2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

12. haftada %80 kız demişti. 16.haftada %100 erkek dedi.

Kızlar günaydın akşam karnıma iki defa kramp giriyormuş gibi ağrı oldu Sabah'ta yataktan dönerken aynı şeyi yaşadım şuan sağ kasığım ağrıyor korkuyorum bebeğe birşey oldu diye

Ahhh Ah kız olursa eger ılerde "ya ne erkegı..ıyıkı kız olmus" dıyeceksınız. Gercı sızınkı -sanırım- erkek fıkrıne alısmıs olmakla alakalı bı saskınlık.
Ama kız olursa o cımcıme sıze neler neler yasatacak gor-bak:)) hayırlı olsun saglıklı olsun kız erkek amannnnnn evlatt olsun
Günaydın herkese hayirli pazarlar :)
sıze de hayırlı pazarlar efenımmmm

Daha öncede yazmıştım benim anneme 9 ay boyunca kız dediler kardesim icin doguma 1 hafta kala erkek oldugunu ogrendi annem :)) kız denilince yanilma payi oluyo ama erkek te cok nadir oluyo yanilma payi saglikli olsun bosver ne olursa olsun

benim hikayemde sana benzer 22 ağustos doğum günüm ayrıca kına gecesi dönümüm ve yarıca memuriyete başladığım ilk gün. 23 ağustos evlilik yıldönümüm sigorta başlangıç tarihim ve en önemlisi de son adet tarihim yani bebeğimin doğum hesap tarihi... bu arada 8 uğurlu rakamım (8=ağustos)

Genelde erken haftalar cinsiyet tahminin de yanılma oluyor benim de bir oğlum var ikincisine de erkek dedi doktor ikili taramada ama gibi dedi nettten araştırma yaptım bu haftalar kız ve erkek genelde aynı görümdeymiş bence kesinlik kazanması için 16 -18 haftaları beklemek gerekiyor ben aralıkta kesin öğreeiceğim inşaallah.

Merhaba hanımlar iyi pazarlar herkese.
Bu arada bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

cevabınız için tşk ederim ilkay hanım belediye başkanın eşi değil Fatma hanım eşi hastanenin muayene ücreti 20 lira cok pahalı değil gerekmedikçe açıkçası ekstra testte yaptırmadı ama fazla ilgisiz emsey hastanesinde 6 adet dr var hangisini önerirsiniz gitmek istiyorum int baktığım kadarıyla güzel bir hastane telefonla grş iletişime gecen bayan bile cok cana yakın geldi ama dr öneriniz varsa sevinirim

Ayyy ciddimisin herkes öyle söylüyor bugün vardi birseyler ama ben bebek hareketi diyemitorum gaz gibi sanki .İnşallah kisa zamanda bende hissederim :)

Bu ikinci gebeliğim sırt üstü yatinca arasira hissediyorum karnımda gidiklanma gibi tarifi yok böyle sanki karnın pit pit atıyormuş gibi garip gaz olması mümkün değil ilk bebeğimi yedi aylikken hissettiği. İci suan ayırt edebiliyorum gazi bebek mı :)) ama cok hafif kemikleri yeni yeni oluşuyor kocaman buyuk bı hareket bekleme :))) daha minicikler

Canım bende pit pit hissediyorum..özellikle yemek yedikten sonra ve uzaninca..dAha once pir pir hissediyodum:)

Selam anne ve anne adaylarıı
Nasıl gidiyo eşimin gıcıklığı hariç herşey yolunda bende.. Bayadır kaba saba davranıyo arada yapar bunu

3lü tarama ne zaman oluyo ? problemsiz gebeliği olanlar vitamin olarak neler aldınız ve alıyosunuz ya da yeni başlıcaksınız?????

[QUOTE=handrake;

ayyy yoksa sende kocaeli mezunu musun? bana okul numaramı anımsattığı için sormuştum

cnım ben kocaelı değil seçuk üniversitesi mezunuyum:)

üçlü tarama 16 ile 18 arasında oluyor 20 arası da diyen var ama 20.haftaya bırakmayn deniliyor.

vitaminde rutin elevit ve demir veriliyor herkese.

3lü tarama ne zaman oluyo ? problemsiz gebeliği olanlar vitamin olarak neler aldınız ve alıyosunuz ya da yeni başlıcaksınız?????

16+2 de yapıldı benimkisi. İlaç olarak olarakta elevit ve magnorm magnezyum kullanıyorum. Demir vermedi henüz çok şükür değerlerim iyi kan değerlerinde iyi

Selam anne ve anne adaylarıı
Nasıl gidiyo eşimin gıcıklığı hariç herşey yolunda bende.. Bayadır kaba saba davranıyo arada yapar bunu

Erkekler bazen öküzlük yapabiliyor canım ben bu tür şeyleri görmezden gelebiliyorum çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…