2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
yaw kızlar bugün o kadar mağaza gezdim ki anlatamam en sonunda belime ara ara sancı girdi eve geldim. bir hamilelik tişörtü bulamadım ya çok özeniyordum önü bebekli tişörtlere yalnız yok anacım bir yerde buldum M beden bana büyük geldi off ya bu şehirde hiçbirşey yok

Canım sicak limonlu portakalli su içtim sürekli kabuklu şekilde suyun içine koydum. Ayrıca burnumu tuzlu su ile yikadim 1 günde geçti maşallahama düzenli içtim ve yikadim canım bir de aralarda ballı limonlu sıcak su içtim. Bol meyve yedim.

nerde yaşıyorsun bilmiyorum artık çoğu yerde lcw var. bu hsonu lcw de birşey var mı diye girdim baktım. o dediğin tarzda uzunkollu penye tshirtlerden vardı. fiyatları 15-20 TL arası değişiyordu. aynı zamanda defactonun vitrininde de gördüm orda da 20 TL idi. bende o tshirtlerden istiyorum ama bahara doğru alıcam. hem göbişim biraz daha çıkmış olur

nerde yaşıyorsun ki canım lcw markasının internet satışına bak hatta outlet bölümünde çok uygun hamile kıyafetleri var internetten araştır yine de bulamazsan olmadı burdan kargo yapıp gönderirim sana istersen...

uşakta duruyorum. Lc W gittim canım kapşonlu sweatshirt gördüm çok beğendim yanlız bana büyük oldu. off yorulduğuma değmedi yanarım yanarım ona yanarım yazları her yerde görürdüm şimdi yok başka çeşit baktıklarımsa bana büyük ve uzun. 8. 9. aylarda alıcaz artık

tatlım bunların aynısı burda da var yalnız uzun durdu ben kısa istiyorum hatta S beden bile büyük bana ya. hamileliklerde böyle sanırım 47 kiloyum kayboldum içinde güler misin ağlar mısın

ben hamileliğin başlarında aldım o kapşonlu sweetlerini ilk başlarda boldu aslında taytla salaş salaş severek giydim gene de. şimdi göbişim var ama bu kışı çıkarırım göbişim iyice büyüse de. sende madem o kadar çok özendin al gitsin. taytla bol salaş güzel durur merak etme :)

aslında onu alacaktımda ben bir girdiğim yere bir daha giremiyorum utancıma inş. satılmaz da perşembe günü alırım

Kızlar dr dan geldim şeker yükleme yapıldı sonuç iyi 111 çıktı 60 dk sonra
Arkadasim doğuma gitti bugün suni sancı vermişlerdi açılma olmayınca ona bakmaya gittik bir de baktık sezeryana almışlar yine açılma olmamış bebeğin kalp atışları düşmüş falan... ben arkadaşimi görmeyi beklerken bebeği görünce koyverdim tabi ne güzel minik bir bebek allahım çok duygulandim hepimize nasip olsun insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
şu izin işini nasıl yapacam bilmiyorum.bi 10gün dinlenme şansım var ama bütün izinlerimi doğum sonrasına saklıyorum. böyle giderse çok dayanamıcam.32 haftada evde bulurum kendimi

benim aklım çok karışık o konuda 32 mi yoksa 37 hafta mı izne çıkarım bilmiyorum hem çalışmak istiyorum hem evde dinlenmek

bende ayni konuda muzdaribim kızlar.....32 de ayrılmayıı kafayi koymustum ama bebişimle daha fazlaa vakit gecirmek için 35.haftadami ayrılsam acaba bilemedim....ama inanın artıkk oturmak beni yoruyo.karnim taş gibi oluyo

selam kızlar .. bebişleriniz için alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız nelerden kaç adet aldınız?

yada alışveriş için daha erkenmi diyorsunuz?

Ben kıyafet alışverişini bitirdim Odası'mızda sipariş verdik yapılacak :) belki ermenide ama napayım sona kalan sona kalır sevmiyorum öyle işleri :) sorun çıkarsa moralim bozuluyor

kızlar ben 25+1 im. karnım çok sert korkmalımıyım acaba? Aranızda böyle olan varmı?

