benim doğum günümde 15 ağustos 2 senedir bebiş olmuyordu.Okadar dua etmiştimki Rabbime bana bir doğum günü hediyesi versin diye...28 ağustosta bebeğim olacağını öğrendim.Nasıl bir mucize..şükürler olsun Allah'ıma
benim doğum günümde 15 ağustos 2 senedir bebiş olmuyordu.Okadar dua etmiştimki Rabbime bana bir doğum günü hediyesi versin diye...28 ağustosta bebeğim olacağını öğrendim.Nasıl bir mucize..şükürler olsun Allah'ıma
kızlar şimdi drdan geliyoruz 3lü test sonucunu gösterdim herşey normal cinsiyetinede baktık 12. haftada %90 erkek demişti şimdi kesin kzımız geliyomuş 2. kızım geliyomuş allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
arkadaşlar 16 haftalık hamileyim bel ağrım çok fazla oluyor çok ayakta duramıyorum iş falan yapamıyorum. şimdide karın bölgem ağrıyor , sanki çocuk çıkacakmış gibi hissediyorum çok erken değil mi yaaa
Nasil değişmiş canım ya benimde ikinci kızım geliyor 15 haftalikken söylendi acaba değişirmi kesin belirlenen hafta ne zaman oluyor
geçmiş olsun canım bu halinle birde çocuk hasta allah yardımcın olsunİYi geceler şimdi geçmişe bakıcam biaz çok yorgunum oğlum geceden beri kusuyor 2,5 yaşında 30 kere kusmuştur serum takıldı bi sürü ilaç verdi ama ben hala anlamadmneden bu kadar kusulur kusan bi çocuk değil normalde
kalsiyuma başladıktan sonra benimki azaldıİyi geceler kızlar
Bu akşam birden kas kemik ağrıları yaşamaya başladım :S Kıpırdayamayacak kadar kötü oldum. Şimdi biraz daha hafif. Ama sanki kalça ve bacaklarım ezilmiş incinmiş gibi ağrıyor. Decavit kullanıyorum ama yetersiz mi geliyor acaba kalsiyum ve magnezyum... Randevuma iki hafta kaldı..
daha ok erken değil mi yaa ben neden hissedemiyorumSeninki daha güzelmiş tam hediye olmuş eşinle sana :)) bu arada hissediyor musunuz bebişleri ben iki gün önce uykumdan uyandım ilk kez hissettim öyle ...
canım randevu ücretleri ne kadarCnm bende kucukyalıda oturuyorum maltepe sahılde fatih unıversitesı hastanesınde gulcın hnm var muhtesem ılgılı yarım saat kadar bebısımıze baktık dogumuda orda ıstıyorum nasipse
canım ben de tuzla merkezdeyim arkadaşım ocak annesi o da emseye gidiyor ama bana biraz sapa geldiği için bölgeyi tercih ettimmerhaba bende Tuzla'da oturuyorum gittiğin hastaneye çok yakınım ben kurtköydeki emsey hospitala gidiyorum çok memnunum. İlkay hanm belediye başkanının eşi Hastane ama çok paracı bide bana çokgüven vermiyor. Bene 2009 Mart annesinin oradaki arkdşlar hala görüşüyorum. Bu grubda çok yeneyim okuyorum ama pek katılamıyorum
Tünaydin herkese Siz anlattikca ben burda iyice evhamlaniyorum ya ne kadar duyarsizmisim ben hala birsey hissetmiyorum.Doktorum normal diyor 19.haftayi bekle diyor. Annem sabret ben seni ikinci çocuk olmana rağmen 4, 5 aylikken hissettim diyor.Ablamda ben 5.5 aylikken hissettim ikinciyi diyor Anlamadim gitti dayanamadim yinede 7 aralikdaki randevuyu pazartesi sabahina cektim.Ben dogurana kadar evhamliligim hic bitmicek sanirim.
