2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

günaydın canım,

Benimde 27 si doğum, daha önce tetanoz aşılarımı oluyordum bu 3. dozum yarın aile hekimliğine gidip olacam, istersen bir ara sor derim.. Zamanını geçirmemiş olursun.

benim doktorum aşı kesinlikle yaptırma dedi o an aklımda başka sorular vardı neden diye sormayı unuttum

canım merhaba,
ben dün ilk doz tatanoz aşımı vurundum, 19+3 teyim. zaten 20.hafta da yapacaklarını söylemişlerdi.
kolda bi ağrı oluyor ama çok şiddetli değil. kişiden kişiye ateş yapabilirmiş bende yapmadı, ateş çocuk içinde tehlikeli olduğu için parol önerdi hemşirem.
birde günde 2 bardak süt, bir dilim beyaz peynir ve bir kase yoğurt önerdi, özellikle süt ilerki savalarda olacak kramlar için çok önemliymiş hem bebek hem anne açısından istemeye istemeye içiyorum bende. sizlerde ihmal etmeyin.

Benimde 3lü taramam ve detaylı ultrasonum iyi çıktı çok şükür herkes hayırlı haberlerle döner inşallah

Günaydın kızlar buraya çok yazamıyorum 2. Hamileliğim cinsiyetimizi öğreneli 2 hafta oldu.2, oğlumuz olacak inş. Ismine ömer tuğrul koyucaz inş. Herkeze sevgiler

2-3 taneden bisey olmaz bence okadar uzme kendini.benim ayrintili ultrasonum 4 ocakta ama 2 ocaga aldircam insallah.bende ozaman ogrenicem cinsiyeti.gebrligin tam yarisi resmen. Yalniz degilsin yani

Her zaman sana güven veren senin ve bebeğinin sağlığı açısından tam teşekküllü olması önemli 2. Hamileliğimde hastane 1 saat uzaktaydı ve erken doğum tehlikesiyle taşıyordum ilki sezeryan olduğu için gene sezeryan olacaktım.ve bi gece vakti sancılarım arttı 36+4 haftalıktık doğum oldu solunumu düzenli olmadığı için 12saat bana vermediler küveze koydular sonrasında bi problem olmadı ve biz bebeğimle birlikte çıktık hastaneden o günlerden sonra dedimki iyiki tam donanımlı bir hastaneye gitmişim o yüzden tatlım tam donanımlı olması önemli bence düşünecek birşey yok.

Geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun inşallah

Bence için sinmeyin yere gitmemelisin. Aklında kalır hep. Sen bilirsin

Sonunndaaaa öğrendiin Hayırlısıyla,sağlıkla gelsin paşanız inşallah

canım ben şuan 21. haftadayım ve aşı bugün oldum 21 ve 22. ci haftalarda oluyor.

Böyle dersek erken yaptıranlar bu sefer zararlı mı diye sorar :)) İlla ki şu haftalar diyemeyiz.Benimkide 18. haftamda yapıldı.5 ve 6. aylara 2 dozu bölerler.

Allah yardımcın olsun canım..Sabır,sağlık versin..

Bu haftaların normal.Sen yine bir hatırlat tabi istersen.Tetanoz 3 aydan sonra genel olarak 5 ve 6. aylarda diye geçer,zaten 16 nı bitirmişsin..

günaydın canım,

Benimde 27 si doğum, daha önce tetanoz aşılarımı oluyordum bu 3. dozum yarın aile hekimliğine gidip olacam, istersen bir ara sor derim.. Zamanını geçirmemiş olursun.

Gebelikten önce mi başlamıştın aşı vurdurmaya?Merak ettimde..Gebelikte 2 doz diye biliyorumda tetanozu.

20.haftada git dedi.19+6 ya denk geliyor tam olarak.21e giriyo olucam.sen nezaman gideceksin.birde mustafa beydi sanirim ona iyi diyorlar.kafam karisti yani.eyup beye gidicem sanirim

18-20. Haftalar arası git dedi. Ben 20 dolduğunda gitmeyi düşünmüştüm ama şu ara kasık ağrılarım biraz fazlalaştı o nedenle daha erken gidicem 19. Haftada diye düşündüm ona göre randevu aldım. Mustafa beyi hiç duymadım. Ama benimde kafam karışık. Özellikle son 2 gündür kasıklarım ağrıdığı için huzursuzum da biraz

Benimki de taaaa 24 Ocak'ta bende o zaman öğrencem. Sende yalnız değilsin

Ay canim ya seninki daha gecmis.ayrintilida ogrenemezsem benimde 23 ocakta kendi doktorumda randevum var o zamana kalacak.bebegin herseyini goruyoruz.yavrum yazik bacak arasinida aciyo ama cinsiyetini saplayacak kadar iyi degil gorus.aslinda kiloluda sayilmam ama.doktorum bazi insanlarda boyle olur dedi rahim net gorunmezmis.umarim ayrintilida gorebilir.alis veris yapcam artik )) senin neden gorunmedi

Kasik agrisi olanlar oluyo canim ozellik adet donemlerinde oluyomus.birde rahim buyuyor tabi.ocak sonu gibi bi cogumuzub kocaman karni olcak.kanaman falan yoksa cok yipratmamaya calis kendini.bende baya bi arastirma yaptim eyup beyden memnunlar genelde ona gitmeye karar verdim

Ben hala bebişimi hissedemedim ya doktor kilodan dolayı olabileceğini söyledi bu haftaya hissedersin demişti ama tık yok çok üzülüyorum ya tek hissedecekten ben kaldım sanırım :S yarın Sabah'ta detaylı usg var bakalım inş hayırlı haberler alırız.

Canım bebeğin suyu iyiyse o zaman da hissetmek kolaylaşıyormuş bol bol su iç ve uyurken muhakkak sola dönük yat ...

Canım bebeğin suyu iyiyse o zaman da hissetmek kolaylaşıyormuş bol bol su iç ve uyurken muhakkak sola dönük yat ...

Ee cuma günü suyu iyi demişti doktor. Ben günden en az 3 litre sadece su içiyorum :) uyurken sağa dönüyorum ama rahat edemediğim için. İşte cuma gnü annem dedi bu kız hissedemiyorum diye korkuyor. Doktorda dedi ki abla kilolu annelerde biraz geç hissediliyor önümüzdeki hafta hisseder demişti

Canım benide aramadılar ben aradım hamileyim haberiniz varmı diye 21. haftada çağırdılar beni. istersen ara sende

Canım tabi kilo da önemli hiç canını sıkma hissedersin Allah'ın izniyle :)

kızlar bulantılarım var.tansiyonum çok düşük.git gide de kilo veriyorum.çok şükür bebeğimde sıkıntı yok ama ben çok bitkinim.hiçbirşey yemek istemiyorum.hiç keyfimde yok zaten

Merhabalar,
uzun zamandır buraya yazamadım, sıkıntılar yaşadım ama şimdi hamd olsun daha iyiyim. Yazamamın nedeni 8. haftada şiddetli bi kanama geçirdim, yaklaşık 1 hafta hastanede yattım ve 2 ay kadar istirahat ettim. Kanamamın nedeni, hipertansiyon hastası olduğumdan bebeğime giden damarlardan biri koptu, kanamam yaklaşık 2 ay sürdü suanda çok şükür çok çok aza inmiş durumda , ama doğuma kadar Proluton Depart ve Progesterona devam ediyorum. Bu arada bi prenses geliyor evimize, şimdilik ikimizde iyiyiz. Haftaya ayrıntılı ultrasona giricem inşallah hayırlı haberler alırım. Dualarınızı eksik etmeyin kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…