- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
benim aklım çok karışık o konuda 32 mi yoksa 37 hafta mı izne çıkarım bilmiyorum hem çalışmak istiyorum hem evde dinlenmek
Canım sicak limonlu portakalli su içtim sürekli kabuklu şekilde suyun içine koydum. Ayrıca burnumu tuzlu su ile yikadim 1 günde geçti maşallahama düzenli içtim ve yikadim canım bir de aralarda ballı limonlu sıcak su içtim. Bol meyve yedim.selam arkadaşlar ben de şifayı kaptım grip oldum
haftasonu ballı limonlu ıhlamur içtim bolbol c vitamini tükettim ama geçmedi henüz
grip olan arkadaşlar vardı onlar ne yaptı dr a gittiniz mi yoksa bitkisel yöntemlerler mi gribi atlattınız cevap verirsenis sevinirim ben doktora gitmedim henüz
yaw kızlar bugün o kadar mağaza gezdim ki anlatamam en sonunda belime ara ara sancı girdi eve geldim. bir hamilelik tişörtü bulamadım ya çok özeniyordum önü bebekli tişörtlere yalnız yok anacım bir yerde buldum M beden bana büyük geldi off ya bu şehirde hiçbirşey yok
yaw kızlar bugün o kadar mağaza gezdim ki anlatamam en sonunda belime ara ara sancı girdi eve geldim. bir hamilelik tişörtü bulamadım ya çok özeniyordum önü bebekli tişörtlere yalnız yok anacım bir yerde buldum M beden bana büyük geldi off ya bu şehirde hiçbirşey yok
nerde yaşıyorsun bilmiyorum artık çoğu yerde lcw var. bu hsonu lcw de birşey var mı diye girdim baktım. o dediğin tarzda uzunkollu penye tshirtlerden vardı. fiyatları 15-20 TL arası değişiyordu. aynı zamanda defactonun vitrininde de gördüm orda da 20 TL idi. bende o tshirtlerden istiyorum ama bahara doğru alıcam. hem göbişim biraz daha çıkmış olur
nerde yaşıyorsun ki canım lcw markasının internet satışına bak hatta outlet bölümünde çok uygun hamile kıyafetleri var internetten araştır yine de bulamazsan olmadı burdan kargo yapıp gönderirim sana istersen...
uşakta duruyorum. Lc W gittim canım kapşonlu sweatshirt gördüm çok beğendim yanlız bana büyük oldu. off yorulduğuma değmedi yanarım yanarım ona yanarımyazları her yerde görürdüm şimdi yok başka çeşit baktıklarımsa bana büyük ve uzun. 8. 9. aylarda alıcaz artık
ben hamileliğin başlarında aldım o kapşonlu sweetlerini ilk başlarda boldu aslında taytla salaş salaş severek giydim gene de. şimdi göbişim var ama bu kışı çıkarırım göbişim iyice büyüse de. sende madem o kadar çok özendin al gitsin. taytla bol salaş güzel durur merak etme :)
şu izin işini nasıl yapacam bilmiyorum.bi 10gün dinlenme şansım var ama bütün izinlerimi doğum sonrasına saklıyorum. böyle giderse çok dayanamıcam.32 haftada evde bulurum kendimi
benim aklım çok karışık o konuda 32 mi yoksa 37 hafta mı izne çıkarım bilmiyorum hem çalışmak istiyorum hem evde dinlenmek
selam kızlar .. bebişleriniz için alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız nelerden kaç adet aldınız?
yada alışveriş için daha erkenmi diyorsunuz?
Ben kıyafet alışverişini bitirdim Odası'mızda sipariş verdik yapılacak :) belki ermenide ama napayım sona kalan sona kalır sevmiyorum öyle işleri :) sorun çıkarsa moralim bozuluyor
canım bende aynı durumdayım ama kesinlikle doğum sonrası izne daha çok ihtiyaç oluyor çok büyük sıkıntılarım olmadığı sürece ben 37 de ayrılacağım izne inşallah bebeklerimizde sağlıklı sıhatli olurda o günleri görürüz
carsamba randevum var kasilmalar devam ediyo ama nebir kanama var nede baska bisi sadece kasilma ama oldugundada ben bile sıkılıyorum ufacik bebek icerde neler cekiyodur 😕 gunde kac kere olduguna bakmadim bugun bakicam saymaya caliscam 20 dk bi cokmis gercekten sizinki kontrol altinda olun aman dikkat edin gecmis olsun.Esmasrn ve kızlar slm..herkese iyi pazarlar..ben cuma gecesi kendimi hastanede buldum..bahsettiginiz agrisiz rahim kasilma ce sertleşmeleri bende de oluyodu ara ara..sma cuma gecesi cok sıklasti vakit tuttum 20 dk da bir olmaya başlayınca doktoru aradım..hastaneye cagirdi nstye girdim ciddi bi kasilma diz konusu degildi ama nidilata başladık 1 gece hastanede kaldım..sanırım ikiz bebek oldugu için erken dogum riskimiz daha da fazla..doktorum gunde 10 kez düzensiz kasilma yasamak normal dedi..ama düzenli ve cok sayıda yasarsak bu dogum başlıyor anlamına geliyormuş illa agrı olması gerekmez dedi..bana cok gecmis olsun bu konuda kendinize dikkat edin canlar..
Benim sezeryan dikisimin hemen ustunde oluyor rahim topgibi oluyo ve ayni zamanda sert ve idrara cikiyorum sıksık sıkıstiriyo benigeçmiş olsun cnm bu kasılmalar nasıl oluyor tarif edermisin başka belirtisi nedir
En zevkli sey alisveris :) gecen hafta aldim bisiler agiz mendili aldim paket halinde pamuklu zibin tulum 3 tane aldim mikili :) cok tatli kiz bebekler icin olanlar daha guzeldi gozumu alamadim cıtcıtli atletler 3 tane uzun kollu 3 tane kisa kollu simdilik bukadar haftane cikisini felan nisani bekliycem yeni urunler gelir ozmn simdi kalin seyler var 10lu paketlerden almayi dusunuyorum cunku ince battaniyesi felan hepsi icinde oluyo guzel oluyo Allah saglikla kucagimiza Almayi nasip etsin :)selam kızlar .. bebişleriniz için alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız nelerden kaç adet aldınız?
yada alışveriş için daha erkenmi diyorsunuz?
delirmek üzereyim, öyle bir mide ağrısı çekiyorum ki, zaten reflü hastasıydım, şimdi ne yesem öldürüyor beni, gece uykusuzluk bir yandan. dediğiniz gibi devamlı uyanıyorum. daha erken değilmi bunlar için? şu mideme de bir çözüm bulabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?