Son düzenleme:
Ben kıyafet alışverişini bitirdim Odası'mızda sipariş verdik yapılacak :) belki ermenide ama napayım sona kalan sona kalır sevmiyorum öyle işleri :) sorun çıkarsa moralim bozuluyor

bizde odamızı yılbaşından sonra almış, siparişimizi vermiştik. şubatın ilk haftası gelecekti ama c.tesi aradılar, ptesi gelip kuralım diye. bugün kuruldu ama daha göremedim. bir an önce akşam olsun da eve gideyim istiyorum. yine hsonu avize beğendik koçtaşta ama bizim beğendiğimiz kalmamış. sürekli gelen bür ürün ara ara bakın dediler. inşallah gelir o da sonra perdesi kalacak. halı alıp-almama konusunda ise şu an kararsızım bende

benim aklım çok karışık o konuda 32 mi yoksa 37 hafta mı izne çıkarım bilmiyorum hem çalışmak istiyorum hem evde dinlenmek

canım bende aynı durumdayım ama kesinlikle doğum sonrası izne daha çok ihtiyaç oluyor çok büyük sıkıntılarım olmadığı sürece ben 37 de ayrılacağım izne inşallah bebeklerimizde sağlıklı sıhatli olurda o günleri görürüz

amin inşallah bir an önce gelsin mayıs gelsin en güzel günler...

kızlar tamda geçti derken dün aşı olduğum kolum ilk gün ki gibi ağrımaya başladı. annem üşütmüşsündür dedi ama bütün gece döndüm durdum uyuyamadım acısından ne beter bişeymiş

carsamba randevum var kasilmalar devam ediyo ama nebir kanama var nede baska bisi sadece kasilma ama oldugundada ben bile sıkılıyorum ufacik bebek icerde neler cekiyodur 😕 gunde kac kere olduguna bakmadim bugun bakicam saymaya caliscam 20 dk bi cokmis gercekten sizinki kontrol altinda olun aman dikkat edin gecmis olsun.
geçmiş olsun cnm bu kasılmalar nasıl oluyor tarif edermisin başka belirtisi nedir
Benim sezeryan dikisimin hemen ustunde oluyor rahim topgibi oluyo ve ayni zamanda sert ve idrara cikiyorum sıksık sıkıstiriyo beni
selam kızlar .. bebişleriniz için alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız nelerden kaç adet aldınız?

yada alışveriş için daha erkenmi diyorsunuz?
En zevkli sey alisveris :) gecen hafta aldim bisiler agiz mendili aldim paket halinde pamuklu zibin tulum 3 tane aldim mikili :) cok tatli kiz bebekler icin olanlar daha guzeldi gozumu alamadim cıtcıtli atletler 3 tane uzun kollu 3 tane kisa kollu simdilik bukadar haftane cikisini felan nisani bekliycem yeni urunler gelir ozmn simdi kalin seyler var 10lu paketlerden almayi dusunuyorum cunku ince battaniyesi felan hepsi icinde oluyo guzel oluyo Allah saglikla kucagimiza Almayi nasip etsin :)

Canim internetten siparis verebilirsin birde lcwaikiki dede var cok guzeller gercekten

Merhaba arkadaşlar.. Bi sorum olacak size. Bilhassa detaylı ultrason yaptıran arkadaşlara..
Rutin doktor takiplerimizde bebeğimizin organlarına renkli 4 boyutlu ultrasondan bakıyoruz.. Midesini beynini elini kolunu parmaklarını yani organlarını tek tek gösterip, gelişimlerinin normal olup olmadığına bakıyor doktor.

Haftasıyla uyumlu ve Allaha sükür başından beri en ufak bi problem olmadı hicbi konuda. Bu hafta detaylı ultrason yaptırmamız gerekiyor.. Ama ben açıkçası cok lüzumlu görmüyorum. Bu detaylıda diyelim ki bi problem oldugu söylendi. Çaresi olan durumlar oluyomu tedavisini yapabiliyolar mı? Allah esirgesin ama bi sıkıntı olsa da bebeğimin her ne halde olursa dünyaya gelmesini zaten engellemem söz konu olamaz. Yani Aldırmak, seçeneğimizde yok bile.. Diger türlü bi avantajı var mı bilgilendirirseniz sevinirim..

Etken değil bence çünkü önceden reflü olduğunu söylüyorsun bende senin gibiyim yediğim herşey mi dokunur ya. İçim parçalanıyor sanki boğazımdan aşağıya şiş sokuyorlsr gibi. Gerçekten fena bişey 3 .5 ay daha çekeceğiz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…