2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

İyi geceler, neymiş öye hiç duymadım. Kordonda mı acaba, önemli birşey değildir umarım. Ben dua ediyorum senın ve yavrun için.

Tamam canım yarın 3 te randevum var, akşam yazarım ben... İşin mantığına bakınca öyle tabi ki, ama diyorum ya söz konusu yavrularımız olduğu için evham yaptım tekrar teşekkürler...

Allah yardımcın olsun canım, dualarımda sana ve yavruna da yer vericem inşallah...

Tamam canım yarın 3 te randevum var, akşam yazarım ben... İşin mantığına bakınca öyle tabi ki, ama diyorum ya söz konusu yavrularımız olduğu için evham yaptım tekrar teşekkürler...

Çok haklısın tabii ki. Sakin olmaya çalış inşallah iyi haberler duyacaksın.

selam kızlar .. bebişleriniz için alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız nelerden kaç adet aldınız?

yada alışveriş için daha erkenmi diyorsunuz?

korkma canım drun verdiyse bi sakıncası olmaz bebeğe. ama bnm dr un herzman doğallıktan yana. bana günde bir büyük bardak süt içebiliyomusun dedi içerimdedim ozman gerek yok ilaca. onu iç yeter dedi. ciddi krmpların yoksa bence dr na danış bırak. yoğurt peynir süt. yeşil yapraklı sebzeler hepsi kalsiyum

canım benim dua etmezmiyiz hiç rabbim iyi haberlerle karşılaştırsın bizede haber ver çıkınca muhakkak. hiç duymadım akım kaybı daha önce. allah yardımcın olsun sağsağlim kucağımıza alalım yavrularımızı

evvettt bugün kontrolümüz var kızlar bebişimi çok çok özledim bi göreyim ne yapıyo içerde şuan maşallah uyandı kıpır kıpır durmuyo. eşimden parayı aldım vala bugün bebişime birşeyler almadan eve dönmezsem içim rahat etmez..
GÜNAYDINLARRR HERKESE

günaydın bayanlar. sanırım yine rahatsız olanlar var.RABBİM acil şifalar versin,bebeğinizede sizede sağlık diliyorum

önemli birşey değildir inşallah,Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

yazılarınız iççinnn cok teşekkür ederim....alıntıı yapamadigim ve bu kafamin karısıklıgına birsürü örnek veren herkesee............içimm artıkk daha rahat bu cumartesii kendii doktoruma gitcem....inşşaalhh kekelebegim iyi ve rahatir..şükürr hareketlerinii çok hissediyorum......

Canım bende işteyken üstüne çok fazla eğilmek durumunda kalıyorum, eve gidince uzanınca bebeğim adeta diyor ki "anneeee bana da yazık, biraz dinleeeeennnn :)" yorulunca çok fazla hareket etmiyor dinlenmeye başlayınca hemen başlıyor kıpırdanmaya :) Bu arada eşimin hissetmesi konusunda dün gece eşim karnımın bir tarafına ben de bir tarafına koydum benim elimin olduğu yere tekme attı, eşimi tınlamadı bile çok üzülüyor o da beni sevmiyor diye :)

Geçen günlerde ben de aynı durumu yaşadım normalde sabah 7 de uyanıyoruz biz kızımla tekmeliyor beni her sabah ama o gün hiç vurmadı neyse dedim nasıl olsa yemek yerken uyanır, yine uyanmadı işe geldim yine tık yok, en son kek yedim yine oynamıyor aklımı oynatacaktım. İş yerindeki kızlardan rica ettim ve gidip toplantı salonuna uzanıp biraz dinlenince uyanıverdi kızım. Bizler yorgun olunca bebeklerimiz de etkileniyor, elimden geldiğince işten sonra dinlenmeye çalışıyorum siz de yaparsanız bebeğiniz daha canlı olur inşallah

Doktor bana arada kontrol et boynunda kordon var, hızlı ve panik hareketlerden kaçın dedi. Benim kız da babasını takmıyor canım, adam çok üzülüyor yazık yaaaa

Ben tati hızında yürüyorum, zaten bebek aşağıdaydı. Kuyruk sokumum bu kadar sıkıntılı şekilde acımasaydı zaten yürüyüş de yasaktı ama, artık iş yerinde oturamayacak duruma geldiğim için doktor yürü fakat çok yavaş dedi. Elimden geldiğince 2 saatte 5 -10 dakika yürüyorum.

