Şuan çok mutsuzumgörümcemin 9 haftalık bebeği karnında ölmüş canım çok sıkıldı
Arkadaşlar ben hamiş olduğumu öğrendiğim gün; kolayı,sigarayı,kahveyi ve çikolatayı- ki günüm bunlarla geçiyordu-taak diye bıraktım. Ama depresif biri oldum,4-5 gün sonra herşeye olay çıkarırken annem ve kayınvalidem günde 1 kahve iç,1-2 de sigara iç dedilerbugün öyle yaptım ve daha iyi hissediyorum- suçluluk duysam da- Siz sigara içiyormuydunuz,sizin durumlar nasıl?
Arkadaşlar ben hamiş olduğumu öğrendiğim gün; kolayı,sigarayı,kahveyi ve çikolatayı- ki günüm bunlarla geçiyordu-taak diye bıraktım. Ama depresif biri oldum,4-5 gün sonra herşeye olay çıkarırken annem ve kayınvalidem günde 1 kahve iç,1-2 de sigara iç dedilerbugün öyle yaptım ve daha iyi hissediyorum- suçluluk duysam da- Siz sigara içiyormuydunuz,sizin durumlar nasıl?
ıns aynı uzuntuyu yasatmasın rabbım bı daha....umarım saglıcakla kucagına alırsın...ıns mayısta hepımız bebek fotoları paylasırız:)
Canım sağlık ocağı yapıyorsa kesinlikle orda yaptır yazık günah özele verilen paraya.. İyi akşamlar:)Nilam,
aradım sordum sabah ..hemen hemen hepsini yapıyoruz dedi..böyle bir cevap verdi bana,sabah gidicem bakalım..
Özellere o kadar da para vermek istemiyorum..eksikleri özelde yaptırırım artık..şimdiden sıkıldım ama ne yalan söyleyim..
Gebelikte ben de maydonuzu iyi gelmiyor bilmiyorum,az miktarda salata filan yenilebilir belki ..söktürücü özelliği olduğundan tehlikeli olabilir,Ihlamur çayı dışında diğer çaylarıda önermiyorlar ..ben böyle biliyorum..yine de araştırmadan içmeyin derim..
Ben çok sistit geçirim..bol su ve limonlu su en etkili yöntemler..
Herkese keyifli,rahat bir akşam ve gece diliyorum..
İyi akşamlar..
Keseyi gördüğümüzde doktora sordum canım kalp atışlarını duyunca kesin belli olur dedi..Kızlar ikiz olmuş olsa şu anda belli olurmu?
Ohh şükürHerkese tekrar merhaba kızlar 2014 mayıs annelerini bn üstlendim ses çıkmayınca. Umarım sorunsuz başarailirim sonuna kadar. Liste oluşturucam. Listeyi şu şekilde yaptım şimdilik son haline gelmeden önce eklemek istediğiniz varsa onlarıda ekleyip bilgilerimizi toparlayalım.
SAT (son adet tarihi)
MDT (Muhtemel doğum tarihi)
Nick
Doğum şekli
şeklinde çok bilgi tablonun sağlıklı görünmesine engel olur mu bilmiyorum denicem. 40. sayfaya kadar olan bilgileri toparladım tabi eksikler var. Önrilerinizi bekliyorum. Sağlıklı hamilelikler diliyorum
Benim hamileliğe ait hiç bir belirtim kalmadı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gittikçe boş gebelik şüphelerim kafamı sarıyor iyice sona gelip artık düşüğe mi dönecek acaba çok moralim bozuk
arkadaşlar gebelikte maydonoz yemek tehlikeli olabilir önermezler genelde..düşük tehlikesi
oluşturabilir
Benim hamileliğe ait hiç bir belirtim kalmadı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gittikçe boş gebelik şüphelerim kafamı sarıyor iyice sona gelip artık düşüğe mi dönecek acaba çok moralim bozuk
Nasil yaziliyo tabloya arkadaslar benide ekleyin melekim19Herkese tekrar merhaba kızlar 2014 mayıs annelerini bn üstlendim ses çıkmayınca. Umarım sorunsuz başarailirim sonuna kadar. Liste oluşturucam. Listeyi şu şekilde yaptım şimdilik son haline gelmeden önce eklemek istediğiniz varsa onlarıda ekleyip bilgilerimizi toparlayalım.
