internette 4 haftalık için değerler için 40-425 arası yazıyor. sen özele mi gidiyorsun bir sorum olacak
inşallah düzelir ya da kendimizi toparlayabiliriz gerçekten zorBende alınganlık ve duygusallık var.Burda yorumları okurken bile gözlerim doluyo. Napcaz bilmiyorum.
canım sağol. salı günü tekrar test yaapılacak ya hcg progesteron şeker bebk için değerler guatr idrar kan sayımı vs vs bunların ücreti ne kadar olur. çok pahalımı aslında para önemli değil ama temkinli gideyim diyecanım bence referans değerleri hastane laboratuarlarına göre değişiyordur. ben özel hastaneye gidiyorum şuan elimde referans değerleri var ve orada 4. hafta: 9,5- 750 yazıyo. bence çok takılıp kafanı karıştırma doktorunun söylediğine göre içini ferah tut. herkes için hayırlısı olsun...
hayırlı olsun cnm ne kadar ücret ödedin bu testler içinBugün doktor kontrolünde kesemi gördüm,Allahıma şükür:) Haftaya tekrar çağırdı doktor bakalım bu arada eksik teslerimi yaptırdım pazartesi sonuçlarımı alıcam.Tam kan sayımı, kanama ve pıhtılaşma zamanı,protrombin zamanı gibi tesler istedi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.Bunun dışında beslenmemize dikkat etmeli hergün yumurta,süt yoğurt ve peynir tüketmeliymişiz.Bebek sayesinde sağlıklı beslenmeyide öğreniyoruz
Bu arada baştaki liste için
Nick: Galateia
sat: 11 ağustos
mdt: 18.05.2014
kilo:63
meslek:kimyager
yavrum hcg kaçtı senin merak ettim dekızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm
ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim
doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
canım benimde 4878 çıktı sata göre 5. haftaydı ama tek kese gördükarkadaşlar merhaba hamilelik test sonucum 6000 çıktı 5.haftadayım çok değil mi???
Merhaba arkadaşlar Mersinden aranıza katılıyorum ben de mayıs annesi olacağım inşallah. sürekli ağlamaklıyım. sinirliyim. eşime laf vuruyorum sürekli halsizim. siz de de var mı bu durumlar
Bende alınganlık ve duygusallık var.Burda yorumları okurken bile gözlerim doluyo. Napcaz bilmiyorum.
hayırlı olsun gözün aydın canım. kaç günlük hamilesinKizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim
Biz bugun kontrole gittik veee bebegimi gordum kipir kipir kalbicigide atiyordu sukurler olsunrabbim isteyen herkese nasip etsin canlarim :)
Kizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim
Biz bugun kontrole gittik veee bebegimi gordum kipir kipir kalbicigide atiyordu sukurler olsunrabbim isteyen herkese nasip etsin canlarim :)
ben de bu durum sadece bana özel sanıyordum elimde olmadan yapıyorum her konu da ilgi hassasiyet bekliyorumyavrum hcg kaçtı senin merak ettim de
canım benimde 4878 çıktı sata göre 5. haftaydı ama tek kese gördük
yaa sormayın ben de sinir olmaya başladım eşime çok hassasım geceleri ağlıyorum,bugün sınıfta ders anlatırken gözlerim doldu hesap edin artık
Ben Ozel Gungoren Hastanesi'nde Nalan Karacaoglu'na gidiyorum. Cok da memnunum. Kizimda da ona gitmistim. Ablam da gelinimiz de ona gidiyor. Fiyatlar da ssk gecerli muayene 20 tl.
Kizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim
Kizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ailemde pek yok sadece babamın dayıları ikiz eşimin ailesinde hiç yok inanın beklemiyodum
çift yumurta ikizleri kalp atışları 10 gün sonra duyulacak hayırlısıyla evet bakımı zor ama rahat ederim ileride inşallah
yavrum betan kaç çıkmıştı, benim tek göründü dün ama 2 yumurta çatlatmıştım bu ay belki ikiz olur umudum vardı kardeşlerimde çift yumurta ikizi diye...
canım ben 1 kere test yaptırdım 1139 çıkmıştı 3/4 haftalıkken benim transfer değil ama tatlım
canım 1.12 keselerin boyutu tahliller 450 tl tuttu saolsun doktor kağıda yazdı dısarıda yaptırırsın die pzt yaptırıcam tekrardan inş.
daha cok küçükler keseleri görüyorsun sadece beslenme leri için bişey dediydi unuttum onları gördük çift yumurta ikizleri
Kizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim
Aslında annelerimi biZim gibi değilmiş biim bu yaptığımız iyi mi kötü mü bilmiyorum :)) doktorundan memnunsan hiç tedirgin olma ama sen yine de tedbiri elden bırakma :) aynen sağlıkla tam zamanında doğsunlar bebişlerimiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?