2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ben de içiyordum regl olmam gereken gün test yaptım pozitif çıkınca bir daha içmedim. gerçi ben içmediğimde başkasının içtiği sigaradan zaten rahatsız olurdum şimdi hiç istemiyorum.
evet doktorlar 1-2 taneye izin veriyorlar ama bence kendinizi sakinleştirmenin başka yollarını bulmalısınız. bu düşük sebebi olabilecek; zeka geriliğine gidecek kadar kötü sonuçları olan bir madde. bebeğim için katlanıyorum diyecek canınız çektiğinde bebeğinizle konuşacaksınız eminim başarırsınız sigaranın kötü olduğunu söyleyin sürekli kendinize tiksinmeye çalışın başarılar dilerim

aynı şeyleri yaşamışız cnm ben de içmeye başladım ama 1-2 derken artıyo ((

Canım sağlık ocağı yapıyorsa kesinlikle orda yaptır yazık günah özele verilen paraya.. İyi akşamlar:)
Kızlar ikiz olmuş olsa şu anda belli olurmu?
Keseyi gördüğümüzde doktora sordum canım kalp atışlarını duyunca kesin belli olur dedi..
Ohh şükür

Bu sigara ne beter bişey inşallah tiksiniriz ben günde 2 tane içiyorum ama onlarıda kırıyorum uçtan yani toplam 1 gibi oluyor hiç içmemek daha iyi tabi

Benim hamileliğe ait hiç bir belirtim kalmadı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gittikçe boş gebelik şüphelerim kafamı sarıyor iyice sona gelip artık düşüğe mi dönecek acaba çok moralim bozuk

Benim hamileliğe ait hiç bir belirtim kalmadı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum gittikçe boş gebelik şüphelerim kafamı sarıyor iyice sona gelip artık düşüğe mi dönecek acaba çok moralim bozuk

Vücudun hamileliğe alışmıştır ... Niye aklına kötüyü getiriyorsun bazılarının bünyeleri güçlü oluyor hamilelik hiç etkilemiyor sen de öylesindir .. Boş gebelik belirtisiz mi oluyormuş ?? Güzel düşünelim üzme kendini ... Ben bugün olan şeyden çok etkilendim ama aklıma getirmemeye çalışıyorum ...

arkadaşlar gebelikte maydonoz yemek tehlikeli olabilir önermezler genelde..düşük tehlikesi
oluşturabilir

ilk defa duydum ben her kahvaltıda yiyorum :S
dikkat edicem bundan sonra

merak etme bende aynıyım canım:)
sırf bu düşünceyle randevumu erkene aldm cumartesi gidicem bakalım hayırlısı

Nasil yaziliyo tabloya arkadaslar benide ekleyin melekim19

boş bile olsa gebelik belirtileri aynı oluyor ama kese yeterince büyüdüğünde bebek hala yoksa artık düşük yapmaya hazırlandığı için belirtiler yavaş yavaş azalıyo bende de baştan bulantı bile vardı şimdi hiç bişey kalmadı kasık ağrılarım bile bitti ya bilmiyorum güzel düşünmeye çalışıyorum ama çok zor 2 sefer yaşayınca hep aynısı olacak korkusu var

merak etme bende aynıyım canım:)
sırf bu düşünceyle randevumu erkene aldm cumartesi gidicem bakalım hayırlısı

sende de baştan var mıydı belirtiler ben de vardı şimdi bitti belirtiler.

keseyi gördüm evet dün gitmiştim cuma tekrar gidicem aslında böyle yazıp kimsenin moralini de bozmak istemiyorum ama dayanamadım.
İnşaAllah bu sefer görünür bugün tam 6 hafta bitti.

keseyi gördüm evet dün gitmiştim cuma tekrar gidicem aslında böyle yazıp kimsenin moralini de bozmak istemiyorum ama dayanamadım.
İnşaAllah bu sefer görünür bugün tam 6 hafta bitti.

Eee ne güzel işte keseyi de görmüşsün :) kalp sesini de duyarsın inşallah bu gittiğinde :) hadi kontrol sonrası güzel haberlerini bekliyoruz :)

benim hiç midem bulanmadı sadece kendimi halsiz hssettim kasık ağrım çok oldu inanılmaz ama geçti bende anlıyamadım yani

hiç bi değişiklik yok gibi hayırlısı artık

allahım inşl sağlıklı bişekilde bebişlerimize kavuşmamızı nasip eder benimde geç döllenme olmuş ama sonuçta olmuş benmde kan değerlerim düşük oldugu için keseyi göremedik salı günü gitcez kalp atışlarınıda duyarız inşl. şimdi bide cinsiyetini merak ediyorummm

kızlarr beni şimdikten doğum telaşı sardııı ben normal doğum düşünmüyorum ya mümkün deil yapamammm sanırımm ablamınkine şahit oldum ki zaten korkuyodum normal doğum beni fena korkutuyo ben sezeryan yada epüral doğum istiyorum sizler ne düşünüyorsunuz

Bugun melegımın ılk defa kalp atıslarını duydumm 6 haftalıkmıs allah bebıs bekleyen herkesın dualarını kabul etsın ınsallah :)))

Beni eklermisin bebegim
SAT 5 AGUSTOS
12 MAYIS
SIBELA85
28
0
SUDA DOGUM
ISTANBUL
SATIS MUDURU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…