2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ya kızlar hepiniz boy kilo demişsiniz ya.ben en son 16+3 de gittim dr um bana kilosunu 138gr boyunuda 22 cm dedi.kilo tmm da benim bebenin boyu fazla uzun gibi geldi bana.sizcede öyle değil mi?

canım o boy 12 cm olmasın...dr olçerken bastan popoya olçuyor... Benımkını bır kere bacakları acık yakalamıştı ozaman daha uzun cıkmıstı.. Benımkının kılosu 190 gr boyuda 13 cm dedı gecen cumakı olçumde.. Bana da sankı benımkının kılosu boyu az gıbı gelıyor.

ya kızlar hepiniz boy kilo demişsiniz ya.ben en son 16+3 de gittim dr um bana kilosunu 138gr boyunuda 22 cm dedi.kilo tmm da benim bebenin boyu fazla uzun gibi geldi bana.sizcede öyle değil mi?

canım bebeğin gelişimi sat ile uyumluysa 22 cm değildir bence o 12 cm falandır ve baş popo mesafesidir,yani baş topuk olsa bile o kadar uzun olması olanaksız 19. haftalarda baş topuk boyu aşağı yukarı o kadar oluyor çünkü

yok yanlış anlamadım.hatta usg kağıdında da boyu 22cm geçiyo.arkadaşım yanımdaydı oda aynısını duydu.hatta baya güldük.babaya mı çekti diye

uyumlu uyumluda valla komple boyuna 22 cm dedi ve usg kağıdında da aynısı yazıyo

doğrusu aklıma takılmadı değil.sizler hep 13-16 cm filan yazınca bende huylanmaya başladım.benimki niye 22 cm çıktı.zayıf uzun bi kısçemi bizimki yoksa :)

ıkıncı bebegıne hamıle arkadaslar bebege en cook hangı besınler kılo aldırıyor..ben ıkı bardak sut bol peynır sabah ac karnına pekmez cevız badem fındık..haftada ıkı kere balık..genelde aksamları kırmızı et... Baklıyat gaz yapıyor... Hazır sutle yogurt tutturamıyoruz ..salata yıyorum hergun.. Gunde bır yumurta...ıspanak pırasa brokolı...mevsım sebze ve meyvelerı. Ama bebegın kılosu bana az geldı 190 gr..ne yemelıyım

Kızlaaarrrr merhaba umarım herkes iyidir simdi doktordan geldim 14 haftadayim tam cinsiyeti merak ediyodum bi cıkıntı goruyorum buyuk ihtimalle erkek kordonda yok dedi ve resmini cekti doktor resmen pipi yani 😄 testisleri gormeden net konusamiyoruz dedi testisler nezaman net olarak gorunurki sizdede oldumu boyle bu haftada

uyumlu uyumluda valla komple boyuna 22 cm dedi ve usg kağıdında da aynısı yazıyo
çok ilginç dr hiçbirşey demedimi yaa boyu öyle ölçtüyse haftasının çok önünde çıkması lzım ultrasonda eğer doğruysa 70-80 cm doğurursun valla

valla canım benim ne güzel besleniyormuşsun imrendim valla ben hiç nitelikli şeyler yiyemiyorum maalesef hatta ya beslenmiyorsa diye üzülüyordum ama ona rağmen bebeğin gelişimi 1 hafta önde maaşallah. bizim yiyip içtiğimiz şeyler şuan bize yararlı oluyor bebek alacağını alıyor zaten anneden örenğin ben kalsiyumlu gıdalar tüketemiyordum ve kemiklerim kaslarım dişlerim ağrımaya başlamıştı dr takviye verince kesildi ağrılarım. bebeklerin bu haftalarda aman aman bir kilosu olmuyor ne yesek de son aylarda annenin yedikleri kilo aldırmaya başlıyor bebeğe bebeğin de gayet normal bence unutma her bebek kendine özgüdür sen şuan sağlıklı beslenerek en güzelini yapıyorsun

