2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayırlı olsun,mayıs anneleri çoğalıyor,hoşgeldiniz..

boş gebelik nasıl oluyo kesenin içimi boş oluyo canım

Kizlar ben daha bhcg yaptirmadim... gecen ay kimyasal gebelik gecirdim diye simdi hergun idrar testi yapyorum... dahada koyulasiyor testlerim... persembe yaptirsam mi ? Esim hala pek sevinmis degil kan testini gormeden sende sevinme diyo ama bu sefer hissediyorum bebegimi ve belirtileeim oldukca farkliydi... goguslerde buyudu... ♥♥♥

hayılı olsun sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allah inş

Kızlar ya ben de inanılmaz gaz problemi oldu gebelik başladığından bari sürekli gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum siz de de var mı ? Merak ettim annem ben de hiç olmadı dedi

aslında devlet hastanelerinde de tahliller yaptırılabilri.

canm ben de kasık ağrıları bel ağrıları vardı bir de daha önce yaşadığım düşüğü düşününce korkmuştum ama DR a gittim geçen hafta keseyi gördü 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı. ve mutlaka göreceğiz dedi. benim SAT ım 29 Temmuz düşün yani.
sende endişe etme. herşey olacağına varır, olumsuz düşünüp olumsuzu çekmeyelim. herşey güzel olacak. :9

Merhaba arkadaşlar
adetim 2 gün gecikti bugun eczaneden predictor alıp test yaptım sonuç pozitif çıktı
yarında sağlık ocagna gidip orada test yaptırıcam
benim size bir sorum olucak hamileliğimin ilk günlerinde hamile oldugumu bilmeden bir tane novalgin hap içtim bir şey olur mu çok korkuyorum

Son düzenleme:
bende öyle hissediyorum gerçekten bazen aşırı oluyo

Ben hayatım boyu böyle olmamıştım toplu ortamlarda çok zorlanıyorum kendimi sıkmaktan .... Bebekler gibi gaz ihtiyacım inanılmaz var tek ben miyim merak ettim ... İnşallah bebişler Gazlı doğmaz ... Bugün bişey öğrendim bebişlerimiz doğduğunda ayaklarının altına ilk yarım saatte acı elma yağı sürersek hiç gaz problemi yaşamıyormuş bunu tecrübeli deneyen annelerden öğrendim :) hastane çantasına onu da atarız

Sorun olacagini zannetmiyorum canim... antibiyotik kullanipp hamileligi yolunda giden pek cok kisi taniyorum... sen gonlunu ferah tut.... hayirli olsun ♥♥♥

bence korkma canım. sonuçta Allah seni bilmediğin bir şeyden sorumlu tutmaz. hem zaten kullandığın da öyle ağır bi ilaç da değil. kuzenim de geçen aynı şeyi yaşadı doktoruna sordu telaşlanacak bir durum yok önemli olan bundan sonrası dedi. bence içini ferah tut

Yok canım bence olmaz hiç aklına kötü şeyler getirme pozitif düşün senin moralin çok önemli ... Sağsalim alırsın inş kucağına bebişini

Sorun olacagini zannetmiyorum canim... antibiyotik kullanipp hamileligi yolunda giden pek cok kisi taniyorum... sen gonlunu ferah tut.... hayirli olsun ♥♥♥

saolasın canım içimi biraz olsun ferahlattın
korunmayı bıraktıgımın ilk ayı hamile kalcagmı hiç düşünmüyordum ya keşke içmeseydim o novalgini
ama inanılmaz derecede başım ağrıdı ölcem sandım

Cevap yazan arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun, yüreğime su serptiniz
Allah Hayırlıyısla hepimize bebişlerimizi kucagmıza almayı nasip etsin

boş gebelik nasıl oluyo kesenin içimi boş oluyo canım
evet canım kese büyüyor içinde bebek ya oluşmuyor ya da çok küçükken eriyip yok oluyor.

elimde değil doktor embriyoyu göremedik dedi ya bana o an geldiler netten bakınca da embriyonun gözükmesi gerektiği yazıyor moralim bozuldu. bir kaç güne tekrar giderim ben zaten

Olur oyle ama artik ilaclari ortadan kaldirmanin vakti geldi kizlar... artik dogal yollardan ke di ilacimizi kendimiz yapacagiz ♥♥♥ opuyorum hepinizi guzel anneler ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…