2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben 4 kilo aldım bende 73 ile hamile kaldım aldım başımı gidiyorum. benim doktor dikkat et diyor diyetisyene gideyimmi diye sorduğumda yok gerek yok normal dedi kilom için.

Allah sonumuzu hayır etsin bakalm kaçla tamamlıcaz :d hem dikkat et demiş hemde diyetisyene gerek yok demiş eğer senin içine sinmiosa bi diyetisyene git yinede zararı olmaz..benm doktorda bişi sölemedi ama eğer birden çok kilo alırsam bende bi diyetisyene giderm heralde..Kilo alıp verilir yine bişekilde ama Allah korusun bide şeker tansiyon falan çıkarsa ondan korkmak lazmm..

Kızlar bu kilo konusunda ben şöyleyim sanırım ilk 4-5 ay hiç kilo almıyorum ama sonra 25 kilo aldım ilk hamileliğimde. Yime aynıs olursa şaşırmam çünkü öyle bi yiyodum ki eşim şakasına bi asgari maaş yiyosum demişti mutfakta vakit geçirmekten sinirim bozuluyodu engelleyemedim iştahımı doktor korkutuyodu salata ye olmaz böyle diye ama doymuyodum napimmm sonra hepsini verdim kiloların çooook şükür hem de aadece emzirerek şimdi yine eski kilodayım... Benim tecrübem böyle

Iyi aksamlar anneler....
Sizlere bir sorum olacakti....
Amniyon kesemde bag izlendi ve bunun icin ayrintili usg yi erken yaptirmam gerekiyor...
Ayrintili usg ye gidenleriniz var mi....
Istanbul-Anadolu yakasindayim...
Ve oldukca iyi bir doktor bulmam gerekli....
Yardimci olursaniz cok ama cok sevinecegim....
Simdiden tesekkur ediyorum ....

aynı ben cnm ya ben de akşamları öle şişiyomki 9 aylık gibi sabah normal göbeğe dönüyo :) normal yani

evet canım bende öyleyim 57yle kaldım suan 59um ama 6 aylık gibi karnım özelliklede gün içinden akama kadar iyice şişiyo:)
içim rahatladı cnm demekki normal bir durum , umarım çok kilo almadan sağlıklı bir şekilde geçiririz

benm kız gibi o yzden sivri değil ama bayağı ii bir göbek :)

bi kaç arjkadaştada durum böyleymiş demekki şişmek normal , biz çok kilo almamaya bakalım

Kızlar normalde yorumlarım alıntı yapıldığından bildirim alırdım kırmızı olurdu ama artık alıntılarda bildirim almıyrum nasıl düzeltebilirim ayarları

Arda Lembet'i tavsiye ederim, Memorial Atasehir'de. Bir görüşün isterseniz önceden. Çok geçmiş olsun.

kızlar merhaba nasıl gidiyor hayat... sanırım bu forumun en son doğum yapanı ben olacağım (tahmini doğum tarihine göre). hamilelik belirtileriniz devam ediyor mu. benim bulantım geçti sanki göğüs sancım da yok arada kasık ağrım var birde biraz yolunca da bel ağrım felaket oluyor. sık idrara çıkmaya da başladım gece en az 2 kez çıkıyorum. bebeğimi henüz hissetmiyorum daha erken. ama çok merak ediyorum ve hala tedirgin halimde yok değil. şükür herseyimiz yolunda günü gününe gidiyoruz sağlıklıyız ikili testimizde güzel çıktı
tek sorun var o da geçmek bilmeyen zaman
ya siz de ne var ne yok

Merhaba canim.benimde tek sorunum gecmek bilmeyen zaman.aklim hep onda kaliyor cok ozluyorm yaaa

Aynen bizi anlattın canım :) o tedirginlik doğuma kadar bitmeyecek heralde. Zaman zaten geçmiyor.

canım kilo almadım ancak biraz kilo almı gibi duruyor göbeğim az olunca ok şişiyor gaz olmazsa kimse anlamıyor
canım ödemdir belki ben bi hafta 3 kilo birden almış görünüyordum 2 gün sonra normale döndü kilom ödemmiş yani
Yüzüstü yatmayı öyle seviyorum ki. Yatağın ortasına 9 aylık bir göbek kadar delik açıp öyle uyumayı hayal ediyorum :)
aynısını sürekli hayal ediyorum yalnız göğüsler için de delik olmalı :)
canım aile hekiminden sevkle en yakın devlet hastanesine perinatoloji ye gidebilirsin para dökmene gerek yok

bildirimlerin gelmemesinden ben de şikayetçiyim bazı alıntılara cevap verememem bundan arkadaşlar yanlış anlamayın

ya arkadaşım ben perinatolojşye gitmek için aile hekimine başvurdum ama biz sevkedemiyoruz deyip gönderdi beni napcağımı şaşırdım.

