2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım riskin varsa tabi ki düşünmeyin, bebeğin sağlığı her şeyden önemli. doktoruna tekrar sorabilirsin. riskli olmayan gebeliklerde sorun olmuyor diye bildiğim için hiç kısıtlama koymadık biz. 3 ay geçtikten sonra içim rahatladı benim biraz. son aylarda olmaz tabi ki erken doğuma sebep olabiliyormuş.

Bizde dr ilk 3 ay dikkatli olunmalı demişti ama herhangi bir yasak getirmedi, ben dikkatli olma noktasında biraz fazla hassasiyet gösterdim sanırım, 3 ayı atlattıktan sonrada pek bir münasebetimiz olmadı. Eşimde bebeği rahatsız ederiz gibi bir psikolojide. Şu an aynen senin gibi yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum. Sonuçta ben pek bir eksiklik hissetmiyorum ama onun açısından düşününce kendimi kötü hissediyorum..

Canım benimde progesteronum düşükte. Doktor yasaklamıştı ilk üç ay ilişkiyi.ama üç ay bitti biz artık giriyoruz ama sık değil tabi iki haftada bir falan :)

benimde pıhtılaşmam var canım.iğne kullanıyorum hergun.bu yuzden senin gibi düşünüyrm.
Allah yardımcımız olsun..

ne güzel şanslısın ben baya kilo alıcam gibi görünüyor zaten 68 kiloyla hamile kaldım

kızlar sanki bir şeyler hisseder gibi oldum hemen mozart açtım kulaklığı dayadım karnıma çikolata da yiyorum uzancam şimdi umarım işe yarar

bende az önce baklava yedim ama baya çok yedim yatağa uzandım ilk kez karnımın içinde döndüğünü hissettim.
geçen haftadan beri azıcık hissediyordum zaten ama bu çok güzel bir duyguydu

Kızlar 1 günümüz kaldı. Cumartesi sabah kontrolümüz var. Bebişimi çok özledim. Bakalım bu defa nasıl göreceğim bebeğimi. Acaba ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. Her kontrolde farklı heyecanlar. Çok güzell yaaa...

Bu arada kendiniz için hiç alışveriş yaptınızmı. Ben işe giderken giymek için bi kaç tane pantolon almak istiyorum ama Lcw dakiler hep dar paça tarzıydı. Ben kapalı olduğum için biraz daha bol pantolonlar istiyorum. Önerebileceğiniz başka bir marka varmı.

canım ben yaptım ama internetten değil.lcw den baktım ama ben de kapalıyım dar paca giymiom die hamile giyim satan magazalardn bi kaç tunik ve pantolon aldım.en iyisi gezip deneyerek almak

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. Benim kızım da kreşe giderken sık sık hastalanırdı. Gelip geçici şeyler Allah'a hamdolsun.

benimde pıhtılaşmam var canım.iğne kullanıyorum hergun.bu yuzden senin gibi düşünüyrm.
Allah yardımcımız olsun..
amin canim. Allahim yasatmasin acilarini bize.
iki tane kaybettim cok zor. ama hic vazgecmedim. Allah a sigindim. cok sukur yuvarlanip gidiyoruz oglumla ,)

canım çokk beğendim çok güzel olmuş bende çok heveslendim yapmak için malzemeleri nerden aldın acaba bende ankaradayım ya bende alıyım :)
saol tatlim. en uygun fiyatlar suluhan da... ulus daki halin tam karsisinda girisi. bebek sekeri malzemelerini de oradan aldim. yapmaya basladim. seker yerine lavanta koyuyorum ama )

aynen canım ben de sadece 2 kilo aldım ama maaşallah 6 aylık hamile gibiyim şişkinlik filan heralde... boşver düşünmeyelim bunları yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun kilomuzu veririz:)

canım ben yaptım ama internetten değil.lcw den baktım ama ben de kapalıyım dar paca giymiom die hamile giyim satan magazalardn bi kaç tunik ve pantolon aldım.en iyisi gezip deneyerek almak

Aslında şu sıra çok ihtiyacım var. Pantolonlarım rahatsız ediyor. Havada kötü çıkamadım dışarıya. Bir ara eşimle gitmem lazım.

Aslında şu sıra çok ihtiyacım var. Pantolonlarım rahatsız ediyor. Havada kötü çıkamadım dışarıya. Bir ara eşimle gitmem lazım.

Etek giyiyormusun? Lcw de bileğe kadar uzun etekler var. Bide lcw internet sitesine baktın mı, boru paça yada ispanyol paça var üstüne uzun tunikler ayarlarsın??
Bide defactoya bakabilirsiniz bol ama şık tunikleri var.
Ben elbise aldım ama diz hizasında belki onu elbise olarak giymeyip tayt üstü tercih edebilirsiniz?

evet canım galiba artık normal kıyafetlerimizi giyemiycez.
ben 12 haftada başladım almaya.halen alıyorum.olmuyo kıyafetlerim napım.
sanki 3 kilo değil 10 kilo aldım:)
kıyafetlerin rahatsız ediyosa giyme biran önce rahat seyler bakın.ben sıkan seyler giyince rahmime baskıoluyo gibicanım yanıyo.

Şu sıra elbise ve çizmeyle idare ediyorum. Sadece onlarla rahat ediyorum. Etekte giyiyorum. Siteye baktım ama çok bol paçalar göremedim. Tuniklerim var aslında normalde de çok dar tunikler almıyordum. O yüzden onları giyebiliyorum şuanda. Pantolon sorun işte. Hiç bulamadım.

Bende 18. haftamdayım. 1-2 haftadır çıkmaya başladı göbeğim. Artık rahatsız ediyor kıyafetlerim. Bende giymek istemiyorum bebişim rahat etsin istiyorum. Havalar azıcık düzelse de çıkıp baksam bişeyler.

merhaba kaseker, ben bilgilerimi vermemişim sanırım yaşım 34, kocaelinde yaşıyorum mesleğim akademisyen, ilk çocuğum, cinsiyeti henüz belli değil. tabloya eklersen sevinirim, ellerine sağlık bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…