ben beceremem ayrıca çalışıyorum yapacak biri yokmu gerçekten topik toparlanırdı hemcanım başlık editör kazenin. geçenlerde sormuştu gönüllü birine devretmek için aday çıkmadı galiba
kızlar yardımmmmmmmm
cok korkuyorum
sabah mide bulantılarım vardı
öğlen kesildi bidahada olmadı
neden acaba bi sorunmu war
hayırlı olsunMerabalar ,oğlum 13 yaşında ve ben tekrar hamileyim çok ilginç kendim bile inanamıyorum.....
Merabalar ,oğlum 13 yaşında ve ben tekrar hamileyim çok ilginç kendim bile inanamıyorum.....
Günaydın bayanlarbenim bel ve kasık ağrım ara ara devam ediyor yalnız ağrıdımı çok fena oluyo adet sancısının fazlası belimde kütük gibi oluyor kıpırdıyamıyorum sizlerde de oluyor mu?Dünde kahverengi akıntım oldu çok korktum çamaşırıma bulaşmadı sildikçe geldi tuvalete gidip silmekten mahvoldum şükür bugün yok bişey..
Günaydın bayanlarbenim bel ve kasık ağrım ara ara devam ediyor yalnız ağrıdımı çok fena oluyo adet sancısının fazlası belimde kütük gibi oluyor kıpırdıyamıyorum sizlerde de oluyor mu?Dünde kahverengi akıntım oldu çok korktum çamaşırıma bulaşmadı sildikçe geldi tuvalete gidip silmekten mahvoldum şükür bugün yok bişey..
Geçmiş olsun canım doktora bi görün yine de progestan falan verebilir ...
bence bi doktora gitsen iyi olur canım içnde rahatlar ilaç veriri sana ben gittim verdi,bebeğin tutunma kanıda olabilir korkma inş önemli bişey değildir
Canım günaydın :) benim de ilk bebişim 23 Eylül de gitcez bakalım doktora :) kontrolden sonra buraya yazalım ... İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
canım hayırlı olsun .sağlıkla kucağına al bebişini inş..benimde ilki sezeryan olduğu için doktor 7 mayıs dedi doğum tarihine
.
ayyy ne tatlıdırı o şimdi...canım bence sen biraz kendinden uzak tut yani evden uzaklaştırma Rabbim merhamet edene merhamet edermiş bunu unutma bakalım vereceğin kişi senin gibi mi bakacak...Anlarlar onlar herşeyi anlıyorlar benimde vardı...birde ilaçları var onların kullandın mı bilmiyorum bu tüylerinden gelen zararı önlemek için...bence o ilaçtan kullandırabilirsin ama verme kimseye yaa benim hiç içim rahat etmez başkasındayken...
selam kızlar nasılsınız.
ben yemek falan yapamıyorum, evde bir sürü sebze var hepsi çürüyecek.
yoğurt, salatalık, meyveden başka bişey yiyemiyorum.
ben daha doktor bile ayarlamadım kendime. oğlum okula alışamadı evde kaos var onun sıkıntısı ve hastalığından karnımdakini bile düşünemiyorum...
bana dua edin.
Değerli anne adayları hepinize selamlar.
Ben de aranızdayım artık. inşallah bi aksilik çıkmaz da doğum sonuna kadar beraber oluruz.
5 haftalık hamileyim şükürler olsun. düşük tehlikem var, TSH yüksek olduğu için.
Umarım bir sıkıntı yaşamadan rabbim bebeklerimize kavuşturur bizleri.
boş gebelik nasıl oluyo kesenin içimi boş oluyo canım
sabırsızlıkla bekliyorum o günleri :)
kuşda mı tehlikeli, biz de 2 tane muhabbet kuşu var, işten eve gidince ilk işim onları kafesten çıkarıp havalandırmak oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?