2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Doktoruna sor istersen, onların önerileri oluyo bu konuda,daha önce soran boyatan arkadaşlar vardı çevremde,bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama batıl bi inanç varya bu konuda ona takılıyorum

bana ilk randevumuzda 5.aya kadar saçlarını boyatma demişti ama bu konuda dr. bakış açıları farklı. örn. hamile ünlülere bakıyorum hepsinin saçı boyalı. bu aya kadar benim de diplerim gözüme çok batmıyordu ama artık yavaştan batmaya başladı. boyatsam bile doğuma yakın boyatırım diye düşünüyorum ama saçımı kestiricem bu ay

Çok iyi bitkisel boyalar var, ben üç ay dolunca boyatmıstım bir kereye mahsus. Kokusu bıle yoktu. Bır sor doktoruna ıstersen?

Kızlar yaa canım acayip ekler pasta istiyor. Ama yarın şeker yüklemem var. Sizce şimdi yesem yarınki yüklemeye bir etkisi olurmu. Yada ne olursa olsun yesem mi içimde kalmasın??

Canim deriye degmiyorsa problem yok diye biliyorum
Kızlar yaa canım acayip ekler pasta istiyor. Ama yarın şeker yüklemem var. Sizce şimdi yesem yarınki yüklemeye bir etkisi olurmu. Yada ne olursa olsun yesem mi içimde kalmasın??

Canim küçük bir tane ye istersen en son da süt içersin bu aksam dengeler

maşallah kocaman olmuş kuzucuk.

ayyy benimde kargom gelmiş yarın gidip şubeden alacağım o kadar kötü yani.

Ben kizimda balyaj yaptiriyodum deriye degmedigi icin bisi olmadi saglikli bi sekilde dogdu kizim hhamdolsunsuanki hamileligimdede 1 kere boyadim icinde amonyak olmayan bir boyayla boyadi kuafor hamilelerin saclarini onunla boyuyorum dedi 20 tl fazla verdim ama olsun insan zaten bunaliyo kilolardi agrilari felan derken bide saclar kotu olunca tam mutsuz oluyo ama doktorunuza bi danisin yine

ooooo inan bunu okuduguma cok sevindim kac zamandır saclarımı kestirmek ve boyatmak istiyordum .

Son düzenleme:
hoşbulduk canım :) sen ne kadarlık hamılesin
aynıysak bilgilerimizi paylaşalım :)

Buradaki herkes aşağı yukarı aynı :) Mayıs annesiyiz hep,inşallah..Benim tahmini doğumda Mayıs 12 görünüyor..

iyi akşamlar ... kardeşimde geçen hafta girdi onunkide 10 dk kadar sürmüş... herşeyine bakmış doktor
demekki her yerde aynı dk sürmüyo

oferta sen çok güçlü bir annesin ... sakın öyle kötü şeyler düşünüpte kendinide, bir an önce hayırlısıyla gelmek isteyen bebeğinide üzme annesi hepimiz elhamdulillah inanan insanlarız Rabbim bilir en hayırlısını ...sen kalbini hiç böyle şeylerle bozma ...kader e inanmakta imanımızdan gelir İnşaAllah hayırlısıyla koynuna alırsın bir an önce cennet kokan yavrunu

merhaba kizlar nasilsiniz bakalım umarım bebişlerde iyidirler....
uzun zamandir yoktum simdide tabletten ve tlf dan takip etmeye çalisiyorum ama bu android sistemi çözemedim ve normal siteden bir turlü giremiyorum bunun bir çözümü yok mu varsa bilen bana ögretsin çünkü sinir oldum sabahtan beri ugrasiyorum siteye ancak girdim.

son gunlerde yogun ve kosturmacali geciyor gunlerim once yurtdisindan arkadaslarim geldi ist gezdik sonra 10 gunlugune yılbasi tatili diye romanyaya gittik geldik ve kayin validemle eltim koyden bana geldi biraz yorucu oldu aslinda ama simdi iyiyim eltimde hamile oda martta dogum yapacak belki bende kalip dogum yapar bilmiyorum biraz sikintili bir durum ama daha vakit var bakalim simdiden bisey demiyorum biraz zaman gecsin nasil gelisir olaylar ona gore esimle konuscam.

biraz daha siteyi kurcalayayim geliyorum iyi haftasonlari olsun herkese....

maşallah kocaman olmuş kuzucuk.

ayyy benimde kargom gelmiş yarın gidip şubeden alacağım o kadar kötü yani.

ben beğenmedim ama herkesin görüşü farklı belki sen beğenirsin :) bide benim kız biraz iri olacak galiba o yüzden çok küçük geldi battaniye falan gözüme :)

Esle gidilebiliyor mu bilmiyorum ama atasehir belediyesi kurslari var cnm

Benimde canım bacaklarımı oynatınca sızlıyor resmen . Hergüm aynı çalışmaya başladığımdan beri dahada arttı.
evet canım oynattıkça acıyo. ablama sordum açılıyodur dedi yürümeyi eksik etme dedi. inşallah böyle devam ederse normal doğum yapabilrisn dedi. bide dün akşamdan beri hala başım ağrıyo uyudum uyandım direndim ama dayanamadım ilaç içtim parol aldım bitane ama çok az faydası oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…