Merhaba arkadaşlar ben de 2014 Mayıs annesiyim inşallah. Bebeğimin muhtemel doğum tarihi 25/05/2014. internetten hesaplama yaptığım zaman 4 hafta 2 günlük hamile görünüyorum. 4 gün önce hcg 128di 2 gün sonra yine yaptırcam merakla beklemekteyim. Rabbim olmayanlara hayırlısıyıla gebe kalmalarını nasip etsin bizlere sağ salim bebişlerimizi kucağımaz almamızı nasip etsin inşallahhh...
Merhaba arkadaşlar ben de 2014 Mayıs annesiyim inşallah. Bebeğimin muhtemel doğum tarihi 25/05/2014. internetten hesaplama yaptığım zaman 4 hafta 2 günlük hamile görünüyorum. 4 gün önce hcg 128di 2 gün sonra yine yaptırcam merakla beklemekteyim. Rabbim olmayanlara hayırlısıyıla gebe kalmalarını nasip etsin bizlere sağ salim bebişlerimizi kucağımaz almamızı nasip etsin inşallahhh...
Hcg 128 olunca bebek 2-3 hafta aralığında oluyor canım ... Döllenme geç olmuş olabilir sen adet tarihinden hesaplıyorsun muhtemelen .. Hayırlısı olsun tatlım
Evet internette hesaplayınca onu soruyor. Yazınca 4+2 çıkıyo. Haftaya doktora gidicez bakalım kaç hafta diyecek. 128 çıktığında doktor bana daha 7/8 günlük demişti. Hayırlısı olsun artık bu zaman nasıl geçer bilmiyorum ama inşallah bir sorunumuz olmaz kızlarr.
Teşekkür ederim,hepimizin inşallah..yanlız demeden geçemicem,9 sene ara verince böyle temenniler duymak çok tuhaf geliyor,ben hala inanamıyorum hamile olduğuma şaka gibi...herşeyi unutmuşum ilk kez hamile kalıyorum sanki...
İyi akşamlar hepinize ..
benim bebişimde 20 mayısda dogcak ınsallahh tatlı gormek ıstemıyrm bu aralar hep ekşi şeyler tüketmek istiyrm
selam kızlar bende 6 haftalık hamileyim. 4 yaşında bir oğlum var bu yıl anaokuluna verdim bulantılarımda var ama aşırı değil. benim 7 mayıs görünüyor ama sanırım nisanda doğar benimki 38 haftalıkken alıyorlar çünkü sezaryen de... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
merhaba kızlar... sanırım en feci beni vurdu bu hamilelik çok fenayım. su içemiyorum bir şey yiyemiyorum offfffff...
kızlar ya lavaboya gittim kahverengi leke gekmiş çok korkuyorum ne yapacam
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm ve anne oluyorum inşl.. çarşamba günü doktora adetim 4 gün geçince gittim ve kan testi yaptık 250 çıktı doktorum biraz yüksek bekleyelm dedi bugün gittim tekrar kan testi yaptık ve sonucum 1944 çıktı doktorum gebelik var fakat çok yeni 3 haftalık taş çatlasın 3. haftanın sonu dedi ultrasyonda bakamadık görünmez daha dedişimdi benm son adet tarihim 8 ağustos hesaplayınca 5 hafta 4 günlük hamile oluyorum doktorum 3 hafta diyor ben kaç haftalık hamile oluyorum :O anlamadım bebeğimin doğum tarihi ne olucak onuda annamadım lütfen yardımcı olun..:26:
Selam arkadaşlar bende ikinci çocuğuma 5 haftalık hamileyim hepimize hayırlı güzel rahat bir hamilelik dilerim.
Bu ozel gunlerimizi, sorunlarımızı, heyecanlarimizi hep beraber gecirmek dilegiyle:)
Bir kizim var (7 yaşında) Ikinci de yolda 41 yasindayim 7 hafta 3 günlük hamileyim stres icindeyim hala sevinemiyorum
Herkese sevgiler
yaso
MERHABA ARKADAŞLAR.....
Dün akşam 3-4 saatlik idrar tutumuyla yaptığım testim pozitif çıktı.. Allah'ım nasip ederse 2. çocuğum olacak.. Herkes gibi benimde hikayem uzun kısaca özetlemek gerekirse TSH 6.5 ve haşimoto olan biri olarak levotiron kullandım. Eşimde normol morfoloji %0 dı... eşim sperm arttırıcı ve vitamin ilacı kullandı. Bende aç karnına ilacımı her sabah düzenli aldım... SONUÇ 1 AY SONUNDA HAMİLEYİM.. ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.
Benim sat:15.08.2013 dü Bat ise 30-31 günlük siklusa göre 14-15 eylüldü.. 16 sı gecesi testimi yaptım. ve sonuç çok netti..
Belirtime gelince, sadece kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve göğüs uçlarım biraz daha iri sanki.. Adet olmadan önce hep göğsümde bir yer çok ağrırdı ve yine aynı yer adet öncesindeki gibi aynı yer ağrıyor.. Birde bu ay yüzümde bir tane bile sivilce çıkmadı. Birde erkenden uykum geliyordu.
