dr a sormadın mı cnm?bu arada ayrıntılı yine karından bakılıyor değil mi?yüzünü falan gördünmü
Benim ayrıntılı ultrason yarın.Sen kaçıncı haftandasın?Bu haftalarda ayrıntılıda olsa kalp hakkında kesin değerlendirme olmaz diye biliyorum..Zaten doktorun birşey derdi.Korkutma kendini boşuna daha gelişiyor
ben 16. haftadayım dr zorla konuşuyordu zaten cinsyeti bile zorla söyledi ağzından kerpetenle aldım
Hemen kötü düşünme canım,doktorunla görüşmeyi bekle,miniğinide üzme.Haberlerini bekliyorum bende yarın yazarım ayrıntılıdan sonraRabbim iyi haberler duyursun inşallah
saol cnm. ben de mecburi yatiyrm. zatwn iki tane kaybettim. kismet olursa bu kez hersey yolunda gidiyr. bebek icin ayrildim isimden...
ama hic pisman degilim)
saol tatlim. harfler boyle hazir satiliyr. istersen kendin de alip kesebilirsin ama baya buyuk satilan keceler. ben fazlasini kullanmam diye almadim.
bu suslerin hazirlarini sordum. 25-80 arasi degisiyor.
Yaa kızlar benim riskim yok ama bizde ilişkiye nerdeyse girmiyoruz hamile kaldığından beri en fazla 5 kere girmişizdir. Ben aslında yapmamız gerektiğini düşünüyorum ama eşim istemiyor. Bebeğe bişey olacak diye korkuyor ne kadar öyle olmadığını söylesemde istemiyor. Benimde ilişki sırasında affedersiniz açık yazıyorum kuruluktan canım acıyor o yüzden bende pek istekli değilim. Yani aslında ikimizde istemiyoruz. Ne bileyim sonra sıkıntı olurmu ki??
Teşekkür ederim canım inş bir sorun yoktur2 hafta sonra ayrıntılıya gireceğim orda belli olur mu acaba az da olsa :/
ben 16. haftadayım dr zorla konuşuyordu zaten cinsyeti bile zorla söyledi ağzından kerpetenle aldım
Günaydın.. Herkese hayırlı cumalar dilerim... Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa kabul etsin..
Kızlar herkese merhaba3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar,
son kontrolümde detaylı için doktorumuz 20.haftada randevu alıp baktıracaksınız dedi.bizde eşimle şöyle karar verdik 21.haftada gitmeyi düşünüyoruz.çünkü bizim bebek geriden geliyor.şuanda 19+5 günlüğüz.detaylı da 20.ve 23.haftalarda bakılıyormuş.bu konuda sizce düşündüğümüzde sakınca var mıdır.yoksa doktoru dinleyip 20.haftada gitsek mi?
yaptıran yada fikri olan arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum.
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar,
son kontrolümde detaylı için doktorumuz 20.haftada randevu alıp baktıracaksınız dedi.bizde eşimle şöyle karar verdik 21.haftada gitmeyi düşünüyoruz.çünkü bizim bebek geriden geliyor.şuanda 19+5 günlüğüz.detaylı da 20.ve 23.haftalarda bakılıyormuş.bu konuda sizce düşündüğümüzde sakınca var mıdır.yoksa doktoru dinleyip 20.haftada gitsek mi?
yaptıran yada fikri olan arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum.
canım sen nerelerdesin? bş sorun yoktur umarım merak ettim seni.
Kızlar 1 günümüz kaldı. Cumartesi sabah kontrolümüz var. Bebişimi çok özledim. Bakalım bu defa nasıl göreceğim bebeğimi. Acaba ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. Her kontrolde farklı heyecanlar. Çok güzell yaaa...
Bu arada kendiniz için hiç alışveriş yaptınızmı. Ben işe giderken giymek için bi kaç tane pantolon almak istiyorum ama Lcw dakiler hep dar paça tarzıydı. Ben kapalı olduğum için biraz daha bol pantolonlar istiyorum. Önerebileceğiniz başka bir marka varmı.
Günaydın kıızlarr çoktandır girmiyodum hepinizi çok özledim biz 18+3 olduk vee dünyalar tatlısı kızım olucak cinsiyeti kesinleşti ayrıca yaptırdığım 3 lü test sonucum temiz çıktı hiç bir risk yok kızımda allahıma binlercekez şükürler olsun 20. Haftada aşı ve ayrıntılı ultroson gün verdi bebeğimin yaklaşık boyu 16.2 cm kilosu 200 gr maşallah deyin teyzeleri kızım almira çok sağlıklı bu arada ismini almira koyucamm .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?