Hoşgeldin canım aramıza28 mayıs gibi bebeğim doğucak hayırlısıyla... 1 oğlum var şubatta 5 yaşında olucak. bebeğimde erkeğe benziyomuş net olarak 2 hafta sonra belli olucak
Canım bende pit pit hissediyorum..özellikle yemek yedikten sonra ve uzaninca..dAha once pir pir hissediyodum:)
aa çok güzel çok yakınızbanada çok sapa canım ama kendi aracımla gidiyorum. Ücretleri çok uygun 40 tl çokk güzel ilgileniyor.
slm kızlar,çoğu kişi bebişlerinin hareketlerini hissetmiş,ben hiç bişey hissetmiyorum ama,yada anlamıyorda olabilirimkızlar bu arada annemden geliyoruz,annem bebişime battaniye almış çok tatlı ya
Geçen haftalarda çok nadir gaz harici bir pır pır hissettiğimi yazmıştım.Zaman ilerledikçe daha fazla hissediyorum daha fazla hissettikçe hem gülerek hem gözyaşlarım süzülerek eşimi arıyorum.Bende genelde tat olarak tuzlu yediğimde ve uzandığımda hissediyorum,günde 2-3 kez fln.Kıpırdamayıp kalıyorum öyle az daha hissedeyim diye,çok çok çok güzel bir his
Ilk kez duyuyorum ne zaman kullanmak lazımmış hamilelik sürecine mi doğum başladığında mıhangi dr u önerirsin canım bölgede de 35 ten 45 e çıktı muayene emsey de normal-sezeryan doğum ücretleri ne kadar bilgin var mı?
canlarım ben forumda weleda diye bir markanın rahim ağzı yağını okudum normal doğumda yırtılmayı engelliyormuş nerede bulabileceğimiz hakkında bilgisi olan var mı?
Ilk kez duyuyorum ne zaman kullanmak lazımmış hamilelik sürecine mi doğum başladığında mı
Ayy canım aynen hissettiğim zaman salak salak gülüyorum eminim herkes bu niye gülüyo diyodur :) cok guzel bi his gun geçtikçe çoğalıyor benimde bugun nerdeyse bütün gun hissettim aksam cennet elması diye bi meyve var ya emma yada cennet hurması da deniyor bazı yerde ondan yedim 2 tane resmen yarım saat tepindiler kuzularım :) tatlici benimkiler..bu arada dogum tarihimiz aynı :)Geçen haftalarda çok nadir gaz harici bir pır pır hissettiğimi yazmıştım.Zaman ilerledikçe daha fazla hissediyorum daha fazla hissettikçe hem gülerek hem gözyaşlarım süzülerek eşimi arıyorum.Bende genelde tat olarak tuzlu yediğimde ve uzandığımda hissediyorum,günde 2-3 kez fln.Kıpırdamayıp kalıyorum öyle az daha hissedeyim diye,çok çok çok güzel bir his
slm kızlar,çoğu kişi bebişlerinin hareketlerini hissetmiş,ben hiç bişey hissetmiyorum ama,yada anlamıyorda olabilirimkızlar bu arada annemden geliyoruz,annem bebişime battaniye almış çok tatlı ya
hangi dr u önerirsin canım bölgede de 35 ten 45 e çıktı muayene emsey de normal-sezeryan doğum ücretleri ne kadar bilgin var mı?
canlarım ben forumda weleda diye bir markanın rahim ağzı yağını okudum normal doğumda yırtılmayı engelliyormuş nerede bulabileceğimiz hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba kızlar, bakıyorum bazılarımız cinsiyetini öğrenmiş bebişlerimizin, bir kısmımızda hareketlerini hissetmiş, maşallah ne kadar güzel, tebrik ederim.Bizde ise çarşamba Dr kontrolümüz vardı, öyle heyecanlanmıştım ki cinsiyetini öğreniriz diye ama maalesef bebişimin pozisyonu müsait olmadığı için göremedik, sadece başını ve gövdesini görebildik. Neyse sağlık olsun, hayırlı evlat olsunlarda.
Ayy canım aynen hissettiğim zaman salak salak gülüyorum eminim herkes bu niye gülüyo diyodur :) cok guzel bi his gun geçtikçe çoğalıyor benimde bugun nerdeyse bütün gun hissettim aksam cennet elması diye bi meyve var ya emma yada cennet hurması da deniyor bazı yerde ondan yedim 2 tane resmen yarım saat tepindiler kuzularım :) tatlici benimkiler..bu arada dogum tarihimiz aynı :)
manolyammm.... şehir istanbul meslek öğretmen
3lü tarama ne zaman oluyo ? problemsiz gebeliği olanlar vitamin olarak neler aldınız ve alıyosunuz ya da yeni başlıcaksınız?????
Sıkıntı etme zaten normalde bu donemde hıssedılmez. Gazla karıstırılır. normal donemde hıssettıgımız gaz ıle aynı olmadıgından
daha cok karıstırılır. ama bır aya kalmaz hıssedeceksın ve 2 aya kalmaz bunalaacaksın..hatta sonra soylenmeye de baslayacaksın.
Kesılse -Allah muahafaza- "aaaaaa ne oldu buna..bısey mı oldu" dıye hastaneye kosacaksın. ohoooo daha neler neler...
ben kızımda cok soylendıgımı hatırlarım. dusun kocaman bır karın ve bır tarafa toplanmıs "ya bı duzel ne yapyorsun" dıye soylenırdım
ama duyan kım:))) sımdı hıssettım ya -sankı o zamanlar soylenen ben degılım- yıne o salak tebessum yuzumde hay Allah'ım yaaa...
Gunaydınlarrrrrrrrrrrrr
ya mıssss gıbı bır hava... ne guzel bır gun... tam bır ISTANBUL!..ama ben evdeyım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?