2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
herkese günaydın
keseyi görenler,kalp atşını duyanlar hepinizin gözü aydın,darısı bizlere
biz de keseyi gördük,2 hafta donra inşallah kalp atışını duyarız

Günaydınn herkese...İlk doktor muayenemize gittik. Keseyi zar zor gördü.5+3 ama henüz kalp atışı yokmuş,7.haftada görüşelim dedi. Ve başka hiç bir konuda konuşmadı doktor,hele bi kalp atışlarını görelim ona göre testler vs vereceğim,iyi günler dedi :O Sizin de böyle miydi ilk muayeneniz? Yavan bir muayene gibi geldi bana biraz.Medipol Lebriz Hn'a gittim bu arada.[/QUOTE]

Günaydın canım.. İlk muayenede kese görülünce yaptırmam gereken tahlilleri verdi ve vitamin verdi canım 15 gün sonrada çağırdı doktorum. Ama her doktor aynı değil işte

Günaydın kızlar.. Bugün çok kötüyüm midem çok fena başımda çok ağrıyor yataktan kalkasım yok (

benim de çığlık atasım geliyor. eşim seni psikoloğa götürecem diyor. abartma dedim ona.

Kizlar tatlıdan acayip midem bulanıyor bir kasik bile yiyemiyorum. Eksili limonlu yemekler yemek istiyorum. Acaba kızım mı olacak :) benim gibi olan var mı?

solanin
Ben de tam bilgilerimi vereyim
sat: 8 ağustos
mdt: 15 mayıs
Bunito
meslek: muhasebe
çocuk sayısı: 2. çocuk

Evet hatta eskiler sürekli gidip kurcalamak kendini diyor :) sen de hamilelik takvimi ekler misin? o sekilde birbirimizi takip etmek daha kolay oluyor..
Ben kk ya hamiş olunca üye oldum ve telefondan giriyorum hamilelik takvimi nasıl eklenir bilmiyorum :)
Kizlar tatlıdan acayip midem bulanıyor bir kasik bile yiyemiyorum. Eksili limonlu yemekler yemek istiyorum. Acaba kızım mı olacak :) benim gibi olan var mı?

O işte ben normalde hiç ekşiye düşkün değildim şimdi ölüyorum ekşi diye normalde çikolataya bayılırım hamiş olduğundan beri hiç yemedim :) kızın olur senin Dio annem :)

Merhaba arkadaşlar, beni de ekleyin lütfen :) dün itibari ile hamile olduğumu öğrendim :) acayip heyecanlıyım... hafta içi doktora gidicem bakalım..

Canım yok daha kolluksuz yüzemez ama çok cesaretli babasına kalsa kollukla bile yüzmesine izin vermezdi. Kollukla yüzdüğünü görünce gurur duydu ama yaz mevsimide bitti artık denize giremeyiz. Yüzme kursu bulursam göndericem ama teşekkür ederim.

Canım mümkün olduğunca üç beyazdan kaçın. Şekerli gıdalar hamilelikte hamilelik şekerinin çıkmasına neden oluyor ki Allah korusun bir çok olumsuzluğu var. Tuzlu gıdalarda tansiyon ve ödem problemine sebep olabiliyor. Mümkün olduğunca proteinili gıdaları ve sebzeleri tüket. Benim ilk hamileliğimden bir diyet programım vardı ama hala uygulamaya başlamadım. Hamilelik şekeri çıkınca bal bile yasaklanmıştı. Hamilelikte alınan kilomu ancak 1,5 yıl sonra verebildim ne kadar az kilo alırsan vermeside o kadar kolay olur.

Canım mümkün olduğunca üç beyazdan kaçın. Şekerli gıdalar hamilelikte hamilelik şekerinin çıkmasına neden oluyor ki Allah korusun bir çok olumsuzluğu var. Tuzlu gıdalarda tansiyon ve ödem problemine sebep olabiliyor. Mümkün olduğunca proteinili gıdaları ve sebzeleri tüket. Benim ilk hamileliğimden bir diyet programım vardı ama hala uygulamaya başlamadım. Hamilelik şekeri çıkınca bal bile yasaklanmıştı. Hamilelikte alınan kilomu ancak 1,5 yıl sonra verebildim ne kadar az kilo alırsan vermeside o kadar kolay olur.

sağol cnm hala inanamıyorum ki salı günü gercek gebelik olduğuna inanayım. keseyi görebilir miyiz ki acaba 4+4 olacak o zaman

kızlarrrrr ben geldimm çok heyecanlıyım yaaa yarın doktora gitcem aslında salı gitcektimde p tesiye aldımmm dayanamıyorumm keseyi görcemmm kalp atışlarınıda duyarımm inşl. bebişiminnn

ayyy tebrik ediyorum çok sevindim neden bilmiyorum ama çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de :13: Allah sabrını ve kolaylığını da versin inşallah sakin çocuklar olurlar

Allah sizede nasip etsin inşallah cok tesekkür ederim:)

çok tesekkürler şimdiden gözümü korkutmayın bakim:)

ben de aynı durumdayım cnmm misafirim vardı miss gibi profiterol yaptımm ama dolapta duruyo yüzüne bile bakmıyomm canım ekşi istiyo limon istiyoo ama ekşi yiyip oğlu olanlarda war bilemiyom ki sağlıklı olsunlarda faretmesss

Canım beni yazmışsınız ama eksik olan bilgilerimi söyleyeyim
Sat: 27 Temmuz
Mda: 04 Mayıs
Nick melek3004
Çocuk sayısı:ilk olacak inşallah:)
Doğum şekli:
Meslek:öğretmen
Teşekkürler şimdiden

Hergun ıhlamur içiyorum fazlasi zararlı mı bilmiyordum:2:

canım hayırlı olsun ben ne zman duyabilirim son bat 24 ağustos. değerim 203.98 salı günü tekrar gideceğim normal mi dış gebelik mi diye
sen daha iyi anlarsın yorumlar mısın

Sağol canım salı günü gittiğinde keseyi görürsün inşallah.kalp sesini de genelde 7.haftada dinletiyo doktorlar. Ben 6+2de keseyi ve içindeki embriyoyu gördüm.inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı

canım int bak yada doktoruna danış o da bilgi verir ama int daha detaylı bilgi veriyo ben liste yaptım onları yiyorum özellikle kırmızı et yumurta deniz ürünleri ceviz badem koyu yeşil yapraklı sebzeler bunları bolbol tüket canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…