2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
çalışan hamiş arkadaşlarımız, acaba işyerlerine hamile olduğunuzu söylediniz mi?
artık hamilelerin günde 8 saat ten fazla çalışmaması gerekiyor. yasak çünkü.

ben henüz söyleyemedim

Merhaba arkadaşlar ben de 2014 Mayıs annesiyim inşallah. Bebeğimin muhtemel doğum tarihi 25/05/2014. internetten hesaplama yaptığım zaman 4 hafta 2 günlük hamile görünüyorum. 4 gün önce hcg 128di 2 gün sonra yine yaptırcam merakla beklemekteyim. Rabbim olmayanlara hayırlısıyıla gebe kalmalarını nasip etsin bizlere sağ salim bebişlerimizi kucağımaz almamızı nasip etsin inşallahhh...

hayırlı olsun canım

Günaydın 2014 anneleri hayırlı gunler benim de ilk cocugun ve tup bebek hamileligin riskli geciyor lekelenmem oluyor bende cok korkmustum ama şuanda sakinlestim inşallah birdaha böyle bir durum la karsilasmam.

Hcg 128 olunca bebek 2-3 hafta aralığında oluyor canım ... Döllenme geç olmuş olabilir sen adet tarihinden hesaplıyorsun muhtemelen .. Hayırlısı olsun tatlım

Hcg 128 olunca bebek 2-3 hafta aralığında oluyor canım ... Döllenme geç olmuş olabilir sen adet tarihinden hesaplıyorsun muhtemelen .. Hayırlısı olsun tatlım

Evet internette hesaplayınca onu soruyor. Yazınca 4+2 çıkıyo. Haftaya doktora gidicez bakalım kaç hafta diyecek. 128 çıktığında doktor bana daha 7/8 günlük demişti. Hayırlısı olsun artık bu zaman nasıl geçer bilmiyorum ama inşallah bir sorunumuz olmaz kızlarr.

Kızlar merhaba nasılsınız? Bugün kan tahlili yaptırdım 2 senede fiyatlar uçmuşş resmen ve idrar tahlili verdim. Arabaya binince başlıyorum öğürmeye çantama poşet koyuyorum artık. Siz nasılsınız?

İnternette senin hamile kaldığın günü bilmediği için öyle hesaplıo :) sonuçta ben hangi gün hamile kaldığımı biliyorum mesala mıkmık yapmadan nasıl hamile olabilirim ki internet e göre 5 hafta +2 günlük hamileyim ama çok komik yani :)) zaten doktor senin be kadarmış hamile olduğunu söylüyor döllenme geç olmuş olabilir hormonların senin kaç günlük hamile olduğunu eleveriyor zaten :)

herşey sil baştan desene..oğlunda yardımcı bi abi olur inş. canım

benim bebişimde 20 mayısda dogcak ınsallahh tatlı gormek ıstemıyrm bu aralar hep ekşi şeyler tüketmek istiyrm

benim tatlı ekşi hiç farketmiyo herşeyden acaip tüketiyorum iştahım çok açık :26:

canım hayırlı olsun .sağlıkla kucağına al bebişini inş..benimde ilki sezeryan olduğu için doktor 7 mayıs dedi doğum tarihine

merhaba kızlar... sanırım en feci beni vurdu bu hamilelik çok fenayım. su içemiyorum bir şey yiyemiyorum offfffff...

canım Allah yardımcın olsun..

kızlar ya lavaboya gittim kahverengi leke gekmiş çok korkuyorum ne yapacam

canım hiç korkma yerleşme kanaması olabilir..benim ilk hamileliğimdede olmuştu eğer devam ederse doktoruna danış..

hoşgeldin cnm..benimde sat 7 ağustos geçen hafta perşembe doktora gittik küçücük keseyi gördük 5+1 demişti doktor..bugün 5+6 yım..bence keseyi görürsün artık..ayrıca dr bana tahmini doğum tarihi 14 mayıs dedi ama önceki sezeryan olduğu için 7 mayıs en geç dedi..

