2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hoşgeldin canım benim android çok uyuz pc den girmeyi daha çok seviyorum

Kızlar dün gece öldüm ağrıdan neden böyle oluyor anlamıyorum gazım yok kabiz degilim enfeksiyonum yok kanama yok sadece ağrı içime büyük gelen birsey varmış gibi zorluyor bedenimi özellikle yatarken kötü oluyorum gece sabah ağrıyla uyaniyorum varmı böyle olan cildircam akşam agladim artık çarşamba detaylı yapıldı dr hersey normal dedi

ben de mayıs 2014 annesiyim verilen bu tabloya ismimi nasıl ekleyebilirim?

Hoşgeldiniz:) Bilgilerinizi belirtirseniz ben eklerim.

Gözün aydın canım darısı bizim başımızaa:)

Hayırlı olsun

ben beğenmedim ama herkesin görüşü farklı belki sen beğenirsin :) bide benim kız biraz iri olacak galiba o yüzden çok küçük geldi battaniye falan gözüme :)

Canım o yeni doğan olduğu için Küçüktür bence bende kipadan bir örme battaniye almıştım 30-40 tl verdim ama oda küçücük 0-3 aylık battaniye annem görünce çok küçükmüş dedi hatta ancak ilk 3 ay kullanılabilir dedi. Yani o kalitesiyle ilgili değildir de malı çok kötüyse bilemem tabi :)

Son düzenleme:
selam hamişler nasıl gidiyor... şeker testi olan varmı aramızda benim tokluk şeker testim yüksek cıktı 164 birde sıvımız fazlamış sanırım şekerden dolayı az olsa dert çok olsa dert .3 gün diet yapıp 100 gr açlık şeker yüklemesi olcakmış. inş bu sebepten dolayı kötü bişi olmaz.

Selam KIZLAR herkes iyidir umarım bende bugün temizlik yapacaktım ama Halim yok bir haftanın yorgunluğu üzerimde hala vazgeçtim belki akşam eşim gelince yardım ederse yaparız. Birde bugün bebişim çok hareketsiz endişeleniyorum işte iken falan vurup duruyordu kaç gündür inş hareketlenir. Bitane minik çikolata yiyeyim bari :)

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler ve bebekleri
bugün çok güzel bir haber aldım ...aslında gayette uzaktan akraba olurlar, ama söz konusu bebek olunca insan tanımasada çok seviniyo 21 yıl sonra ansızın kapıyı çalan koca bir haber, kendiliğinden çıkıp gelmiş ... ne tedaviler neler neler
Rabbim bir kere daha gösterdiki her şey zamanla, zamanında, ne büyük mutluluktur Yarabb

mrb kızlar.dün kontrole gittim .oğluşum 23+4 günlük 800 gr cıktı.on gün onden gidio dedi.ama ben özellikle bebeğe yarasın diye bişi yemiorum.kafama takıldı.haftası bana yakın olan annelerin bebekleri kaç gr acaba.

Oyy oyy..Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi,sorunsuz bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..Böyle bir güzellikten kimseyi mahrum etmesin..

Benim 23+3 te 650 gr do bebeğim 1 hafta önden gidiyor. Şeker yüklemeni yaptırdın mı peki ? Doktor şeker olabilir falan dedi mi? 2 hafta önde diyorsunda merak ettim

Oyy oyy..Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi,sorunsuz bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..Böyle bir güzellikten kimseyi mahrum etmesin..

Bende bugün şeker testimi yaptırdım iyi çıktı su fazlalığı için amniyon sıvımın gayet normal olduğunu söyledi kendi doktorum bebeğimde 23.4 günlük ultrasona göre 24.4 günlük çıkıyor haftasından bir hafta önde 710 gr çok şükür herşey yolunda

Tlf yazmak zor oluyor karıştı biraz :) 21 yıl sonra hamile kalan yakınınızda inş biran önce sağlıklı birşekilde alır yawrusunu kucağına ne güzel bir mucize allahım olmayanlarada versin inş.

canım benm bebişim de 2 hafta önden gidiyor. benim de beslenmem normal zamanlarda yedigimden farklı değil,zaten cok istahlı da degilimdir,sütü 1 aydır düzenli içiyorum mesela.en son ayrıntılıya girdigimde doktora cok iri olmasını da çok istemem vitaminleri keseyim mi dedim,hayır devam et,bu durum genetik olabilr dedi. nitekim cok da doğru söylüyor cünkü ben de 4 kilonun üzerinde doğmusum,anneciğim ne zor dogurmus beni.

bende iki gündür hissetmiyorum hep aklım onda şuan uzanıyorum tatlı yiyorum yürüyorum su içiyorum yok int. araştırdım hep bu haftalarda hareket alanı fazla olduğu için çok hareket eder yazıo annamadım yaa. doktoruma sordum. kendini yormuşsundur dedi

benimkide 10 gün ileriden gidiyo kilosuda 400 grm olması gerekirken 470 çıktı ama dk normal dedi

Ama biliyor musun benimki galiba yorulunca coşuyor. Çünkü hastanedeyken hep ayaktayım ölüyorum yorgunluktan sonra 2 dk oturayım dediğimde bir vurmaya başlıyor kalkana kadar :) akşam eve geliyorum yorgunum yine vuruyor :) bide kızıcığımın babasına garezi var bende eşime sana gıcık oluyor galiba diyorum hareketleniyor eşime bak elini şuraya koy buraya vuruyor diyorum elini koyuyor 1 saat duruyor öyle tık yok. Bi kere bile tekmelemiyor. Eşim daha bi kere bile hissedemedi :) her seferinde aynı şey oluyor. Sanırım kızım babasına kızıyor bazen beni üzdüğü için :)

bende dün kontrole gittim 24 hafta 2 günlüktü 860 gram dedi :)

bence endişelenmeyin sırtını göbeğinize dayamış ayakları kolları sırtınıza doğru bakıyo olabilir. o zaman pek haraket hissedilmiyor :)

kızlar bende 2 gün önce gittim dr a benimkine 500 gr dedi kilosu gelişimi normal adet tarihinle orantılı gidiyor dedi ama sizin kg larınıza baktım acaba az mı diye düşündüm şimdi

kızlar bende 2 gün önce gittim dr a benimkine 500 gr dedi kilosu gelişimi normal adet tarihinle orantılı gidiyor dedi ama sizin kg larınıza baktım acaba az mı diye düşündüm şimdi

Canım 23+3 te gittim ben doktor 650gr dedi normalde 500- 600 gr olmasıgerekiyormuş benim sanırım şekerden dolayı azcık fazla çıktı. Şuan için bu fark fazla değilmiş tabi kontrol altında olacağım :) seninde az değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…