canim sende ona laf puskurtsen esin kizarmidi bilmiorum ama cok normal hamile we calisan oldugunu hatirlatmaliydin en azindan......ben bu tarz konularda cok agresifigim dir esime bile laf soyletmem yapamiprsam bi sorunum war demektir eger sen elimden tutmuyorsanda agzini acmaya hakkin yoktur.....uzulme tatlim degmez yorma kendiniKızlar az önce kaynanam çatkapı geliverdi eve. Ev biraz dağınıktı haliyle çalışan olduğum için ve ev işleri de tek başıma benim üstümde olduğu için öyle genel bi temizlik yapamıyorum hafta içi. hafta sonları da üstünkörü yapıp dinleniyorum. en son temizlik yaptığımda 3 gün bacak ağrısından hastane hastane dolaştık bebeğe bi şey oldu sandık. O yüzden dip köşe temizliğine pek el süremiyorum açıkçası. Mutfak da tabi biraz dağınıktı o geldiğinde Allahtan diğer odalar düzenliydi ama mutfağı öyle görünce bir sürü laf vurdu bana Çok üzüldüm kızlar çok moralim bozuldu. eşim geldiğinde ona da söyledim boşver dedi ama üzüldüm işte
Bizden bir haftasonu klasiği....... Cumartesi günü ailece çok güzel zaman geçirdik. Gece yatarken hiçbirşeyim yoktu. Saat 3'te mide bulantısıyla bir uyandım.... Sabaha dek belki 10-15 kere kustum. Karın ağrısı da çabası... Sabah eşim beni hastanenin aciline bıraktı, oğlumuzu alıp babaanneye götürdü. Serum filan alıp çıktım ama eve gelince ateşim de çıktı. Parol ile düşürüyorum şimdilik, 38,5'a kadar çıkıyor. Hiçbirşey yiyemiyorum... Gözümü açamıyorum, sürekli uyuyorum.
Çok bıktım artık bu hastalık ve aksiliklerden. Okutucam kendimizi öyle karar verdim yeter artık çok moralim bozuk.
icinizden en guzeli su kulunuza yine kac haftalik yazdigini altimda soyler mi
Bizden bir haftasonu klasiği....... Cumartesi günü ailece çok güzel zaman geçirdik. Gece yatarken hiçbirşeyim yoktu. Saat 3'te mide bulantısıyla bir uyandım.... Sabaha dek belki 10-15 kere kustum. Karın ağrısı da çabası... Sabah eşim beni hastanenin aciline bıraktı, oğlumuzu alıp babaanneye götürdü. Serum filan alıp çıktım ama eve gelince ateşim de çıktı. Parol ile düşürüyorum şimdilik, 38,5'a kadar çıkıyor. Hiçbirşey yiyemiyorum... Gözümü açamıyorum, sürekli uyuyorum.
Çok bıktım artık bu hastalık ve aksiliklerden. Okutucam kendimizi öyle karar verdim yeter artık çok moralim bozuk.
iyi geceler canım
sanırım tlfonla giriyosun ...bende yazdıklarını zor anlıyorum.. hatta bazılarını anlıyamıyorum
şimdikini eğer doğru anladıysam ..... 26. haftandasın ve 101 günün kaldı sevgiler
Evetdağınıklık sadece mutfakta yemek yedik eşimle masanın üstünü tam silerken geldi o yani. ama işte tahmin ediyorum ki anneme bile gitmiş söylemiştir. Annecim de şimdi ben üzülmeyeyim diye bi şey söylemez sinirden kalktım kek börek yaptım stresim geçsin diye :) unuttum gitti bebeğim üzülmesin yeter ki saolun kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim
Sabah dün misafirlerden kalan böreklerden yedim şekerim 180 çıktı doktor kızacak bana yadayanamıyorum ne yapayım. Ben daha hastane çantamıza dair hiç birşey hazırlamadım ya erken değil mi daha. Birde hastane çantası için çanta almak lazım bakım ürünleri emzirme sütyenleri bebeğin çamaşırları yıkanması lazım emziği biberonu bezi almak lazım ben daha onların hiç birini almadımki. Benim gibi var mı hazırlamayan:18:
psikologanne bi cay tarif etcekti onu da mi kacirdim bilmiorum ama kutup macerasi die bir film seyrediorum aglamaktan icim cikti o sibirya kurt kopekleri allahim yazik icime sokasim geldi
kızlar bebek arabası konusu konusuldumu bilmiyorum ama ben tekrar sorayım.hangi arabalardan düşünüyorsunuz.travel 3 teker falan çok çeşit var.hangisi daha ergonomiktir.