SAT (son adet tarihi)
Nick
Doğum şekli
şeklinde çok bilgi tablonun sağlıklı görünmesine engel olur mu bilmiyorum denicem. 40. sayfaya kadar olan bilgileri toparladım tabi eksikler var. Önrilerinizi bekliyorum. Sağlıklı hamilelikler diliyorum
Nasil yaziliyo tabloya arkadaslar benide ekleyin melekim19
boş bile olsa gebelik belirtileri aynı oluyor ama kese yeterince büyüdüğünde bebek hala yoksa artık düşük yapmaya hazırlandığı için belirtiler yavaş yavaş azalıyo bende de baştan bulantı bile vardı şimdi hiç bişey kalmadı kasık ağrılarım bile bitti ya bilmiyorum güzel düşünmeye çalışıyorum ama çok zor 2 sefer yaşayınca hep aynısı olacak korkusu varVücudun hamileliğe alışmıştır ... Niye aklına kötüyü getiriyorsun bazılarının bünyeleri güçlü oluyor hamilelik hiç etkilemiyor sen de öylesindir .. Boş gebelik belirtisiz mi oluyormuş ?? Güzel düşünelim üzme kendini ... Ben bugün olan şeyden çok etkilendim ama aklıma getirmemeye çalışıyorum ...
merak etme bende aynıyım canım:)
sırf bu düşünceyle randevumu erkene aldm cumartesi gidicem bakalım hayırlısı
boş bile olsa gebelik belirtileri aynı oluyor ama kese yeterince büyüdüğünde bebek hala yoksa artık düşük yapmaya hazırlandığı için belirtiler yavaş yavaş azalıyo bende de baştan bulantı bile vardı şimdi hiç bişey kalmadı kasık ağrılarım bile bitti ya bilmiyorum güzel düşünmeye çalışıyorum ama çok zor 2 sefer yaşayınca hep aynısı olacak korkusu var
Canım keseyi falan görmüştün sanırım di mi ? İçin rahatlasın yarın git doktora geçmiş geçmişte kaldı aklın kötüyü getirme bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah İnan bana herkes de raz tedirginlik vae hepimiz çok yeni hamileyiz ... Beraber geçiricez bu günleri destek olucaz birbirimize
keseyi gördüm evet dün gitmiştim cuma tekrar gidicem aslında böyle yazıp kimsenin moralini de bozmak istemiyorum ama dayanamadım.
İnşaAllah bu sefer görünür bugün tam 6 hafta bitti.
boş bile olsa gebelik belirtileri aynı oluyor ama kese yeterince büyüdüğünde bebek hala yoksa artık düşük yapmaya hazırlandığı için belirtiler yavaş yavaş azalıyo bende de baştan bulantı bile vardı şimdi hiç bişey kalmadı kasık ağrılarım bile bitti ya bilmiyorum güzel düşünmeye çalışıyorum ama çok zor 2 sefer yaşayınca hep aynısı olacak korkusu var
sende de baştan var mıydı belirtiler ben de vardı şimdi bitti belirtiler.
canım benim doktor baktı kan tahlili yapmadan ben adet düzensizliği ile gitmiştim doktora bakınca Allah Allah dedi başka bişey demedi :) sonra aynı gün ben endokrinede bakıldım oranın doktoruda ultrasyona baktı kağıda baktım iki adet kist diye gördü bişey yok dedi sonra kadın doğumcunun kan testi çıktı 5,15 düşük değer diye bakmadılar sürekli kan veriyorum 4 kez verdim 132,6 dayım en son cumayı sabırsızlıkla bekliyorum rüyamda ikiz diye gördüm ama rabbim ne yazmışsa o olur hafifte kahverengi akıntım var bakalımm bekliyoruz cumayı doktorlar sata göre bakıyorlar onun için ilk gittiğinde zaten 1,5 aylık hamile oluyon ama bence yumurtlama döneminde kalmamıida olabiliriz sonuçta
Herkese tekrar merhaba kızlar 2014 mayıs annelerini bn üstlendim ses çıkmayınca. Umarım sorunsuz başarailirim sonuna kadar. Liste oluşturucam. Listeyi şu şekilde yaptım şimdilik son haline gelmeden önce eklemek istediğiniz varsa onlarıda ekleyip bilgilerimizi toparlayalım.
SAT (son adet tarihi)
Nick
Doğum şekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?