Selam arkadaşlar bende ikinci çocuğuma 5 haftalık hamileyim hepimize hayırlı güzel rahat bir hamilelik dilerim.

cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş.

Bu ozel gunlerimizi, sorunlarımızı, heyecanlarimizi hep beraber gecirmek dilegiyle:)
Bir kizim var (7 yaşında) Ikinci de yolda 41 yasindayim 7 hafta 3 günlük hamileyim stres icindeyim hala sevinemiyorum
Herkese sevgiler
yaso

cnm hoşgeldin hayırlı olsun..neden stres içindesin ?? kızın maşalah büyümüş ve bence sana çok yardımcı olacak..bende ilk öğrendiğimde çok heyecanlanmamştım çünkü daha 1.5 yaşında oğlum var ama zamanla alışıyosun..düşünmemeye çalışıyorum nede olsa strese girecek çok zamanım olacak doğunca şimdiden kendimi kasmıyorum :)

cnm hayırlı olsun sorunsuz bi hamilelik geçirmeni diliyorum..

cnm çok geçmiş olsun inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

cnm hoşgeldin aramıza.. sağlıkla kucağına al kuzunu inş.

Günaydın 2014 anneleri hayırlı gunler benim de ilk cocugun ve tup bebek hamileligin riskli geciyor lekelenmem oluyor bende cok korkmustum ama şuanda sakinlestim inşallah birdaha böyle bir durum la karsilasmam.

hayırlı olsun canım benimde donmuş embriyo transferi. kanda çıktı ama hala keseleri görmedik.lekelenmeler için korkma özellikle tüp bebekte olabiliyor genelde yerleşme kanaması oluyor çünkü.benim ilk çocuğumda tüp bebekti.allahım inşallah kucağımıza almayıda nasip eder hepimizin.

evet tahliller çok pahalı bencede.benim hiç belirtim yok bazen iyimi kötümü bilemedim :44:

Ne zaman hamile kaldığımı ben de biliyorum ona göre 18 günlük. Doktor 7/8 günlük dediğinde de benim kaldığım güne göre 14 günlüktü. Neyse ya ne kadarlık olduğu fark etmez. Doktorumuz ne derse ona göre sayım yapıcaz artık.

Aynen öle :) ama ben bu konuda pazar günü baya stres yapmıştım görümcem de hamile çünkü 40 larımız karışacak zor olcak bizim için ... Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin ...

kızlar doktora gittim rahim duvarına yerleşiyo dedi ondan kanaman ondan kanaman olabilir hatta rahimde de kan gördü, sıkıntı yapmaya gerek yok dedi dikkat et kesemizi gördük bugün ama daha kalp atışı yoktu küçük baya dedi 11 milim miş bebişim kalp atışı için 10 gün sonra geldedi vitaminle progestan verdi. sevindim içim rahatladı ya. aslında ben bügün kalbini de duyarım sanmıştım ama duyamadık sabredecem artık biraz daha

doktora gittim şimdi daha iyi hissediyorum çok şükür bi sorun yokmuş

Kızlar merhaba ben iyice uykucu kuş oldum yaaa zorla uyandırıyorum kendimi onun dışında gögüslerimdeki ağrı devam ediyor henüz bulantım yok çok fazla belirti yok umarım bebişimmmm iyidir Cumartesi sabah doktor randevumuz sabırsızlanıorum keseyi görebiliriz inşallah

Canımmm çok sevindim gözünaydın

Canımmm çok sevindim gözünaydın

sağol benimde içime serin sular serpildi artık daha dikkat edecem kendime inş, bazen farkında olmadan rahat davranıyorum dünde baya yoruldum ondan oldu sanırım Allaha şükür kü devam etmedi biraz gelmişti daha kesildi şimdilik bi leke görün müyo dahada gelmez inş. benimde bugün acayip miğdem bulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…