Kızlar az önce kaynanam çatkapı geliverdi eve. Ev biraz dağınıktı haliyle çalışan olduğum için ve ev işleri de tek başıma benim üstümde olduğu için öyle genel bi temizlik yapamıyorum hafta içi. hafta sonları da üstünkörü yapıp dinleniyorum. en son temizlik yaptığımda 3 gün bacak ağrısından hastane hastane dolaştık bebeğe bi şey oldu sandık. O yüzden dip köşe temizliğine pek el süremiyorum açıkçası. Mutfak da tabi biraz dağınıktı o geldiğinde Allahtan diğer odalar düzenliydi ama mutfağı öyle görünce bir sürü laf vurdu bana Çok üzüldüm kızlar çok moralim bozuldu. eşim geldiğinde ona da söyledim boşver dedi ama üzüldüm işte
Çok geçmiş olsun canım yaa, ben de cumartesi günü yaptıracağım umarım bir problem çıkmaz. Ben de öküz gibi yemeye devam ediyorum çünkü 10 kilo aldım tamkızlar 75 gr şeker yükleme sonuçlarım.
açlık:91
60.dk: 215
120.dk: 152
zaten bekliyordum oğlumdada çıkmıştı.pazartesi doktoruma göstereceğim artık.yine hamilelik sonuna kadar diyet off.
Bizim kız da önceleri babasına nispet yapardı hiç hareket etmezdi, ama son dönemler de babası konuştukça çıldırıyor taklalar atıyor :)kızlar ilginç bir durum yaşıyorum. allah nasip ederse bir kız bebişi bekliyorumyaklaşık 2 haftadır da onu hissediyorum hissettiğim günden veri de bu durum ilgimi çekti eşim ile ayrı yaşıyoruz ne zaman kızım babası telefonda ararsa kıpırdanmaya başlıyor ben kızımla konuşuyorum müzik dinletiyorum tık yok ama eşim aradığında başlıyor az önce aynı şey yine oldu bende kıskanmaya başladım
hatta daha ayakta hissetmeye henüz başlamamışken eşim hafta sonu için yanıma geldi ger dönerken kapıda hadi güzel kızım hoşcakal dedi ilk defa o zaman ayakta iken de kıpırtadığını hissettim. kız bebek babaya düşkün olur derlerde bu kadar da erken başlanmaz ki yawwww
Ben varım daha hiç bir şeyim yok yaaa, ne kohusa takımım ne başka birşeyim ne de hastane çantam.Sabah dün misafirlerden kalan böreklerden yedim şekerim 180 çıktı doktor kızacak bana yadayanamıyorum ne yapayım. Ben daha hastane çantamıza dair hiç birşey hazırlamadım ya erken değil mi daha. Birde hastane çantası için çanta almak lazım bakım ürünleri emzirme sütyenleri bebeğin çamaşırları yıkanması lazım emziği biberonu bezi almak lazım ben daha onların hiç birini almadımki. Benim gibi var mı hazırlamayan:18:
Canım çok fazla ve ani hareket etmemeye çalışmak gerekli artık bu dönemlerde dikkatli olmakta fayda var.kendi yasadigim seleri paylasmak istiorum oturup kendimi dinleme huyum yoktur buna rahmen sunlar ilgimi cekti kizlar ; dun inanilmaz yoruldum cok yurudum we ayakta kaldim gece wc bile zor kalktim ihhlayarak asa seyime dogru :))) koptu sandim bisiler ayrildi sanki gecen hafta olmustu bu sekil sanirim artik dur demek bu kadar yorulmamak lazim.....kkasiklarimiz belimiz asamiz agrio ve bebis hareket etmior yada cok tempodasa bilelim ki o gun fazla abarmisiz ......koltukta dadegil direk yatagima uzandim gittim ortipedik die.......birde yine catladim inanilmaz bir sizi ama icten degil derimde bir gerginlik sizi ve kasinti ertsi gun bi baktim yine catlak.......2 gun ustude kuru pilav tursu gibi icerikli seleerr yedim inanamazsiniz ellerim tombisledi kiii zaten 10 kg aldim heryerim sis de bu farklidi sonra kestim biraz bu tarz yemegi baktim normale donmus 3 gun sonra boyle kacamaklari 15 te bir falan yapsak demek cok odem toplamaz topladigimizida atariz....birde ben cok su icioorummmm sizede tawsie ediorummmmmm iste.bu kadar kendimde izlemledigim seler bunlar arkadaslar tabiki bunyeden bunyeye fark wardirrrr.....kakao yagi bebe yago ve catlak kremi kullaniorum ve inatla kullanicam dogumdan sonrada inatla onlarda cikmaya dewam edior bakalim hangimiz kazancak luuffffteeen ben kazanimmmmm:)))))))) bu arada canim sikkin ki allah bu uyuz kocalari bizi uzdugu zaman naparsa yapsi artil be ...........
