- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
ya kızlar hepiniz boy kilo demişsiniz ya.ben en son 16+3 de gittim dr um bana kilosunu 138gr boyunuda 22 cm dedi.kilo tmm da benim bebenin boyu fazla uzun gibi geldi bana.sizcede öyle değil mi?
ya kızlar hepiniz boy kilo demişsiniz ya.ben en son 16+3 de gittim dr um bana kilosunu 138gr boyunuda 22 cm dedi.kilo tmm da benim bebenin boyu fazla uzun gibi geldi bana.sizcede öyle değil mi?
benim ilk hamileliğim 15 haftadayım ama hissetmiyorum hareketlerini normal mi sizce
canım o boy 12 cm olmasın...dr olçerken bastan popoya olçuyor... Benımkını bır kere bacakları acık yakalamıştı ozaman daha uzun cıkmıstı.. Benımkının kılosu 190 gr boyuda 13 cm dedı gecen cumakı olçumde.. Bana da sankı benımkının kılosu boyu az gıbı gelıyor.
canım bebeğin gelişimi sat ile uyumluysa 22 cm değildir bence o 12 cm falandır ve baş popo mesafesidir,yani baş topuk olsa bile o kadar uzun olması olanaksız 19. haftalarda baş topuk boyu aşağı yukarı o kadar oluyor çünkü
çok ilginç dr hiçbirşey demedimi yaa boyu öyle ölçtüyse haftasının çok önünde çıkması lzımuyumlu uyumluda valla komple boyuna 22 cm dedi ve usg kağıdında da aynısı yazıyo
ıkıncı bebegıne hamıle arkadaslar bebege en cook hangı besınler kılo aldırıyor..ben ıkı bardak sut bol peynır sabah ac karnına pekmez cevız badem fındık..haftada ıkı kere balık..genelde aksamları kırmızı et... Baklıyat gaz yapıyor... Hazır sutle yogurt tutturamıyoruz ..salata yıyorum hergun.. Gunde bır yumurta...ıspanak pırasa brokolı...mevsım sebze ve meyvelerı. Ama bebegın kılosu bana az geldı 190 gr..ne yemelıyım
benım ara ara devam eden kanamalarım oluyor şimdi de enfeksıyon..ben çok su ıcıyorum temızlığe dıkkat edıyorum ama neden oldu anlamadım. elma sirkesını duydum ben de tam onu soracaktım..çok saol..annem yesıllıkleri elma sırkesınde bekletıyor ..ama bunda kullanıldıgını dün öğrendım. artık 15 gunde tahlıl yaptırcam bır de ıdrar kulturu ..bizim gruptakı arkadaslar ınsallh facebooka gıtmez cunku benım face yok... burdan bırsuru bılmedıgım seyi öğrenıyorum çok ıyı oluyor
Kızlaaarrrr merhaba umarım herkes iyidir simdi doktordan geldim 14 haftadayim tam cinsiyeti merak ediyodum bi cıkıntı goruyorum buyuk ihtimalle erkek kordonda yok dedi ve resmini cekti doktor resmen pipi yani 😄 testisleri gormeden net konusamiyoruz dedi testisler nezaman net olarak gorunurki sizdede oldumu boyle bu haftada
çok ilginç dr hiçbirşey demedimi yaa boyu öyle ölçtüyse haftasının çok önünde çıkması lzımultrasonda eğer doğruysa 70-80 cm doğurursun valla
valla canım benim ne güzel besleniyormuşsun imrendim valla ben hiç nitelikli şeyler yiyemiyorum maalesef hatta ya beslenmiyorsa diye üzülüyordum ama ona rağmen bebeğin gelişimi 1 hafta önde maaşallah. bizim yiyip içtiğimiz şeyler şuan bize yararlı oluyor bebek alacağını alıyor zaten anneden örenğin ben kalsiyumlu gıdalar tüketemiyordum ve kemiklerim kaslarım dişlerim ağrımaya başlamıştı dr takviye verince kesildi ağrılarım. bebeklerin bu haftalarda aman aman bir kilosu olmuyor ne yesek de son aylarda annenin yedikleri kilo aldırmaya başlıyor bebeğe bebeğin de gayet normal bence unutma her bebek kendine özgüdür sen şuan sağlıklı beslenerek en güzelini yapıyorsun
canım toplam uzunluğunu söylemiştir belki baştan popoya değilde bacaklarıda dahil
zaten komple boyu 22 cm dedi.baştan popoya değil
ıkıncı bebegıne hamıle arkadaslar bebege en cook hangı besınler kılo aldırıyor..ben ıkı bardak sut bol peynır sabah ac karnına pekmez cevız badem fındık..haftada ıkı kere balık..genelde aksamları kırmızı et... Baklıyat gaz yapıyor... Hazır sutle yogurt tutturamıyoruz ..salata yıyorum hergun.. Gunde bır yumurta...ıspanak pırasa brokolı...mevsım sebze ve meyvelerı. Ama bebegın kılosu bana az geldı 190 gr..ne yemelıyım
Melisanurum; seninle aynı şeyleri yiyorduk hemen hemen benim de oğlum olucak inşallah,senin de oğlun olacağını yeni gördüm,hayırlısı olsun canım..Ben ilk oğlumda yemediğim herşeyi bunda deli gibi yiyorum..var bir anormallik yada tabuları yıkıyoruz ....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?