2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
gunaydin anneler.

benim.bu gebelik yorgunlugum gecti diye sevinirken geri geldi galiba. sanki biri tum enerjimi cekmis almis gibi. arada da bayilma hissi oluyr.. sizlerde de var mi?

eyican valla sanki beni yazmışsın
ya bende gece sık idrara çıkıyorum üşüttük mü acaba haftaya cuma doktor kontrolümüz var bi soracam doktora ben
bende henüz hissetmiyorum miniğimi bende hissetmek istiyorum bu yüzden ehvamlıyım biraz (
hamilelik belirtileri bende de geçti sayılır
yalnız regl olacagım dönemlerde başağrısı çekiyorum iki gün kadar havalarda soğudu onun da etkisi var tabi

gunaydin anneler.

benim.bu gebelik yorgunlugum gecti diye sevinirken geri geldi galiba. sanki biri tum enerjimi cekmis almis gibi. arada da bayilma hissi oluyr.. sizlerde de var mi?

zaman geçtikçe bende de bayılma hissi oluyor.zaten tansiyonum çok düşük.özellikle sarmısaklı yemekler yedikten sonra olduğum yerde kalıyorum.hem zaten bu dönemlerde normalmiş.elinden geldiğince kendini aç bırakma ve çok yorma

Allah acil şifalar versin, inşallah sorun yaşamayacağın iyi bir DR bulursun herşey yolunda gider.

gunaydin anneler.

Bende bu sıralar aynı şeyi düşünüyordum sanki tekrar uykulu, yorgun hallerim geri geldi. Okuldan eve gelince sürekli yatma pozisyonundayım ne temizlik ne bişey :) içimden de gelmiyor yapmak niye bilmiyorum çok isteksiz oldum herşeye sürekli yatmak istiyorum..

gunaydin anneler.

Evet canım olmaz mı ? Benim hiç geçmedi o yorgunluk hissi :)) Ev işi temizlik hiç yapasım gelmiyor. Zaten çalışıyorum. Akşamları yemek den sonra sızıp kalıyorum koltuk da Birde ehliyet alıyorum ben bu ara pazar sınavım var zor çalışıyorum

Aynennnn canım çamaşırları makineye atmayı bile üşenir oldm ben böyle değildim yaaaa ir an önce şu durum bitsin artık

gunaydin anneler.

gunaydin canim.kacinci haftasin telden goremiyorum ama dun gebeligin 19 haftasini izledim basiniz donebilir bayilabilirsiniz diyordu.ben de de var biraz

Aynen bizi anlattın canım :) o tedirginlik doğuma kadar bitmeyecek heralde. Zaman zaten geçmiyor.

aynen ya zaman geçmek bilmiyor hayatımda hiç bu kadar hafta saymamıştım.. tatlı heyecan dedikleri bu olsa gerek:) bu hafta kasıklarımda ağrı başladı biraz tedirgin oldum bugün doktora gittiğimde sorucam ama sizde de aynısı oluyor mu?

Arkadaşlar en son kontrolümde doktor amniyon sıvısının fazla olduğunu söyledi.iki hafta sonrasına randevu verdi çatlayacam. Nolur dua edelim birbirimize. Böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar. NOLUR CEVAP YAZIN FERAHLATIN BENİİİ.

Bana doktorum lierac önermişti ilk gebeliğimde. Ben tamamını bitirmedim bile. Her banyodan sonra mutlaka, her gün az da olsa sürerdim susam yağını. Sonra içine kakao yağı ilave ettim. Badem yağı tüylenme yaptığı için tercih etmemiştim. Yağı sürdükten sonra iyice ovmak lazım. Sürdüğüm bölgelerde kesinlikle işe yaradı. Özellikle karın ve kasık bölgemde ki benim karnım çok büyüktü,herkes ikiz falan zannediyordu. Çok yatkın olmama rağmen karnımda çok az çatlak oluştu

Benim hep fazlaydı doktor şekerden şüphelenmişti ama ortaya çıkan bariz ciddi bi sorun olmadı çok şükür.

Kızlar günler geçmek bilmiyor bir hafta oldu amniyosentez olduğum dün doktorumun asistanı arayıp fish sonucunun temiz olduğunu temiz ilerliyormuş dedi kesin sonuç iki hafta sonra çıkacakmış çok korkuyorum Allah herkesin çocuğuna sağlık versin

Hiç duymadım canım ben daha önce. ama içini ferah tut bebeğini düşün iyi şeyler getir aklına. Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inş. :)

Amin canım dua edicem senin için hayırlı sonuçlar gelir inş. Rabbim tüm bebişlerimizi korusun :)

amin canım ben de 3lünün sonucunu bekliyorum inşallah hayırlı olur hepimizinki

Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…