2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
dr a sormadın mı cnm?bu arada ayrıntılı yine karından bakılıyor değil mi?yüzünü falan gördünmü

dr yanında dğilde sonradan okudum raporu ,evet karından bakılıyor aynı yani valla hiç bişey göremedim bi tuhaf doktordu zaten, kendi druma gidince sormayı düşünüyorum ama daha çok var

ben 16. haftadayım dr zorla konuşuyordu zaten cinsyeti bile zorla söyledi ağzından kerpetenle aldım

ben 16. haftadayım dr zorla konuşuyordu zaten cinsyeti bile zorla söyledi ağzından kerpetenle aldım

Hemen kötü düşünme canım,doktorunla görüşmeyi bekle,miniğinide üzme.Haberlerini bekliyorum bende yarın yazarım ayrıntılıdan sonra Rabbim iyi haberler duyursun inşallah

Hemen kötü düşünme canım,doktorunla görüşmeyi bekle,miniğinide üzme.Haberlerini bekliyorum bende yarın yazarım ayrıntılıdan sonra Rabbim iyi haberler duyursun inşallah

sağol canım, inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin, annelik işte hemen endişeye kapılıyoruz ister istemez

herkese selam, Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım ama benimkiler ikiz sanıyorum mayısı görmek çok zor :18: Rabbim hepimize sağlık ve sıhhatle kucağımıza aldığımız günleri göstersin
Paylaşımlarınıza katılamıyorum ama göz gezdirirken dikkatimi çekti, tarama testleri riskli çıkan arkadaşların yazılarını okudum. benimde ikili testim çok riskli olmasa da çok çok iyi değildi, tabi bunu ikize bağladılar daha çok, aslında ikizlerde genelde tarama testi yapılamıyor. Bende bu testlerin güvenli sonuç vermediğini duyduğum için araştırdım, anne kanından dna analizi yapılarak %99 doğru sonuca ulaşılan bir test olduğunu öğrendim, sonuç olasılık şeklinde değil kromozomlara bakılıp normal yada anormal şeklinde çıkıyor. hem amniyosentez'in risklerini almamış oluyorsunuz (çünkü normal kan testi gibi) hem de içinizi rahatlatıyorsunuz, ben yaptırdım şükürler olsun temiz çıktı... ama bu test Türkiye'de yapılamıyor, kan belli merkezlerde alınıp yurtdışına (Almanya, Amerika'ya) gönderiliyor, bu nedenle oldukça maliyetli, açıkçası ben riskli bir durum fazla olmamasına rağmen giden param olsun içim rahat etsin diyerek yaptırdım. bir araştırın isterseniz, benim yaptırdığımın adı prenatest (1800 TL verdik, indirimli hali yoksa 2300 deniliyor, yaptırdığım laboratuar bonusa 6 taksit yapıyordu) birde adı Harmony olarak geçen var aynı türevde testler bunlar... bilmiyorum belki konuşulmuştur bu testler ben yeni öğrendiğim için belki duymayan varsa yardımcı olurum diye paylaşmak istedim...
Hep güzel haberler paylaşmayı Mevlam nasip etsin...

rabbim hayırlısıyla sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..

ne sıkıntısı olabilirki canım senin beş yine iyi benm 3 olması lazım:)

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar,

son kontrolümde detaylı için doktorumuz 20.haftada randevu alıp baktıracaksınız dedi.bizde eşimle şöyle karar verdik 21.haftada gitmeyi düşünüyoruz.çünkü bizim bebek geriden geliyor.şuanda 19+5 günlüğüz.detaylı da 20.ve 23.haftalarda bakılıyormuş.bu konuda sizce düşündüğümüzde sakınca var mıdır.yoksa doktoru dinleyip 20.haftada gitsek mi?

yaptıran yada fikri olan arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum.

üzülme canım Rabbimin izniyle sapasağlam doğar inşallah bebişim benim amniyosentez temiz çıktı banada kkeşke yaptırmasaydın dediler ama ölçtüm tartım öyle karar verdim,sende kalbin ve aklın ne diyorsa öyle hareket et,biz de desek boşş hepimiz sağlıcakla alalım minikolarımızı kucağımıza

canım az önce bi arkadaşada söyledim 16 haftalıken gtmiş sanırım kalbi 3 odacıklı yazmış raporda kafası karışmış. bana drm 23 haftalıkken tamamlar gelişimini kalp demişti. oyüzden bence erken gtme derim

Doktorun bana verdiği tarih 24. haftama geliyor ya benimkide çok mu geç olur acaba :S

canım sen nerelerdesin? bş sorun yoktur umarım merak ettim seni.

Buralardayım aslında:) Sorun yok gibi gidiyor. Ağrılar dışında. Şu 20. haftayıda bir atlatsak rahat edeceğim tabi. :)
Bebişle sen nasılsın ? :)

Son düzenleme:
herkese merhabaaaa burası baya kalabalıkmış bende yeni geldim aranıza. Allah kısmet ederse mayısta kız annesi olucam
Rabbim herkese hayırlı hamilelikler ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

canım ben lcwden aldım geçen hafta pazar. kadife ve esnek pantolon. darda değil üstelik. o kadar rahatki. üstünede tunik aldım yine lcwden. sütlü kahve renginde kırmızılı lacivertli desenleri var. bende kapalıyım. soğuk havada bu pantolon çok iyi oldu.

Günaydın kıızlarr çoktandır girmiyodum hepinizi çok özledim biz 18+3 olduk vee dünyalar tatlısı kızım olucak cinsiyeti kesinleşti ayrıca yaptırdığım 3 lü test sonucum temiz çıktı hiç bir risk yok kızımda allahıma binlercekez şükürler olsun 20. Haftada aşı ve ayrıntılı ultroson gün verdi bebeğimin ( 16. HAFTADA yaklaşık boyu 16.2 cm kilosu 200 gr) maşallah deyin teyzeleri kızım almira çok sağlıklı bu arada ismini almira koyucamm .) ŞİMDİ 18+3 OLDUK BOY VE KİLOSUNU BİLMİYORUM AMA ARTMIŞTIR 2 HAFTA SONRA TEKRAR GİDİCEM NASIL OLSA O ZAMAN ÖĞRENİR YAZARIM SİZLERE .)

Son düzenleme:

Allah bağışlasın kızını size benimde kısmetse kızım olacak bizde zeynep meyra düşünüyoruz bakalım değişmezse
doktor bana 16 haftalıkken boyunu 16 cm kilosunu 350 gr dedi. bana çok geldi yaaa herşey normal dedi ama annelik işte bi problemmi var diyosun :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…