2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Merhaba,
Bende hamile oldugumu bılmeden daha gecıkmeden 10 gün önce kurt ılacı Anadol içtim kızma beraber cok rısklı bır ılacmıs bende cok korkuyorum çünkü hamılelıkte C sınıfı bır ılacmıs ve ilacı içtikten sonra 1 ay korunmak gerekiyormuş
Siz korkmayın sızınkı zararsız bır ılac sanırım umarım sağlıklı bebeklerımıze kavuşuruz:))

Merhabalar arkadaşlar...
Bende yerleşme kanaması lekelenmesiyle adetime daha 15 gün varken ögrendim gebeliğimi. Sanırım erken yumurtlamışım :)) hormon bozuklugu yada stres kaynaklı diyodum b hcg 12 cıktı.sonraki günde 50 cıktı.adet olacagım gün yaptırdım 1000 cıktı. şimdi 4+3 hamileyim.kendi doktorum kongreye gitmiş. Dün başkasına gittim keseyi göremedi.rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Doktorum 2 kasıma geliyomuş ama acaba ne zaman görülebilir karından bakınca kese...görseydim minnoşumu keşke (

Merhaba toksoplazma testınız negatıf mi çıktı ? Çünkü pozitif çıkarsa düşük olmuyor dıye bılıyorum . Bizde 2 kedi var büyük olan kedimiz kızımın hamılelıgı boyunca eveydi benim pozitif çıkmıştı testım sorun olmadı ama kızım emeklerde başlayınca bır arkadasımıza verdık ayaklanana kadar:))
Şimdi iki oldular ve hamıleyım sadece tuylerınden rahatsız oluyorum bu ara:)

bende oğluma akciğer filmi çektirirken yanında idim. ama allahıma çok şükür bir korkum yok. bilmediğimiz şeylerden sorumlu değiliz çünkü.

Kızlar niye duymuyorsunuz yazılanları araya kaynatmayalım lütfen ara ara..

Vajinal ultrasonda görürdü zaten mesala ben 3 haftalıkken gittim karından baktı göremedi vajinal ultrasonda zaten görürüö ama dedi bi kez de su iç iyice sıkış 1 saat sonra gel bakalım dedi hakketten dediği gibi gördük keseyi .. Senin de şuan görülebilir

benm negatif canım bide idrar yollarımda enfeksiyon iltihap var zor bir hamilelik geçiriyorum iyi birine vermek istiyorum ama henüz bulamadık sahip ne yapcam bilemiyorumm

benm negatif canım bide idrar yollarımda enfeksiyon iltihap var zor bir hamilelik geçiriyorum iyi birine vermek istiyorum ama henüz bulamadık sahip ne yapcam bilemiyorumm

Sistit ben ilk evlendiğim yıl boyu çekmiştim çok can yakıcı wc ye gitmek istemiyordum ateş titreme bile yapıyor tüylerim diken diken oluyordu ... İdrar yolları enfeksiyonu için en güzel purınol ama hamile olunca kullanamazsın heralde ... Çok geçmiş olsun ... Bir limonu bütün bütün ye sonra yarım saat sonra 1,5 litre su iç kesintisiz inanılmaz rahatlatıyor iltihabı da dağıtıyor ... En iyi ilaç bol bol su idrar yolu enfeksiyonunda ...

doktorum hamilelerin içeblecegi toz halinde bi ilaç verdi suya karıştırdım üstünede bir bardak su içtim gece ve sabaha kadar tuvalete çıkmadm sabah çıktm baya rahatlattı ve aşırı su içiyorum günde 1,5 lt rahat içiyorum

yaa kızlar bugün çok kötüyüm geçen hafta gayet iyiydm ne oluyo bana mide bulantm yok ama iştahsızım hiçbişey yiyemiyorum başım dönüyo halsizimm ne yapcam ben yaaaa

Uzunnnnn bir ara verdim ondan heralde ......Haklısın bebek fikri bizide çok heyecanlandırıyor.........

Bende mayis annesi olacagim herhalde ama emin degilim? Cnk hamile oldugumu adetimin ilk gunu ogrendim ve hmn test yaptim cok aci pembe cikti snr hemn kan tahlili yaptirsim beta hcg 135 cikti gun snr 341 doktora gittigimde 2.5 haftalik oldugunu soledi ama son adet gunume bakilirsa 4.5haftalik sizce mayis annesimiyim?

sistitin en iyi çözümü papatya çayı ve maydonoz

özellikle çiğ maydanozu kahvaltılarda tüketmeni tavsiye ederim canım faydasını görürsün iç çamaşırın kesinlikle ıslak kalmasın bu arada

Ben de son adet günüme göre hesaplıyordum ama ilk testte 2-3 hafta aralığında çıktı ... Döllenme tarihine göre kaç haftalık olduğu belirleniyormuş ... Adet tarihim 8 Ağustos döllenme tarihim 24 Ağustos mesala ... Sen doktorun dediğini esas alıcaktım sanırım Haziran oluyor 3+ 4 mesala benim 31 Mayıs'a denk geliyor beklenen doğum tarihi ...

Merhaba Arkadaşlar
16 eyl,l pzt regl olmam gerekioyordu, dün gebelik testi yaptıgımı ve pozitif çıktıgını yazmıştım buraya
Bugün sağlık ocağına gittim kan verdim, yarın belli olacakmış sonuç
Heyecanla hayırlı haberler bekliyorum
Henüz kadın doğum doktoruna gitmedim, haftaya salı gitmeyi düşünüyorum geç olmaz dimi?

Kızlar ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, 3 eylül de transferimiz yapıldı pazartesi günü tahlilim 1258 çıktı, bugün doktora gittik fakat keseyi göremediğini söyledi. Pazartesi tekrar gel dedi, muayeneden beri de karnımda bir sancı var aranızda muayeneden sonra sancı çeken var mı ? Bir de kesesi görünmeyen var mı benim gibi :18:

benim de bazen adet oluyorum gibi karnım çok ağrıyo bazen bacaklarıma vuruyo sizde var mı

Benim de öyle oluyor. 2 gün geciktiğim halde o ağrılardan dolayı adet olcam sanıyordum. Pazartesi test aldım yaptım pozitif çıktı. Bu sabah ta asm ye kan verdim yarın sonuçları alacağım. Mayıs annesi olcam inşallah. Doktor araştırıyorum şimdi de. Siz ne tavsiye ediyorsunuz. Özel hastanede mi devlet hastanesi mi. Kafam çok karışık. Nasıl beslenmeliyim, neler yapmalıyım. Mesajlarınızdan çok şey öğreniyorum ama Allah sizden razı olsun. Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin kızlar.

Canım aynen bende senin yaşadıklarını yaşıyorum :)
Adet sancısı gibi ağrılar, gecikme ve evde yapılan testin pozitif çıkması ve diğer bütün yazdıkların
Hatta bi ara bu mesajı ben yazdım sandım :)
Yarın büyük gün inşallah hayırlı haberler alırız sağlık ocağından

arkadaşlar gebelikte maydonoz yemek tehlikeli olabilir önermezler genelde..düşük tehlikesi oluşturabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…