2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
28 mayıs gibi bebeğim doğucak hayırlısıyla... 1 oğlum var şubatta 5 yaşında olucak. bebeğimde erkeğe benziyomuş net olarak 2 hafta sonra belli olucak

Canım bende pit pit hissediyorum..özellikle yemek yedikten sonra ve uzaninca..dAha once pir pir hissediyodum:)

Geçen haftalarda çok nadir gaz harici bir pır pır hissettiğimi yazmıştım.Zaman ilerledikçe daha fazla hissediyorum daha fazla hissettikçe hem gülerek hem gözyaşlarım süzülerek eşimi arıyorum.Bende genelde tat olarak tuzlu yediğimde ve uzandığımda hissediyorum,günde 2-3 kez fln.Kıpırdamayıp kalıyorum öyle az daha hissedeyim diye,çok çok çok güzel bir his

slm kızlar,çoğu kişi bebişlerinin hareketlerini hissetmiş,ben hiç bişey hissetmiyorum ama,yada anlamıyorda olabilirim kızlar bu arada annemden geliyoruz,annem bebişime battaniye almış çok tatlı ya

Son düzenleme:
aa çok güzel çok yakınız banada çok sapa canım ama kendi aracımla gidiyorum. Ücretleri çok uygun 40 tl çokk güzel ilgileniyor.

hangi dr u önerirsin canım bölgede de 35 ten 45 e çıktı muayene emsey de normal-sezeryan doğum ücretleri ne kadar bilgin var mı?

canlarım ben forumda weleda diye bir markanın rahim ağzı yağını okudum normal doğumda yırtılmayı engelliyormuş nerede bulabileceğimiz hakkında bilgisi olan var mı?

slm kızlar,çoğu kişi bebişlerinin hareketlerini hissetmiş,ben hiç bişey hissetmiyorum ama,yada anlamıyorda olabilirim kızlar bu arada annemden geliyoruz,annem bebişime battaniye almış çok tatlı ya

Bizimde battaniyemiz cok diye anneme dedimki sakin battaniye ne ör ne al.sanki ben oyle dememisim gibi almis benim annemde hatta cinsiyeti belli olsun orecekmis bitanede.bende kardesimden aldim haberi banada soyemiyor.hareketleri hissetmek icin erken diyo doktorlar ama arada bendede oluyorsanki biri parmagiyla icten dokunuyor gibi cok kisa ve arada sirada herzaman degil yani

Ay ne güzel bir duygu canım inşallah bende hissetmeye başlarım en yakın zamanda

Ilk kez duyuyorum ne zaman kullanmak lazımmış hamilelik sürecine mi doğum başladığında mı

Ilk kez duyuyorum ne zaman kullanmak lazımmış hamilelik sürecine mi doğum başladığında mı

son 1 ay falan kullanılıyormuş ama yurtdışında olan bir ürün türkiyede ne onu ne alternatifini bulamadım bakıyorum akşamdan beri netten....

bu arada kızlar evim sensin var tv de bu akşam izlemiyordum açık kalmış tv gözüm takıldı 10 dk izledim içim şişti ağlamaktan yaa bu hormonlar çok fena iç çeke çeke nasıl ağlıyorum var ya....dün akşam da eşimle bazı şeylere gülüyorduk bir ara çok güldüm gözümden yaş geldi o sırada başladım ağlamaya hüngür hüngür... bebişim çok mu ağlayacak ne:18:

Merhaba kızlar, bakıyorum bazılarımız cinsiyetini öğrenmiş bebişlerimizin, bir kısmımızda hareketlerini hissetmiş, maşallah ne kadar güzel, tebrik ederim. Bizde ise çarşamba Dr kontrolümüz vardı, öyle heyecanlanmıştım ki cinsiyetini öğreniriz diye ama maalesef bebişimin pozisyonu müsait olmadığı için göremedik, sadece başını ve gövdesini görebildik. Neyse sağlık olsun, hayırlı evlat olsunlarda.

Ayy canım aynen hissettiğim zaman salak salak gülüyorum eminim herkes bu niye gülüyo diyodur :) cok guzel bi his gun geçtikçe çoğalıyor benimde bugun nerdeyse bütün gun hissettim aksam cennet elması diye bi meyve var ya emma yada cennet hurması da deniyor bazı yerde ondan yedim 2 tane resmen yarım saat tepindiler kuzularım :) tatlici benimkiler..bu arada dogum tarihimiz aynı :)

Sıkıntı etme zaten normalde bu donemde hıssedılmez. Gazla karıstırılır. normal donemde hıssettıgımız gaz ıle aynı olmadıgından
daha cok karıstırılır. ama bır aya kalmaz hıssedeceksın ve 2 aya kalmaz bunalaacaksın..hatta sonra soylenmeye de baslayacaksın.
Kesılse -Allah muahafaza- "aaaaaa ne oldu buna..bısey mı oldu" dıye hastaneye kosacaksın. ohoooo daha neler neler...
ben kızımda cok soylendıgımı hatırlarım. dusun kocaman bır karın ve bır tarafa toplanmıs "ya bı duzel ne yapyorsun" dıye soylenırdım
ama duyan kım:))) sımdı hıssettım ya -sankı o zamanlar soylenen ben degılım- yıne o salak tebessum yuzumde hay Allah'ım yaaa...

