2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bol su ve ilaçlarını kullan çok geçmiş olsun
Sirkeli ılık suyla silinmesini tavsiye edenler vardı
Ben de yıkama için özel jeller var ya onları kullanıyorum rahatsızlığım olmasa da

canım benden sana tavsiye bana kalırsa hastane çıkışını pek önermiyorum o büyük 100 150 liralık setler yerine 15-20 liraya olanlardan alırsanız daha kullanışlı çünkü bebek 40 günlüğe kadar anca giyiyor onları. sonra bir işe yaramıyor artı yıkanınca çekebiliyor battaniyeyi de sağlık açısından kendim örmekten yanayım

evet yaa su iç su iç ayaklarda patik sürekli ama nasıl geçmek bilmiyor hayret ((
daha önce hamilelik geçirenler mutlaka yaşayan vardır biz yeniyetme hamişlere bi yardım

Bol su ve ilaçlarını kullan çok geçmiş olsun
Sirkeli ılık suyla silinmesini tavsiye edenler vardı
Ben de yıkama için özel jeller var ya onları kullanıyorum rahatsızlığım olmasa da

sağol canım deneyeyim bakalım.. o jellerin bebeğe bi yan etkisi fln yok di mi onlardan alayım bari :/

zaten benim aldığımda 29,90 liraydı fiyatı. evde battaniye falan çok ilk kızıma ben dikmiştim. bir tanede örmüştüm ama hastanede yeni bişeyler giydireyim diye heveslenip almıştım. yoksa kızımdan kalan birsürü kıyafet var :) artık ben bunu göndereyim kayınvalidem ben alıcam hastane çıkışı dedi. ona bıraktım bu işi :)))

şu beğen tuşu nereye gitti yine herkesi beğenesim gelmişti

ben de şeker yüklemesi yaptırdım. aç gittiğim için korktum bayılacağımdan ve midemin bulanacağından.ezaneden gazoz gibi bir şey aldım aç karnına içip bekledim doktor burada otur fenalaşırsan haber ver dedi.kötü olmayı bekledim ama olmadım hatta enerji verdi bana .1 saat sonra kan alındı. 135 çıktı değerim normal dedi. çook rahatladım çünkü aşırı tatlı, karbonhidrat yiyorum. idrar testi de iyi çıktı. bebek ve sıvıda iyi. darısı size inşallah

prensesim kıpır kıpır teyzeleri ; vurdukça ,vur annem diyorum,onu hissetmek müthiş. hamilelliğimizin en güzel haftaları.

evet yaa su iç su iç ayaklarda patik sürekli ama nasıl geçmek bilmiyor hayret ((
daha önce hamilelik geçirenler mutlaka yaşayan vardır biz yeniyetme hamişlere bi yardım

canım bu benim 2. hamileliğim ama ilkinde son ayda idrar yolu enfeksiyonu olmuştum zaten öğrendiğimin akşamıda doğuma girmiştim :)) her hamilelik farklı oluyor diye boşuna demiyorlar

sağol canım deneyeyim bakalım.. o jellerin bebeğe bi yan etkisi fln yok di mi onlardan alayım bari :/

Yok sanmıyorum çok marka var ama ben sebamed almıstım
Doktora sormustum dıs yıkama yapabılırsın demıstı
Herseyde kımyasal var o kadar mıktarda dıye dusunuyorum

Darısı tüm annelerin başına hamilelik zaten zor bir de yasaklı gıdaların olması daha da zor yapıyor durumu, umarım hepimizin şekeri sizinki gibi sorunsuz çıkar :)

Canım sık sık idrar yolları enfeksiyonu geçiren bir insan olarak, Türkiye'deki ilaçların hiç birinin bir işe yaramadığını söyleyebilirim en son Pazartesi sabahı beni yerlere serdi idrar yolları hemen doktoruma gittim çok sık bu rahatsızlığa yakalandığımı bildiğinden benim için Irak'tan Türkiye'de üretilmeyen bir ilaç getirtmiş Erythromycin adlı bir antibiyotik ilk kez bu kadar rahat idrara çıkabiliyorum. Siz de ilacın adını bir yerlere kaydedin ve getirtme imkanınız varsa getirtin bende bir kutudan fazla olsa paylaşırdım sizinle fakat sadece bir kutu var. Bu arada su içmeyi lütfen ihmal etmeyin, çok geçmiş olsun.

Böyle güzel haberler almak beni çok mutlu ediyor, darısı başımıza :)

Bende erik diye kudurdum gece rüyamda dahi gördüm bir uyandımkiiii ağzımda su akıyor :) inş Nisan'da erik çıkarda bizde doğmadan yeriz...

Ben nefsim körelsin diye siyah erik yedim ama körelmedi :) uff Nisan'da uçakta olsalar çıksada tuza banıp yesek :)

Benimde canım bacaklarımı oynatınca sızlıyor resmen . Hergüm aynı çalışmaya başladığımdan beri dahada arttı.

kesınlıkle sırt cantası kullanacağım

gözünüz aydın darrısı sonuç bekleyenlerin başına
geçmiş olsun canım dikkat et
gözün aydın canım internetten alışveriş yaparken canlısını gördüğümüz ürünleri almalıyız bence
sevindim amacına ulaşmışşın ben de forumda vakit geçirince uyuz oluyor bizimki sizi kıskanıyor

oh maşallah gözün aydın benim şeker yükleme de ptesiye kaldı

kızlar hamilelikte saç boyama ile ilgili ne düşünüyorsunuz? boyatan var mı aranızda?
ben dipten değil de balyaj gölge gibi bir işlem yaptırsam zararı olur mu diye düşünüyorum da
doktoruna bunu danışan bilgisi olan var mı?

İlk kez duyduğum bir durum canım dr bir öneri sunmadi mi

Yarın kendi doktoruma gidecem canım bu ilk gittiğim bir doktordu zaten doğru dürüst bebeği kontrol etmedi kalp atışını dahi dinletmedi sadece 600 gr birde amniyon sıvısı fazla dedi şeker olabilir dedi o kadar

bebeğimin hareketlerini hissedince bende çok mutlu oluyorum:))

Doktoruna sor istersen, onların önerileri oluyo bu konuda,daha önce soran boyatan arkadaşlar vardı çevremde,bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama batıl bi inanç varya bu konuda ona takılıyorum

Ok canım yarın muhakkak haber ver merak ettim. Bence birşey çıkmayacak içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…