2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
internette 4 haftalık için değerler için 40-425 arası yazıyor. sen özele mi gidiyorsun bir sorum olacak

cnm. ozele gidiyrm ama dr.dan kaynakli. cunku benim iki dusugum var. onlar baska ozel hastanedeydi. o zaman yok bor daha gitmem ozele devlete goderim demistim.
ama bu dr.u bulunca ve guvenince ona gittim. yine ozel oldu. ama test yaptirmadim orada henuz. sadece muayene oldum.

canım sağol. salı günü tekrar test yaapılacak ya hcg progesteron şeker bebk için değerler guatr idrar kan sayımı vs vs bunların ücreti ne kadar olur. çok pahalımı aslında para önemli değil ama temkinli gideyim diye

hayırlı olsun cnm ne kadar ücret ödedin bu testler için

Kizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim
Biz bugun kontrole gittik veee bebegimi gordum kipir kipir kalbicigide atiyordu sukurler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin canlarim :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm

keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm

ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim

doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
yavrum hcg kaçtı senin merak ettim de
arkadaşlar merhaba hamilelik test sonucum 6000 çıktı 5.haftadayım çok değil mi???
canım benimde 4878 çıktı sata göre 5. haftaydı ama tek kese gördük

Merhaba arkadaşlar Mersinden aranıza katılıyorum ben de mayıs annesi olacağım inşallah. sürekli ağlamaklıyım. sinirliyim. eşime laf vuruyorum sürekli halsizim. siz de de var mı bu durumlar

Bende alınganlık ve duygusallık var.Burda yorumları okurken bile gözlerim doluyo. Napcaz bilmiyorum.

yaa sormayın ben de sinir olmaya başladım eşime çok hassasım geceleri ağlıyorum,bugün sınıfta ders anlatırken gözlerim doldu hesap edin artık

ben de bu durum sadece bana özel sanıyordum elimde olmadan yapıyorum her konu da ilgi hassasiyet bekliyorum

Ben Ozel Gungoren Hastanesi'nde Nalan Karacaoglu'na gidiyorum. Cok da memnunum. Kizimda da ona gitmistim. Ablam da gelinimiz de ona gidiyor. Fiyatlar da ssk gecerli muayene 20 tl.

sağol canım bende ona gitmyi düşünüyodum iyi doktor diyolar senden de duyunca daha bi içimrahat gidebilirim

Kizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim
Biz bugun kontrole gittik veee bebegimi gordum kipir kipir kalbicigide atiyordu sukurler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin canlarim :)

gozun aydin canim... cok sukur.

yavrum betan kaç çıkmıştı, benim tek göründü dün ama 2 yumurta çatlatmıştım bu ay belki ikiz olur umudum vardı kardeşlerimde çift yumurta ikizi diye...

canım ben 1 kere test yaptırdım 1139 çıkmıştı 3/4 haftalıkken benim transfer değil ama tatlım

hmm anladım canım benim de normal oldu,ama insan bi test yaptırır bak burda meraktan çatlayanlar oluyo sonra....cıkcıkcık
keselerin kaç mmydi bebiş gördünüz mü içinde çok meraklı ve heyecanlı bekleyişler içindeyim

canım 1.12 keselerin boyutu tahliller 450 tl tuttu saolsun doktor kağıda yazdı dısarıda yaptırırsın die pzt yaptırıcam tekrardan inş.

daha cok küçükler keseleri görüyorsun sadece beslenme leri için bişey dediydi unuttum onları gördük çift yumurta ikizleri

Son düzenleme:

anneemm 1.12 mm çok küçükler daha dr nasıl tespit etmiş şaşırdım valla...ayy ya canım allah kucağına da almayı nasip etsin çok güzel bir duygu

Kizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah

Evet hatta eskiler sürekli gidip kurcalamak kendini diyor :) sen de hamilelik takvimi ekler misin? o sekilde birbirimizi takip etmek daha kolay oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…