- 3 Ocak 2013
- 25
- 8
- 36
Bence tam kesin birşey söylemesini bekle banada 13 hafta %80 kız dedi 15.6 gününde kesin erkek dedi 13 hafta benimkide bacaklarını kapatmış göstermiyordu kemik yapısına göre böyle bir tahminde bulunmuştu herşeyin hayırlısı olsun...
Günaydın herkese hayirli pazarlar :)
Ahhh Ah kız olursa eger ılerde "ya ne erkegı..ıyıkı kız olmus" dıyeceksınız. Gercı sızınkı -sanırım- erkek fıkrıne alısmıs olmakla alakalı bı saskınlık.Kızlar ben 13+5 günlük hamileyim. Eşimin doktor bi arkadaşı var ona gidelim dedi. O 13+5 ise cinsiyetini anlarız bakarım ben demiş. Biz de heveslendik gittik. Gittiğimizde de cinsiyetinin kız olduğunu net bi şekilde söyledi 5 dakika kadar inceledi ultrasonda ama etraftan o kadar erkek duyduk ve erkek olacak diye hissettim ki eşim biraz hatta fazlasıyla hayal kırıklığı yaşadı. o biraz da bizim yüzümüzden erkek bekliyordu. Ben çok şükür sağlıklı olduğunu öğrendiğim için hiç fark etmez mutluyum. Ama sizde 14 haftaya yakın cinsiyeti öğrenen var mı ya da başta emin olarak kız söyleyip sonra erkek çıkan var mı. eşim pazartesi bi an önce doğuma gidelim diye tutturdu şimdi de.
sıze de hayırlı pazarlar efenımmmmGünaydın herkese hayirli pazarlar :)
Kızlar ben 13+5 günlük hamileyim. Eşimin doktor bi arkadaşı var ona gidelim dedi. O 13+5 ise cinsiyetini anlarız bakarım ben demiş. Biz de heveslendik gittik. Gittiğimizde de cinsiyetinin kız olduğunu net bi şekilde söyledi 5 dakika kadar inceledi ultrasonda ama etraftan o kadar erkek duyduk ve erkek olacak diye hissettim ki eşim biraz hatta fazlasıyla hayal kırıklığı yaşadı. o biraz da bizim yüzümüzden erkek bekliyordu. Ben çok şükür sağlıklı olduğunu öğrendiğim için hiç fark etmez mutluyum. Ama sizde 14 haftaya yakın cinsiyeti öğrenen var mı ya da başta emin olarak kız söyleyip sonra erkek çıkan var mı. eşim pazartesi bi an önce doğuma gidelim diye tutturdu şimdi de.
benim doğum günümde 15 ağustos 2 senedir bebiş olmuyordu.Okadar dua etmiştimki Rabbime bana bir doğum günü hediyesi versin diye...28 ağustosta bebeğim olacağını öğrendim.Nasıl bir mucize..şükürler olsun Allah'ıma
merhaba bende Tuzla'da oturuyorum gittiğin hastaneye çok yakınım ben kurtköydeki emsey hospitala gidiyorum çok memnunum. İlkay hanm belediye başkanının eşi Hastane ama çok paracı bide bana çokgüven vermiyor. Bene 2009 Mart annesinin oradaki arkdşlar hala görüşüyorum. Bu grubda çok yeneyim okuyorum ama pek katılamıyorum
13.haftada kesinleşti degişen bişey yokKaç haftalıkken kesinleşti canım benim 13 haftada kıza benziyor demişti 15.6 günlükken erkek dedi tekrar değişirmi diye tereddütlüyümoğlum diye sevemiyorum ama doktorum pipi resmini çekip verdi...
Ayyy ciddimisin herkes öyle söylüyor bugün vardi birseyler ama ben bebek hareketi diyemitorum gaz gibi sanki .İnşallah kisa zamanda bende hissederim :)
Canım bende pit pit hissediyorum..özellikle yemek yedikten sonra ve uzaninca..dAha once pir pir hissediyodum:)Bu ikinci gebeliğim sırt üstü yatinca arasira hissediyorum karnımda gidiklanma gibi tarifi yok böyle sanki karnın pit pit atıyormuş gibi garip gaz olması mümkün değil ilk bebeğimi yedi aylikken hissettiği. İci suan ayırt edebiliyorum gazi bebek mı :)) ama cok hafif kemikleri yeni yeni oluşuyor kocaman buyuk bı hareket bekleme :))) daha minicikler
3lü tarama ne zaman oluyo ? problemsiz gebeliği olanlar vitamin olarak neler aldınız ve alıyosunuz ya da yeni başlıcaksınız?????
Selam anne ve anne adaylarıı
Nasıl gidiyo eşimin gıcıklığı hariç herşey yolunda bende.. Bayadır kaba saba davranıyo arada yapar bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?