canım üzülme Allahtan gelen kabulümüz sonuçta değiştirebileceğimiz birşey yok ve unutma testler kesin sonuç değil,bebeğin sağlıklıdır kötü düşünceleri uzaklaştır aklından ağlayıp üzülerek bebeğine zarar verirsin pozitif olmaya çalış...
cutecim ben göremedim süsünü link açılmıyor yaa
Kızlar herkese merhaba3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar
Ben testlerimin hiçbirini yaptırmadım(2li3lü4lü),hiç mi gelmiyor aklıma geliyor elbette ama diyorum ki Rabbim bana bir melek emanet ediyorsa başım üstüne.Detaylıda ve diğer kontrollerinde içini rahatlatır inşallah.Tabi ki böyle sonuçla kafan daha karıştı ama dualarını eksik etme,nasılsa düşünmüyorsunuz aksiniAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
canım atlamışım o zaman yazdığını iş konusunda henüz bir gelişme yok aslında evde olmak çok iyi geldi üç gündür oğlumu kreşede yollamıyorum çok eğleniyoruz evde karda oynadık iki gündür çılgınlar gibi.tabi bu arada kendimi çok yordum karnımdaki minikte yoruldu sanırım kasık ağrısından ölüyorum bide bebek aşağıya baskı yapıyor sanki.
geçmiş olsun inşallah önemli değildir.
kızlar hep yorum yapmış zaten.benimki tüp bebek zaten ilk üç ay ilişki yasağımız var.şimdi ise benim canım hiçç istemiyor.erkekler açısından zor belki ama onlarda biraz sabretsin ne yapalım.bebeğim herşeyden önemli benim için.ilk çocuğumda daha tedirgindim oda tüp bebek ti.9 ay hiç yanıma yanaştırmamıştım.sanırım yine öyle olacak .
Kızlar herkese merhaba3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar
canım çok zor biliyorum ama üzme kendini lütfen.. sen böyle üzüldükçe o bebeğine yansıyor...burda bir arkadaşın test sonucundada amnıyosentz istemişlerdi o başka biyerde testi tekrarlattı sanırım herşey normal çıkmıştı. yanlş bilgi vermk istmem ama böyleydi hatrldğm kadaryla..
Ne düşüneceğimi şaşırdım bir unutuyorum bir şey yoktur diyorum sonra birden aklıma geliyor . Ayrıntılıyı bekliyorum belki orda içimi rahatlatacak bir şey söylerler. Sağol canım ilgilendiğin için .
Bende senin gibiyim ikilim riskli cikti.4lu yaptircam haftaya vi kafamdan atiyorum bisi yoktir diye.amaa sonra aklima gelince zindan oluyo hersey..aminosentezi bende yaptirmiycam 5ay nasill gececek bakalim
canım ellerine sağlık ok güzel olmuş valla şu cinsiyet olayını kesinleştirelim ben de yapacağım inşallah, kurdelayla sardığın halkanın arkasındaki tülü silikon tabancasıyla büzdürerek mi yapıştırdın?kapatmistim cnm. acayim tekrar...
canım ellerine sağlık ok güzel olmuş valla şu cinsiyet olayını kesinleştirelim ben de yapacağım inşallah, kurdelayla sardığın halkanın arkasındaki tülü silikon tabancasıyla büzdürerek mi yapıştırdın?
canım aynısını bizim içinde söylediler hiç kalbini bozma inşaAllah ...tabii ki zor ama beklemekten başkada yapacak hiç bir şey yok ...
bebeğini her şekilde istiyorsan hiç amniosentez düşünme derim .hakkımızda herşeyin hayırlısı
Amin canım inş hayırlısıyla kucağımıza alırız :/ Peki sen ayrıntılıya girdin mi ?
bizimde ayrıntılı ultrasonumuz vardı dr herşey normal dedi ama raporda kalp üç odacıklı yazıyordu nette araştırdım normalde kalp dört odacıklı olması gerekirmiş kafama takıldı sizinde aynımı yazıyor fikri olan varmı kızlar
canım sen denk gelmedin herhalde yazmıştım ama ...hamile olan kardeşim ben onun adina yazıyorum
ayrıntılıya henüz girmedi ... birde 2li testini yaptırmışmıydın sen ??
bizimde ayrıntılı ultrasonumuz vardı dr herşey normal dedi ama raporda kalp üç odacıklı yazıyordu nette araştırdım normalde kalp dört odacıklı olması gerekirmiş kafama takıldı sizinde aynımı yazıyor fikri olan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?