Dün biraz bebek mağazası gezdik ben de aynı şekilde çok rahatsızlandım ve karnım sem sert oldu, haftaya cuma günü gideceğim doktora aklımda olsun bari ben de ileteyim. Zaten doktora her gittiğimde bir şikayetimi söylemeyi unutuyorum, kızımı görünce dünyadan uçuyorum

Ben de kordonda yok ama, kılcal damarlarda kanama ve amniyon sıvısının içinde çok fazla partikül var diyor her seferinde geçen aya kadar proluton depot vuruluyordum, ayrıca clexane kullanıyorum. Size bir iğne vermediğine göre önemli birşey değildir inşallah.

Hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah :)

Günaydın arkadaşlar,iyi haftalar olsun herkese.

hasta arkadaşlarıma şifa diliyorum.

bebek kilosundan bahsedilmiş 23+6 da ki kontrolümüzde bebek 688 gr.geldi.
doktor haftası ile uyumlu.ancak bu haftalarda daha iyi kloda olması gerek dedi.
bebeğe kilo aldırıcı besinlerle beslenmemi önerdi.

bende burda ve kitaplarda okuduğumda ortalama rakamları gördüm çok da doktora takılmadım.çünkü son aylarda bebek kilo alıyor.şimdiden fazla yüklenmemeliyim diye düşündüm.

kayınvalidemde sakın doktoru dinleme bebek kilolu olsun sezaryan yapsın diye uğraşıyo dedi :)

ayrı bir bakış açısı olmuş kayınvalidenin yorumu bende 23+0 da 600 gr 28 cm di canım bencede gayet iyi kilosu

bugün canım çok sıkılıyo ya. gece yarısı uyandım. garibim eşimde benimle uyandı. sabaha kadar yatakta döndük durduk. ne ben uyuyabildim nede eşim. ha tabi kızımda hiç uyumadı. hep tekmeledi durdu. gündüzün bişeyim yokta gece karın ağrım oluyo.sancılanıyorum resmen. çok afedersiniz gaz sancısımı yediklerimmi rahatsız ediyor hiç bilmiyorum.hani deseniz geç saatte hiçbirşey yemem rahatsız olmayayım diye ama ne bilim bu son zamanlarda tek sıkıntım bu işte.karın ağrısıı

kızlar dünki fuardan bahsetmek isterim size.
pazar ve son gün olması nedeniyle kalabalıktı baya.bebekler için her sektör vardı.anne adına hiçbişey yoktu diyebilirim :)
yaratıcı ürünler vardı.bir holl satış için ayrılmıştı bazı markaların perakende satışı vardı.
bir kaç giysi ve bebek temizlik ürünleri aldık.süs püs adına 1 firma vardı sadece.
bebek odası takımları oldukça pahalıydı.
son gün olması nedeiyle şehir dışından gelen bazı firmalar ürünleri geri götürmemek adına uygun fiyatlı satış yaptılar.
doğum fotoğrafçısı ve oda süslmeme için organizsayon şirketleri 3-5 taneydi hepsinden broşür aldım ama fiyat olarak piyasanın üzerindeler.
bebek arabaları 280 tl den başlıyordu üst tavan 3.000 tl ye kadar.
2 li badiler 19 tl.
hastane çıkışları 40-100 arası markasına göre.
bebe küvetleri bir çok markada aynı ayaklılar 40 tl.
park yataklar 250 den başlayıp 400 arası benim sorduklarım :)çok cici modeller vardı.
malzeme çantaları 40 tl den başlıyordu markasına göre tavan fiyatlar vardı.
çokça medya sektöründen firmalar vardı.üyelik yapan.

biz tecrübesiz anne baba olarak herşeyi birarada bulduğumuza sevindik.bilgi sahibi olduk.öncesinde piyasa araştırması yapmamıştık herşeyi.izlenimlerim bu şekildeydi.

sevgiler.

Canım bizde süt yoğurt tüketiyoruz ve calcium D vit içiyoruz. Günde 1 tane içiyorsun zaten zararı olsa doktor hiçbirimize vermezdi

ayrı bir bakış açısı olmuş kayınvalidenin yorumu bende 23+0 da 600 gr 28 cm di canım bencede gayet iyi kilosu

mucizemmm ya evet :)
bende duyunca garipsedim.ama haklısın bende kilonun normal olduğunu düşünüyorum.kilolanmak için vakitleri var.
sağlıkla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…