Araştırdım canım weewellden memnun olanlar çok birde arzumun hem steril hemde buhar pişiricili bir makinesi var onada bakıp karar vericem
Çok güzel yazmışsın arkadaşım bende kızımda almadım binpişman oldum emziği kaynattığımda içi su doluyordu biberon tam temizlenmiyordu bu sefer alıcam inşallah sen hangi marka tavsiye edersin?
Canım bendede var o ağrılar kalsiyum ve magnezyum eksikliği dedi dr magnorm verdi gerekince iç dedi sende druna danış istersen?
Arkadaslar 3 gundur uyku haram oldu, kuyruk sokumumda kil donmesi basladi, tum kemiklerim agriyor ve zaman zaman basimada vuruyor agri, ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum. Lokal anestezi alamayacagim icin operason olamam, sizin bir bilginiz var mi nasil daha iyi hissedebilirim.
3 gundur canimdan bezdirdi beni.
günaydın bayanlar... biz bebemle bugün biraz yorgun gibiyiz. haftasonu yoğun geçti yine her zaman olduğu gibi. veee pazartesi yine iş yine iş...
kızlar günaaydın !!
daha önceden sterilizatör kullananlar var mı ?? memnuniyetleri nasıl acaba?
ya ben cok hassas yetiştirmek istemiyorum.bebeğin florası geniş olursa sonra herşeye hastalanmaz diye düşünüyorum.
sanırım sterilizatör kullanmayanlar kaynatıyo biberonları oyle kullanıyolar.
ben baktım da sterilizatör konusunda tedirgin oldum ama biberon ısıtıcı çok mantıklı geldi.
tecrübesi olanlar bilgi verebilirler mi ?
Araştırdım canım weewellden memnun olanlar çok birde arzumun hem steril hemde buhar pişiricili bir makinesi var onada bakıp karar vericem
Çok güzel yazmışsın arkadaşım bende kızımda almadım binpişman oldum emziği kaynattığımda içi su doluyordu biberon tam temizlenmiyordu bu sefer alıcam inşallah sen hangi marka tavsiye edersin?
Canım bendede var o ağrılar kalsiyum ve magnezyum eksikliği dedi dr magnorm verdi gerekince iç dedi sende druna danış istersen?
Banada ağrılarım için magnorm vermişti ama bana gerekince iç demedi hergüm bi tane iç dedi Allah Allah:44:
Hayırlısı olsun sizin için canımSağlıkla kucağına almayı nasip eder Allahım :)
günaydınKlasik pazartesi sendromu o canım biz de zor kalktık yatakdan ve zor bir gün geçiriyoruz inş biran önce akşam olur
Rabbim Hayırlara çıkarsın çok güzelmiş rüyan :) bakalım cinsiyeti kesin öğrendiğinde tutacak mı
Günaydın canım şükür iyiyiz biz bebişimle siz nasılsınız?
Ay ne tatlı parmak emmesi, minicikler ama bebişler işte:))selam kızlar,
umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım. bebişleriniz nasıl?
geçen hafta kontrolümüz vardı, oğluşumuz olacağını öğrendik bakalım hayırlısıyla:)
parmağını emiyordu nasıl tatlı bir şey yarabbim :) sağlıkla gelsin çok heyecanlandım cinsiyetini de öğrenince.
Çok güzel bir fikir dualı şeker....Ben oğlumda yalnız basıma kaldıgımdan kimseyi çağıramamıştım ama yine de duasını okutmuştum, kısmetse kızımda daha tecrübeli oldugumdan fırsat bulup, mevlüdünü yapmak isterim. İnsanın üzerinden resmen bir yük kalkıyor, hafifliyor.ben Allah nasip ederse inşallah bebek mevlidinde ayetel kürsili bebek şekerleri var onlardan dağıtmayı düşünüyorum :))
Hayır olsun ama bana çok çok güzel bir rüya gibi geldi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bi de bakalım kız mı yani rüyan çıkacak mı? Ben iki bebeğimin cinsiyetini de henüz gebe oldugumu öğrenmeden rüyamda gördüm, hiç ama hiç tereddüdüm yoktu hem hamile oldugumdan hem de cinsiyetlerinden, o kadar emin oldum rüyalarımdan:))Günaydın hamişler rüyamda bebişimin cinsiyetini öğrenmişim kız demiş doktor sonra Yasin okuyorum hem de ezbere öyle bir rüya gördüm hayırlara çıksın inşallah ...
