2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

çok tebrık ederım canım bebeğin kısmetiyle geliyor annesi.hayırlı olsun cnm

Kızlar,
bebeğimin hareketlerini tam 1 haftadır çok net hissediyorum.otururken-ayaklarımı uzatıp oturduğumda falan.
eşim elini karnıma koydu hissedemedi,kulağını dayadı karnıma inanılmaz ses geliyor diyor :)

neyi tarif ettiğini bilmiyorum tabi ki ,

ama ses var dedğinde bebek hareketlerini bende hissediyorum.
duyduğu ne acaba ama acayip zevk alıyo :)
eve gittiğimde kulağı karnımdan ayrılmıyo :)

Canım onu bende düşündüm ;ama yine aynı sonucu almaktan korkup kaçıyorum sanırım. Aklımda da tekrar test yaptırmak var aslında :/

Gelecek nesil bu kadar çok Boğa burcu ile nasıl baş edecek acaba

boğamı olcak bızım kuzucuklar valla yenı öğrendım ben kendı burcum ve esımın burcundan baskasını bılmıyorum:::::::)))hemen bakacagım zor bır burc mu .... kaseker tatlım benım sat 3 agustos yer ızmır meslek matematık öğrtmenı tabloda eksıklıkler var da...bır de kızlar ben klasık muzık dınleyeyım dedım içim şişti.mozart vıvaldı dınleyeyım dedım ben daraldım valla bebege ne faydası var yawww..sakınlestırıcı muzıkte sıkıyor....

bi dakka yaa. bende boğa burcuyum.
tek taşımadığım özelliği lükse düşkün değilim.
onun dışında çok sadık, güvenilir, kimseye ihanet etmeyen vb. özelliklerim çok fazla. oğlumda da bunlar olsun yeter zati :)

eveeeeet.
benim eşim de boğa hatta doğumgünleri aynı bile olabilir eşimle.
ben evde 2 boğayla nasıl başedicem acaba :)

2 rahatına düşkünle.

ben de boğa burcuyum 13 mayıs :))
bebişim 29 mayıs beklenen ama ben nedense erken doğup boğa burcu olacağını düşünüyorum. çünkü doktor beklenen tarihten 15 gün önce ya da sonra olabilir demişti. bende ondan etkilendim sanırım.

ama benim bi oğluşum olacak hayırlısıyla ama erkek bebekler geç de doğabiliyormuş bakalım. yaşayıp göreceğiz :))

ailemde boğa burcu yok,çevremde 2 yada 3 kişi en fazla onlarında huylarını pek beğenmezdim zaten
Allah başıma veriyor çekecez artık napalım

Bizim aileler koç- boğa- balık karışımından oluşuyor. Bebeğimde kayınvalidem yada benim doğum tarihiyle aynı olabilir.çok sevindim ben boğa olacağına

Kızlar bende dün kontrole gittim özele cumartesi ilk defa kanamam olmuştu istirahat edince düzeldim dün dr herşey normal dedi kalp atışlarını duyduk ama yan durduğundan cinsiyetini öğrenemedik 10 gün sonra tekrar gidicem

kızlar nasılsınız okuyorum ama pek yazamıyorum sağlık ocağına gidecektim sonra ilk kızımda tamdı asılarım gerek yok dediler tesadüf buğün sağlık ocağından aradılar gerek yok 5 aşınızda tamsa ömür boyu koruculuğu var dedi ası olmıyacağım artık yavrumun hareketlerini cok net hissediyorum dönerken bile babamız bile elini koyduğunda hissediyorum ne kadar güzel bir mutluluk haftaya dr gideceğim yeni hastane yeni doktor bakalım nasıl geçecek detaylı ultrosan içinde gün alırım herhalde hemen bile yapabilir erkek dedi son gittiğimizde kız dedi hala süphe var içimde bakalım yeni bir göz ne diyecek meraklardayım burçlardan açılmış ben aslan eşim balık kızım ikizler bebiş boğa burç karmaşasında olacağız :)) bu arada daha 1 kilo aldım kızımda 22 kilo alınca şimdi az geliyor sadece karnım cıktı bebişi büyütüyorum herhalde top koymuş gibi karnım

kızzzlarrrr bende yeni geldim doktordan 3 lü sonuçumuzu aldık allaha şükürler olsun sonuçlar güzel cinsiyet kesinleşti kızım olcak :) bide ayrıntılı için randevu aldım 6 ocakta 22 haftamda olcam herşey yolun inşallah böyle devam eder ama 2 hamileliğim olursa ben testlerin hiç birini yaptırmayı düşünmüyorum ayrıntılı ultrsn yeter çünkü sonuç bekleme stresi acayip kötü kaç gecedir uyuyamadım : ayyy bide unutuyodum tetnz aşısını sordum yaptırıyımmı die kesinlikle hayır dedi benden bu kadar bide haftasonu sınavlarım var bana şans dileyin :) bende gircek diğer arkadaşlara başarılar dilerimm :)sonuç bekleyen arkadaşlara allah kolaylık versin inşallah herkezn ki temiz çıkarr

benim doğum günüm 14 mayıs evlilik yıldönümümüz 11 mayıs oğlum için verilen doğum tarihi de 17 mayıs belki annesi ile aynı gün doğar ömrümün hediyesi artık bizim babamızda evde huniyle dolaşır iki sevgi arsızından ilgi budalasından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…