2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Gunaydinlar herkese...

Benim de mide yanmam var, napicami sasirdim ya....

Soğuk süt iç canım bu hafta saçlar cıkıyor mide yanması doğal asitli ve yağlı yiyeceklerden de uzak dur.

Bende kendm yapıcam bebek şekerlerimi uzun süredir keçeyle uğrasıyorum zaten cokta basit yapımları kapı süsü felan yaptım arkadaşlarıma hediye ettim cinsiyetlerini bi öğrenebilsem :)

Selam anneler,

cumartesi günü kuru fasulye yemiştim gaz yapmasın diye kimyonda kattım ama oda ne ölüyorum zannettim cok feci karnım ağrıdı pazar öğlene doğru anca kendime gelebildim hafta sonuda çok yoruldum zaten mutfağımın giderinden su geldi evi su bastı felan filan :Szor geçti.

cinsiyetini öğrenenleri tebrik ederim .Hasta olanlara acil şifalar inşallah...

aramızda gıda teknikeri yada mühendisi olan varmı ben tanınan bi markanın peynirini almıştım.Peynirin kabında bir sürü sonra üstü kırmızı kırmızı olmaya başladı ben dedim avaba bişeymi döktü eşim felan sonra bugün kahvaltı tepsisindeki peynirdede aynı seyler gördüm neden olabilir acaba yada nereye şikayet edebilirim fikri olan varmı ? gıda hattınımı arasam

geçmiş olsun, ben de idrar yolu enfeksiyonu olmuştum monurol kullandım bir kere geçti. bol bol su içiyorum ama çok korkarım bende sık enfeksiyon olur.

ben artık her 15 gunde bır ıdrar tahlılı yaptırcam cunku bır ay oncekı tahlılde bırsey yoktu..damacana suyuda bıraktım erıklıye gectım bakalım ınsallh gecer

benim bakteri üremesi var.antibiyotik kullandım ama sanırım geçmedi.şikayetlerim aynen devam.gidecem dr a ama bakalım işten izin alabilirsem eğer

Canım odediğin bendede oldu dün gece tutuldum resmen basamadım ayağımın üzerine özelliklede yorulduğum günler oluyor. inşallah bel fıtığı falan değildir daha ileride karnımız büyüynce ne hale geleceğiz bilemiyorum
karın demişken kızlar benm karnım acaip büyüdü. 6 aylık gibi:) hamile elbisesi aldım çok şirinn:) ham bir hamile olduğumu hissediyorum artık:)

Meraba Kızlar. Önümüzde ki hafta İzmir den, İstanbula ablamın yanını tatile gitmeyi düşünüyorum. Normalde çalışıyorum bu aralar çok sıkıldım artık bir hafta izin aldım hava değişimi için :) Çarşamba günü doktor kontrolüm var doktoruma sorucam ama benim zamanlarım da uzun yolculuğa çıkan var mı ? Bir sorun olur mu acaba ?

iş yerinden acayip sıkıldım bugün 10 gün rapor almayı düşünüyorum evde yatıcam biraz .aslında böyle rapor haklarımı sonlaramı saklasam diyordum ama bu işyerine burdaki insanlara 10 gün rapor bile az bence her ay 10 gün almam lazım.

tatlım selam... ben sürekli seyahat edip duruyorum.gebe kaldığımdan beri her hafta sonunu il dışında geçiriyorum diyebilirim.ama yaptığım seyehatler kısa süreli oluyo. 5 saati geçmemiştir. onda da hiç bi sıkıntım olmuyo bel ağrısı dışında.sende de oluyo mu bilmiyorum ama ben cok fazla oturursam aksam ciddi bel agrım oluyo.oturus pozisyonunu bi sağ bi sol yaparsın,bide yastığını al,ara sırada ayaklarını toplayıp otur hiç sıkıntın olmaz inşallah :)))

tatlım bişe soracam...ayrıntılıda mi kesin öğrendin? önceden tahmin yürütmüşlermiydi? bende 15. haftaya yeni girdim kimse kesin bişe solemek istemio

Ayy içimi rahatlandın saol canım :)) normalde ben bütün gün işyerimde oturuyorum aralarda kalkıyorm az az yürüyorum ama öyle çok aşırı bir bel ağrılarım olmuyo. Benim sadece kasıklarım ağrıyo fazla oturmakdan. Dediklerini yapınca herhalde sıkıntı olmaz diye düşünüyorm bende :) rahat bişeyler giyerim zaten annemle yolculuk yapıcam o beni rahat ettirmek için herşeyi yapar

