allah bağışlasın kızını sizeBenimde kısmetse kızım olacak Bizde zeynep meyra düşünüyoruz bakalım değişmezse
Doktor bana 16 haftalıkken boyunu 16 cm kilosunu 350 gr dedi. Bana çok geldi yaaa herşey normal dedi ama annelik işte bi problemmi var diyosun :26::26:
canım bende 16 haftalıkken yaptırdım 3 lü testi o zaman öğrendim boy ve kilosu ma nternetim yeni bağlandığı için şimdi yazıyorum 18+3 oldum boy ve kilosu artmıtır .)
benim bebeğiöin kalbinde ekojen odak çıktı
heeee :d iyi o zaman. Benmki biraz dobi sadece demekki. Hareketlerini 15. Haftada hissetmeye başladım zaten. Tombalak durmuyo yerindeBende yarın gidicem hastaneye 2 haftayı geçti görmeyeli insan özlüyo
maşallah size canım allah nazarlardan saklasın biz eşimle her kontrolde eşim video alıyo kızımızı eve gelince syrediyoruz özlediğim zaman açıp telden seyrediyorum ya o hareketleri parmağını emişi falan süper bişiy ya seyretmeye doyamıyorum sende video al özledikçe açıp bakarsın canım .)
haklisin cnm.
tabiki herkesin kendi karari ama bana da senin gibi hos gelmiyor gebeyken. sanki bebege zarar vereckmisim gibi hissediyrm. ee zaten yorgunuz bebekelrden...
bir de benim.durumum ozel.cnm. riskli gebeyim ben ne yazikki. doguma kadar riskim bitmiur benim. pihtilasmam var. hergun igne yapiyrm. progestani da yeni kesti dr. lekelenmem de olunca dr yasak demisti. zaten sagolsun esim de benimle hep ayni fikirde olmustur.sansliyim.
Günaydın.. Herkese hayırlı cumalar dilerim... Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa kabul etsin..
benim de riskim yok ama dr haftada 2 sefer için izin vermişti. ben aslında çok istekli değilim. hem bebişimize bişey olur diye hem de zaten mide yanmam ve mide şişkinliğim varken hiç istemiyorum ama eşim bozulmasın, üzülmesin diye hafta da bi sefere düşürdük.
canım ben lcwden aldım geçen hafta pazar. kadife ve esnek pantolon. darda değil üstelik. o kadar rahatki. üstünede tunik aldım yine lcwden. sütlü kahve renginde kırmızılı lacivertli desenleri var. bende kapalıyım. soğuk havada bu pantolon çok iyi oldu.
Aslında şu sıra çok ihtiyacım var. Pantolonlarım rahatsız ediyor. Havada kötü çıkamadım dışarıya. Bir ara eşimle gitmem lazım.
Doktorun bana verdiği tarih 24. haftama geliyor ya benimkide çok mu geç olur acaba :S
Buralardayım aslında:) Sorun yok gibi gidiyor. Ağrılar dışında. Şu 20. haftayıda bir atlatsak rahat edeceğim tabi. :)
Bebişle sen nasılsın ? :)
canım ben lcwden aldım geçen hafta pazar. kadife ve esnek pantolon. darda değil üstelik. o kadar rahatki. üstünede tunik aldım yine lcwden. sütlü kahve renginde kırmızılı lacivertli desenleri var. bende kapalıyım. soğuk havada bu pantolon çok iyi oldu.
Kızlar 1 günümüz kaldı. Cumartesi sabah kontrolümüz var. Bebişimi çok özledim. Bakalım bu defa nasıl göreceğim bebeğimi. Acaba ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. Her kontrolde farklı heyecanlar. Çok güzell yaaa...
Bu arada kendiniz için hiç alışveriş yaptınızmı. Ben işe giderken giymek için bi kaç tane pantolon almak istiyorum ama Lcw dakiler hep dar paça tarzıydı. Ben kapalı olduğum için biraz daha bol pantolonlar istiyorum. Önerebileceğiniz başka bir marka varmı.
Öyle yapıyorum canım bazende 186 kişiden 1 i ben mi olacağım diyorum ihtimal düşük geliyor. Ama bu sefer saçmalama diyorum sonuçta birilerinin başına geliyorAllah kimseye böyle bir acı yaşatmasın .
Günaydın arkadaşlar, yavaş yavaş yolu yarılıyoruz.
Bebişler şu kalp gelişiminide hayırlısı ile tamamlasalarda artık bizim paniklemelerimizde biraz olsun geçse.
Allah'ım lütfen bebeklerimizi hayırlısı ile bize bağışlasın.
o ikisi bendede var üztümde kokacaklardı en sonunda başka şeylerde aldım. ama pantolon aynı yıkayıp yıkayıp giyiyorum çok rahat
Kızlar herkese merhaba3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar
Kızlar herkese merhaba3lü test sonucunu aldım bugün 1:186 risk var amniosentez yapabiliriz dedi doktor . Eşinle konuş öyle karar verip söylersin dedi Eşime söyledim ama o çok karşı buna iki arkadaşının eşinede öyle demişler hatta birisi amniosentez yapmış onda bile risk çıkmış ama iki bebekte gayet sağlıklı dünyaya gelmiş . Bize diyoruz ki amniosentez yapsak Allah korusun gerçekten öyle bir şey çıksa yinede aldırmayız o zaman hiç gerek yok dedik ;ama psikolojim çok bozuldu nasıl duracağım ben mayısa kadar [/QUO
merhablar
gcen pzt den beri bizde aynı duygu ve düşüncelerdeyiz benim 1:160 tı sonucumüç doktorda amnıo istedi hepsine fikrimi belirttim bişey çıksada asla aldırmayacağımdan devam... dedim.hele sağlık ocağındaki doktorum dahada kötu konuştu çok önemli bir karar aşamasındasın bakabilecekmisin gibi bla bla konuşmalar yaptı .ama araştırdıkça bu tarz örneklerin çok fazla olduğunu bunların sadece istatistiksel rakamlardan oluştuğunu gördum doktorlar bardağın hep boş tarafından bakıyor.sen gönlunu ferah tut
ayrıntılı ultrason yaptır tam teşhiş konulmuyor ama genel anlamda yinede fikir verebiliyormuş oda temiz çıkarsa hiçç moralini bozma 30 yaşın ustundeki tum kadınlara söyleniyormuş böle şeyler ..sağlıklı olacak onlar merak etme sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?