2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.

Geçmiş olsun canım bende de mantar mı bilmem çok çamaşırım ıslanıyordu Dr fitil verdi kullandım sonra tekrar verdi kullandım ama son 3 tanesini kullanmadım azaldı diye. Ben dün akşam 4 te tuvalete kalktım yattım müthiş bir karın ağrısı oldu yarım saat geçmese eşimi kaldıracaktım karnımın üst tarafıydı. Çok korktum bişey oldu diye ama geçti. Gaz mıydı artık yoksa yorgunluktan mıydı bilmem artık

kızlar doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyosunuz ilk kızımda pek yoktu şimdi anı kalsın diyorum ama açıkçası doğum masrafları felan bütçeyi acıyoruz içimdede kalmasın diyorum uygun fiyata bulursam düşünüyorum bildiğiniz yada anlaştığınız biri varmı ben İstanbul tuzladayım bulurum inş

Bende düşündüm ama pahalı o yüzden makina var birde çeken bi arkadaş buldummu tamamdır..

Canım cok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah diyecektim okudum böyle gelsin geçsin ılık suya sirke karıştır ve yıka çok faydasını görürsün..

bi tanem bayildim yaaAaaaaaAa ayni ben seni goren beni de tahmin etsin iste ama ilk catlagimi gorduumde dun gece yazdillarimi. okumussundur hayatim sondu sanki nasil bulcaz caresini yaaa

:) estetik yaptırırsın canım vardır heralde bende bilmiyorum ama beni çok rahatsız etmiyor kasıklarımı eşimden başka kimse göremeyeceğine göre oda hiç takılmaz böyle şeylere sağolsun hamilelikte hep yanımda o taksa bile ben takmıyorum acıkcası bu bir dönüşüm sonucta olacak şeyler...

Canim insallah guzel haberler alirsin allah yardimcin olsunbenimde yarin detayli ultrasonum var insallah insallah jayirli guze haberler aliriz
ofertcim gecmis olsun rabbim ikinizide korusun
Elacim bende cok istiyorum bende bahcelievlerde oturuyorum insallah uygun fiyata bulursam bebiskomun resimlerini cektirirm..

Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.

Canım çok şükür amniyon sıvısı olmasın da, Allah'ım korusun oğlunu inşallah

geçmiş olsun cnm idrar yolları enfeksiyonu hiç geçmeyecek sanırım hamilelikte aynı dert bendede var (
vallahi bende çok şaşkınım acaba hasta olarakmı kaldıki bizim bi tanıdık öyle olmuştu 8 ay adet görmüş bebek biraz erken doğdu ama oda 5 aylıkken farketmişti
cnm ark durumu farklı profiline girip bakarsanız anlarsınız
bugun forums sakin kimse geçmiş olsun bile demedi bana
cok geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm mantar zor geçiyor sanırım inş sorunsuz geçer

of of of kızlar kafayı yiycem,bir isimde karar kılamadık delircem,eşim hep fikir degişiyor en son cemre dedi,geçen günde cemre olmasın ya diyor,ben sabırsızım yada belirsizligi sevmiyorum diyebilirim,biran önce isim bulmak istiyorum,kendi begendigim isimlerden bir liste yaptım,eşimdende liste yapmasını istiycem,onun listesindeki isimlerden 1 isim ben bırakcam,oda benim isim listemden 1 isim bırakcak,2 isimden birini seçicez yada ikisinide koycaz..şimdi sizlere isim listemi yazıcam,lütfen yardımcı olun,fikir verin bana
cemre
eylül
ezgi
hazal
öykü
tanem
ırmak
nil
nehir

Selam kızlar...
Dün cevap yazamadım alışveriş ve ihtiyaç listesi paylaşan arkadaşlar olmuş... Çok işimize yarayacak teşekkür ederiz

canım butikbebe com da puıko diye mağaza var şuan orda satılıyo mesela:)
Şimdi bakıcam canım merak ettim demin face'te gezinirken kız bebeklerine baktım hepsinin kafasında bunlardan nasıl şeker duruyorlar, hemen bende kızıma almalıyım dedim :)

Başın sağ olsun canım, çok üzmeyeye çalış kendini..

Ben butik bebeden almıştım canım kampanyası vardı 3 tane almıştım 20-25 ta aradıysa ama biraz pahalı oluyor onlar.
Melekim19 da söylemiş bir bakıcam canım, sağol :)

Canım ben gazman gibi dolanıyorum ortalıkta zaten, eskiden hiç çıkaramazdım ama şimdi maşallahım var yani

Kızlar Merhaba Nasılsınız bugun 21 haftalık olduk aşımızıda vurulduk kolum acıyo ya :2:

Geçmiş olsun canım, doktorum bana bu haftalarda olma dedi, biraz da rahatsızlığım var bende bekliyorum bakalım ne zaman tamam derse ben de o zaman olurum.

benim kızım bana benzerse aynı bunlar gibi olur:) çünkü bebişler aynı benim küçüklüğüm. çekikgözlü beyaz tenli siyah saçlı:)
Aynen ben de öyleyim bakalım kime neye benzeyecek ilk olunca daha bir merak ediyor insan

Valla erkek annelerinin gobusleri pek guzel
Günaydn kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum:)

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için, inşallah şekerim yüksek çıkmaz:))
Rica ederim canım inşallah güzel sonuçlar alirsin
Hemen uçuk kremi kullan kuzum geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım şükür kötü birsey yokmuş mantar da geçer inşallah hemen geçmiş olsun
Başınız sağolsun bebisler iyice buyuduler artık

Canim ben de tuzla dayım ve ben de doğum fotoğrafçısı istiyorum eğer birilerini bulursan bana da haber verir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…