Bende aynı senin durumundayım cnm izin alıyorm bende ama ben buralardan da uzaklaşıcam bi nefes almam lazım artık

Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim canım ama benim başlangıçtı daha bir tane ilaç kullanmıştım sadece. Geçmiş olsun. Bir an önce iyileştirsin inşallah

İstanbul'dan İzmir'e gittim cuma günü uçakla, bu sabah da geri döndüm, yolculukla ilgili bir problem yaşamadım, sadece erken kalktığım için uykum var. umarım rahatlatıcı bir tatil olur :)

yanlış anlamadıysam doktor 4 litreden fazla su içeceksinmi dedi size.. yalnız kışın çok hareketli değilken ve özelliklede siz sürekli yatıyormuşsunuz 4 litreden fazla su zararlı bence bunu bi sağlıkçı olarak söylüyorum.. oturduğunuz yerde 4 litre su içmek vucudun su tutmasına neden olur.. geçmiş olsun bu arada inşallah bu sorunu atlatırsınız..

merhaba güzel anneler,

haftasonu benimde kontrolüm vardı. %90 bebişim erkek
doktor bu haftadan itibaren bana da elevit, vitamin takviyesi, omega 3 ve magnezyum hapı verdi.
magnezyum için aslında daha ilerki haftalarda başlıyorum ama sen çalıştığın için şimdi yazıyorum dedi, o yüzden hapı her gün içmene gerek yok, gün aşırı iç dedi.
magnezyum aynı zamanda rahim kasılmalarına, bel ağrısına iyi geliyormuş. tek yan etkisi var o da bağırsakları çalıştırıyormuş ama zaten ileriki haftalarda kabızlık görülebilirmiş. o yüzden bağırsakları çalıştırması iyiymiş

İstanbul'dan İzmir'e gittim cuma günü uçakla, bu sabah da geri döndüm, yolculukla ilgili bir problem yaşamadım, sadece erken kalktığım için uykum var. umarım rahatlatıcı bir tatil olur :)

Daha önce uçağa hiç binmediğim için biraz fobim var giderken büyük ihtimalle otobüsle gideriz de dönüşte nasıl olucak bilmiyorm. Teşekkürler canım cevabın için inş. sorunsuz gider gelirim Umarım cnm bu aralr çok bunaldm uzaklaşmak iyi gelicek

ben yapıyorum rapor işini her ay, geçen hafta aldım bir kaç gün kendime geldim,güzel güzel kahvaltımı yapmayı özlemişim:) hamile olmanın tadı çıkmıyor iş yerinde . aralık ayında da son hafta almayı düşünüyorum.

tatlım bişe soracam...ayrıntılıda mi kesin öğrendin? önceden tahmin yürütmüşlermiydi? bende 15. haftaya yeni girdim kimse kesin bişe solemek istemio

canım detaylıya 21. haftada gireceğim, 17. haftadan önce bir şey söylemem demişti doktorum söylemedi de. 3lü test için gittiğimizde öğrendik. gelişimi 18. haftadaymış, bebeğin pozisyonu uygunsa kesin görünüyor ama bacaklarını bağdaş kurup oturunca zor oluyor. acele etmek istemiyor doktorlar.

Merhaba kızlar ve içerideki sevimli yavrular:)

Ben uğramayalı çok oldu ama aralarda okumaya çalışıyorum. Hasta olan arkadaşlarımıza çoook geçmiş olsun öncelikle...

Benim son kotrolüm 17+4 te oldu, 16 cm-225 grmış bebeğim, cinsiyeti de erkekmiş-yeni öğrendik...inşallah sağ salim doğurmayı da nasip eder Allahım.

Mide yanması ve aşırı bel ağrısından başka sıkıntım yok...doktora da sormayı unuttum, dinlenince nasıl olsa geçiyor diyordum ama bu sefer 2 gündür geçmiyor...arıyıp sorsam olur herhalde...

Hepinize sağlık ve mutluluk dilerim canlar, daha önümüzde uzunca bir yol var

Sona neden saklayacaksınki zaten Ocak'ta sıfırlanıyor raporlar. Sen mi düşüneceksin boşver. Zaten doğumdan sonra bırakmayı düşünüyormuşsun. Hamileyken seni işten atamazlar yasak zaten. Onlar seni hiç düşünmez. Bu devlette bile böyle canım her yerde aynı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…