Geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileş :)bugun forums sakinkimse geçmiş olsun bile demedi bana
kesin kafa buldu yoksa bu zamanda öyle birşey olamaz lafı attı kaçtı
Arkadaş ya 21 günden bahsediyor ya da bizimle kafa buluyor canım :)
çok teşekkür ederim canım aman siz dikakt edin kendinize uçuksuz kaçıksız günler dilerim :)Geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileş :)
Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
başınız sağolsun arkadaşım. aminnnnn aminnnn arkadaş.
vallahi bende çok şaşkınım acaba hasta olarakmı kaldıki bizim bi tanıdık öyle olmuştu 8 ay adet görmüş bebek biraz erken doğdu ama oda 5 aylıkken farketmişti
Arkadaş ya 21 günden bahsediyor ya da bizimle kafa buluyor canım :)
kızlar doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyosunuz ilk kızımda pek yoktu şimdi anı kalsın diyorum ama açıkçası doğum masrafları felan bütçeyi acıyoruz içimdede kalmasın diyorum uygun fiyata bulursam düşünüyorum bildiğiniz yada anlaştığınız biri varmı ben İstanbul tuzladayım bulurum inş
Kızlar Merhaba Nasılsınız bugun 21 haftalık olduk aşımızıda vurulduk kolum acıyo ya:2:
kızlar gece dörtte tuvalete kalktım tuvalete oturur oturmaz foş diye bir şey aktı su gibi.ne olduğunu anlamadım sabaha kadarda uyumadım bir daha olmadı ağrım sızımda öyle çok yok.korkuyorum doktorum dokuzda gelecek gideceğim hemen.
bi tanem bayildim yaaAaaaaaAa ayni ben seni goren beni de tahmin etsin iste ama ilk catlagimi gorduumde dun gece yazdillarimi. okumussundur hayatim sondu sanki nasil bulcaz caresini yaaa
Canim insallah guzel haberler alirsin allah yardimcin olsunkızlar oğluşumu çok özledim.bugün nasip olursa öğleden sonra ilk kez ayrıntılı ultrasonda bebişimi görücem çok heyecanlıyım tarama testlerimde değerler güzeldi ama ALLAHıma dua ediyorum inşalllah bebeğimde bir sorun çıkmaz. benim için dua edin kızlar bebeğimden güzel haberler alayım
ofertcim gecmis olsun rabbim ikinizide korusunkızlar gece dörtte tuvalete kalktım tuvalete oturur oturmaz foş diye bir şey aktı su gibi.ne olduğunu anlamadım sabaha kadarda uyumadım bir daha olmadı ağrım sızımda öyle çok yok.korkuyorum doktorum dokuzda gelecek gideceğim hemen.
Elacim bende cok istiyorum bende bahcelievlerde oturuyorum insallah uygun fiyata bulursam bebiskomun resimlerini cektirirm..kızlar doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyosunuz ilk kızımda pek yoktu şimdi anı kalsın diyorum ama açıkçası doğum masrafları felan bütçeyi acıyoruz içimdede kalmasın diyorum uygun fiyata bulursam düşünüyorum bildiğiniz yada anlaştığınız biri varmı ben İstanbul tuzladayım bulurum inş
Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
geçmiş olsun cnm idrar yolları enfeksiyonu hiç geçmeyecek sanırım hamilelikte aynı dert bendede varGeçmiş olsun canım bende de mantar mı bilmem çok çamaşırım ıslanıyordu Dr fitil verdi kullandım sonra tekrar verdi kullandım ama son 3 tanesini kullanmadım azaldı diye. Ben dün akşam 4 te tuvalete kalktım yattım müthiş bir karın ağrısı oldu yarım saat geçmese eşimi kaldıracaktım karnımın üst tarafıydı. Çok korktum bişey oldu diye ama geçti. Gaz mıydı artık yoksa yorgunluktan mıydı bilmem artık
cnm ark durumu farklı profiline girip bakarsanız anlarsınızvallahi bende çok şaşkınım acaba hasta olarakmı kaldıki bizim bi tanıdık öyle olmuştu 8 ay adet görmüş bebek biraz erken doğdu ama oda 5 aylıkken farketmişti
cok geçmiş olsunbugun forums sakinkimse geçmiş olsun bile demedi bana
Şimdi bakıcam canım merak ettim demin face'te gezinirken kız bebeklerine baktım hepsinin kafasında bunlardan nasıl şeker duruyorlar, hemen bende kızıma almalıyım dedim :)canım butikbebe com da puıko diye mağaza var şuan orda satılıyo mesela:)
Selam kızlar. Kac zamandir giremedim umarim hepiniz iyisinizdir.bizdede 2 haftada 2 cenaze oldu nedir bu anlamadimki. Uzulmeyeyim diyorum ama olmuyor.bu arada 22.haftadayim ve artik oglusumu cok net hissediyorum.allahim yavrularimizi korusun insallah.
