2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bilemedim şimdi önümüdeki hafta tekrar gideyim ben en iyisi zaten şeker yüklemem de var hem onu da yaptırmış olurum

:)))) aynen eşim iyice alınmaya başladı beni takmıo muhattab almıyo diyo bende hayırsana saygısından hazırola geçiyo diyorum nie öle anlamıyorum

bence endişelenmeyin sırtını göbeğinize dayamış ayakları kolları sırtınıza doğru bakıyo olabilir. o zaman pek haraket hissedilmiyor :)

Aa böle olabileceği hiç aklıma gelmemişti az önce yine hareketlendi derin bi oohh çektim bi kere kızlardan biri forumda ne zaman hissedicez diye konuşurken hissetmeye başladığımızdada hareket etmeyince ya niye ounamıyo diye takıcaz demişti hep o geliyo aklıma :)))

Oyy oyy..Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi,sorunsuz bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..Böyle bir güzellikten kimseyi mahrum etmesin..

Tlf yazmak zor oluyor karıştı biraz :) 21 yıl sonra hamile kalan yakınınızda inş biran önce sağlıklı birşekilde alır yawrusunu kucağına ne güzel bir mucize allahım olmayanlarada versin inş.
saolun güzel dilekleriniz için ... inşaAllah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşurlar yavrularına

kızlar civilde çok uygun şeyler var 2 liraya altlıklar 3buçuk liraya penye yelekler öyle kalitesiz de değil çok güzel bi uğrayın derim,ben her çıktığımda uğramadan geçmiyorum bayılıyorum bebek mağazası gezmeye

Mutlu haftasonlari diliyorum herkese.. Dun detayli usg miz vardi cok sukur hersey yolunda gitti herhangibir sorun yokmus bebegim 532 gr olmus boyunu ise soylemediler..muayene 1saat kadar surdu sirtustu yatmak zordu ama sonuc paha bicilmezdirabbim herkese yavrusu hakkinda hayirli jaberler almayi nasip etsin insallah

Evet civilden pek cok sey aldim bende bazi urunlerini begendim zaten magazaya girince bisey almadan cikamiyosunuz
Ben mini damlanin urunlerinide cok begeniyorum ve tavsiye ediyorum bide dun minico ya gittim cok guzel ve cok uygundu.. Minico eminonu magazasina gittik esimle alt acma minderine kadar herseyini aldik..aaa birde ozdilekte bebek battaniyeleri super ustelik 30 tl ye aldik..bizden bu kadar:13:

kızlar biberon ve emzik araştırmaıs yapıorum , araştırdıkça kafam karıştı karar vermemedim :) hangi marka olmmalı , kaç ml olmalı , emzik hangi marka silikon mu kauçuk mu dmaaklı mı yokda normal mi.. var mı fikirleriniz

Canim benimkinide babasi hissedemedi hala gerci benimkinin hareketleri netleseli az oldu.ayni senin kizin hareket ediyor gel elini koy diyorum sonra tik yok benim oglusta babasi elini cekiyor yine basliyo.esimin yorumu farkli ama beni hissedince sakinlesiyor diyo

emzik konusunda ben ilk oğluma damaklı silikon almıştım onu beğenmedi küçükbey, her çeşidini denedik hiçbrini beğenmedi ,çok komik en son teyzesi bakkal emziği getirdi ona bayıldı hatta emziği bozulduğunda aynısından bidaha bulamadık şehirdışından yine teyzesine aldırdık,yani emzik konusunda deneyip görürsün büyük ihtimal çünkü her çocuk her emziği almıyo

evet girince mutlaka bişey alıyosun çekiyo resmen al beni diye

Canım emziği bebek seçiyormuş zaten aldığını beğenmeyebiliyormuş ben aventin yeni doğan setini almayı düşünüyorum 2 biberon 1 emzik 1 biberon fırçası var içinde 130 lira mı ne e bebek te

Benimkide bazen öyle diyor elimi koyunca kendini güvende hissediyor diyo bende ha seninle dalga geçiyor diyorum :)

Merhaba güzel annişler. Bugün şeker yüklememiz vardı. Atlattık çok şükür. Normal çıktı. Darısı yaptırmayanların başına. Yalnız ben çok zorlandım. O şekeri suyu içince. 15-20 dk geçti. Gözüm karardı, başım döndü. Terler boşandı. Yatırdılar boş bir yatağa. Çok zormuş. Oğluşumu da gördük.750 gr olmuş. Haftasında uyumlu dedi. Ama sizinkileri duyunca benimkinin kilosu az geldi bana. Neyse sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil..

Gunaydin arkadaslar.cokguzel bir gun olsun hepimize.
bugun anne- bebek fuarina gidecegiz ins.tek isimiz bu bugunluk.esimde cok hoslanir fuarlardan, biz henuz kizimiza hicbisey almadik, ilkkez anne baba olmanin verdigi bir ben anlamam durumuda var bizde.
bu fuari dort gozle bekliyorduk.mobilya ve organiizasyon gibi konularda fikir almak icin.satis bolumleride vardir umarim.
insallah beklentimizi karsilar.
gidecek olan arkadaslarim varsa tanismak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…