Günaydınnnn, konular ilerliyor. Cinsiyetler belli oluyor. Alışverişler heyecanlar başladı, daha çok bekleriz aramıza:)uzun bir aradan sonra herkese günaydın,
nasılsınız arkadaşlar ?
Canım ben çook heves edip kendi şekerimi kendim yapmıştım. Malzemeleri internetten almıştım. Silikon tabancası ve silikon alıp yapmıstım cok zevkliydi. Kapı süsünü de kendim yapmıstım, bu sefer keçe ile yapılan şeylere bayılıyorum bir topik açacağım keçe kullanan var mı diye zaten? Müthiş sevimli şeyler çıkıyor.merhaba anneler..
bebek şekeri fikri olan varmı beğendiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kızım erken doğduğu için hevesim kursağımda kalmıştı şimdi erkenden hazırlayacağım inşş
merhaba arkadaslar gecen hafta karın delıgımın altında sertlık karında sertlık vardı hatta bır tarafta sertlık toplanıyordu. bız bebek sanıyorduk bır arkadasım bu haftalarda karnın sert olmadıgını söyledı hemen drumu aradım hemen sabah gel dedı. drumda bu haftada bebegı hıssedemessın ve sertlık olmaz davul gıbı gergındı karnım ve ıdrar yapmada sıkıntı vardı. ıdrar tahlılı ve bobrek ultrasonu yapıldı.ıdrarda kan, enfeksıyon göruldu.lökosıt 56 ,,erıtrosıt 17 cıktı. radyalojı uzmanı bobreklerde buyume ıdrarın gerı kaçmasından bahsettı hemen sonucları aldım drum ürolojı uzmanına gönderdı. ıdrar yıolları enfeksıyonu cıktı ve hamılelıgımıde soyedım antıbıyotık yazdı maksipor 500 luk.. ıcınde de hamıleler kullanabılır yazıyor. kendı drumda rahatlıkla kullanabılırsın zaten ben de bunu yazacaktım ama urolojı uzmanının görmesınıde ıstedım dedi. ıkı gundur kullanıyrum karnım yumusacık oldu agrım kalmadı ıdrarımı rahat yapıyorum ınsallah bebegıme bırsey olmaz..ıcınızde ıdrar yolu ıltıhabı gecıren oldu mu..drum hamılelıkte yaygın korkma dedı ama gene de ıcım rahat degıl. böyle sorun yasayan oldu mu acaba
geçmiş olsun inşallah çabucak geçer
merhaba arkadaslar gecen hafta karın delıgımın altında sertlık karında sertlık vardı hatta bır tarafta sertlık toplanıyordu. bız bebek sanıyorduk bır arkadasım bu haftalarda karnın sert olmadıgını söyledı hemen drumu aradım hemen sabah gel dedı. drumda bu haftada bebegı hıssedemessın ve sertlık olmaz davul gıbı gergındı karnım ve ıdrar yapmada sıkıntı vardı. ıdrar tahlılı ve bobrek ultrasonu yapıldı.ıdrarda kan, enfeksıyon göruldu.lökosıt 56 ,,erıtrosıt 17 cıktı. radyalojı uzmanı bobreklerde buyume ıdrarın gerı kaçmasından bahsettı hemen sonucları aldım drum ürolojı uzmanına gönderdı. ıdrar yıolları enfeksıyonu cıktı ve hamılelıgımıde soyedım antıbıyotık yazdı maksipor 500 luk.. ıcınde de hamıleler kullanabılır yazıyor. kendı drumda rahatlıkla kullanabılırsın zaten ben de bunu yazacaktım ama urolojı uzmanının görmesınıde ıstedım dedi. ıkı gundur kullanıyrum karnım yumusacık oldu agrım kalmadı ıdrarımı rahat yapıyorum ınsallah bebegıme bırsey olmaz..ıcınızde ıdrar yolu ıltıhabı gecıren oldu mu..drum hamılelıkte yaygın korkma dedı ama gene de ıcım rahat degıl. böyle sorun yasayan oldu mu acaba
da da da dammmmmmm "bugun Emıne dısarı cıkacak"
hey Allah'ım yaaa
ne hallerdeyımmmm
bugun yıne bısmıllah dıyıp dısarı cıkacagım...
ınsaellah u defa daha kolay olur.
becerebılırsem eger doktora da gıtmeyı dusunuyorum.
Bu gece ruyamda bebegı gordum.
