canım hangi testleri yaptırdın, dr. test istemedi. Aile sağlığı merkezini aradım, testlerinizi yaptırmaya gelin dediler. Kolestrol, troit, şeker vs. bakacaklarmış. kan pıhtılaşması nedeni ile düşük yapanlar varmış, kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı?
Aaayyyyy maşallahhhhh hayırlı olsun canım : nazar: İlk ikizimiz geldi:))
gözün aydın kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamanda inş
ay maşallah bende merak ediyodum ikizlerimiz olacakmı diye hayırlı olsun canım sağlıkla ikisini de kucağına alırsin inş çok sevindim senin adına:13:
çok sevvindimmm:)) tebrik ederim maşallah onlara:) ikisinide sağsağlim kucağına almayınasip etsin rabbim.. darısı bize inşallah:)
kalp atışları ne zmanmış:)
canım kanama lekelenme olmadıkca korkma normal ben de de oluyor
gözün aydın canım detayları da paylaş
araştırdım canım yeterliymiş
maşallah gözün aydın yavrum
en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın umarım
maşallah maşallah gözün aydın
ayy ne güzel çifte mutluluk ben de çok istiyorum ama şimdilik tek görünüyor
süper çok tebrik ederim. ailede var mıydı ikiz
aaa.. super. allah kolaylik versin simdiden.
Aynen güzel maşallahAllah tamamına erdirsin :)
Tebrik ederim çok güzel ben ikizlere bayılıyorum b
Tebrik ederim çok güzel ben ikizlere bayılıyorum büyürken biraz zorluk çekersin ama sonrasında rahat edersin :) hcg falan yüksekti o zaman senin aile de var mıydı peki :))
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ailemde pek yok sadece babamın dayıları ikiz eşimin ailesinde hiç yok inanın beklemiyodum
çift yumurta ikizleri kalp atışları 10 gün sonra duyulacak hayırlısıyla evet bakımı zor ama rahat ederim ileride inşallah
Canım biyokimya (glukoz,üre,kreatinin,total protein , albumin,sgot,sgpt,alkalenfosfataz)
Hormon (tsh)
Seroloji (anti hiv, anti hcv , hbs ag )
Hemogram ( lökosit ,nötrofil,%n ,lenfosit ,%l , mono , %m,rbc,hgb,hct,mcv,mch,mchc,rdw,plt,mpv,pct,pdw)
Tam idrar tahlili (bundada bir sürü şey yAzıo )
+ 2 test daha verdi Pazartesi yaptırcam toksoplazma biri
canım ya çok sağol, pzt gideceğim dr.a. o istemese bile ben yaptırayım bu tahlilleri. zaten evhamlıyım..
güngörende yada esenlerde tavsiye edeceğiniz hastane daktor varmı kızlar ben hala nereye gideceğime karar veremedim de yakın biye istiyorum
hadi gözün aydın çok sevindim:) darısı bizlere inşallah.. kalp atışları peki o ne zamanmış?
Tamam canım benim doktor universal hospital da 40 tl muayene +tüm tahlilleri yaptılar gayet uygun yani ... Toksoplazma dan ek ücret alıyoruz onu git doğum evinde yaptır dedi :) ve 10 gün içindeki ikinci muayene ücretsiz ... Ben pazartesiden sonra başka doktora geçicem onun ücreti 150 tl ... Aslında bu hastanedeki doktordan çok memnunum ama seZeryan yanlısı ben normal doğum istiyorum o yüzden başka doktora geçicem ... Hakkımızda hayırlısı olsun
ben bursadayım, burada bir profesörün özel muayenehanesine gidiyorum. çok memnunum ama ayıp oluyor diye çok işine karışmak istemiyorum. neyse ki bugün bhcg baktırdım. değerim katlanmış. hayırlısı ile gelsin şu minişler
Arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim Rabbim sizinkilere hayırlı ömür versin dualarım sizinle
Kızlar bebeğimi kaybettimgece çok kasık ve bel ağrım oldu içimdede bir sıkıntı vardı uyuyamadım tuvalete kalktım kırmızı akıntı geldi peçeteye o an hissettim annelik duygusu çıktı gitti insan gerçekten hissediyor...sabah doktora gittik bebek gelişmemiş ölmüş kürtajla alındı çok üzgünüm...birdaha ne zaman kalırım bilemiyorum doktor 1ay geçsin tekrar başlayın dedi son dönemdede o kadar duyuyorum ki düşük yapıp 1 sene olmayan çok korkuyorum açıkçası..
arkadaşlar merhaba hamilelik test sonucum 6000 çıktı 5.haftadayım çok değil mi???
İkiz mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?