kızlar acil yardım
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.. kan geliyor idrar yaparken dr bi ilaç verdi gece içilecekmiş ama sabaha kadar wc ye çıkmayın dediler tabi ben gece dayanamadım 2 3 saat snr kalktım çıktımdün tekrar kabn geldi bol su içmeye çalışıyorum başka bi çözümü yok mı bunun ilerlerse antibiyotik kullanımı gerektiriyormuş ilerlemesin ki antb kullanmayayım ((
bende bugün şeker tahlili yaptırdım sonuçlar güzel çıktı. ultrasyonda kasılma çıktı tekrar proluton depota başladık. idrarda çok fazla iltihap çıktı antibiyotik başladıkMARKAFONİDEN siparişlerim geldi battaniye güzel ama hastane çıkışı kötü. kumaşı falan hiç güzel değil hele battaniyesini görseniz bebeği zor sarar. o kadar küçük yani. e bide yıkanınca çekerse sanırım yarın geri göndericem.
geçmiş olsun canım olacak olduktan sonra oluyor maalesef. ben evdeyim çalışmıyorum. buna rağmen 2 ayda bir idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor maalesefbol bol su içmekten saat başı tuvalete gidiyorum ama banamısın demiyor yinede ouyor. çaresini bilen varsa banada söyleyin
Kızlar lütfen fikir verin bugün başka bir doktora gittim bebeğim 23 haftalık 600 gr herşeyi normal yanlız amniyo sıvısı biraz fazla dedi bu durumla karşılaşan varmı
Bol su ve ilaçlarını kullan çok geçmiş olsun
Sirkeli ılık suyla silinmesini tavsiye edenler vardı
Ben de yıkama için özel jeller var ya onları kullanıyorum rahatsızlığım olmasa da
canım benden sana tavsiye bana kalırsa hastane çıkışını pek önermiyorum o büyük 100 150 liralık setler yerine 15-20 liraya olanlardan alırsanız daha kullanışlı çünkü bebek 40 günlüğe kadar anca giyiyor onları. sonra bir işe yaramıyor artı yıkanınca çekebiliyor battaniyeyi de sağlık açısından kendim örmekten yanayım
evet yaa su iç su iç ayaklarda patik sürekli ama nasıl geçmek bilmiyor hayret((
daha önce hamilelik geçirenler mutlaka yaşayan vardır biz yeniyetme hamişlere bi yardım
sağol canım deneyeyim bakalım.. o jellerin bebeğe bi yan etkisi fln yok di mi onlardan alayım bari :/
Aslında çok suda tüketmiyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olmasındanCnim günde kaç lt su içiyorsun
Darısı tüm annelerin başına hamilelik zaten zor bir de yasaklı gıdaların olması daha da zor yapıyor durumu, umarım hepimizin şekeri sizinki gibi sorunsuz çıkar :)biz geldiiikk,çok yoruldum kızlar,sonuç 2 saatte çıktı,herkesin şekeri yüksek çıkar benimde düşük çıktı..doktorum açken tatlı yeme,yemekten 1 2 saat sonra tatlı yemeye başla dedi,bende tam tersi açken bile tatlı yerdimistedigin kadar tatlı yiyebilirsin ama yemekten sonra diyor,yüksek çıkmasından korkuyordum çok tatlı yiyorum diye,çok şükür bir sorun yok,darısı sizlerin başına,bebişde 753 gram 33 cm gelişimi çok güzelmiş prensesimin kanım çok düşüktü günde 2 kere ilaç içiyordum kanımda düzelmiş günde 1 kereye düşürdü ilacı,açlıktan öldüm ama hastanenin kantinindede fazla bişey yiyemedim,daha yeni yemek yiycem...
