2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ben anlamını güneş ve ay olarak biliyorum.Zaten hikayesinide biliyorsundur,
Kanuni Sultan Süleyman'ın kızı Mihrimah Sultan'a aşkını şifrelerle anlatan Mimar Sinan'ın deneme eserlerinden biridir. Cami Üsküdar iskele meydanında olup, şimdiki genç grupların adeta buluşma noktasıdır. Aynı zamanda külliye özelliği taşıyan Mihrimah Sultan Camii'nde medrese, imaret, tabhane, sıbyan mektebi, çeşme ve kervansaraydan oluşmaktadır.

Mimar Sinan'a bu camide Mihrimah'ın kelime anlamı ilham olmuştur. İsmi güneş ve ay anlamına gelen Mihrimah Sultan'ın doğduğu gün yani 21 Mart tarihinde özellikle görülmesi gerekir.

Mihrimah Sultan Camii'yi bir de Edirnekapı'da yapmıştır Koca Sinan ve Mihrimah'ın adına yakışır olan camiler her yıl 21 Mart tarihinde yani geceyle gündüzün eşit olduğu günde Edirnekapı'daki caminin tek minaresi ardından güneş batarken, Üsküdar'daki caminin ardından ise ay doğar aynı anda..
Sadece Mihri'de olabilir..Ama bence kimseye takılma,hangi ismi koyarsan koy,birileri beğenecek birileri beğenmeyecek,önemli olan eşinin ve senin ne istediğin..

kızlar aşırı derecede iştahım açıldı çok tatlı yeme isteği içindeyim ve yiyorum da biri bana duuuur desin. 5,5 kg aldım

Duuuuuurrr Günlük belirle canım,fazlasına kaçma aman,sonra sıkıntısını çekip pişman olma kendin ve miniğin için..

Burdan bir kaç arkadaştan duyduktan sonra bende bakmıştım süreçlere..Sahip olmayan,olamayan kısmında gözlerim dolarak okudum.Minik ilk kıpırdadığında bile kuzenimi düşünüp ağlamıştım.Benimle cinsiyetini merak edip,öğrenildiğinde sevinip arayan 'inşallah senin gb bir kız olur' diyen ve sonra ağladığını bildiğim kocaman bir adam o ..
11 senelik özlemleri,akşam rüyamda doğum yaparken bile onlara dua ediyordum..Gerçekten başka birşey bu..

evet dediğiniz gibi hem ay ve güneş hemde ay yüzlü demek.. hikayesi ve benim için anlamı çok güzel ama saçma sapan yorumlar sinir bozzucu.. yinede rahatladım .. saol

Cok tesekkurler tavsıyenız ıcın esımle konusayım ben bakalım hepimiz için hayırlısı

yazdıklarını okuyunca çok duygulandım benimde bebeklerim tüp bebek.oğlumda çok zor süreçler yaşadım defalarca denemeler torba torba ilaçlar sayısını hatırlamadığım kadar iğneler ,operasyonlar vs... hala bile düşündükçe gözlerim dolar. o an yanında bunları yaşarken bile senin kadar iyi anlayan empati kurabilen arkadaşlarım olmadı maalesef. oğlum dört yaşında ve ben ona baktıkça allaha hergün şükrediyorum geride benim gibi uğraşan aynı tedavileri yaşayan arkadaşlarımında bir an önce yüzlerinin gülmesi için dua ediyorum.şimdiki bebeğimde oğlumla beraber olan embriyorlarımızdan dondurulmuştu ve beş sene sonra mucize gibi annesine tutundu.ilk denemelerim kadar zorlanmadım çok şükür.
şimdi heyecanla oğlumun kardeşini bekliyoruz.allaha hergün şükrediyorum.anne olmayı her kadına nasip etsin inşallah.

kızlar aşırı derecede iştahım açıldı çok tatlı yeme isteği içindeyim ve yiyorum da biri bana duuuur desin. 5,5 kg aldım

ayyy bende 5.5 kilo aldım çok fazla biliyorum

Aminn Cok saol canımm cılek ıyı bır marka ve guvenılır gelıo bakalım nasip :)

senin oğlunun fotoğrafı sanırım. arada ona bakıyorum bende gördüğüm ilk tüp bebek o çünkü. benimkide tüp bebek biliyorsun senin oğluna bakınca diyorumki "evet tüp bebekle anne olunuyormuş".çok zor süreçler ama en iyi yaşayan biliyor.allahım isteyen herkese versin.

