2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
benide ekleyin listeye yaş 28 şehir denizli/ankara meslek memur ilk çocuk yeni öğrendim hcg değerim 203.98. kızlar değerim nasıl salı günü tekrar gideceğim dış gebelik felan olmaz inş

Canım biyokimya (glukoz,üre,kreatinin,total protein , albumin,sgot,sgpt,alkalenfosfataz)
Hormon (tsh)
Seroloji (anti hiv, anti hcv , hbs ag )
Hemogram ( lökosit ,nötrofil,%n ,lenfosit ,%l , mono , %m,rbc,hgb,hct,mcv,mch,mchc,rdw,plt,mpv,pct,pdw)
Tam idrar tahlili (bundada bir sürü şey yAzıo )

+ 2 test daha verdi Pazartesi yaptırcam toksoplazma biri

Aaayyyyy maşallahhhhh hayırlı olsun canım : nazar: İlk ikizimiz geldi:))

çok sevvindimmm:)) tebrik ederim maşallah onlara:) ikisinide sağsağlim kucağına almayınasip etsin rabbim.. darısı bize inşallah:)

kalp atışları ne zmanmış:)

canım ya çok sağol, pzt gideceğim dr.a. o istemese bile ben yaptırayım bu tahlilleri. zaten evhamlıyım..

bu arada avrupa yakasında oturanlar için medipolu tavsiye ederim muayene ücreti 10 tl.

tahliller pahalı ama ben zaten onları devlet hastanesinde yaptırıcam özele hiç para vermeyin derim

canım ya çok sağol, pzt gideceğim dr.a. o istemese bile ben yaptırayım bu tahlilleri. zaten evhamlıyım..

Tamam canım benim doktor universal hospital da 40 tl muayene +tüm tahlilleri yaptılar gayet uygun yani ... Toksoplazma dan ek ücret alıyoruz onu git doğum evinde yaptır dedi :) ve 10 gün içindeki ikinci muayene ücretsiz ... Ben pazartesiden sonra başka doktora geçicem onun ücreti 150 tl ... Aslında bu hastanedeki doktordan çok memnunum ama seZeryan yanlısı ben normal doğum istiyorum o yüzden başka doktora geçicem ... Hakkımızda hayırlısı olsun

Oh oh masallah minikler keselerini kendilerini gostermeye baslamislar. Hepsi saglikla gelir insallah. Ben de dayanamadim bugun dr gittim. Ustten bakti gebelik var gorunuyor kandan da bakalim dedi. Hcg 138 cikti daha cok kucuk. Zaten yumurtlamam 4-6 eylul arasi olmustu. Pazartesi tekrarlayacagiz. İnsallah katlar degerimiz.

güngörende yada esenlerde tavsiye edeceğiniz hastane daktor varmı kızlar ben hala nereye gideceğime karar veremedim de yakın biye istiyorum

Kızlar ya hamılelıgınzı ogrendgnzde ne zamn gıttnz doktra ? Ilk muayanede ne yapilio? Ilk kontrl ıcın devletmı ozel mı? Ben daha dktra gdemedm

ben bursadayım, burada bir profesörün özel muayenehanesine gidiyorum. çok memnunum ama ayıp oluyor diye çok işine karışmak istemiyorum. neyse ki bugün bhcg baktırdım. değerim katlanmış. hayırlısı ile gelsin şu minişler

Aslında annelerimi biZim gibi değilmiş biim bu yaptığımız iyi mi kötü mü bilmiyorum :)) doktorundan memnunsan hiç tedirgin olma ama sen yine de tedbiri elden bırakma :) aynen sağlıkla tam zamanında doğsunlar bebişlerimiz ..

Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun, Allah tekrar nasip eder inşallah

benide ekleyin listeye yaş 28 şehir denizli/ankara meslek memur ilk çocuk yeni öğrendim hcg değerim 203.98. kızlar değerim nasıl salı günü tekrar gideceğim dış gebelik felan olmaz inş
niye kimse bana yorum yapmıypr :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…