- 31 Ekim 2012
- 17
- 0
- 16
saolasın canım içimi biraz olsun ferahlattın
korunmayı bıraktıgımın ilk ayı hamile kalcagmı hiç düşünmüyordum ya keşke içmeseydim o novalgini
ama inanılmaz derecede başım ağrıdı ölcem sandım
arkadaşlar birşey daha soracağım şuan çok yeni hamileliğim ve p tesi doktor kontrolümde doktoruma evimde 2 yıldır beslediğim kedimin oldugunu söyledim ve gecen senede düşük yaptıgımı söyledim ki hep aynı doktorum..kedimi evden uzaklaştırmam gerektiğini söyledi normalinde şuanda da düşük riskim var idrar yollarımda enfeksiyon ve iltahap çıktı hamileliğimn ilerleyen aylarında ilgilenmem zor olacak eşimde şehir dışına seyehat ettiği için o da ilgilenemeyeck. aslında hiç kedimi göndermek istemiyorum çok bağlıyım ve sanki hamile oldugumu biliyor sürekli gelip karnımın üstünde uyuyor ki hormonlarımızın kokusundan anlıyorlarmış hamile oldugumuzu benim düşüncem çevreden hayvansever birine verip bebiş dogduktn birkaç ay sonra almak çok kararsızım ne yapmalıyım sizce?
Merhabalar arkadaşlar...
Bende yerleşme kanaması lekelenmesiyle adetime daha 15 gün varken ögrendim gebeliğimi. Sanırım erken yumurtlamışım :)) hormon bozuklugu yada stres kaynaklı diyodum b hcg 12 cıktı.sonraki günde 50 cıktı.adet olacagım gün yaptırdım 1000 cıktı. şimdi 4+3 hamileyim.kendi doktorum kongreye gitmiş. Dün başkasına gittim keseyi göremedi.rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Doktorum 2 kasıma geliyomuş ama acaba ne zaman görülebilir karından bakınca kese...görseydim minnoşumu keşke(
Merhaba toksoplazma testınız negatıf mi çıktı ? Çünkü pozitif çıkarsa düşük olmuyor dıye bılıyorum . Bizde 2 kedi var büyük olan kedimiz kızımın hamılelıgı boyunca eveydi benim pozitif çıkmıştı testım sorun olmadı ama kızım emeklerde başlayınca bır arkadasımıza verdık ayaklanana kadar:))
Şimdi iki oldular ve hamıleyım sadece tuylerınden rahatsız oluyorum bu ara:)
benm negatif canım bide idrar yollarımda enfeksiyon iltihap var zor bir hamilelik geçiriyorum iyi birine vermek istiyorum ama henüz bulamadık sahip ne yapcam bilemiyorumm
Sistit ben ilk evlendiğim yıl boyu çekmiştim çok can yakıcı wc ye gitmek istemiyordum ateş titreme bile yapıyor tüylerim diken diken oluyordu ... İdrar yolları enfeksiyonu için en güzel purınol ama hamile olunca kullanamazsın heralde ... Çok geçmiş olsun ... Bir limonu bütün bütün ye sonra yarım saat sonra 1,5 litre su iç kesintisiz inanılmaz rahatlatıyor iltihabı da dağıtıyor ... En iyi ilaç bol bol su idrar yolu enfeksiyonunda ...
İnanamayan biri daha..hoşgeldiniz aramaza..benimde oğlum 9 yaşında ..şaka gibi geliyor şuan bana da,kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum..hiç bir belirti v.s. de yok..alışırız herhalde..evlerimiz şenlenicek,bebek sesleri uzuncaaa bir zaman sonra tekrar duyulucak..ben herşeyi unutmuşum..birde ben uykusuz gece hiç yaşamadım,ağlayan huysuz bir bebeğim olmadı,emer uyurdu gece beslemesi hiç yapmadım,sadece emzirdim sütüm yetiyordu..çok hareketliydi ama ağlamadığı için sorun olmazdı..bakalım bu nasıl olucak,inşallah oğlum gibi olur..
bende mayıs ]
doktorum hamilelerin içeblecegi toz halinde bi ilaç verdi suya karıştırdım üstünede bir bardak su içtim gece ve sabaha kadar tuvalete çıkmadm sabah çıktm baya rahatlattı ve aşırı su içiyorum günde 1,5 lt rahat içiyorum
Bende mayis annesi olacagim herhalde ama emin degilim? Cnk hamile oldugumu adetimin ilk gunu ogrendim ve hmn test yaptim cok aci pembe cikti snr hemn kan tahlili yaptirsim beta hcg 135 cikti gun snr 341 doktora gittigimde 2.5 haftalik oldugunu soledi ama son adet gunume bakilirsa 4.5haftalik sizce mayis annesimiyim?
benim de bazen adet oluyorum gibi karnım çok ağrıyo bazen bacaklarıma vuruyo sizde var mı
Benim de öyle oluyor. 2 gün geciktiğim halde o ağrılardan dolayı adet olcam sanıyordum. Pazartesi test aldım yaptım pozitif çıktı. Bu sabah ta asm ye kan verdim yarın sonuçları alacağım. Mayıs annesi olcam inşallah. Doktor araştırıyorum şimdi de. Siz ne tavsiye ediyorsunuz. Özel hastanede mi devlet hastanesi mi. Kafam çok karışık. Nasıl beslenmeliyim, neler yapmalıyım. Mesajlarınızdan çok şey öğreniyorum ama Allah sizden razı olsun. Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin kızlar.
sistitin en iyi çözümü papatya çayı ve maydonoz
özellikle çiğ maydanozu kahvaltılarda tüketmeni tavsiye ederim canım faydasını görürsün iç çamaşırın kesinlikle ıslak kalmasın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?