Amin inşallah canım..Ben ilkinde 52 ile kaldım 69 ile doğum yaptım,59 ile eve geldim ve 6 ay sonra yine 52 kiloya düştüm.17 kilo almıştım toplamda.
Şimdi 30 yaşındayım,yine 52 kiloyum bakalım kaç kilo alıcam:)
Destek olalım evet,dua edelim birbirimize :) Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
ne güzel bırakmışsınız ben günde neredeyse 1 paket içiyordum ancak 5 e düşürebildim ama tamamen bırakacağım en yakın zamanda
benim bebişimde 20 mayısda dogcak ınsallahh tatlı gormek ıstemıyrm bu aralar hep ekşi şeyler tüketmek istiyrm
elma yiyebilirsin canım mideyi rahatlatır diye biliyorum.
benimde sol kasığım acaip ağrıdı sabaha karşı birde yumurta yiyemiyorum .Balık desen ağzıma koymam ilk 3 ay cok önemliymiş napıcam bilmiyorum.
hergün yürüyüş yapıyorum kilo problemim var cok almamam gerekiyor hayırlısı inş.
kalp atışları hangi hafta duyuluyor bilgisi olan varmı?
çok sevindimmmmm.hayırlı olsun tekrar.darısı kalp atışlarına,diğer güzel haberlerine olsun inşallah.bende cumartesi regli oldum.bu ayda olmadı.bakalım hayırlısı artık.
Bişey sorucam cinsiyet ekşi yiyince ne oluyordu tatlı yiyince ne oluyordu çok merak ediyorum tosunumun cinsiyetini (tabi allah hayırlısını nasip etsin ama insan severken zorlanıo kızışım mı desem oğluşum mu desem die :))
Sizinle çok yakın günlerimiz,benim tahmini 21.05.2014 de geliyor.Ben anadolu yakasındayım,dr.a henüz karar veremedim devletemi gitsem özelemi bilmiyorum,kardeşim medicalpakta sorumlu hemşire ,kendisi ebe zaten,oraya gelmemi istiyor,başka yere yollamam seni dedi ..ben kararsızım özeller çok pahalı ,devlet hastaneleri eskisi gibi değil ben çok beğeniyorum mesela,neden o kadar para verim bilmiyorum yani ,henüz netleşmedi ...
merhaba mayıs anneleri ! Bende 6 haftalık hamileyimgeçen hafta karın ağrılarım oldu. progesteron kullanıyordum lekelenme olmayınca bıraktım. şimdi kendimi iyi hissediyorum benzer bi durum yaşayan var mı?
oğlum 26 aylık benimde 16 mayıs bende muhtemelen 1 hafta önce alınır 10 mayıs gibi aslında keşke 16 mayıs olsa evlilik yıldönümümüz ama bu mümkün değil son güne bırakmazlar kesinlikle
kızlar ya lavaboya gittim kahverengi leke gekmiş çok korkuyorum ne yapacam
sakınn telas yapma.ama insallah kırmızı renge dönmez.doktoruna sor progestan wersin.
kızlar ya lavaboya gittim kahverengi leke gekmiş çok korkuyorum ne yapacam
Moralini hemen bozup ağlama her kanama düşük değil benim arkadaşımın dokuz ay geldi kanaması ve sapasağlam bebeği doğdu.Sadece normal bir kanama olabilir bebeğini de üzme
eğer düşük olacaksa zaten önleyemezsin kendini harap etme ben yaşadım insan vücudu neyin doğru olduğunu biliyor.
Allah tan hayırlısını dile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?