Neler yapabilirsiniz bilmiyorum yaşamadım böyle birşey ama gebelikte çok sıcak banyo ve uzun uzun kalmak iyi değil diye biliyorum.Vücut sıcaklığını fazladan yükseltmemek gerekiyor.Tabi normal olduğu sürece de ağrılarınıza rahatlamanıza yardımcı olacaktır.Geçmiş olsun.
derin58 canım çok geçmiş olsun ... bu hastalık hakkında pek bilğim olmadığından bişey diyemiycem Rabbim şafi ismiyle şifa olsun inşaAllah
kızlar alnan verilen kilolardan bahsetmişsiniz ilk hamileliğimde 5. aya kadar çıkardım ama gece gündüz ...zaten öyle çok zayıf biri değildim her zamanşöyle söyliyeyim ''hamile kaldığım kiloyla bile bitiremedim'' 70 le kaldıysam 68-69 la bitirim yani 14-15 kg kadar veriyodum doğuma kadar da anca alıyodum tabi sonra doğumla bilikte 60 falan düşmüştüm ayy ne güzeldi o zamanlar şimdi araki bulasın kızımda da aynısı oldu tabii tek fark daha fazla kg la açılışı yaptım sonra daha az kg le çıktım doğumdan [/Q
çok teşekkür ederim canım..
bu sabah yıne tartıldım 1kg daha gıtmıs. Hayırlısı...
bılıyorum fazlasıyla gerı donecek ama ıste.. yıne de ınsan bı sınır oluyor.
Sebze yıyemıyorum ya. gr sebze yıyemıyorum.. mahvedıyor benı.
meyve mantı tost uclemesınde dolasıyorumneyse hayırlısı ne dıyımmm
Slmlar...
Dr.dan geldim,herşey yolunda..3 lü testi gerek görmedi dr.umuz..
Merak eden arkadaşlarım vardı,onları göremiyorum nedense...ben de sık yazamıyorum..
Allah kısmet ederse bir oğlum daha olucak..
Oğlum da yaşadığım herşeyin tersini bu hamileliğimde yaşadım..
arkadaşlarrrr benimde kızım oluyor çooooooooook mutluyum inşallah allah sağlıklı nasip eder dün kontrolm vardı her yerini gördük kızımın bütün ayrıntıları gösterdi doktorum sağolsun gerçekten çok sevindim benim gönlümden de hep kız geçiyodu allaha şükürler olsun gönlüme göre verdii :)
kızlar benimde oglum olacak ikinci kez
Selamlar,
Doktordan yeni geldim. Maşallah kıpır kıpırdı bizim yavrucak yine, hiç doyamadım. Bacakları felan uzamış kocaman olmuştu. 90 gr ağırlığında dedi doktor. 2'li test sonucumuz da çok iyi çıkmış hiç bir sıkıntı yok dedi. Son 2 gittiğimiz de erkek dediği bebeğimize şimdi de kız dedi. 9 Aralık'ta gelecek randevumuz var, ondan sonra kesin belli olur zaten dedi. Allah hepimize ve bebeklerine sağlık versin
kızlar şimdi drdan geliyoruz 3lü test sonucunu gösterdim herşey normal cinsiyetinede baktık 12. haftada %90 erkek demişti şimdi kesin kzımız geliyomuş 2. kızım geliyomuş allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
Âmin canım benimde iki yasinda bir kızım var benim erkek kardesim var cok isterdim kiz kardesim olsun kızımın olacak mutluyum
Benim de iştahım kapandı. hiç dikkat etmiyorum yediklerime ama karbonhidrata çok yüklenme cnm. katı meyve sıkacakları var. en iyisi philips. posa pek kalmıyor makinada. o olmadı uygun fiyatlılardan al. sebzelerle meyveleri karıştır. suyunu sık. oyle iç. tarifler var internette.
Bosuna stres yapıp bebisini uzme canim ben ilk bebegimi yedi aylikken hissetmiştim :))
geçmiş olsun canım bu halinle birde çocuk hasta allah yardımcın olsun
kalsiyuma başladıktan sonra benimki azaldı
daha ok erken değil mi yaa ben neden hissedemiyorum
canım randevu ücretleri ne kadar
canım ben de tuzla merkezdeyim arkadaşım ocak annesi o da emseye gidiyor ama bana biraz sapa geldiği için bölgeyi tercih ettim
kızlar kasık ağrılarınızı dikkate alın bende iltihap çıktı idrar yollarında geçen sene 41,5 ateşle beyin fonksiyonları bozulmaya başlamış diye hastane hastane gezdim hatırlamıyorum tabi,allah korusun hamileyken yaşasak sonucu ne kadar kötü olur,bu arada forumda hafta ay muhabbeti olmuş arkadaşlar 1 ay 4 hafta yapmıyor tam olarak öyle olsa 40 hafta 10 ay olurdu, 13. hafta bitince tam 3 aylık
15 bitince tam 3 buçuk 17 bitince 4 aylık oluyoruz....hesabınızı aylık yapmayın kafanız karışır(13.7=91 gün=3 ay)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?