ikizde böylemi oluyor yani belirtisi bu mudur aceba:)
Tebrik ederim maşaAllahkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm
ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim
doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
Hayırlı olsun :nazar ikiz olabilir belki ama hormonlarınız da bu şekilde olabilir benim de 5.haftada 3580 di daha düşük olanlar da var daha fazla olanlar da. yumurtlama tarihiniz de önemli galiba.arkadaşlar merhaba hamilelik test sonucum 6000 çıktı 5.haftadayım çok değil mi???
arkadaşlar merhaba hamilelik test sonucum 6000 çıktı 5.haftadayım çok değil mi???
benide ekleyin listeye yaş 28 şehir denizli/ankara meslek memur ilk çocuk yeni öğrendim hcg değerim 203.98. kızlar değerim nasıl salı günü tekrar gideceğim dış gebelik felan olmaz inş
canım benimde 7821.00 çıkmıştı 5 haftalık demişti doktor hatta kese bile göründü ama tek kese vardı ikiz olsa 2 kese mi olur ki gerçi doktor bişiy demedi salı günü kalp atışlarını duymaya gidicem :
tşkler cnm yaa. benim yumurtlamam 5-6 eylül son bat 24 ağustosHayırlı olsun hcg değeriniz için hemen endişelenmeyin daha 4 haftalıksınız haftaya tekrar yaptırın çok düşük değil
benide ekleyin listeye yaş 28 şehir denizli/ankara meslek memur ilk çocuk yeni öğrendim hcg değerim 203.98. kızlar değerim nasıl salı günü tekrar gideceğim dış gebelik felan olmaz inş
internette 4 haftalık için değerler için 40-425 arası yazıyor. sen özele mi gidiyorsun bir sorum olacakkorkma cnmm degerin gayet normal.
benim yumurtlamanin 14. gunu degerim 336 diydi. dr. cok begenmisti. 12 gun sonra yani bugun de keseyi gorduk sukur.
güngörende yada esenlerde tavsiye edeceğiniz hastane daktor varmı kızlar ben hala nereye gideceğime karar veremedim de yakın biye istiyorum
Aşırıya kaçmadan limonlu su mide bulantına,kuru kayısı ve yeşil elma kabızlığına ,gaz içinde dereotunu salatadan eksik etme,kimyon seversen çorbalarına ...dereotunu ben ilk hamileliğimde yedim,doğumdan sonrada yedim oğlumun ve benim hiç gazı olmadı çok rahatlık yani..belki bilirsiniz bebeklere verilen gaz ilaçlarının içinde dereotu esansı var koklayınca anlaşıyor..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm
ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim
doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
Bende anadolu yakasnda onerenılecegınız bır hastane ve doktr ıstıorum kızlarrr :)
Merhaba arkadaşlar istanbuldan tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru istiyorumm kaç tane hastane gezdim hiç birinden memnun kalmadım yaa artık gebelik takibimi tek bi doktor yapsın istiyorum doktor doktor gezmekten bıktım yaa salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicemm sonrasında sizin memnun kaldığınız doktorla yola devam etmek istiyorum birde muayene ücretleri tahlil fiyatları ne kadar onlarıda yazarsınız çok sevinirimm şimdiden teşekkür ederim hepinize
niye kimse bana yorum yapmıypr :44:
arkadaşlar merhaba hamilelik test sonucum 6000 çıktı 5.haftadayım çok değil mi???
internette 4 haftalık için değerler için 40-425 arası yazıyor. sen özele mi gidiyorsun bir sorum olacak
Merhaba arkadaşlar Mersinden aranıza katılıyorum ben de mayıs annesi olacağım inşallah. sürekli ağlamaklıyım. sinirliyim. eşime laf vuruyorum sürekli halsizim. siz de de var mı bu durumlar
Bugün doktor kontrolünde kesemi gördüm,Allahıma şükür:) Haftaya tekrar çağırdı doktor bakalım bu arada eksik teslerimi yaptırdım pazartesi sonuçlarımı alıcam.Tam kan sayımı, kanama ve pıhtılaşma zamanı,protrombin zamanı gibi tesler istedi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.Bunun dışında beslenmemize dikkat etmeli hergün yumurta,süt yoğurt ve peynir tüketmeliymişiz.Bebek sayesinde sağlıklı beslenmeyide öğreniyoruz
Bu arada baştaki liste için
Nick: Galateia
sat: 11 ağustos
mdt: 18.05.2014
kilo:63
meslek:kimyager
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?