Canım sık sık idrar yolları enfeksiyonu geçiren bir insan olarak, Türkiye'deki ilaçların hiç birinin bir işe yaramadığını söyleyebilirim en son Pazartesi sabahı beni yerlere serdi idrar yolları hemen doktoruma gittim çok sık bu rahatsızlığa yakalandığımı bildiğinden benim için Irak'tan Türkiye'de üretilmeyen bir ilaç getirtmiş Erythromycin adlı bir antibiyotik ilk kez bu kadar rahat idrara çıkabiliyorum. Siz de ilacın adını bir yerlere kaydedin ve getirtme imkanınız varsa getirtin bende bir kutudan fazla olsa paylaşırdım sizinle fakat sadece bir kutu var. Bu arada su içmeyi lütfen ihmal etmeyin, çok geçmiş olsun.kızlar acil yardım
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.. kan geliyor idrar yaparken dr bi ilaç verdi gece içilecekmiş ama sabaha kadar wc ye çıkmayın dediler tabi ben gece dayanamadım 2 3 saat snr kalktım çıktımdün tekrar kabn geldi bol su içmeye çalışıyorum başka bi çözümü yok mı bunun ilerlerse antibiyotik kullanımı gerektiriyormuş ilerlemesin ki antb kullanmayayım ((
Böyle güzel haberler almak beni çok mutlu ediyor, darısı başımıza :)şu beğen tuşu nereye gitti yine herkesi beğenesim gelmişti
ben de şeker yüklemesi yaptırdım. aç gittiğim için korktum bayılacağımdan ve midemin bulanacağından.ezaneden gazoz gibi bir şey aldım aç karnına içip bekledim doktor burada otur fenalaşırsan haber ver dedi.kötü olmayı bekledim ama olmadım hatta enerji verdi bana .1 saat sonra kan alındı. 135 çıktı değerim normal dedi. çook rahatladım çünkü aşırı tatlı, karbonhidrat yiyorum. idrar testi de iyi çıktı. bebek ve sıvıda iyi. darısı size inşallah
prensesim kıpır kıpır teyzeleri ; vurdukça ,vur annem diyorum,onu hissetmek müthiş. hamilelliğimizin en güzel haftaları.
Bende erik diye kudurdum gece rüyamda dahi gördüm bir uyandımkiiii ağzımda su akıyor :) inş Nisan'da erik çıkarda bizde doğmadan yeriz...
canım benim çok geçmiş olsun. allah sabır versn sana ne deyim. tatlım oğluşunun yaşı kaçtı senin. belki sprmleri falan gelişiyo o geldi aklıma:) yada çişini tutuyosa ondanda olabilir. merak etme korkcak bişey değildir idrarı temiz çıktıysa.
bu bacaklarımla kasıklarım arasındaki bölge sızlıyor demişsinya o yoruluncamı oluyo. bende dün biraz yürüdüm akşam eve geldiğimde bacağımı kaldırıp botumu çıkaramadım o kısım okadar acıyoduhalada ağrıyo
kesınlıkle sırt cantası kullanacağımmerhaba hanımlar.
bebek çantası aldınızmı bakım çantası atta çantası vs.hangisini tercih erdersiniz bakım çantaları 200 tlye kadar çıkıyor.çok cepli içinde biberon sıcak tutma bömeleri gibi yerlei var ama fiyatları çok geldi bana .atta çantaları içinde bebek ürünleri ile birlikte en şık olanı bubchen geldi bana. kırmızı omuzda taşınan spor bi çanta.eskiden port bebe takımları olurdu ama şimdi çok demode ve kucuk kızımda kullanmıştım eşya sığramadığım olurdu.yoksa sırta asmalı spor bi çantamı ilerde başka amaçla da kullanılır ne tavsiye dersiniz bu yönde bi alışveriinşz oldumu?
kızımda bi yarışmada nivea nın atta çantaını kazanmıştım içinde ürünleri ile birlikte gelmişti.ne sevinmiştim.bu tarz kampanya yarışma gibi şeyler olursa bilgilendirin lütfen.
herkese hayırlı cumalar....
kızlar amniyo sentez ve kromozom analiz sonuçlarımız temiz çıktı tekrar aranıza döndüm ve çok mutluyum kuş kadar hafifledim artık gelecek için bebeğim için doğum için hayaller kurmaya başlayabilirim. sonuçlarını bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun ve bir an önce iyi haberlerini alsınlar. sizleri çok özlemiştim..
