2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ama ben yedim gecen hafta ton baligi netten iyice arastirdim haftasa bir yada iki kez konserve baliklarda olmak uzere tuketilebilir diyordu ben Allaha sigindim yedim birsey olmaz Allahin izniyle..

Bu ozel gunlerimizi, sorunlarımızı, heyecanlarimizi hep beraber gecirmek dilegiyle:)
Bir kizim var (7 yaşında) Ikinci de yolda 41 yasindayim 7 hafta 3 günlük hamileyim stres icindeyim hala sevinemiyorum
Herkese sevgiler
yaso

kızlar ya lavaboya gittim kahverengi leke gekmiş çok korkuyorum ne yapacam
Canım nasıl oldun?
merhaba kızlar... sanırım en feci beni vurdu bu hamilelik çok fenayım. su içemiyorum bir şey yiyemiyorum offfffff...
Allah yardımcın olsun canım benim iştahım normal ama sabah aç karnına öğürüyorum çok kötü içim çıkıyor sanki Arabaya binince hemen midem bulanmaya başladı poşetle dolaşıyorum..

Selam arkadaşlar bende ikinci çocuğuma 5 haftalık hamileyim hepimize hayırlı güzel rahat bir hamilelik dilerim.
Hayırlı olsun kızlar..
Ama ben yedim gecen hafta ton baligi netten iyice arastirdim haftasa bir yada iki kez konserve baliklarda olmak uzere tuketilebilir diyordu ben Allaha sigindim yedim birsey olmaz Allahin izniyle..
Konserve çok sık yemedikçe sorun olmaz heralde bende yedim :)
Bu ozel gunlerimizi, sorunlarımızı, heyecanlarimizi hep beraber gecirmek dilegiyle:)
Bir kizim var (7 yaşında) Ikinci de yolda 41 yasindayim 7 hafta 3 günlük hamileyim stres icindeyim hala sevinemiyorum
Herkese sevgiler
yaso

Hayırlı olsun hoşgeldin:)

kızlar ya lavaboya gittim kahverengi leke gekmiş çok korkuyorum ne yapacam

canım benimde oluyor çok panik yapma, ben doktoruma göründüm iğne verdi bunun için, sende görün bi aksilik varsa bile önlem için tedbir alınır. Ama korkma nerdeyse herkeste oluyor sadece kontrollü davran.

MERHABA ARKADAŞLAR.....
Dün akşam 3-4 saatlik idrar tutumuyla yaptığım testim pozitif çıktı.. Allah'ım nasip ederse 2. çocuğum olacak.. Herkes gibi benimde hikayem uzun kısaca özetlemek gerekirse TSH 6.5 ve haşimoto olan biri olarak levotiron kullandım. Eşimde normol morfoloji %0 dı... eşim sperm arttırıcı ve vitamin ilacı kullandı. Bende aç karnına ilacımı her sabah düzenli aldım... SONUÇ 1 AY SONUNDA HAMİLEYİM.. ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.

Benim sat:15.08.2013 dü Bat ise 30-31 günlük siklusa göre 14-15 eylüldü.. 16 sı gecesi testimi yaptım. ve sonuç çok netti..
Belirtime gelince, sadece kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve göğüs uçlarım biraz daha iri sanki.. Adet olmadan önce hep göğsümde bir yer çok ağrırdı ve yine aynı yer adet öncesindeki gibi aynı yer ağrıyor.. Birde bu ay yüzümde bir tane bile sivilce çıkmadı. Birde erkenden uykum geliyordu.

1 hafta bekleyip öyle doktora gitmeyi istiyorum. Çünkü 1. çocuğumdan önce 3 kere biyokimyasal gebelik yaşadım. her seferinde kasetlerle evde yapılan gebelik testleri pozitif gösteriyordu. 2 günde bir kan testleriyle kese oluşana kadar takip etmek zorunda kalıyordum düşüyor mu çıkıyor mu diye. en azından bu kez gittiğimde keseyi görmek belki mümkün olur ne bileyim işte.... Herkese çok sevgiler.. Kalbim sizlerle hamişlere hayırlı olsun ve tebrikler.. bekleyenlere tez zamanda bebişler diliyorum Rabbim'den .. Her zaman yazıları okuyan biri olarak yazmak bugüne nasipmiş..