Gunaydınlarrrrrrrrrrrrr
ya mıssss gıbı bır hava... ne guzel bır gun... tam bır ISTANBUL!..ama ben evdeyım((

Bende zeytinyağı sürenleri okumuştum Araştıracağım bende

Bizimde Çarşambaydı 21nde.Çok hevesli gittik öğreneceğiz diye ama istifini bozmadı,doktor bakmaya çalıştıkça ayakları oynattı o kadar :) Haftalarımızda aynı,hiç tahmin bile etmedi,kıza benziyor ama olmayadabilir bir daha ki kontrolde kesinleşir dedi,şimdi daha çok merak ediyorum :) Herşeyden önce sağlık tabii,Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

İkizde farklı bir heyecandır :) Kesinlikle hissedilmiyor gazla karıştırılıyor diyenleride anlamıyorum :) Hareketlerin belirtiler gb anneye göre bebeğe göre değiştiğini düşünüyorum.Ben tatlı yiyemiyorum hamile kaldığımdan beri,kontrole giderken daha çok hareket eder diye ye derler ya yedim ama çocuk sevmiyor demek işte,bir önceki kontrolden eser yoktu istifini bile bozmadı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Tarihleri ne kadar oynayacak acaba miniklerin :) Aceleci olanlar rahatını bozmayanlar belli olacak doğum hikayelerimizde inşallah,ne çok zaman var gb

Kesin mi hissedilmez? Ben o hareketlerin bebeğime ait olduğuna adım gb eminim ama :) Önceki gaz hareketlerimden de,şimdi ki gaz hareketlerimden de çok farklı.Doktorların ve teknik açıklamaların dışında annelerin ve anne adaylarının yorumlarının olduğu çok forum okudum dinledimde,çok erken hisseden annelerde çok geç hisseden annelerde var.Hamilelik belirtileride hepimizde farklı olabiliyor hatta 2. oğlunu bekleyen bir anne bile tam tersi belirtiler yaşıyor,genellemelerin dışında hareketlerinde anneye ve bebeğe göre değiştiğini düşünüyorum

Ben hala cinsiyeti öğrenemedim yahu. 9 Aralık'ta oda gösterirse tabi:) Yoksa bir ay daha bekleriz :)
Bende bebeği hissettiğimi sanıyordum ama doktor hissedemezsin daha çok erken dedi.
Biraz durgunluk var üstümde canım birşey istemiyor hiç. Yürümekten bile korkar oldum bebeğe birşey olacak diye çok tembelleştim doğumdan sonra eski perfomansıma nasıl kavuşurum bilemiyorum :)
Bulantılarımda geçti arada bir oluyor ama yemek yiyebiliyorum en azından artık.
Ağrılarımda devam ediyor ama alıştım sanırım testlerde birşey gözükmeyince kuzenimin yorumu 'zaten odundun esnemekte zorlanıyorsundur' oldu
Çok değişik ağrılarım var ama ağrı çekmeninde çeşidi varmış yahu. Çizgisel ağrılarım var benim mesela belimden kalçama inen bir çizgi geçiyor sanki sadece orası ağrıyor

Günaydın kızlar;

Teşekkür ediyorum hayırlı olsun mesajlarınıza..Yanlız çoğu mesajda okuyorum kız diyen dr.ikincide erkek..erkek diyene sonradan kız demişler...Kafam yine karıştı..Biz 14.haftamızda %100 erkek dedi,kız belirtileri olmasına rağmen..
Şunu anladım hiç belli olmuyormuş,yediğimizden içtiğimizden tahminler ,takvimler..:)))

Ben kendimi şimdi erkeğe hazırladım,çok da seviniyorum..gönlümden kız geçiyordu ama olsun sağlıklı olması benim için daha önemli..3 hafta sonra gittiğimde kız demesin de :)))

Onun dışında biz gayet iyiyiz..Sadece işe gelmek istemiyorum..Çok sıkıldım evde olmak istiyorum :)))

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlarada hayırlı olsun..Allah herşeyin hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…