bugün canım çok sıkılıyo ya. gece yarısı uyandım. garibim eşimde benimle uyandı. sabaha kadar yatakta döndük durduk. ne ben uyuyabildim nede eşim. ha tabi kızımda hiç uyumadı. hep tekmeledi durdu. gündüzün bişeyim yokta gece karın ağrım oluyo.sancılanıyorum resmen. çok afedersiniz gaz sancısımı yediklerimmi rahatsız ediyor hiç bilmiyorum.hani deseniz geç saatte hiçbirşey yemem rahatsız olmayayım diye ama ne bilim bu son zamanlarda tek sıkıntım bu işte.karın ağrısıı
Doktor 24 hafta 6 gunluk dedi gelisimi iyi dedi bende kilolumu diye sormadim :)
Merhaba arkadaşlar, ne olur bana yardım edin kafayı yemek üzereyim... Aranızda calcimax d3 kullana var mı ? Doktorum bana 16. haftamda verdi bu kalsiyum ilacını. Ben normalde beslenmeme çok dikkat ediyorum. Her gün süt yoğurt muhakkak tüketiyorum( bunlar da kalsiyum deposu sonuçta) Bugün prospektüsünde bir şey okudum ve okuduğumdan beri ağlıyorum ''CALCIMAXD3 yüksek dozda D vitamini içerir. Gebelik döneminde yüksek dozda D vitamininden kaçınmak gerekir. Zira kanda kalsiyum oranının uzun süreli artışı (hiperkalsemi) bebekte beden ve zekanın gelişme geriliğine, kalp damarlarında daralmaya (supravalvüler aort stenozu) ve göz hastalıklarına (retinopati) neden olabilir'' yazıyor. Hiçbir testimi de yaptırmadım şimdiye kadar ( 2 li yada 3lü ) şimdi bunu okuyunca deliye döndüm... Hem calcimax hem süt, yoğurt fazla mı kalsiyum aldım acaba((
ah canım bende dün akşam aynıydım yatakta döndüm durdum uyuyamadım oturma odamızda uyumayı çok sevdiğim bir koltuğum var belki orda uyurum diye oraya gittim garibim eşimde arkamdan son aylarda uykusuzluk başlar diyorlardı ya acaba başlangıçmıydı buyediklerim gece beni çok rahatsız ediyor ne yersem yiyim hele dün biraz kaçırdım galiba fena bir gaz sancım oldu :2: bir de bende sıcak basması başladı bu havada yiyinip yatamıyorum bunca sıkıntının tek iyi yanı oğlum içerde tarzancılık oynuyor dedim herhalde o kadar hareketlendi ki gece ben uyumazken doğduğunda da gece böyle olursa yandık
bende geceleri 3-4 sefer uyanıyorum. su içip yatıyorum, sonra bu sefer wc için kalkıyordum ama dün akşam bende hiç uyuyamadım. belki 10 kez su-wc ye kalkmışımdır. bende aldım yorgan oturma odasına geçtim tv yi açtım ama gene uyuyamadım. ki akşam da gaz yapacak birşey yememiştim.
bende geceleri 3-4 sefer uyanıyorum. su içip yatıyorum, sonra bu sefer wc için kalkıyordum ama dün akşam bende hiç uyuyamadım. belki 10 kez su-wc ye kalkmışımdır. bende aldım yorgan oturma odasına geçtim tv yi açtım ama gene uyuyamadım. ki akşam da gaz yapacak birşey yememiştim.
Gecmis olsu insallah en kisa zamanda iylesirsin.Ben balli limonlu sicak suyla atlattim sayilir su anda ara ara burnum akiyor. Tabi ilac kullanmadigim icin nerdeyse 10 gun oldu ama halsizlik burun tikanikligi kulaklarin kasinmasi bogaz agrisi falan gecti.selam arkadaşlar ben de şifayı kaptım grip oldum
haftasonu ballı limonlu ıhlamur içtim bolbol c vitamini tükettim ama geçmedi henüz
grip olan arkadaşlar vardı onlar ne yaptı dr a gittiniz mi yoksa bitkisel yöntemlerler mi gribi atlattınız cevap verirsenis sevinirim ben doktora gitmedim henüz
korkma canım drun verdiyse bi sakıncası olmaz bebeğe. ama bnm dr un herzman doğallıktan yana. bana günde bir büyük bardak süt içebiliyomusun dedi içerimdedim ozman gerek yok ilaca. onu iç yeter dedi. ciddi krmpların yoksa bence dr na danış bırak. yoğurt peynir süt. yeşil yapraklı sebzeler hepsi kalsiyum
Tabili alıcaktır bak ne güzel besleniyosun:) daha minicikler onlar günde 2 bardak süt yetmezmiÇok haklısın canım benim... Doğal ve dengeli beslenmek içimi daha rahatlatacaktır...2 gündür kullanmıyorum zaten kalsiyumu, hergün süt yoğurt salata tüketiyorum, haftada 2 kez de balık yiyorum... Allahın izniyle gerekli besini alacaktır inşallah...
ah canım bende dün akşam aynıydım yatakta döndüm durdum uyuyamadım oturma odamızda uyumayı çok sevdiğim bir koltuğum var belki orda uyurum diye oraya gittim garibim eşimde arkamdan son aylarda uykusuzluk başlar diyorlardı ya acaba başlangıçmıydı buyediklerim gece beni çok rahatsız ediyor ne yersem yiyim hele dün biraz kaçırdım galiba fena bir gaz sancım oldu :2: bir de bende sıcak basması başladı bu havada yiyinip yatamıyorum bunca sıkıntının tek iyi yanı oğlum içerde tarzancılık oynuyor dedim herhalde o kadar hareketlendi ki gece ben uyumazken doğduğunda da gece böyle olursa yandık
gece su içme isteği bende de çok oluyo artık yavaş yavaş son 3 aya yaklaşıyoruz değişimler normal gibi herhalde onlar sağlıklı olsunlarda anne olarak katlanacağız bunlara anne olmak kolay değil diye boşuna demiyorlarmış
kesinlikle katılıyorum canım.anne olmak çok zor.iş nedeniyle erken uyanmak zorunda kalmasam gece uyanmalarımı o kadarda kafaya takmam ama malesef uykuya hasretimm.hamileliğimin en başından beri çok uykucu oldum ama bi türlü doyasıya uyuyamadım
selam arkadaşlar güzel bir hafta başlangıcı olsun hepimize.ben işteyim çalışıyorum.sizler nasılsınız.uykusuzluk konuşulmuş ben epeydir gece kuşuyum.oğlumdada olmuştu doğum sonrasına vucüt hazırlanıyor merak etmeyin.
aynen bende öyle hele ilk üç ay ayılmıyordum resmen ama artık uyku sorunum var işe gelmek olmasa sabah uykusuna doyacağız belki:2:
şu izin işini nasıl yapacam bilmiyorum.bi 10gün dinlenme şansım var ama bütün izinlerimi doğum sonrasına saklıyorum. böyle giderse çok dayanamıcam.32 haftada evde bulurum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?