kızlar nur topu gibi bir dudak uçuğum oldu sabah itibari ilehayatımda hiç uçuk çıkmazdı bende ilk kez yaşamış oldum. grip sonrası vucudun yorgunlugu ve halsizliği ile birlikte üzerine bir de gebelik eklenmiş olunca uçuk çıkmış.
Melekim19 da söylemiş bir bakıcam canım, sağol :)Ben butik bebeden almıştım canım kampanyası vardı 3 tane almıştım 20-25 ta aradıysa ama biraz pahalı oluyor onlar.
Geçmiş olsun canım bende de mantar mı bilmem çok çamaşırım ıslanıyordu Dr fitil verdi kullandım sonra tekrar verdi kullandım ama son 3 tanesini kullanmadım azaldı diye. Ben dün akşam 4 te tuvalete kalktım yattım müthiş bir karın ağrısı oldu yarım saat geçmese eşimi kaldıracaktım karnımın üst tarafıydı. Çok korktum bişey oldu diye ama geçti. Gaz mıydı artık yoksa yorgunluktan mıydı bilmem artık
Kızlar Merhaba Nasılsınız bugun 21 haftalık olduk aşımızıda vurulduk kolum acıyo ya:2:
Aynen ben de öyleyim bakalım kime neye benzeyecek ilk olunca daha bir merak ediyor insanbenim kızım bana benzerse aynı bunlar gibi olur:) çünkü bebişler aynı benim küçüklüğüm. çekikgözlü beyaz tenli siyah saçlı:)
Valla erkek annelerinin gobusleri pek guzelbence var canım çünkü benim erkek, herkez cinsiyeti erkek mi diye tahmin edebiliyor. benimle beraber teyze kızımında kızı olacak onunda göbeği yanlara doğru yayılıyor.yinede bilmiyorum bu benim görüşüm belkide vücutta dolayıdır
Rica ederim canım inşallah güzel sonuçlar alirsinGünaydn kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum:)
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için, inşallah şekerim yüksek çıkmaz:))
Hemen uçuk kremi kullan kuzum geçmiş olsunkızlar nur topu gibi bir dudak uçuğum oldu sabah itibari ilehayatımda hiç uçuk çıkmazdı bende ilk kez yaşamış oldum. grip sonrası vucudun yorgunlugu ve halsizliği ile birlikte üzerine bir de gebelik eklenmiş olunca uçuk çıkmış.
Geçmiş olsun canım şükür kötü birsey yokmuş mantar da geçer inşallah hemen geçmiş olsunSımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
Başınız sağolsun bebisler iyice buyuduler artıkSelam kızlar. Kac zamandir giremedim umarim hepiniz iyisinizdir.bizdede 2 haftada 2 cenaze oldu nedir bu anlamadimki. Uzulmeyeyim diyorum ama olmuyor.bu arada 22.haftadayim ve artik oglusumu cok net hissediyorum.allahim yavrularimizi korusun insallah.
kızlar doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyosunuz ilk kızımda pek yoktu şimdi anı kalsın diyorum ama açıkçası doğum masrafları felan bütçeyi acıyoruz içimdede kalmasın diyorum uygun fiyata bulursam düşünüyorum bildiğiniz yada anlaştığınız biri varmı ben İstanbul tuzladayım bulurum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?