2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ah canım bende dün akşam aynıydım yatakta döndüm durdum uyuyamadım oturma odamızda uyumayı çok sevdiğim bir koltuğum var belki orda uyurum diye oraya gittim garibim eşimde arkamdan son aylarda uykusuzluk başlar diyorlardı ya acaba başlangıçmıydı bu yediklerim gece beni çok rahatsız ediyor ne yersem yiyim hele dün biraz kaçırdım galiba fena bir gaz sancım oldu :2: bir de bende sıcak basması başladı bu havada yiyinip yatamıyorumbunca sıkıntının tek iyi yanı oğlum içerde tarzancılık oynuyor dedim herhalde o kadar hareketlendi ki gece ben uyumazken doğduğunda da gece böyle olursa yandık

Starda meleğin konu doktor bayan kabızlık için bir kaşık bal bir bardak gül suyunu ocakta bal eriyene kadar karıştırın yatmadan bi fincan için diyo öksürük içinde taze zencefili soyup blendırdan geçirdi bi kaşık balla karıştırdı

Berraksuu İnşallah iyi haberlerle dönersinn,dularım seninle..Ve tabii herkes dualarımda iyi haber bekleyenler ve sağlıkla miniklerimizi kucaklarımıza almak için..

Bende o haftalarda doktorun verdiği kalsiyum ilacını içemedim prospektüsünde yazan bilgiden dolayı,ki ben omurilik üst kısımda osteopeni en azından yaşıma uygun olmayan bir erime demeyimde güçsüzlük bulunmuştu 2 senedir,o yüzdende önceden kullanıyordum ilaç şimdi neler yapmalıyım diye daha özenli sormuştum doktor ilacı yazdı.Uzattım kusura bakma,kullanmadım ilacı,doktora gittiğimdede söyledim..İlaçlarda uyarılar olur ama bizim size verdiklerimiz zaten gebelikte kullanılabilenler dedi.Bir başka doktor ilaç yazmıştı kendi doktoruma sormadan almayım dedim,onu da sorduğumda bunlar sizin kullanabilecekleriniz dedi.Yani biz çok tedirgin oluyoruz evet ama doktorlar zaten belli ilaçları yazıyormuş :) Sonuç olarak ilacı yine de içmedim,bende bu sebepten senin aksine olumsuz birşey duyarsam kendimi suçlayacam..Sadece kan hapı içiyorum,ve magnezzyum ağrılar için..Şimdilik herşey normal çok şükür..İnşallah iyi haberlerle döneceksin

bende geceleri 3-4 sefer uyanıyorum. su içip yatıyorum, sonra bu sefer wc için kalkıyordum ama dün akşam bende hiç uyuyamadım. belki 10 kez su-wc ye kalkmışımdır. bende aldım yorgan oturma odasına geçtim tv yi açtım ama gene uyuyamadım. ki akşam da gaz yapacak birşey yememiştim.

sürekli birşeyler yiyorum bebeğimin hareketlerini duyum diye çok şükür hareketleri iyi 3 te gideceğim inşallah herşey yolundaddır...hepiniz allaha emanet olun rabbim meleklerimizi bize bağışlasın...

delirmek üzereyim, öyle bir mide ağrısı çekiyorum ki, zaten reflü hastasıydım, şimdi ne yesem öldürüyor beni, gece uykusuzluk bir yandan. dediğiniz gibi devamlı uyanıyorum. daha erken değilmi bunlar için? şu mideme de bir çözüm bulabilsem.

selam arkadaşlar ben de şifayı kaptım grip oldum
haftasonu ballı limonlu ıhlamur içtim bolbol c vitamini tükettim ama geçmedi henüz
grip olan arkadaşlar vardı onlar ne yaptı dr a gittiniz mi yoksa bitkisel yöntemlerler mi gribi atlattınız cevap verirsenis sevinirim ben doktora gitmedim henüz

gece su içme isteği bende de çok oluyo artık yavaş yavaş son 3 aya yaklaşıyoruz değişimler normal gibi herhalde onlar sağlıklı olsunlarda anne olarak katlanacağız bunlara anne olmak kolay değil diye boşuna demiyorlarmış

bende aynı senin gibiyim geceleri uyuyamıyorum uyursam wc ve su içmek için uyanıyorum acayip ağzım kuruyor çok susuyorum geceleri üstüne bi de grip oldum ya

Son düzenleme:
Gecmis olsu insallah en kisa zamanda iylesirsin.Ben balli limonlu sicak suyla atlattim sayilir su anda ara ara burnum akiyor. Tabi ilac kullanmadigim icin nerdeyse 10 gun oldu ama halsizlik burun tikanikligi kulaklarin kasinmasi bogaz agrisi falan gecti.

Çok haklısın canım benim... Doğal ve dengeli beslenmek içimi daha rahatlatacaktır...2 gündür kullanmıyorum zaten kalsiyumu, hergün süt yoğurt salata tüketiyorum, haftada 2 kez de balık yiyorum... Allahın izniyle gerekli besini alacaktır inşallah...

Tabili alıcaktır bak ne güzel besleniyosun:) daha minicikler onlar günde 2 bardak süt yetmezmi

hiç sorma.gece boyu hep uyanıktı benim kızda.şuanda öyle bitkinimki.akşam olsada eve gidip uzansam

selam arkadaşlar güzel bir hafta başlangıcı olsun hepimize.ben işteyim çalışıyorum.sizler nasılsınız.uykusuzluk konuşulmuş ben epeydir gece kuşuyum.oğlumdada olmuştu doğum sonrasına vucüt hazırlanıyor merak etmeyin.

kesinlikle katılıyorum canım.anne olmak çok zor.iş nedeniyle erken uyanmak zorunda kalmasam gece uyanmalarımı o kadarda kafaya takmam ama malesef uykuya hasretimm.hamileliğimin en başından beri çok uykucu oldum ama bi türlü doyasıya uyuyamadım

aynen bende öyle hele ilk üç ay ayılmıyordum resmen ama artık uyku sorunum var işe gelmek olmasa sabah uykusuna doyacağız belki:2:

a.s doğum sonrasına kalsaydı keşke şu uykusuzluk.bu kadar erken alıştırma yapmaya hiç gerek yok bence :)

aynen bende öyle hele ilk üç ay ayılmıyordum resmen ama artık uyku sorunum var işe gelmek olmasa sabah uykusuna doyacağız belki:2:

şu izin işini nasıl yapacam bilmiyorum.bi 10gün dinlenme şansım var ama bütün izinlerimi doğum sonrasına saklıyorum. böyle giderse çok dayanamıcam.32 haftada evde bulurum kendimi

şu izin işini nasıl yapacam bilmiyorum.bi 10gün dinlenme şansım var ama bütün izinlerimi doğum sonrasına saklıyorum. böyle giderse çok dayanamıcam.32 haftada evde bulurum kendimi

benim aklım çok karışık o konuda 32 mi yoksa 37 hafta mı izne çıkarım bilmiyorum hem çalışmak istiyorum hem evde dinlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…