KıZlar bebişim büyümüş çok tatlıydı :) ikimizde çok sağlıklıyız çok şükür Rabb'ime ikili testim iyi çıktığı için üçlüye gerek görmedi detaylı ultrason yapıcak daha sonra :) bizden bu kadar

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun anne olmak kolay değil.

Arkadaslar merhaba asi kacinci haftada olunuyor herkes farkli bir tarih söylüyor cevremde birde acaba alerjimiz olabilir mi?? Su an itibariyle 18+1im ne zaman asi olmaliyim? Cok tesekkurler

tatlimm 19. haftada mi öğrendiniz cinsiyetini? öncesinde tahminde bulunmamışlarmıydı?? bişe daha soracam :)) ayrıntılı ultrasonmuydu ?? :))))))

yok canım ya daha önce de %90 demişti doktor ama kesinleşti tabi çok mutluyum ayrıntılıya daha girmedim inşallah bi sonraki randevuda canım:)

merhaba arkadaşlar... hepimizin iyi kötü annelik problemleri oluyor malesef. ilk kızım ilk denemede olmuştu çok şükür. ama sonraki düşükler rahim ameliyatı derken tüp bebek yapman gerekiyor çocuğun zorr olur dediklerinde o zaman ne kadar acı birşey olduğunu anlamıştım. o günden beri hep dua ederim allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin diye.
gerçekten tüp bebekle uğraşan arkadaşların psikolojisi çok farklı oluyor. rabbim yardımcınız olsun. saplıkla kuzularımızı kucağımıza alalım inşş

kızlar bugün kontorlüm vadı kızım ağzını oynatıyordu. resmen meme emer gibi oynatıyordu ilk kez böyle birşey gördüm

Tüm kalbimle amin diyorum canım. Zaten duygusal biriyimdir ama anne olduğumdan beri yüreğim bu tür şeyleri hiç kaldırmıyor. Allah hiçbir anneyi yavrusuz, yavrusunu annesiz bırakmasın, hiçbir çocuk acı, sefalet, hastalık, savaş görmesin... İsteyen her kadının kucağı evlatla dolsun inşallah.

Arkadaslar merhaba asi kacinci haftada olunuyor herkes farkli bir tarih söylüyor cevremde birde acaba alerjimiz olabilir mi?? Su an itibariyle 18+1im ne zaman asi olmaliyim? Cok tesekkurler

canım 16 ile 20 haftalar arasında yapılıyormuş ondan tarihler çok farklı.aşıya alerji olmaz diyebiliyorum.sağlık ocağına git biran evvel onlar ya hemen yaparlar ya da şu gün gel derler.benimki 20. haftada aslında 16 da yapıyormuşta önce doktruna sor dedi tüp bebek diye.20. haftaya kaldı.

evet dediğiniz gibi hem ay ve güneş hemde ay yüzlü demek.. hikayesi ve benim için anlamı çok güzel ama saçma sapan yorumlar sinir bozzucu.. yinede rahatladım .. saol

icine hangi isim siniyorsa onu koy bence canım kimsenin agzina bakma anlamı guzel olsun cagirinca kulaga hos gelsin cocuk buyuyunce bana neden bu ismi koydunuz diye isyan etmesin ya aslinda ne zir iş ya :) benim ucuncu gebeligim iki kizim var buka kiz olsa ismi hazirdi mirşah koymayi istiyodum ama erkek oldugu icin hergun bi isim buluyoruz :)))

( bende bu dertten muzdaribim hala birakamadim doktorum gunde 5 taneye kadar izin verdi ama malesef 5 taneden fazla ictigim oluyor elimde degil kendimi cok suclu hissediyorum ama cok sinirli bi yapim var birakmak istesemde birseye mutlaka sinirlenip farkinda olmadan yakiyorum haftaya terapi gorucem bu yuzden cok imreniyorum icmeyenlere yasam kaliteleri daha yuksek ve hhamileyken bebegi dogrudan etkilemesede plasentaya zarari oluyor ilerde ve cildimize cok zararli ve vucudumuzdaki sinirleri uyusturuyor ve ve ve saymakla bitmeyen bir suru kotu seyler sen iradelisin ne guzel birakmayi basarmissin insallah bir kac ay sonra hic agzina surmek istemezsin bende birakicam insallah ve birdaha agzima surmuycem dogumdan sonra bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…