Doktoruna sor istersen, onların önerileri oluyo bu konuda,daha önce soran boyatan arkadaşlar vardı çevremde,bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama batıl bi inanç varya bu konuda ona takılıyorum
Ok canım yarın muhakkak haber ver merak ettim. Bence birşey çıkmayacak içini ferah tut
bana ilk randevumuzda 5.aya kadar saçlarını boyatma demişti ama bu konuda dr. bakış açıları farklı. örn. hamile ünlülere bakıyorum hepsinin saçı boyalı. bu aya kadar benim de diplerim gözüme çok batmıyordu ama artık yavaştan batmaya başladı. boyatsam bile doğuma yakın boyatırım diye düşünüyorum ama saçımı kestiricem bu ay
Canim deriye degmiyorsa problem yok diye biliyorumkızlar hamilelikte saç boyama ile ilgili ne düşünüyorsunuz? boyatan var mı aranızda?
ben dipten değil de balyaj gölge gibi bir işlem yaptırsam zararı olur mu diye düşünüyorum da
doktoruna bunu danışan bilgisi olan var mı?
Kızlar yaa canım acayip ekler pasta istiyor. Ama yarın şeker yüklemem var. Sizce şimdi yesem yarınki yüklemeye bir etkisi olurmu. Yada ne olursa olsun yesem mi içimde kalmasın??
biz geldiiikk,çok yoruldum kızlar,sonuç 2 saatte çıktı,herkesin şekeri yüksek çıkar benimde düşük çıktı..doktorum açken tatlı yeme,yemekten 1 2 saat sonra tatlı yemeye başla dedi,bende tam tersi açken bile tatlı yerdimistedigin kadar tatlı yiyebilirsin ama yemekten sonra diyor,yüksek çıkmasından korkuyordum çok tatlı yiyorum diye,çok şükür bir sorun yok,darısı sizlerin başına,bebişde 753 gram 33 cm gelişimi çok güzelmiş prensesimin kanım çok düşüktü günde 2 kere ilaç içiyordum kanımda düzelmiş günde 1 kereye düşürdü ilacı,açlıktan öldüm ama hastanenin kantinindede fazla bişey yiyemedim,daha yeni yemek yiycem...
bende bugün şeker tahlili yaptırdım sonuçlar güzel çıktı. ultrasyonda kasılma çıktı tekrar proluton depota başladık. idrarda çok fazla iltihap çıktı antibiyotik başladıkMARKAFONİDEN siparişlerim geldi battaniye güzel ama hastane çıkışı kötü. kumaşı falan hiç güzel değil hele battaniyesini görseniz bebeği zor sarar. o kadar küçük yani. e bide yıkanınca çekerse sanırım yarın geri göndericem.
çok mu kötü yaaaaaaa offfffffffffffffmaşallah kocaman olmuş kuzucuk.
ayyy benimde kargom gelmiş yarın gidip şubeden alacağım o kadar kötü yani.
bana ilk randevumuzda 5.aya kadar saçlarını boyatma demişti ama bu konuda dr. bakış açıları farklı. örn. hamile ünlülere bakıyorum hepsinin saçı boyalı. bu aya kadar benim de diplerim gözüme çok batmıyordu ama artık yavaştan batmaya başladı. boyatsam bile doğuma yakın boyatırım diye düşünüyorum ama saçımı kestiricem bu ay
kızlar hamilelikte saç boyama ile ilgili ne düşünüyorsunuz? boyatan var mı aranızda?
ben dipten değil de balyaj gölge gibi bir işlem yaptırsam zararı olur mu diye düşünüyorum da
doktoruna bunu danışan bilgisi olan var mı?
Ben kizimda balyaj yaptiriyodum deriye degmedigi icin bisi olmadi saglikli bi sekilde dogdu kizim hhamdolsunsuanki hamileligimdede 1 kere boyadim icinde amonyak olmayan bir boyayla boyadi kuafor hamilelerin saclarini onunla boyuyorum dedi 20 tl fazla verdim ama olsun insan zaten bunaliyo kilolardi agrilari felan derken bide saclar kotu olunca tam mutsuz oluyo ama doktorunuza bi danisin yine
Bende Mayısın 23 gibi anne olacagim :)
Hoşgeldiniz :)
Örnek olarak vermiştim ama tam denk gelmiş demek sayfa :) sevindim :)
hoşbulduk canım :) sen ne kadarlık hamılesin
aynıysak bilgilerimizi paylaşalım :)
Bende Mayısın 23 gibi anne olacagim :)
arkadaslar simdii benim ayrıltılı günüm geldii...yasadigim sehirde çok iyii bi radyolaog var ve sükürki bu doktor benim müdürümün kayni.saolsun adasm tel ettii.beni dün için incelecegini söyledii.gittim....baktıı bebeşime amaa sizin dediginiz gibi 45 dk faln diil 10 dk.kalbini herşeyini gördüm hiç bi sıkıntı yok dedi.ama size yazılan rapor falanda vermedii....sizce olmadi dimii bu ayrıltılı ultrason cünküü para falanda vermedim.....yoksa herşeyine bakmışmidirkii ay bi akıl verin kurban olum
kızlar size bir şey soracağım son bir kaç gündür bebek konusunda ne yapacağımı şaşırdım.hevesim kırıldı desem sanki daha doğru.son zamanlarda sürekli bir problem çıkınca içime kötü hisler doldu.bebek odasını alacaktık vazgeçtim dün eşime bekleyelim hele bir doğsun da demişim farkında değilim.sanki başımıza hep kötü bişey gelecek korkusu var.sonra aldığım eşyalar ne olacak diye düşünüyorum.biliyorum psikolojim bozuldu son zamanlarda olanlardan ama bu kaygı ve endişe bütün hevesimi kırdı.bebek için aldığım kıyafetler öyle tortop torbalarda tıkılı duruyor çıkarıp yıkayıp dolabına asarım hevesim hiç kalmadı.geçer inşallah bu durum.
maşallah kocaman olmuş kuzucuk.
ayyy benimde kargom gelmiş yarın gidip şubeden alacağım o kadar kötü yani.
Bide arkadaşlar doğum kursları filan var mı bildiğiniz yada gitmeyi düşündüğünüz. Netten aradım ama çok bişey bulamadım. İstanbulda anadolu yakasında oturuyorum eşimle birlikte gidebileceğim kurslar var mı bildiğiniz? bu sayede ikimiz de çok şey öğrenebiliriz sanırım. Mayıs annelerinde Bi arkadaşımız vardı sanırım böyle bi işle ilgilenen soracaktım okuduğumda ama bugüne kısmet oldu :)
evet canım oynattıkça acıyo. ablama sordum açılıyodur dedi yürümeyi eksik etme dedi. inşallah böyle devam ederse normal doğum yapabilrisn dedi. bide dün akşamdan beri hala başım ağrıyo uyudum uyandım direndim ama dayanamadım ilaç içtimBenimde canım bacaklarımı oynatınca sızlıyor resmen . Hergüm aynı çalışmaya başladığımdan beri dahada arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?