- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
eşimin bana sürprizini yazmaya kalksam sayfa yetmez.ALLAH eşimden razı olsun hep çok iyi bi eş oldu bana.kaynanam mutluluktan ne yapacağını bilmiyordu.gitmiş kocaman iki kişilik yorgan minder yapmıştı o yaşlı haliyle.düğünümüzde dolaplar dolusu yapmasına rağmen elinden gelen neyse hiç esirgemeden yapıp verdi.bebeğimin ilk hediyeside amcasından geldi.mutlu eksiksiz bi hayatım var çok şükür.eşimi ve ailesini komple çok çok seviyorum.biliyorumki onlarda beni aynı şekilde seviyorlar.çok anlayışlılar ve çok nazikler bana karşı.5tne görümcem ama çok şükür iğne başı kadar incinmiş değilim hiçbirinden.aslında mesele iman gücüyle alakalı.ALLAHTAN korkan evladının yada kardeşinin hep mutlu olmasını ister.YARADANA böyle insanlarla karşılaştırdığı için hep şükrediyorum.RABBİM hepinizin evini şenlendirsin.hep mutlu olun inş.
Böyle duyunca çok seviniyorum :)
Bende kaynanam demem bile gülerler bana :) Annem,babam,abim,ablam yeğenlerim var.Hiç kırmadılar sağolsunlar.Babam onlara aldığı sütten alıp yoğurt mayalar,sütümü ve yoğurdumu verir hemen gittiğimizde.Hep ararlar beni.Bende bazen ara uzuyor gidemiyoruz özlüyorum :) Eşim 40 yaşından sonra olmuş ablayla abiyle yaş aralığı fazla yeğenlerin en büyüğüyle benim aramda 3 yaş var zaten evli kendiside,kız kardeşim yok benim,onlar sağ kolum oldu hep.Eşim zaten maşallah,ondan bahsetmiyorum bile :) Hep dua ederdim,korkardım ailevi konularda olumsuz şeylerden,Rabbime şükürler olsun.Allah kimsenin evinden yüreğinden huzuru eksik etmesin.