kizlar kese gorunmemesi normal mi ya bir de 499 kan degeri sonucum
Hayırlı olsun canım inşallah doktorunu seversin çok önemli.. Bizim aile hekimimiz kayınpederimin yakını dün gittim doktorumun bana verdiği tahlillerin bazısının yapılmadığını söyledi bende orda yaptırmadım canımGünaydın herkese..
Ben medicalpark göztepe ye gidicem ,dr.mu kardeşim seçti..
1 Ekim e randevu aldım,tahliller konusunda kararsızım,sağlık ocağı ile görüşcem,eğer yapıyorlarsa sağlık ocağında hepsini yaptırıp ,sonuçlarını dr.uma götürürüm,sizin oralarda aile hekimleri nasıl bilmiyorum ama burdakiler gerçekten sinir bozucu,geçen büyük oğluma bir kan ve idrar testi yaptırdım ,sonucunu bana vermedi ..hep bir yalan buldu yok sistem yok bilmemne ve ben gittim başka bir yerde tekrar yaptırdım..Arıcam birazdan sorucam..
arkadaslar merhaba bende aranızdayım dun usg de mınıgımın kesesını gorduk daha kalp atısı felan duymadık hayırlısı 15 gun sonra kalp atısı ıcın gıdıcem....aslında ben daha cıcegı burnunda anneyım :) 7 aylık bı kızım var...bebegım suprız yaptı..:) emzırmeye devam edıyorum....ıns herseyın hayırlısı olsun...guzel mutlu paylasımlar dılıyorum...tabııkııı guzel bı gebelık te dılıyorum saglıcakla alalım bebıslerımızı kucagımıza :)
Değerli anne adayları hepinize selamlar.
Ben de aranızdayım artık. inşallah bi aksilik çıkmaz da doğum sonuna kadar beraber oluruz.
5 haftalık hamileyim şükürler olsun. düşük tehlikem var, TSH yüksek olduğu için.
Umarım bir sıkıntı yaşamadan rabbim bebeklerimize kavuşturur bizleri.
Merabalar ,oğlum 13 yaşında ve ben tekrar hamileyim çok ilginç kendim bile inanamıyorum.....
Hayırlı olsun kızlaar hoşgeldiniz:))Merhaba Arkadaşlar bende inş bu sefer Rabbim izin verirse Mayıs Annesi olucam inş...
bundan 4 ay önce 23 nisan 2013 de 25 haftalık bebeğimi kaybetmiştim karnımda ölmüştü..şimdi tekrar hamileyim kan pıhtılaşması varmış o yüzden hergün düzenli iğne yapıyoruz inş herkes bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucana alır...
Canım doktorunu aradın mı?KIZLAR MERHABA NASILSINIZ BAKALIM BEBİŞLE GÜNLER NASIL GEÇİYOR :)
BENİM ARA ARA BULANTILARIM OLUYOR 3 GÜNDÜR ÇOK ŞİDDETLİ DEĞİL AMA CANIM HİÇBİRŞEY YEMEK İSTEMİYOR YEMEK DÜŞÜNÜNCE İÇİM İSTEMİYOR :s
AĞZIMDA BUGÜN HASIL OLAN DEMİR KOKUSU VE TADI VAR HAYIR OLSUN..
AMAAAAAA EN ÖNEMLİ SORUN AZ ÖNCE WC YE GİTTİM KAHVE AKINTIM OLMUŞ YAA SIKINTI YAPTIM BİRAZ YARDIMCI OLUN CANLARIM SİZCE KORKMALIMIYIM YAŞAYAN VAR MI BU DURUMU ???
kizlar kese gorunmemesi normal mi ya bir de 499 kan degeri sonucum
normal canm benm 1944 de görünmez dedi doktorum haftaya bakcaz
Canım aynen bende senin yaşadıklarını yaşıyorum :)
Adet sancısı gibi ağrılar, gecikme ve evde yapılan testin pozitif çıkması ve diğer bütün yazdıkların
Hatta bi ara bu mesajı ben yazdım sandım :)
Yarın büyük gün inşallah hayırlı haberler alırız sağlık ocağından
Benim de öyle oluyor. 2 gün geciktiğim halde o ağrılardan dolayı adet olcam sanıyordum. Pazartesi test aldım yaptım pozitif çıktı. Bu sabah ta asm ye kan verdim yarın sonuçları alacağım. Mayıs annesi olcam inşallah. Doktor araştırıyorum şimdi de. Siz ne tavsiye ediyorsunuz. Özel hastanede mi devlet hastanesi mi. Kafam çok karışık. Nasıl beslenmeliyim, neler yapmalıyım. Mesajlarınızdan çok şey öğreniyorum ama Allah sizden razı olsun. Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin kızlar.
Efendim hayırlı olsun.....
Şuan çok mutsuzumgörümcemin 9 haftalık bebeği karnında ölmüş canım çok sıkıldı
Arkadaşlar ben hamiş olduğumu öğrendiğim gün; kolayı,sigarayı,kahveyi ve çikolatayı- ki günüm bunlarla geçiyordu-taak diye bıraktım. Ama depresif biri oldum,4-5 gün sonra herşeye olay çıkarırken annem ve kayınvalidem günde 1 kahve iç,1-2 de sigara iç dedilerbugün öyle yaptım ve daha iyi hissediyorum- suçluluk duysam da- Siz sigara içiyormuydunuz,sizin durumlar nasıl?
Peki benim yaşadığım stres ve sinir krizleri bebeğe zararlı değil mi arkadaşım?Onlar sana senle sorun yaşamamak için söylemişler sakın dediğimi yalnış anlama hamileyken yapılan zararlı şeyler bana bencillik gibi geliyor ... İçmesen bence en mantıklısı sorun çıkart gerekirse ama bebeğinin sağlığında sorun olmasın ... Sigara özellikle çok zararlı ... Sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle ...
Merhaba Arkadaşlar bende inş bu sefer Rabbim izin verirse Mayıs Annesi olucam inş...
bundan 4 ay önce 23 nisan 2013 de 25 haftalık bebeğimi kaybetmiştim karnımda ölmüştü..şimdi tekrar hamileyim kan pıhtılaşması varmış o yüzden hergün düzenli iğne yapıyoruz inş herkes bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucana alır...
Arkadaşlar ben hamiş olduğumu öğrendiğim gün; kolayı,sigarayı,kahveyi ve çikolatayı- ki günüm bunlarla geçiyordu-taak diye bıraktım. Ama depresif biri oldum,4-5 gün sonra herşeye olay çıkarırken annem ve kayınvalidem günde 1 kahve iç,1-2 de sigara iç dedilerbugün öyle yaptım ve daha iyi hissediyorum- suçluluk duysam da- Siz sigara içiyormuydunuz,sizin durumlar nasıl?
Peki benim yaşadığım stres ve sinir krizleri bebeğe zararlı değil mi arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?