- 27 Şubat 2012
- 204
- 17
- 318
- 36
Canım 23+3 te gittim ben doktor 650gr dedi normalde 500- 600 gr olmasıgerekiyormuş benim sanırım şekerden dolayı azcık fazla çıktı. Şuan için bu fark fazla değilmiş tabi kontrol altında olacağım :) seninde az değil bence.
:)))) aynen eşim iyice alınmaya başladı beni takmıo muhattab almıyo diyo bende hayırsana saygısından hazırola geçiyo diyorum
Ama biliyor musun benimki galiba yorulunca coşuyor. Çünkü hastanedeyken hep ayaktayım ölüyorum yorgunluktan sonra 2 dk oturayım dediğimde bir vurmaya başlıyor kalkana kadar :) akşam eve geliyorum yorgunum yine vuruyor :) bide kızıcığımın babasına garezi var bende eşime sana gıcık oluyor galiba diyorum hareketleniyor eşime bak elini şuraya koy buraya vuruyor diyorum elini koyuyor 1 saat duruyor öyle tık yok. Bi kere bile tekmelemiyor. Eşim daha bi kere bile hissedemedi :) her seferinde aynı şey oluyor. Sanırım kızım babasına kızıyor bazen beni üzdüğü için :)
bence endişelenmeyin sırtını göbeğinize dayamış ayakları kolları sırtınıza doğru bakıyo olabilir. o zaman pek haraket hissedilmiyor :)
Oyy oyy..Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi,sorunsuz bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..Böyle bir güzellikten kimseyi mahrum etmesin..
saolun güzel dilekleriniz için ... inşaAllah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşurlar yavrularınaTlf yazmak zor oluyor karıştı biraz :) 21 yıl sonra hamile kalan yakınınızda inş biran önce sağlıklı birşekilde alır yawrusunu kucağına ne güzel bir mucize allahım olmayanlarada versin inş.
Evet civilden pek cok sey aldim bende bazi urunlerini begendim zaten magazaya girince bisey almadan cikamiyosunuzkızlar civilde çok uygun şeyler var 2 liraya altlıklar 3buçuk liraya penye yelekler öyle kalitesiz de değil çok güzel bi uğrayın derim,ben her çıktığımda uğramadan geçmiyorum bayılıyorum bebek mağazası gezmeye
Ama biliyor musun benimki galiba yorulunca coşuyor. Çünkü hastanedeyken hep ayaktayım ölüyorum yorgunluktan sonra 2 dk oturayım dediğimde bir vurmaya başlıyor kalkana kadar :) akşam eve geliyorum yorgunum yine vuruyor :) bide kızıcığımın babasına garezi var bende eşime sana gıcık oluyor galiba diyorum hareketleniyor eşime bak elini şuraya koy buraya vuruyor diyorum elini koyuyor 1 saat duruyor öyle tık yok. Bi kere bile tekmelemiyor. Eşim daha bi kere bile hissedemedi :) her seferinde aynı şey oluyor. Sanırım kızım babasına kızıyor bazen beni üzdüğü için :)
kızlar biberon ve emzik araştırmaıs yapıorum , araştırdıkça kafam karıştı karar vermemedim :) hangi marka olmmalı , kaç ml olmalı , emzik hangi marka silikon mu kauçuk mu dmaaklı mı yokda normal mi.. var mı fikirleriniz
Evet civilden pek cok sey aldim bende bazi urunlerini begendim zaten magazaya girince bisey almadan cikamiyosunuz
Ben mini damlanin urunlerinide cok begeniyorum ve tavsiye ediyorum bide dun minico ya gittim cok guzel ve cok uygundu.. Minico eminonu magazasina gittik esimle alt acma minderine kadar herseyini aldik..aaa birde ozdilekte bebek battaniyeleri super ustelik 30 tl ye aldik..bizden bu kadar:13:
kızlar biberon ve emzik araştırmaıs yapıorum , araştırdıkça kafam karıştı karar vermemedim :) hangi marka olmmalı , kaç ml olmalı , emzik hangi marka silikon mu kauçuk mu dmaaklı mı yokda normal mi.. var mı fikirleriniz
Canim benimkinide babasi hissedemedi hala gerci benimkinin hareketleri netleseli az oldu.ayni senin kizin hareket ediyor gel elini koy diyorum sonra tik yok benim oglusta babasi elini cekiyor yine basliyo.esimin yorumu farkli ama beni hissedince sakinlesiyor diyo
Aynı gün dogurcaz kısmetse 😊
iyi geceler arkadaşlar toplamda kaç kilo aldınız???ben 9 kilo almışım:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?