sevgiler.

HAyırlı olsun kızınızzzzz..
Valla cok guzel gunler sızı beklıyor.
SAglıkla alırsınız ınsaellah kucagınıza..zamanında.

Allah hayırlı evlat nasip etsin.Evet ya ben orayı unutuyorum bazen zaten gç keşfettim burda devam ettiğim için yazıyorum ama oranında sıkı takipçisiyim :)

kızlar 10 gündür midemde yanma hazımsızlık var.berbat bir his midemden boğazıma kadar yanıyorum.aynı şeyi yaşayan var mı?bana bir çare!!!
Canım kabiz olmak da mide yanması yapıyor bilgin olsun..bana birazcık süt iyi gelmişti ama kesin bi çözüm bulamadım açıkcası..

canlarım doktor bir tanıdığımın ifadesini aktarıyorum"biz planlı gebeliklerde sigarayı 3 ay önce kahveyi 6 ay önce bıraktırıyoruz" canınız çok isterse tadımlık alın ama nescafe kahvenin en kötü hali onu da unutmayın
kızlar 10 gündür midemde yanma hazımsızlık var.berbat bir his midemden boğazıma kadar yanıyorum.aynı şeyi yaşayan var mı?bana bir çare!!!
canım hamileliğin en kötü taraflarından mide yanması asitlı gıdalar tüketmemeye çalış laktozsuz süt iç
canım merakımdan soruyorum adının yanındaki rakamlar neyi temsil ediyor?

unıversıtedekı okul numaramdı.aklımda kalan tek numara nerdeyse ondan onu ekledım
ayyy yoksa sende kocaeli mezunu musun? bana okul numaramı anımsattığı için sormuştum

canlarım idrar yollarımda enfeksiyon olmuş ne yazıkki kültür testi istedi dr yarın vericem haftaya bir daha dr yollarına o da kötü ıkarsa antibiyotik verecekkasık ağrım enfeksiyondanmış yani:26:

İYi geceler şimdi geçmişe bakıcam biaz çok yorgunum oğlum geceden beri kusuyor 2,5 yaşında 30 kere kusmuştur serum takıldı bi sürü ilaç verdi ama ben hala anlamadmneden bu kadar kusulur kusan bi çocuk değil normalde

İyi geceler kızlar

Bu akşam birden kas kemik ağrıları yaşamaya başladım :S Kıpırdayamayacak kadar kötü oldum. Şimdi biraz daha hafif. Ama sanki kalça ve bacaklarım ezilmiş incinmiş gibi ağrıyor. Decavit kullanıyorum ama yetersiz mi geliyor acaba kalsiyum ve magnezyum... Randevuma iki hafta kaldı..

Gulsum84 çok geçmiş olsun :44:

Cinsiyetler öğrenilmiş baya baya :) Bakalım 15+4te dr bize ne diyecek...

ben bişey unutursam hatırlamazsam benimki beni azarlıyor

A a aa :) Seninki hormonlardandır ama bence fazla yüklenmesin sana,hiç sebebi yokken aynısı gelir başına anlar o zaman :) Seni üzmemesi gerektiğini öğret ona!:113:

Becerebilmelisin :) Bende çok düşünüyordum ilk zamanlar bilgilere açığım ama abartılmazsa bilmişlik edilmezse seviyorum,şuna dikkat et bunu yapma diyenlere zaten meraktan çoğu şeyi öğrendiğimi hatırlatıyorum.Bizden daha iyi kim düşünebilir ki miniklerimizi
Bunları bazı yeni anneler ve bizden önde olanlar yapıyor daha komik :) Geçen haftalarda hamileliği benden 2 buçuk ay kadar önde olan bir arkadaşımız ne kadarlık oldu dedi dedim 3 ay sayılır yarın 12 hafta doluyor,hee daha 12 haftalık değil dedi :) Gülümsedim geçtim :)

süt soda herşeyi denedim caresi yok çekicez bunu herhalde umarım fazla uzun sürmez ve sizlerde olmaz.ben de duymuştum saçlandığı için mide yanması yapabileceğini

Canım o ne ki gecen biri benim bebeklerin cinsiyetini karnıma bakarak anlamaya çalıştı cok karnım çıktı sanki de:) aynı kıyafetleri giyiyorum yani hala:) birazcık karnım var ama benim eski zayıf halımı bilen dikkatli bakarsa ancak anlayabilir yada kilo aldım sanabilir biraz:) bu kızla yeni tanışmıştık..bi sagdan bakıyo bi soldan dedim yalnız ikiz bunlar hmm tabi o zaman bilemem dedi sanki öteki türlü anlayacak da:) güldüm geçtim bende

Günaydın kızlar benim kusmalarim hala devam ediyor birde miyde yanmasi cıkti gecen acile gittik serum takildi ve reni duo verdi dr sonrada kendi drum sabah ac karnina lansor ic dedi bikac gundur iyiyim birde fzofer iciyorum sabak aksam yarim reni duo yu da icebilirsin dedi ama bu iki ilac yetiyor reni duo yu icmiyorum hic

Gunaydınlar hanımlarrrrr
Allah Allah cok gecmıs olsun.. yorucu bı gece olmustur sızın ıcın. Bısey mı dokundu acaba?
süt soda herşeyi denedim caresi yok çekicez bunu herhalde umarım fazla uzun sürmez ve sizlerde olmaz.ben de duymuştum saçlandığı için mide yanması yapabileceğini
Yok hanımlar ya.. ne saclanması:)) ben de her "yanmam var" dedıgımde aynı seyı soyluyorlar..artık anlat anlat bıktım:))).. kızım orulmelık
saclarla dogdu..gr yanma yasamamıstım.
Ya belkı anlardı... guvenlık gorevlısı ıse anlar..dıyeyım:))) meshur bı guvenlık gorevlısınden bahsedılır -ozellıkle 12-17haftalık bebek
bılgısı veren sıte/kıtaplarda.. kadın baka baka hıc ıskalamadan bılıyormus cınsıyetlerı.

bu sabah yıne tartıldım 1kg daha gıtmıs. Hayırlısı...
bılıyorum fazlasıyla gerı donecek ama ıste.. yıne de ınsan bı sınır oluyor.
Sebze yıyemıyorum ya. gr sebze yıyemıyorum.. mahvedıyor benı.
meyve mantı tost uclemesınde dolasıyorum neyse hayırlısı ne dıyımmm

benimde şu an itibariyle 4 kilo gelmiş.off off nasıl vericem ben bunları sonra.bu aydan sonra alırsın yavaş yavaş sende canım üzülme.allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…