kızlar benim de ayın 12 sinde adet olmam gerekiyodu olmadım. ertesi gün evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. dün doktora gittim beta hcg değerim 5038 çıktı.5 haftalık hamileymişim. çok şükür keseyi de gördük. doktorum haftaya salı gel kalp atışını dinleyelim dedi. bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç kalp atışını bile duyamamıştık ve düşükle sonuçlandı. dilerim ki Rabbimden bana da sizlere de bu heyecanı hayırlısıyla yaşatsın.
muhtemel doğum tarihim de 19 mayıs olacak inşallah
ben iki sefer boş gebelik yaşadım o yüzden çok taktım bu konuyu bu sefer bir yandan kasık sancıları bel ağrılarım var bunlar boş gebelikte olurmu bilmiyorum embriyo gözükmemesi normal mi bana da 10-15 gün sonra gel dedi ama embriyoyu görmeden o kadar bekletilir mi onu da taktım
Canim Allah (c.c.) anali babali buyutsun ♥♥♥
kızlar benim de ayın 12 sinde adet olmam gerekiyodu olmadım. ertesi gün evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. dün doktora gittim beta hcg değerim 5038 çıktı.5 haftalık hamileymişim. çok şükür keseyi de gördük. doktorum haftaya salı gel kalp atışını dinleyelim dedi. bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç kalp atışını bile duyamamıştık ve düşükle sonuçlandı. dilerim ki Rabbimden bana da sizlere de bu heyecanı hayırlısıyla yaşatsın.
muhtemel doğum tarihim de 19 mayıs olacak inşallah
Hayırlı olsun,mayıs anneleri çoğalıyor,hoşgeldiniz..
tahliller gerçekten uçuk fiyatta hamile kalmadan önce doktora gitğğimde 200 tl istediler tahlillere aynı tahlillere memlkette baska özel hastanede yaptrıdım sadece muayene ücreti aldılar.
Bende randevu aldım medipol megada fazilet hanıma 10 tl muayene ücreti bakalım tahlillerden ne kadar isteyecekler
ben iki sefer boş gebelik yaşadım o yüzden çok taktım bu konuyu bu sefer bir yandan kasık sancıları bel ağrılarım var bunlar boş gebelikte olurmu bilmiyorum embriyo gözükmemesi normal mi bana da 10-15 gün sonra gel dedi ama embriyoyu görmeden o kadar bekletilir mi onu da taktım
Kızlar ya ben de inanılmaz gaz problemi oldu gebelik başladığından bari sürekli gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum siz de de var mı ? Merak ettim annem ben de hiç olmadı dedi
hayılı olsun sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allah inş
bende öyle hissediyorum gerçekten bazen aşırı oluyo
Sorun olacagini zannetmiyorum canim... antibiyotik kullanipp hamileligi yolunda giden pek cok kisi taniyorum... sen gonlunu ferah tut.... hayirli olsun ♥♥♥Merhaba arkadaşlar
adetim 2 gün gecikti bugun eczaneden predictor alıp test yaptım sonuç pozitif çıktı
yarında sağlık ocagna gidip orada test yaptırıcam
benim size bir sorum olucak hamileliğimin ilk günlerinde hamile oldugumu bilmeden bir tane novalgin hap içtim bir şey olur mu çok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar
adetim 2 gün gecikti bugun eczaneden predictor alıp test yaptım sonuç pozitif çıktı
benim size bir sorum olucak hamileliğimin ilk günlerinde hamile oldugumu bilmeden bir tane novalgin hap içtim bir şey olur mu çok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar
Sorun olacagini zannetmiyorum canim... antibiyotik kullanipp hamileligi yolunda giden pek cok kisi taniyorum... sen gonlunu ferah tut.... hayirli olsun ♥♥♥
evet canım kese büyüyor içinde bebek ya oluşmuyor ya da çok küçükken eriyip yok oluyor.boş gebelik nasıl oluyo kesenin içimi boş oluyo canım
aslında devlet hastanelerinde de tahliller yaptırılabilri.
canm ben de kasık ağrıları bel ağrıları vardı bir de daha önce yaşadığım düşüğü düşününce korkmuştum ama DR a gittim geçen hafta keseyi gördü 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı. ve mutlaka göreceğiz dedi. benim SAT ım 29 Temmuz düşün yani.
sende endişe etme. herşey olacağına varır, olumsuz düşünüp olumsuzu çekmeyelim. herşey güzel olacak. :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?