2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

adetin gecikmeden içtiğin ilaç bebeğine etki etmez. Hayırlı olsun

Olur oyle ama artik ilaclari ortadan kaldirmanin vakti geldi kizlar... artik dogal yollardan ke di ilacimizi kendimiz yapacagiz ♥♥♥ opuyorum hepinizi guzel anneler ♥♥♥

aynen canım aynen yarın sağlık ocagna gidince doktora da sorucam
bu arada tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum
sağlık ocagında test yapıp göndercekler mi beni, yoksa muayene de ediyorlar mı orda
bu konuda tecrübesizim kusuruma bakmayın

kilon boyun tansiyon gibi klasik sorular gebelik kartı açarlar şu gün tekrar derler

Kilom 42 biran evvel almam lazim :-(

Hamile kalınca alırsın zaten benim bi arkadasım 45 kiloydu ikiz hamile kaldı 20 kiloya yakın kilo aldı doğumdan sonra eski kilosuna döndü :) ben mesala 55 kiloyum inşallah çok kilo almam diyorum ... Sen şanslısın bence istediğin kadar yiyip içebileceksin ben bebeğe yarayan şeyler yemeye çalışıyorum protein vitamin ağırlıklı besleniyorum . Sen hamurişi bile yersin şanslısın çok

canım ben de bir boş gebelik yaşadım,korkularını anlayabiliyorum,o gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım,ne bulantı ne kusma,ne sancı..bu sefer bende de ara ara sancılar var ama başka belirtiler yok,korkuyorum yine,pazar günü keseyi gördük kalp atışı ve embriyo kesesi için 2hafta sonra gel dedi dr önceki durumumu bilmesine ragmen,bi taraftan rahat olmaya çalışıyorum ama kafamın bi yerinde duruyor benim de,allah yardımcımız olsun bize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..

kızlar sabah doktora gittim.kalp atıslarını duymak için.doktor bebegin kalp atısları var dedi.ama bana duyurmadı.3 hafta sonra tekrar gel ozaman sanada dinletecem dedi yolladı beni.:18::18::18::18::18::18::18::18:

maşallah canım hayırlı olsun. hangi ultrasonda gördü vajinal mı karından mı

canım başlık editör kazenin. geçenlerde sormuştu gönüllü birine devretmek için aday çıkmadı galiba

bece tahlilleri özelde yaptırmaya gerek yok, devlet ücretsiz gayet güzel yapıyor

Sat tarihimiz de aynı Allah herşeyin hayırlısını versin yapacak birşey yok düşük riski olsa dinlenirsin ama bu başka birşey maalesef...

Test yapıp gönderiyorlar canım, yani en azından benimki öyle oldu

Kızlar ya ben de inanılmaz gaz problemi oldu gebelik başladığından bari sürekli gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum siz de de var mı ? Merak ettim annem ben de hiç olmadı dedi

Bendede var canım ağız yoluyla yapınca daha çok rahatlıyorum yapamadığım zamanlarda çok kötü oluyorum hiç kalkamıyorum

Ins canim.... ben bebegim icin endiseleniyorum acikcasi... :-(
Ayrica ben hamile olmadan once dedikoducu bi akraba herkese hamileyim diye yaymisti kizlar.... ablam ailenin en buyugude ruyasinda gormuslerdi... kesin hamilesin diyorlardi ♥♥♥ ben bile hamile oldugumu bilmeden ailem biliyordu yani ilgic degil mi

bece tahlilleri özelde yaptırmaya gerek yok, devlet ücretsiz gayet güzel yapıyor

Evet canım ya ben de sağlık ocağında yaptırdım tüm tahlilleri 5 kuruş da para ödemedim hatta doktorum özel hastanede olmasına rağmen buralarda bunları yaptırmana gerek yok sağlık ocağında en güzel şekilde yaparlar dedi ve gerçekten öyle de oldu hatta sağlık ocağındaki doktor hanımdan ekstra ricalarım bile oldu hepsinde de yardımcı oldu

Kese 9.2 mm bebek hala görünmedi diye moralim bozuldu yine boş gebelik diye ağlayacaktım nerdeyse.
Ben oğlumun bütün usg görüntülerini saklamıştım aklıma geldi baktım. Oğlum tan 7+6 hafta 14mm iken gözükmüş ve sapasağlam 7 yaşında maşaAllah. hem size belirteyim dedim hem ben de rahatladım biraz.

Kızlar mide bulantıma yeşil elma çok iyi geliyor denemenizi tavsiye ederim, çok rahatlatıyor.

Evet canım sağlık ocağı yapıyor ama hepsini yapmıyormuş bugün gittim önce sağlık ocağına hepsi yapılmıyor diyince kaydımı yaptırdım çıktım kolumu iki kere deldirmek istemedim ama özelde çok pahalı bencede..

Benimde cuma günü 7+2 olucak inşallah duyarım. . Kızımda 8. Haftada kalp atışlarını duymuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…