gözünüz aydın darrısı sonuç bekleyenlerin başınabiz geldiiikk,çok yoruldum kızlar,sonuç 2 saatte çıktı,herkesin şekeri yüksek çıkar benimde düşük çıktı..doktorum açken tatlı yeme,yemekten 1 2 saat sonra tatlı yemeye başla dedi,bende tam tersi açken bile tatlı yerdimistedigin kadar tatlı yiyebilirsin ama yemekten sonra diyor,yüksek çıkmasından korkuyordum çok tatlı yiyorum diye,çok şükür bir sorun yok,darısı sizlerin başına,bebişde 753 gram 33 cm gelişimi çok güzelmiş prensesimin kanım çok düşüktü günde 2 kere ilaç içiyordum kanımda düzelmiş günde 1 kereye düşürdü ilacı,açlıktan öldüm ama hastanenin kantinindede fazla bişey yiyemedim,daha yeni yemek yiycem...
geçmiş olsun canım dikkat etkızlar acil yardım
gözün aydın canım internetten alışveriş yaparken canlısını gördüğümüz ürünleri almalıyız bencebende bugün şeker tahlili yaptırdım sonuçlar güzel çıktı. ultrasyonda kasılma çıktı tekrar proluton depota başladık. idrarda çok fazla iltihap çıktı antibiyotik başladıkMARKAFONİDEN siparişlerim geldi battaniye güzel ama hastane çıkışı kötü. kumaşı falan hiç güzel değil hele battaniyesini görseniz bebeği zor sarar. o kadar küçük yani. e bide yıkanınca çekerse sanırım yarın geri göndericem.
sevindim amacına ulaşmışşın ben de forumda vakit geçirince uyuz oluyor bizimki sizi kıskanıyorkızlar bebeğimin battaniyesine başladım. allahım kullandırmayı nasip etsin. ha bu arada kızlar çok mutluyum eşim 2 gündür oyun oynamıyor benimle ilgileniyoröğlen beni aradı halimi hatırımı sordu ardından '' örgünü ben gelesiye ör akşam bana örgü örücem deme '' dedi çok şaşırdım ya bu örgü işi baya bi iyi oldu kızlar eşleriniz oyundan sizi görmüyorsa sizde azcık onunla ilgilenmeyin emin olun size yönelecek
şu beğen tuşu nereye gitti yine herkesi beğenesim gelmişti
ben de şeker yüklemesi yaptırdım. aç gittiğim için korktum bayılacağımdan ve midemin bulanacağından.ezaneden gazoz gibi bir şey aldım aç karnına içip bekledim doktor burada otur fenalaşırsan haber ver dedi.kötü olmayı bekledim ama olmadım hatta enerji verdi bana .1 saat sonra kan alındı. 135 çıktı değerim normal dedi. çook rahatladım çünkü aşırı tatlı, karbonhidrat yiyorum. idrar testi de iyi çıktı. bebek ve sıvıda iyi. darısı size inşallah
prensesim kıpır kıpır teyzeleri ; vurdukça ,vur annem diyorum,onu hissetmek müthiş. hamilelliğimizin en güzel haftaları.
İlk kez duyduğum bir durum canım dr bir öneri sunmadi miAslında çok suda tüketmiyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından
İlk kez duyduğum bir durum canım dr bir öneri sunmadi mi
şu beğen tuşu nereye gitti yine herkesi beğenesim gelmişti
kızlar hamilelikte saç boyama ile ilgili ne düşünüyorsunuz? boyatan var mı aranızda?
ben dipten değil de balyaj gölge gibi bir işlem yaptırsam zararı olur mu diye düşünüyorum da
doktoruna bunu danışan bilgisi olan var mı?
Yarın kendi doktoruma gidecem canım bu ilk gittiğim bir doktordu zaten doğru dürüst bebeği kontrol etmedi kalp atışını dahi dinletmedi sadece 600 gr birde amniyon sıvısı fazla dedi şeker olabilir dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?