2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhabalar. Bu konu yeni açıldığında yazmıştım, fazla bakamamıştım. şimdi bakıyorum da bayağı bir kalabalık olmuş. Maşallah. Ben de şuanda 6+5 haftalığım. Geçtiğimiz cumartesi kalp atışını aldık çok şükür. Yeni anne adaylarına hayırlı uğurlu olsun.

doktora gittim şimdi daha iyi hissediyorum çok şükür bi sorun yokmuş
Çok şükür sevindim canım..
Arkadaşlar dr.a gidenler var aranızda,hangi tahlileri yapıyorlar bu ayda,netten baktım da farklı farklı okuyorum..
Bana kan ve idrar tahlili yapıldı canım yazmıştım buraya 26. Sayfada var
valla ben cumartesi kan verdim bir sürü tahlil istemiş, ama ne olduklarını bilmiyorum DR ekranından labaratuara düşüyor.

148 TL ödeme yaptım.

Seninki gayet ucuz ben bugün 306 verdim tahlillere fiyatlar uçmuşşş!!

Kizlar merhabaaaa benide alin araniza ♥♥♥ Rabbim hepimizun melejlerini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

kızlar sabah doktora gittim.kalp atıslarını duymak için.doktor bebegin kalp atısları var dedi.ama bana duyurmadı.3 hafta sonra tekrar gel ozaman sanada dinletecem dedi yolladı beni.:18::18::18::18::18::18::18::18:

Sagoll canim... bir sorum olacakti doktor belirli besin listesi veriyor mu ? Ben yemeklerimi rastgele yiyorumda.... ne yapmam lazim ???

kızlar sabah doktora gittim.kalp atıslarını duymak için.doktor bebegin kalp atısları var dedi.ama bana duyurmadı.3 hafta sonra tekrar gel ozaman sanada dinletecem dedi yolladı beni.:18::18::18::18::18::18::18::18:

Canim sen gonlunu ferah tut... kotu birsey dusunme.. duyacaksin ikinci kalbinin sesini ins ♥♥♥

KIZLAR benim bir önerim olacak forum sahibi kimdir.
sayfa başına bir tablo hazırlasa
isimlerimizi - illerimizi - kaçıncı bebek olacak- ilerde cinsiyetleri - beklenen doğum tarihlerini yazsa güzel olmazmı ona mesaj göndersek gönderemeyenler buradan yazsa

üstten muayenede makinaya göre değişiyor dışarıdan sesin duyulması 9. haftaları buluyor ultrasonda kalbinin attığını gördüyse problem değil içini ferah tut zaten bir problem olsaydı haftaya gel derdi rutin kontrol gibi 3 hafta sonraya çağırmazdı.

ayyy insallah canım .cook korktum defalarca sordum doktora.cok uyumlu bir gebeliğin var dedi

kızlar benim de ayın 12 sinde adet olmam gerekiyodu olmadım. ertesi gün evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. dün doktora gittim beta hcg değerim 5038 çıktı.5 haftalık hamileymişim. çok şükür keseyi de gördük. doktorum haftaya salı gel kalp atışını dinleyelim dedi. bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç kalp atışını bile duyamamıştık ve düşükle sonuçlandı. dilerim ki Rabbimden bana da sizlere de bu heyecanı hayırlısıyla yaşatsın.
muhtemel doğum tarihim de 19 mayıs olacak inşallah

Canim Allah (c.c.) anali babali buyutsun ♥♥♥

Merhaba birşey soracağım embriyo gözüktümü kesenin içinde?
bugün ben de gittim benim embriyo gözükmedi de merak ettim

valla ben cumartesi kan verdim bir sürü tahlil istemiş, ama ne olduklarını bilmiyorum DR ekranından labaratuara düşüyor.

148 TL ödeme yaptım.

tahliller gerçekten uçuk fiyatta hamile kalmadan önce doktora gitğğimde 200 tl istediler tahlillere aynı tahlillere memlkette baska özel hastanede yaptrıdım sadece muayene ücreti aldılar.

Bende randevu aldım medipol megada fazilet hanıma 10 tl muayene ücreti bakalım tahlillerden ne kadar isteyecekler

ben iki sefer boş gebelik yaşadım o yüzden çok taktım bu konuyu bu sefer bir yandan kasık sancıları bel ağrılarım var bunlar boş gebelikte olurmu bilmiyorum embriyo gözükmemesi normal mi bana da 10-15 gün sonra gel dedi ama embriyoyu görmeden o kadar bekletilir mi onu da taktım

arkadaşlar mide bulantılarınız ne alemde yaa beni mahvetti walla (((
gece gündüz demeden 24 saat bulanıyo uyku falan kalmadı ....

Benimde daha başlamadı,ilkinde hiç bulantım,kusmam ve aşermem olmadı..sadece bazı yiyecekleri yiyemedim.Bakalım bu nasıl olucak..

Bulantı için; yoğurt,ayran ,zencefil,bir parça ekmek önerilen sağlıklı yiyecekler arasında..

Bende medicalparka gidicem,fiyatları uçuk ama napim,kardeşim başka yere güvenemem gönderemem seni diyor.Randevumuzu aldık bakalım,hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…