1 hafta bekleyip öyle doktora gitmeyi istiyorum. Çünkü 1. çocuğumdan önce 3 kere biyokimyasal gebelik yaşadım. her seferinde kasetlerle evde yapılan gebelik testleri pozitif gösteriyordu. 2 günde bir kan testleriyle kese oluşana kadar takip etmek zorunda kalıyordum düşüyor mu çıkıyor mu diye. en azından bu kez gittiğimde keseyi görmek belki mümkün olur ne bileyim işte.... Herkese çok sevgiler.. Kalbim sizlerle hamişlere hayırlı olsun ve tebrikler.. bekleyenlere tez zamanda bebişler diliyorum Rabbim'den .. Her zaman yazıları okuyan biri olarak yazmak bugüne nasipmiş..
Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım. Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum. 2011 Mayıs annesiyim aynı zamanda çok tatlı bir kızım var Allah'ım bağışlasın. Bende size kısaca hikayemi yazayım. 8 haftalık ve 11 haftalık bebeklerimi kalp durması nedeniyle kürtaj olarak aldırdım. 1 kere kimyasal gebelik geçirdim. Sonra kan pıhtılaşması problemim olduğu ortaya çıktı. Kızıma hamileliğim süresince clexan 04 lük ve corasprin kullandım. Zor bir hamilelik geçirdim. Allah' a şükür kızım sağlıklı bir şekilde doğdu. Kızım 1,5 yaşındayken süpriz bir şekilde hamile kaldım ondada 6 haftalıkken düşük yaşadım. Şimdi tekrar hamileyim planlı bir şekilde oldu. Beta HCG değerim 386 çıktı dün. Kan sulandırıcı iğne olarak dr.um hibor 3500 lük verdi ve corasprin.
Kan pıhtışama sorunu yaşayanlarımızdan bu iğneyi kullanan var mı?
çalışan hamiş arkadaşlarımız, acaba işyerlerine hamile olduğunuzu söylediniz mi?
artık hamilelerin günde 8 saat ten fazla çalışmaması gerekiyor. yasak çünkü.
ben henüz söylemedim hala keseyi görmedik çünkü perşembe randevumuz var bide kalp atışları duyulsun ondan sonra söylemeyi düşünüyorum.bide çalışma saati 7,5 olarak biliyorum ben
ben henüz söyleyemedim
Günaydın 2014 anneleri hayırlı gunler benim de ilk cocugun ve tup bebek hamileligin riskli geciyor lekelenmem oluyor bende cok korkmustum ama şuanda sakinlestim inşallah birdaha böyle bir durum la karsilasmam.
Kızlar merhaba nasılsınız? Bugün kan tahlili yaptırdım 2 senede fiyatlar uçmuşş resmen ve idrar tahlili verdim. Arabaya binince başlıyorum öğürmeye çantama poşet koyuyorum artık. Siz nasılsınız?
İnternette senin hamile kaldığın günü bilmediği için öyle hesaplıo :) sonuçta ben hangi gün hamile kaldığımı biliyorum mesala mıkmık yapmadan nasıl hamile olabilirim ki internet e göre 5 hafta +2 günlük hamileyim ama çok komik yani :)) zaten doktor senin be kadarmış hamile olduğunu söylüyor döllenme geç olmuş olabilir hormonların senin kaç günlük hamile olduğunu eleveriyor zaten :)
Ne zaman hamile kaldığımı ben de biliyorum ona göre 18 günlük. Doktor 7/8 günlük dediğinde de benim kaldığım güne göre 14 günlüktü. Neyse ya ne kadarlık olduğu fark etmez. Doktorumuz ne derse ona göre sayım yapıcaz artık.
Canım nasıl oldun?
Allah yardımcın olsun canım benim iştahım normal ama sabah aç karnına öğürüyorum çok kötü içim çıkıyor sankiArabaya binince hemen midem bulanmaya başladı poşetle dolaşıyorum..
Hayırlı olsun kızlar..
Konserve çok sık yemedikçe sorun olmaz heralde bende yedim :)
Hayırlı olsun hoşgeldin:)
kızlar doktora gittim rahim duvarına yerleşiyo dedi ondan kanaman ondan kanaman olabilir hatta rahimde de kan gördü, sıkıntı yapmaya gerek yok dedi dikkat et kesemizi gördük bugün ama daha kalp atışı yoktu küçük baya dedi 11 milim miş bebişim kalp atışı için 10 gün sonra geldedi vitaminle progestan verdi. sevindim içim rahatladı ya. aslında ben bügün kalbini de duyarım sanmıştım ama duyamadık sabredecem artık biraz daha
Aynen öle :) ama ben bu konuda pazar günü baya stres yapmıştım görümcem de hamile çünkü 40 larımız karışacak zor olcak bizim için ... Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin ...
amiinnn inşallahhh. Ama evet sizinki biraz kötü olmuş. Gelin/Görümce
Canımmm çok sevindim gözünaydın
Kuzenler kardeş gibi birlikte büyücek işte :) en güzeli o :) ama kayınvalidem ikiye bölünecek kadın şimdiden stres yaptı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?