2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

evet canım bende öyleyim 57yle kaldım suan 59um ama 6 aylık gibi karnım özelliklede gün içinden akama kadar iyice şişiyo:)

Canım sende alıcam alıcam derken rapor alamadan doğuracaksın :) kendine sıkıntı etme raporunu al ve git dinlen. Dönüşte sürat yaparlarsa sende onlara sürat yaparsın olur biter. Ama sen sıkılma

evet ya alamadım bir türlü raporu aslında işyerindekilere müstehakta.bir yadanda vijdanım rahatsız oluyor niye anlamıyorum

yardım edin
kızlarr, karnım göbeğim sanki düşecek gibi ağrım çok değil oturunca farketmiyorum ama kalkıp yürürken sanki göbeğim düşecek gibi.
sizde de böyle oluyor mu? tecrübeli anneler şimdiden böle olması normal mi?​

ben 4,5 kilo aldım.

benımm bugun iştahım çok acık ne yesem doymuyorum.....ılk kez ekmek yedım sırf doyayım dıye..bıraz abarttım.ama çok mutluyum kılolarda umrumda degıl valla..bana herkes demıstı 18 . hftadan sonra kılo alırsın dıye cok acıkırsın derlerdı haklılarmış kendımı durduramıyorummmmmmmmmmmmm ama yedıkçe mutlu oldum:))))yarına umarım bu durum gecer

ben 4,5 kilo aldım.

benımm bugun iştahım çok acık ne yesem doymuyorum.....ılk kez ekmek yedım sırf doyayım dıye..bıraz abarttım.ama çok mutluyum kılolarda umrumda degıl valla..bana herkes demıstı 18 . hftadan sonra kılo alırsın dıye cok acıkırsın derlerdı haklılarmış kendımı durduramıyorummmmmmmmmmmmm ama yedıkçe mutlu oldum:))))yarına umarım bu durum gecer

ben 4,5 kilo aldım.

ben 4,5 kilo aldım.

Ben de 15.haftadayım ve 2,5kilo aldım. Mide bulantılarımın azalmasıyla birlikte iştahımın artmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

ben birden kalkınca ani hareket yapınca oluyo genelde ama kısa sürüyo. enfeksiyon varmıydı sende idraryolu

Benim dün akşam oldu,garipsedim.İlkinde olmuşmuydu hatırlamıyorum..

Dün akşam resmen gerildi,şiştim o kadar rahatsız oldum ki..nemlendirdim iyice..
Yürümek bana iyi geliyor,hergün düzenli yürücem inşallah...

canım ben işyerinde oturuyorum ama sürekli değil en az saatte 3-4 kere kalkıp evrak götürüp getiriyorum dolayısı ile yürüyüş yapıyorum.
tabiki düzenli bir egzersiz olmuyor. ben hamilelik yogası yapmak isterdim, ama imkanlarım elvermezki

Geçmiş olsun canım. Pijamanında belini sıkmamasına dikkat et, çünkü sıkı bişey giyince gaz daha çok rahatsız ediyor. Soda içsek faydası olur mu acaba?

gecen hafta benımde karnımda şişkınlık sertlık ve gerggınlık vardı..dr sertlık var deyınce hemen gel dedı ıdrar tahlılı kulturu ve böbrek ultrasonu cekıldı ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı.antıbıyotık kullanıyorum şişlık sertlık gectı ıdrarımı rahat yapmaya basladım sızde de enfeksıyon olabılır.bana agrıda yapıyordu

Geçmiş olsun canım. Pijamanında belini sıkmamasına dikkat et, çünkü sıkı bişey giyince gaz daha çok rahatsız ediyor. Soda içsek faydası olur mu acaba?

esım heves ettıgı ıçın karnım olmamasına ragmen yumurtadan cıvcıv cıkan uzerı yazılı hamıle pıjamaları aldı salvar gıbı altları rahat edıyorumm.ben hergun bır tane 6.haftadan berı doğal maden suyu ıcıyorum..ıcındekı mıneraller faydalı.druma sordum 5 e kadar ıc dedi benım drum asırı rahat..5 tane tabıkı ıçmıyorum..

kızlaaar doktordan geldim oğlum olacakmış kesin ve net belliydi görüntüde:) bütün belirtilerim yediklerim içtiklerim herşeeeey kıza işaret ediyordu.çevremden 1 kişi bile erkek demedi herkes kız diye tahmin ediyordu.söyleyincede pek inanmadılar zaten erkek olduğuna:) kısmet bunlar hayırlı sağlıklı evlat olsun herkesin inşallah.bide üçlü test günümüzdü yaptırmadım ikiliyide yaptırmamıştım zaten.doktorum kesin sonuç veren bir test değil riskli çıkıp normal olan,normal olup down lu doğan çocuklar olabilir diyor.kesin bişey değil yani.inşallah vicdan azabı çekeceğim yanlış bi karar vermemişimdir.haa bu arada bebeğimi 4 boyutlu gördüm yüzünü gösterdi doktorum.öyle tatlıki kime benzediğini tam çözemedim ama o gördüğüm an içimden bişeyler akıp gitti nasıl bi duygu bu annelik allahım isteyen herkese nasip etsin :)

Allah bağışlasın canım Kütahyalımısın bu arada ? nickinden biraz öyle geldi :)

tekrardan merhaba kızlar.. dün çok kaşındığımı yazmıştm cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ederm..bugün nettende araştırdm ne yapabilirm die..kafama yatan sonuç badem yağı kakao yağı ve zeytin yağı karısımı oldu bide lierac almayı planlıorum..yağları aldm az öncede sürdüm göğüslerime göbeğime kasıklarıma pehlivan gibi oldm yani :) inşallah şu kaşıntı kesilir..
Kilo konusuna gelince 68le hamile kaldm 1 kilo aldm su ana kadar ama göbeğimin maşallahı var özellikle geceleri bide doktorum bu haftalarda genellikle kilo alınmaz sen almışsn dedi vala ne yalan söleym 17.haftaya gelmişim bi kiloda alaym yani di miii..Bide çevreden görenler göbeğin çıkmış daha erken deil mi falan die gereksiz yorum yapmaya çalışıolar cinlerim tepeme çıkıo çıkmaması mı gerekio acaba yoksa ben kızacak yer mi arıorm bilemiorumm zaten kilolu hamile kalınca insan daha mı hassaslaşıo acabaa...neyse herkese iyi akşamlar diliorum :)

Ben de tam kaseker ne yaptı diyordum, harika haberler geldi senden:))) Plasentann yukarı çıkması aynı durumdaki tüm arkadaşlara moral olur, demek ki olabiliyor:) Gözün aydın:)

Oo epey büyümüş bence bu sefer öğreneceksiniz. Şeker yiyip gidin bari :))

Hoşgeldiniz hayırlı olsun minik:)

Benim de bir oğlum var, bu sefer kız tadacağız inşallah. Erkek çocuk ta çok tatlı oluyor, Alla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kocaman çok güzel yazmış vallahi aynen katılıyorum.

Yani yürürken çok mu sancın ağrın var. Benim ilkinde biraz aşağıda taşıyordum çok zorlanırdım ondan mı acaba? Bence doktoruna bir danışsan?? Burada ağrı sorunu olan pek çok arkadaşın idrar yolu enf. çıkmış herseyi de dusunmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…