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende bu cumartesi dr gidicem bakalım son adet tarihim 10 agustostu belki keseyi görebiliriz. bende inanılmaz bir uyku hali var dün işten gelir gelmez yemeği yiyip uyudum kocam arada uyandırıp sütümü meyvemi cevizimi yedirmese hiç ayılamayacaktım sizde de böyle bir durum var mı?

Günaydın Mayıs anneleri...sorunsuz sıkıntısız sağlıkla doğsun bebeklerimiz inşallah diyerek güne başlayalım...

Aramıza yeni gelenler,hoşgeldiniz..

Ben çok su içiyorum genelde,ama bu kadar sık wc ye gitmezdim,çok sık wc ye gidiyorum sadece bundan sıkıldım : )

bende yemeği yiyip uyuyorum.
çok şanslısın eşin kaldırıp yediriyormuş, ohhh ne gzlmiş.
bizimki hiç akıl etmez öyle şeyleri.

bende yemeği yiyip uyuyorum.
çok şanslısın eşin kaldırıp yediriyormuş, ohhh ne gzlmiş.
bizimki hiç akıl etmez öyle şeyleri.

sağolsun şimdilik çok düşünceli ama ben vicdan azabı duyuyorum onu bırakıp uyuyorum diye

Canım benim senle bizim aynı bebişlerimiz :) bak benimde son adet tarihim 8 Ağustosdu ama hamile kaldığım gün 24 Ağustos sadece o gün korunmamıştık ... Hangi gün hamile kalmadığını bilmeyenleri direk adet gününden hesaplıyorlarmış ve bizim bebişler geç döllenmiş yani :) benim de Cumartesi 1978 di hcg 3 hafta 3 günlük şuanda bebiş ... Biz keseyi gördük ama su içtim sıkıştım gördük minicikti :) 23 ünde tekrar gitcez ... Tahmini doğum tarihi 31 Mayıs gözüküo :)) ayyy senle herşeyimiz aynı çok sevindim

Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım. Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum. 2011 Mayıs annesiyim aynı zamanda çok tatlı bir kızım var Allah'ım bağışlasın. Bende size kısaca hikayemi yazayım. 8 haftalık ve 11 haftalık bebeklerimi kalp durması nedeniyle kürtaj olarak aldırdım. 1 kere kimyasal gebelik geçirdim. Sonra kan pıhtılaşması problemim olduğu ortaya çıktı. Kızıma hamileliğim süresince clexan 04 lük ve corasprin kullandım. Zor bir hamilelik geçirdim. Allah' a şükür kızım sağlıklı bir şekilde doğdu. Kızım 1,5 yaşındayken süpriz bir şekilde hamile kaldım ondada 6 haftalıkken düşük yaşadım. Şimdi tekrar hamileyim planlı bir şekilde oldu. Beta HCG değerim 386 çıktı dün. Kan sulandırıcı iğne olarak dr.um hibor 3500 lük verdi ve corasprin.
Kan pıhtışama sorunu yaşayanlarımızdan bu iğneyi kullanan var mı?

Hoşgeldiniz,
İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz..

merhaba benimde 2 düşüğüm var şuan 6 haftalığım clexane 04 kullanıyorum ama kesenin yanında kanama alanı gördü doktor şuan yatış verdi yatıyorum.ilk kez kan sulandırıcı kullanıyorum ama bu kanama alanı korkutuyor beni dün doktor bebeğin kalp atışlarınıda gördü ama ne olacağı belirsiz kanama alanı büyürse bebeği kaybedebiliriz yine dedi.İnşallah sende kucağına alırsın riskli gebelik çok zor ALLAH yardımcımız olsun

herkese günaydın

umarım herkes sağlıklı bir şekilde kavuşur bebeğine

kendimi çok yorgun hissediyorum onun haricinde problem yok sadece ilk bebişimiz olduğu için babamız cok heycanlı:)

Canım son gebeliğim öyle oldu benimde mutlaka dinlen ben o zaman dinlenememiştim sonucu üzücü oldu. Moralini yüksek tut herşey Allah'tan bize sadece dua etmek ve dr.un söylediklerini uygumak gerekiyor. İnşallah çabucak kanaman geçer

İnşallah sorunsuz geçer bu ayınız..ben ilk hamileliğimde 1,5 ay yattım benimde düşük tehlikem vardı..kanamam oluyordu sürekli,ama hiç bişey olmadı,sizin de olmaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…