iyi geceler arkadaşlar bugün dr gittim bbebeğim 638 gr geldi dr doplerle baktı kan akım kaybı var dedi:18::18::18:yarın tekrar gideceğim sizin başınnıza böyle birşey geldimi ...bebekleriniz kaç kilo...korkuyorum ALLAH rızası için dua edin
Ben hiç sanmıyorum yanlış bir kullanım oldugunu, içini ferah tutmaya çalış. Gerçekten bu kadar kritik bir kullanımı olsaydı, doktorlar vitamini yazmadan önce muhakkak kalsiyum eksikliği var mı diye bakar ya da yiyip içtiklerimizi çok iyi sorarlardı... Örneğin gunde yarım litre sutun üzerine çıkarsan hemen kalsiyumu kes filan derlerdi. İnşallah guzel haberler duyarsın, yarın bilgilendirirsen sevinirim, ben de merak ederim. Hayırlı haberler inşallah...
iyi geceler arkadaşlar bugün dr gittim bbebeğim 638 gr geldi dr doplerle baktı kan akım kaybı var dedi:18::18::18:yarın tekrar gideceğim sizin başınnıza böyle birşey geldimi ...bebekleriniz kaç kilo...korkuyorum ALLAH rızası için dua edin
İyi geceler, neymiş öye hiç duymadım. Kordonda mı acaba, önemli birşey değildir umarım. Ben dua ediyorum senın ve yavrun için.
Tamam canım yarın 3 te randevum var, akşam yazarım ben... İşin mantığına bakınca öyle tabi ki, ama diyorum ya söz konusu yavrularımız olduğu için evham yaptımtekrar teşekkürler...
evet kordonda bakılıyor...yarın tekrar gideceğim inşallah güzel haberler veririm...çok zormuş nasıl sabah olacak bilmiyorum
korkma canım drun verdiyse bi sakıncası olmaz bebeğe. ama bnm dr un herzman doğallıktan yana. bana günde bir büyük bardak süt içebiliyomusun dedi içerimdedim ozman gerek yok ilaca. onu iç yeter dedi. ciddi krmpların yoksa bence dr na danış bırak. yoğurt peynir süt. yeşil yapraklı sebzeler hepsi kalsiyumMerhaba arkadaşlar, ne olur bana yardım edin kafayı yemek üzereyim... Aranızda calcimax d3 kullana var mı ? Doktorum bana 16. haftamda verdi bu kalsiyum ilacını. Ben normalde beslenmeme çok dikkat ediyorum. Her gün süt yoğurt muhakkak tüketiyorum( bunlar da kalsiyum deposu sonuçta) Bugün prospektüsünde bir şey okudum ve okuduğumdan beri ağlıyorum ''CALCIMAXD3 yüksek dozda D vitamini içerir. Gebelik döneminde yüksek dozda D vitamininden kaçınmak gerekir. Zira kanda kalsiyum oranının uzun süreli artışı (hiperkalsemi) bebekte beden ve zekanın gelişme geriliğine, kalp damarlarında daralmaya (supravalvüler aort stenozu) ve göz hastalıklarına (retinopati) neden olabilir'' yazıyor. Hiçbir testimi de yaptırmadım şimdiye kadar ( 2 li yada 3lü ) şimdi bunu okuyunca deliye döndüm... Hem calcimax hem süt, yoğurt fazla mı kalsiyum aldım acaba((
canım benim dua etmezmiyiz hiç rabbim iyi haberlerle karşılaştırsın bizede haber ver çıkınca muhakkak. hiç duymadım akım kaybı daha önce. allah yardımcın olsun sağsağlim kucağımıza alalım yavrularımızıiyi geceler arkadaşlar bugün dr gittim bbebeğim 638 gr geldi dr doplerle baktı kan akım kaybı var dedi:18::18::18:yarın tekrar gideceğim sizin başınnıza böyle birşey geldimi ...bebekleriniz kaç kilo...korkuyorum ALLAH rızası için dua edin
Canım simdi önemli olan 4 boyutlu yüz resmi degil ayrıntılı oldugunu bundan anlamayız zaten..benim 12 haftalıkken bile yüzünü çekip göstermişti bu makinenin özelliği varsa doktorun sana bi jesti olur..ama renkli dopler var yani her ultrason boyle degil senin renkli dopler cihazında kalbine ve organlarina bakılması için erken 23 hafta gibi gitti hep arkadaslar..sen dedigi gibi bir ay sonra git renkli doplerde kalbine böbreğine kordonuna falan baksın..bu baktığı da ayrıntılı ultrason bakabileceği herseye bakmış haftana gore..