Migrenim hiç ara vermedi.Regl olmadan 1 hafta önce tutardı hala inatla aynı Benim hamileliğimde değişen hiçbirşey olmadı yaa,hayatımda artık en cok sevdiğim 3 şey yok sadece çikolata,kırmızı biber ve türk kahvesi,tiksindim.Migrende benden tiksinseydi keşke

Ben tecrübeli bi anne değilim canım ama banada olmuştu. Sanki göbeğime iple birşey bağlamışlar oda aşağı aşağı çekiyor gibiydi. 3 gün falan sürdü. Bi kaç kişiye sordum arkadaşlardan abartma deyip durdular bana. Bende ağrılarıma bağladım ama 3 gün içinde geçti. Ama doktoruna muhakkak sor. Madem randevunda var yakın zamanda.

Ben de tam kaseker ne yaptı diyordum, harika haberler geldi senden:))) Plasentann yukarı çıkması aynı durumdaki tüm arkadaşlara moral olur, demek ki olabiliyor:) Gözün aydın:)

Teşekkürler canım:) Bende inanamadım ilk söylediğinde doktor yarım saat açıkladı detaylıca nerden nereye çıkmış falan diye:)

Günaydııın şanslı Mayıs annelerriiiii Miniğimde kıpraşıyor ondan da günaydııın şanslı Mayıs bebeklerinee
Oferta artık o izni al :)
Psikologanne kontrol ne oldu haberlerini bekliyoruz :)
Tunemiii aşını neden yaptırmayacaksın :) Bilmiş hanım :)
Lilacsofie bugünde değişik bilgilerini bekliyorum :)
Eyican en büüyük süpriz sende galiba :) Hem miniği hem babası gelecek :)
Miraclemiracle topiğimizin en güçlü annelerinden bugünde iyisin inşallah :) Aklımdasın
Yavaş yavaş tanımak çok güzel,Mayıs anneleri topiğide ayrı bir şans oldu :13:

Son düzenleme:
en sonunda bu işyerindekiler beni çıldırtacak yarın 10 gün rapor alıcam sırf gıcıklığına çok bunaldım çokkkk

rapor alıcam demiştin canım bu hafta başında almadın mı hala?
stres ve baskıı altında çalışan biri olarak evde uzanmak herşeydir derim.al bencede bir an evvel kafanı rahatlat

rapor alıcam demiştin canım bu hafta başında almadın mı hala?
stres ve baskıı altında çalışan biri olarak evde uzanmak herşeydir derim.al bencede bir an evvel kafanı rahatlat

kızlar mrb bende mayıs annesi olacağım inşallah ama başıma talihsiz bi olay geldi safra kesem de taş oluşmuş acil ameliyat olmam lazım mış acil doktor bulmam lazım bilginiz varmı bu konuda lütfen yardım edin hamileyken ameliyat eden doktor tanıyomusaunuz isim adres verecek birisi varmı acaba

çok geçmiş olsun canım,
kadınlar klübünde,başka topiklerde çok okudum hamileyken bu ameliyatı olanları.
hangi ildesin?

Kızlar, biz dün doktora gittik. Bebişim kendini top gibi yapmış duruyordu, bir türlü boyunu ölçtürmedi. Ancak dr her yerden bunun pipisi gözüküyor dedi :) Yani oğlum geliyooo...Yalnız canımı sıkan ufak bir şey gördük. Bebeğimin kalbi ilk ultrason açıldıgında yavas atıyordu. Doktor aritmi var dedi, ancak bu haftalarda ara ara olması normaldir dedi. Detaylı ultrasonda bakılır tekrar dedi. Bebişimin kalbi sonra normale döndü ama ben rahat edemedim...İçimde bir huzursuzluk, annelik böyle birşey galiba...Hemen yarına detaylı usg randevusu almaya calısıcam..yoksa böyle merakla duramıcam...

Sevgiler

plasentanın dışarı çıkması mı ? hanımlar ne demek o benim bu ilk gebeliğim bana bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…