2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

yengemde hamileyken nar diye araştırmıştı hurma gibi doğunca ilk azına narı sıkıyosun ve gaz prıblemi olmamaıştı aşırı

benimde annem rüyasında görmüştü her görüştüğümüzde de soruyoda, daha ilginci deeşimin arkadşını kızı evde benim ismimi vererek hamile diye dolaşıyomuş arkadaşıda eşimi aramış vamı böle bileş diye var dedi de sen nerden duydun bizim kız iki gündür söylüyoda bi soram demiş. bide kız beni toplam üç kere görmüştür eşimde dediki biz hariç herkes biliyomuş en son bizim haberimiz oldu yani

benim bebeğimde bugün 11 mm di doktor anca 20mm olunca kalbini rahat duyarız dedi. yoksa bi an bende korktum ve ayni şeyleri düşündüm Allah bebeklerimizi korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Bendede var canım ağız yoluyla yapınca daha çok rahatlıyorum yapamadığım zamanlarda çok kötü oluyorum hiç kalkamıyorum
Yok benim ağız yoluyla değil en kadar iğrençleştim kusura bakmayın lütfen ( Neyse yalnız değilmişim onu bilmek güzel ben anormal bişey mi acaba diye endişelendim ...

kızlar yardımmmmmmmm
cok korkuyorum
sabah mide bulantılarım vardı
öğlen kesildi bidahada olmadı
neden acaba bi sorunmu war

benim de bazen adet oluyorum gibi karnım çok ağrıyo bazen bacaklarıma vuruyo sizde var mı

Yok benim ağız yoluyla değil en kadar iğrençleştim kusura bakmayın lütfen ( Neyse yalnız değilmişim onu bilmek güzel ben anormal bişey mi acaba diye endişelendim ...

:):) bende o felkaet durumları yasıyorum eşim diyo sakın kendini sıkma ben duymamazlıktan gelirim ay bu anneler ne hale düşüyolarmış :)

Bende sık sık idrara çıkıyorum çok sıkıcı bir durum kızımda böyle değildi hayırlısı bakalım:)

tesadüfe bak ewettt herşey aynıı benimde yumurtlama günüm 24 agustostu büyük ihtimal o tarihte hamile kaldım ve bebişler geç döllendi o zaman şuan aynı hamilelik haftasındayız ben p tesi doktora gittiğimde ultrasyonda bakamdı bile görünmez dedi önümüzdeki salı gitcez kalp atışlarını duyarıs inşl. benm ilk bebişim senindemi öyle gerçi geçen sene aynı tarihte yine hamile kalmıştım fakat düşük oldu bu senede aynı tarihte hamile kaldım inşl. yavrumu kucağıma almak nasip olur..inşl sende sağlıkla bebişine kavuşursun..

arkadaşlar birşey daha soracağım şuan çok yeni hamileliğim ve p tesi doktor kontrolümde doktoruma evimde 2 yıldır beslediğim kedimin oldugunu söyledim ve gecen senede düşük yaptıgımı söyledim ki hep aynı doktorum..kedimi evden uzaklaştırmam gerektiğini söyledi normalinde şuanda da düşük riskim var idrar yollarımda enfeksiyon ve iltahap çıktı hamileliğimn ilerleyen aylarında ilgilenmem zor olacak eşimde şehir dışına seyehat ettiği için o da ilgilenemeyeck. aslında hiç kedimi göndermek istemiyorum çok bağlıyım ve sanki hamile oldugumu biliyor sürekli gelip karnımın üstünde uyuyor ki hormonlarımızın kokusundan anlıyorlarmış hamile oldugumuzu benim düşüncem çevreden hayvansever birine verip bebiş dogduktn birkaç ay sonra almak çok kararsızım ne yapmalıyım sizce?

Bugün nasılsınız? Benim boş boş öğürtülerim başladı yine Off çok fena sabah sabah bide kahvaltıya misafir gelicek biyandan onunla uğraşıyorum.. Tahlil sonuçlarım mail olarak geldi çok şükür hiç bişey yok sadece sedimantasyon biraz yüksek okadar.. Siz neler yapıyorsunuz?

Canım ben olsam verirsim ve bidaha almazdım bilmiyorum ama bebeklede çok zararlı o tüyü kaçsa ağzına ciğere yapışıp iltihap yapıyormuş tabi sen daha iyi bilirsin ama benim fikrim bu

ayyy ne tatlıdırı o şimdi...canım bence sen biraz kendinden uzak tut yani evden uzaklaştırma Rabbim merhamet edene merhamet edermiş bunu unutma bakalım vereceğin kişi senin gibi mi bakacak...Anlarlar onlar herşeyi anlıyorlar benimde vardı...birde ilaçları var onların kullandın mı bilmiyorum bu tüylerinden gelen zararı önlemek için...bence o ilaçtan kullandırabilirsin ama verme kimseye yaa benim hiç içim rahat etmez başkasındayken...

Kızlar ya ben de inanılmaz gaz problemi oldu gebelik başladığından bari sürekli gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum siz de de var mı ? Merak ettim annem ben de hiç olmadı dedi

Bendede çok aşırı var canım birde gaz sancısı oluyor artık utanuyorum eşimin yanında yatmaktan isemeden kaçırırım diye geceleride çok fazla oluyor çaresi nedir bilmiyorum araştırıyorum bende

günaydın kızlar

Hamilelikte kilo almak gerekirken kilo verilirmi ?

66.50 başladım kaç gündür düzenli besleniyorum hiç aç kalmadan ama ağır değil dikkat ederek

sabah kalktığımda 66.00 çıktım :S

kasık ağrılarım felanda kalmadı hiçbirşey yok çok şükür ama kokrmaya basladım acaba boş gebelik felanmı diye ?

Canım arkadaşlarım,siz de hamileliğinizde benim gibi gaz sancısı yaşıyorsanız size lezzetli ve keyifli bir tarif vereyim.Bana çok iyi geldi,doktorumuz da uygun buldu,tavsiye ederimm..
Papatya-Rezene Çayı
öyle hazır poşet çaylardan olmayacak,
aktardan papatya ve rezene çayı alacaksınız
Bir cezveye 1 çay kaşığı rezene,
3-4 baş kuru papatya
Kaynamış ve altı kapatılmış cezvede 5-7 dk demlenecek
(Uzun süre demlenen,süzülmeyen bitkiler çayınızı acı yapar,hemen süzün)
Süzülüp fincanınıza aldığınız çaya arzuya göre bal ve limon katıp tatlandırabilirsiniz
Yanında da şöyle iki dilim tatlı kepekli bisküvi yavaş yavaş yudumlayın
Bitince bacaklarınızı hafif kendinize doğru çekip uzanın,bebeklerinizi sevip okşayınopuyorumnanaktan
ooooohhh en geç yarım saate yavaş yavaş rahatlıyorsunuz..

Kızlar siteden buldum birisi yapmış...Ama yiyeceklerde çok önemli eğer süt içiyorsanız gazınız olurmuş ben süt ve yumurta ilk üç ay hergün tüketeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…