merhaba kizlar nasilsiniz bakalım umarım bebişlerde iyidirler....
uzun zamandir yoktum simdide tabletten ve tlf dan takip etmeye çalisiyorum ama bu android sistemi çözemedim ve normal siteden bir turlü giremiyorum bunun bir çözümü yok mu varsa bilen bana ögretsin çünkü sinir oldum sabahtan beri ugrasiyorum siteye ancak girdim.
son gunlerde yogun ve kosturmacali geciyor gunlerim once yurtdisindan arkadaslarim geldi ist gezdik sonra 10 gunlugune yılbasi tatili diye romanyaya gittik geldik ve kayin validemle eltim koyden bana geldi biraz yorucu oldu aslinda ama simdi iyiyim eltimde hamile oda martta dogum yapacak belki bende kalip dogum yapar bilmiyorum biraz sikintili bir durum ama daha vakit var bakalim simdiden bisey demiyorum biraz zaman gecsin nasil gelisir olaylar ona gore esimle konuscam.
biraz daha siteyi kurcalayayim geliyorum iyi haftasonlari olsun herkese....
ben de mayıs 2014 annesiyim verilen bu tabloya ismimi nasıl ekleyebilirim?
biz geldiiikk,çok yoruldum kızlar,sonuç 2 saatte çıktı,herkesin şekeri yüksek çıkar benimde düşük çıktı..doktorum açken tatlı yeme,yemekten 1 2 saat sonra tatlı yemeye başla dedi,bende tam tersi açken bile tatlı yerdimistedigin kadar tatlı yiyebilirsin ama yemekten sonra diyor,yüksek çıkmasından korkuyordum çok tatlı yiyorum diye,çok şükür bir sorun yok,darısı sizlerin başına,bebişde 753 gram 33 cm gelişimi çok güzelmiş prensesimin kanım çok düşüktü günde 2 kere ilaç içiyordum kanımda düzelmiş günde 1 kereye düşürdü ilacı,açlıktan öldüm ama hastanenin kantinindede fazla bişey yiyemedim,daha yeni yemek yiycem...
kızlar bebeğimin battaniyesine başladım. allahım kullandırmayı nasip etsin. ha bu arada kızlar çok mutluyum eşim 2 gündür oyun oynamıyor benimle ilgileniyoröğlen beni aradı halimi hatırımı sordu ardından '' örgünü ben gelesiye ör akşam bana örgü örücem deme '' dedi çok şaşırdım ya bu örgü işi baya bi iyi oldu kızlar eşleriniz oyundan sizi görmüyorsa sizde azcık onunla ilgilenmeyin emin olun size yönelecek
ben beğenmedim ama herkesin görüşü farklı belki sen beğenirsin :) bide benim kız biraz iri olacak galiba o yüzden çok küçük geldi battaniye falan gözüme :)
Esle gidilebiliyor mu bilmiyorum ama atasehir belediyesi kurslari var cnm
merhaba güzel anneler ve bebekleri
bugün çok güzel bir haber aldım ...aslında gayette uzaktan akraba olurlar, ama söz konusu bebek olunca insan tanımasada çok seviniyo21 yıl sonra ansızın kapıyı çalan koca bir haber, kendiliğinden çıkıp gelmiş ... ne tedaviler neler neler
Rabbim bir kere daha gösterdiki her şey zamanla, zamanında, ne büyük mutluluktur Yarabb
mrb kızlar.dün kontrole gittim .oğluşum 23+4 günlük 800 gr cıktı.on gün onden gidio dedi.ama ben özellikle bebeğe yarasın diye bişi yemiorum.kafama takıldı.haftası bana yakın olan annelerin bebekleri kaç gr acaba.
Oyy oyy..Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi,sorunsuz bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..Böyle bir güzellikten kimseyi mahrum etmesin..
mrb kızlar.dün kontrole gittim .oğluşum 23+4 günlük 800 gr cıktı.on gün onden gidio dedi.ama ben özellikle bebeğe yarasın diye bişi yemiorum.kafama takıldı.haftası bana yakın olan annelerin bebekleri kaç gr acaba.
Selam KIZLAR herkes iyidir umarım bende bugün temizlik yapacaktım ama Halim yok bir haftanın yorgunluğu üzerimde hala vazgeçtim belki akşam eşim gelince yardım ederse yaparız. Birde bugün bebişim çok hareketsiz endişeleniyorum işte iken falan vurup duruyordu kaç gündür inş hareketlenir. Bitane minik çikolata yiyeyim bari :)
bende iki gündür hissetmiyorum hep aklım onda şuan uzanıyorum tatlı yiyorum yürüyorum su içiyorum yokint. araştırdım hep bu haftalarda hareket alanı fazla olduğu için çok hareket eder yazıo annamadım yaa. doktoruma sordum. kendini yormuşsundur dedi
bende iki gündür hissetmiyorum hep aklım onda şuan uzanıyorum tatlı yiyorum yürüyorum su içiyorum yokint. araştırdım hep bu haftalarda hareket alanı fazla olduğu için çok hareket eder yazıo annamadım yaa. doktoruma sordum. kendini yormuşsundur dedi
kızlar bende 2 gün önce gittim dr a benimkine 500 gr dedi kilosu gelişimi normal adet tarihinle orantılı gidiyor dedi ama sizin kg larınıza baktım acaba az mı diye düşündüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?