tatlım bende dün ayrıntılıya girdim özelde 40 lira oda muayene ücreti. Senin gibi 10 15 dk sürdü. organlarını ölçtü baya bi sonra sarı renkli 4 boyutluyu açtı oğluşumun ayak baş kol vs gösterdi bir yandan da resimlerini çekmiş çıkarkende elime uzuuun bi sayfa bebeğimin boyutlu resimlerini verdi siyah beyaz ama çok net belli oluyoryalnız benim bebeğimin kalbinde beyaz bir nokta görüldü takip edilmesi gerekiyormuş başkada bir sorunumuz yok
Ama biliyor musun benimki galiba yorulunca coşuyor. Çünkü hastanedeyken hep ayaktayım ölüyorum yorgunluktan sonra 2 dk oturayım dediğimde bir vurmaya başlıyor kalkana kadar :) akşam eve geliyorum yorgunum yine vuruyor :) bide kızıcığımın babasına garezi var bende eşime sana gıcık oluyor galiba diyorum hareketleniyor eşime bak elini şuraya koy buraya vuruyor diyorum elini koyuyor 1 saat duruyor öyle tık yok. Bi kere bile tekmelemiyor. Eşim daha bi kere bile hissedemedi :) her seferinde aynı şey oluyor. Sanırım kızım babasına kızıyor bazen beni üzdüğü için :)
bende iki gündür hissetmiyorum hep aklım onda şuan uzanıyorum tatlı yiyorum yürüyorum su içiyorum yokint. araştırdım hep bu haftalarda hareket alanı fazla olduğu için çok hareket eder yazıo annamadım yaa. doktoruma sordum. kendini yormuşsundur dedi
Doktor bana arada kontrol et boynunda kordon var, hızlı ve panik hareketlerden kaçın dedi. Benim kız da babasını takmıyor canım, adam çok üzülüyor yazık yaaaa:)))) aynen eşim iyice alınmaya başladı beni takmıo muhattab almıyo diyo bende hayırsana saygısından hazırola geçiyo diyorumnie öle anlamıyorum
Aa böle olabileceği hiç aklıma gelmemişti az önce yine hareketlendi derin bi oohh çektim bi kere kızlardan biri forumda ne zaman hissedicez diye konuşurken hissetmeye başladığımızdada hareket etmeyince ya niye ounamıyo diye takıcaz demişti hep o geliyo aklıma :)))
Hayırlı sabahlar mutlu pazarlar herkeseee..
Gün icinde yaptığınız yürüyüşlerde yürüme hızınız nasıl oluyor sevgili anneler?
Normalden biraz daha hızlı mı yoksa normal tempoda mı yürüyosunuz?
Dün biraz bebek mağazası gezdik ben de aynı şekilde çok rahatsızlandım ve karnım sem sert oldu, haftaya cuma günü gideceğim doktora aklımda olsun bari ben de ileteyim. Zaten doktora her gittiğimde bir şikayetimi söylemeyi unutuyorum, kızımı görünce dünyadan uçuyorumMerhaba kizlar kafama takilan bisi oldu sizinlede paylasayim dedim dun bi dogum hemsiresiyle sohbet ederken bana dediki rahiminde kasilma oluyomu bende evet dedim doktorunla bunu paylas rahimi gevsetici bir ilac versin dedi erken doguma neden olabilecegini soyledi bebek icinde zararliymis gelisimini iyi tamamliyamazmis vs.vs. bi suru anlatti sonra eve geldim internette 21. Haftadan sonra kasilmalar olur bebek pozisyon deistirmesi icin yaziyodu yani kafam karisti bende kasilmalar oluyo sitede normal diyo ama o hemsire iyi deil diyo fikri olan varmi?
evvettt bugün kontrolümüz var kızlar bebişimi çok çok özledim bi göreyim ne yapıyo içerdeşuan maşallah uyandı kıpır kıpır durmuyo. eşimden parayı aldım vala bugün bebişime birşeyler almadan eve dönmezsem içim rahat etmez..
GÜNAYDINLARRR HERKESE
Günaydın arkadaşlar,iyi haftalar olsun herkese.
hasta arkadaşlarıma şifa diliyorum.
bebek kilosundan bahsedilmiş 23+6 da ki kontrolümüzde bebek 688 gr.geldi.
doktor haftası ile uyumlu.ancak bu haftalarda daha iyi kloda olması gerek dedi.
bebeğe kilo aldırıcı besinlerle beslenmemi önerdi.
bende burda ve kitaplarda okuduğumda ortalama rakamları gördüm çok da doktora takılmadım.çünkü son aylarda bebek kilo alıyor.şimdiden fazla yüklenmemeliyim diye düşündüm.
kayınvalidemde sakın doktoru dinleme bebek kilolu olsun sezaryan yapsın diye uğraşıyo dedi :)
Gunaydin arkadaslar.cokguzel bir gun olsun hepimize.
bugun anne- bebek fuarina gidecegiz ins.tek isimiz bu bugunluk.esimde cok hoslanir fuarlardan, biz henuz kizimiza hicbisey almadik, ilkkez anne baba olmanin verdigi bir ben anlamam durumuda var bizde.
bu fuari dort gozle bekliyorduk.mobilya ve organiizasyon gibi konularda fikir almak icin.satis bolumleride vardir umarim.
insallah beklentimizi karsilar.
gidecek olan arkadaslarim varsa tanismak isterim.
Merhaba arkadaşlar, ne olur bana yardım edin kafayı yemek üzereyim... Aranızda calcimax d3 kullana var mı ? Doktorum bana 16. haftamda verdi bu kalsiyum ilacını. Ben normalde beslenmeme çok dikkat ediyorum. Her gün süt yoğurt muhakkak tüketiyorum( bunlar da kalsiyum deposu sonuçta) Bugün prospektüsünde bir şey okudum ve okuduğumdan beri ağlıyorum ''CALCIMAXD3 yüksek dozda D vitamini içerir. Gebelik döneminde yüksek dozda D vitamininden kaçınmak gerekir. Zira kanda kalsiyum oranının uzun süreli artışı (hiperkalsemi) bebekte beden ve zekanın gelişme geriliğine, kalp damarlarında daralmaya (supravalvüler aort stenozu) ve göz hastalıklarına (retinopati) neden olabilir'' yazıyor. Hiçbir testimi de yaptırmadım şimdiye kadar ( 2 li yada 3lü ) şimdi bunu okuyunca deliye döndüm... Hem calcimax hem süt, yoğurt fazla mı kalsiyum aldım acaba((
ayrı bir bakış açısı olmuş kayınvalidenin yorumubende 23+0 da 600 gr 28 cm di canım bencede gayet iyi kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?