Kanamalarının sebebi nedir peki plesanta ile ilgili bir sıkıntımı var?Bizim forumda kanamalı olan ve halen devam eden çok kişi var bunu kafana takma kendini yorma çok iş yapma ve fırsat buldukça ayaklarının altına yastık koy ve hafif sola dönük uzan.Sola yatmaya özen gösterin çünkü kan akışını sağlayan bütün damarlar sağ tarafta kan dolaşımı daha rahat sağlanıyor böylelikle.Sirkeli su olayını bende denemedim ama denicem sonuçta birşey kaybetmeyiz.:)

Canım doktorlar en kesin cinsiyeti 16-17.haftalar söylüyor.Kız olursa uzayabiliyor bu durum çünkü kordon olayı yanıltabiliyor.En basit örneği benim gittiğim 2 doktor erkek dedi 18+3 te kız olduğunu öğrendim:)

yooo hiçbirşey demedi.sadece gülümsedi.sğlsun drum çok sıcak ve benimle ilgili.olumsuz bişey demeyince bende sormadım fazla değil mi diye.bakalım2 hafta sonra bebem kaç cm olacak.doğrusu kaç cm doğuracağım espirisini eşimle çok yapıyoruzda bilemedim artık.neden böyle çıktı

zaten komple boyu 22 cm dedi.baştan popoya değil

canım o zaman belki doğrudur ama bildiğim kadarıyla zaten bebekler 50cm civarında doğuyorlar. yolu yarılamaya yakın olduğumuza göre tüm boyu için normal olabilir. bize de 16 cm dedi geçen hafta ama başta popoya.

Son düzenleme:
yaw mayısta doğum yapacak anne adayları ne kadarda çokmuşşş maşallah :) galiba aranızda en küçük anne adayı benim 18 yaşındayım 40 kiloyla hamile kaldım :) 41-42 ve şuan 43,3 kiloyum. doktor kesin sonuç vermedi ama erkek olabilir dedi. ALLAH hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ilk kez annelik duygusunu tatmak için doğum günümüzü sabırsızlıkla bekliyorum :)

çok emin değilim ama olabilir de eğer baş popo ölçüp bacakları da tahminen eklediyse. bizim 15+2 de baş popo 10 cm dedi ama bacaklar da tahminen 6-7 cm vardır demişti. yani 16-17 cm ediyor. senin ki bir hafta da ileri o yüzden olabilir diye düşünüyorum.

canım kaç haftalıksın? ben 17 haftalıgım ve bebişim 217 gr sen kahvaltıyı güzel yapıyosun ben ekmek yiyemiyorum midemi bulandırıyo sabahları süt ve nesfit yiyorum öğün arasında haşlanmış sebze aralarda meyve fındık ceviz kuru üzüm..akşamları mutlaka et ürünü pilav yada makarna ve bol salata ama ben ilk baslarda muz ve kavun çok yedim buda bebişe kilo aldırıyomuş sonradan öğrendim bende:)

kızlar ben bgn dr a gittim 200 gr 20 cm dedi her şey normal dedi..
yani 5 10 gr önde ya da arkada olabilir bence çok da takıntı yapmayalım ya da 1 - 2 cm elbette farkedebilir belki 1 hft snr boyu daha uzun olacaktır.. ama benim kızımın minnacık bi göbişi var teyzeleri :) biraz da pis boğaz olacak galiba sürekli eli ağızda ve çok hareketli :) Allah ım inşallah tüm hamilelere yardım etsin ve bebeklerimiz sağlıklı olsunlar..
bu arada bnm kas ağrım çok oluyor kramplarım da var diye magnezyum ve calsiyum verdi sizce kullanayım mı yoksa doğal yollardan süt yoğurt maden suyu mu alayım ne dersiniz :/

aynenn canım tabuları yıkıyoruz ben ilk haftalar gibi değilim ama yine ağır yemekleri yiyemiyorum birde uzun süredir ekmek yemiyorum farkettimki ekmek midemi bulandırıyor bende yemiyorum doktorumda bebegede sana da faydası yok yeme dedi bu sene hep oglandan gidiyoruz valla kaç tane arkadaşım var onlarında erkek bu yıl kız yılı demişlerdi ama erkek sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…