Dogum sonrası alısverıse gıtmısız... yalnız cocugun pusetını degıl araba koltugunu almısım..
kızıyorum kendıme.. bebegı bı oraya yatırıyorum olmuyor baska bı tarafa yatırıyorum olmuyor...
yalnız bebegın ustu pembe ıdı. bana doktor "erkek gıbı" demıstı..bakalımmm gonul kız dıyor ya:))
gunaydınnnnnnnnnnnnnnlarrrrrr
Kızlar boşversenize, kimseyi memnun edemeyiz zaten. Göbeğimiz çıkar "ay ayoll bu ne erken mi doğuracaksın" derler! Göbeğimiz çıkmaz bu sefer "ay ayool bu ne nerde tasıyosun sen bebeği çantanda mı" derler! Sağlıklı olalım, sağlıkla doğuralım gerisini boşverelim:))
Biz biliyoruz ki, göbek görüntüsü bebeğin gelişimi ile ilgili değil. Muhtemelen bebeğin yerleşim yeri, kadının kas yapısı, iç karın genişliği, kaçıncı doğum olduğu vs deniliyor bunlarla ilgili...
Günaydın hamişler rüyamda bebişimin cinsiyetini öğrenmişim kız demiş doktor sonra Yasin okuyorum hem de ezbere öyle bir rüya gördüm hayırlara çıksın inşallah ...
uzun bir aradan sonra herkese günaydın,
nasılsınız arkadaşlar ?
Canım ben çook heves edip kendi şekerimi kendim yapmıştım. Malzemeleri internetten almıştım. Silikon tabancası ve silikon alıp yapmıstım cok zevkliydi. Kapı süsünü de kendim yapmıstım, bu sefer keçe ile yapılan şeylere bayılıyorum bir topik açacağım keçe kullanan var mı diye zaten? Müthiş sevimli şeyler çıkıyor.
Geçmiş olsun canım. ben de çok sık idrara çıkıyordum. bir hafta yapılanda idrar yolları enfeksiyonu çıktı. tek doz kullanımlık toz var onu içtim. sonraki hafta yine devam etti sık idrara çıkma. tekrar tahlil verdim bu sefer idrar ph 8 olmuş. amorf fosfat kristalleri var diyor. yani kum döküyormuşum. bol bol su içtim. şimdi de sık idrara çıkıyorum ama nedeni günde bazen 3 lt.den fazla su içiyorum. Dr. bana da antibiyotik verdir ben ilaç kullanmadım ama senin enfeksiyon ileri safhada olabilir. hele belirgin kan varsa.prospektüste kullanabilir hamileler diyorsa kullan bence. yarım bırakma başladığın antibiyotiği.
hamile kaldığımdan beri bir sürü ilaç kullanıyorum. hasta mıyım hamile miyim belli değil.
troid hapı, vitamin hapı, omega3 hapı, demir hapı..
Bende ondan düşünüyorum inşallah memnun kalırım awent hem çok pahalı hemde kendi biberonu giriyor sanırım ben awent biberon ve emzik kullandım kızımda bundada bu tercihim olucak ama ilk önce dr.browns biberon alıyorum onu koyamam içine o yüzden arzum mantıklı geldiBen Arzum'un buharlı pişiricili olanını almıştım. Sarı beyaz olan. Hala sağlam duruyor,kızıma da kullanıcam inşallah. Tavsiye ederim bu markayı, bazı markalar var çokpahalı. Sadece kendi marka biberonlarını alacak şekilde dizayn edilmişlerdi. Aslında ben de o marka biberon kullanmama rağmen ters gelmişti bana sinir olup almamıştım:))
Bir de İstanbuldaysan ebebek çamlıca'dan alırsan genel merkez oldugu için bozulma durumunda ilgileniyorlar, yerine yedek alet veriyorlar vs daha hızlı işliyor süreç. Ben sağma makinasında yaşamıştım, tamir olana dek yedeğini vermişlerdi.
Canım druna danış istersen ama benimki böyle dediBanada ağrılarım için magnorm vermişti ama bana gerekince iç demedi hergüm bi tane iç dedi Allah Allah:44:
çok teşekkür ederim arkadasım. ben de artık ne yapacagımı şaşırdım guclu olmaktan baska çarem yok.. Allahtan drum rahatlatıyor beni,,, çok ıyı bırı... sonucları ılk duyunca pek guclu olamıyorum aglıyorum drumda merak etme bu bebek doğacak dogunca da ılk sopayı benden yıyecek dıyor sen sadece moralını yuksek tut kızım bebegını uzme ve ıyı beslen ve bana guven kızım dıyor. drdan cıkıyoruz ve gene aynen yola devam uzulmek aglamak yok...:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?