Benim bebeğim de tüp bebek lakin daha doğum hakkında bir konuşma geçmedi doktor ile aramızda. Ben de tüp bebeklerin doğum kanalında kaybedilme riskine karşın sezeryan ile alındığını duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum.iyi akşamlar
benimde dün kontrolüm vardı.bebek iyi
hergün yarım saat yürüyüşler yapıyordum sonrasında da kasık ağrısından ölüyordum tabi, doktora söyledim yürüme dedi yürüyeceksende 10 dk yürü 15 dk dilen püüüffff kış günü nerde oturcamda dinlencem acaba.
benim bebeğim tüp bebek, internette tüp bebeğe genelde sezeryan yaptıklarını okumuştum doktoruma sordum ama kesin konuşmadı.38.haftada sancıyla geldin baktık açılmanda var öyle bi durumda sezeryana almam dedi.tüp bebekte kasılmalar olmuyormuş laf arasında onuda dedi ama ben sezeryan olayına taktığım için onu irdeleyemedim.
bu arada şeker yüklememi yaptırdım yüksek çıktı 1 hafta 10 gün içinde ikinciyi yaptırcam.:44:
Ben bugaboo bee yi araştırdım herkes çok iyi dedi ama bakalım ne alacaz merak ediyorum :)kızlar bebek arabası konusu konusuldumu bilmiyorum ama ben tekrar sorayım.hangi arabalardan düşünüyorsunuz.travel 3 teker falan çok çeşit var.hangisi daha ergonomiktir.
Canım ne takıyorsun Allah aşkına senin başın dara girdiğinde yardım ediyor mu ki, hiç boşuna üzülme onun söylediklerine :)Kızlar az önce kaynanam çatkapı geliverdi eve. Ev biraz dağınıktı haliyle çalışan olduğum için ve ev işleri de tek başıma benim üstümde olduğu için öyle genel bi temizlik yapamıyorum hafta içi. hafta sonları da üstünkörü yapıp dinleniyorum. en son temizlik yaptığımda 3 gün bacak ağrısından hastane hastane dolaştık bebeğe bi şey oldu sandık. O yüzden dip köşe temizliğine pek el süremiyorum açıkçası. Mutfak da tabi biraz dağınıktı o geldiğinde Allahtan diğer odalar düzenliydi ama mutfağı öyle görünce bir sürü laf vurdu bana Çok üzüldüm kızlar çok moralim bozuldu. eşim geldiğinde ona da söyledim boşver dedi ama üzüldüm işte
Canım okut vallahi nedir bu başınıza gelenler, Allah bu sıkıntıları aratacak şekilde dert vermesin.Bizden bir haftasonu klasiği....... Cumartesi günü ailece çok güzel zaman geçirdik. Gece yatarken hiçbirşeyim yoktu. Saat 3'te mide bulantısıyla bir uyandım.... Sabaha dek belki 10-15 kere kustum. Karın ağrısı da çabası... Sabah eşim beni hastanenin aciline bıraktı, oğlumuzu alıp babaanneye götürdü. Serum filan alıp çıktım ama eve gelince ateşim de çıktı. Parol ile düşürüyorum şimdilik, 38,5'a kadar çıkıyor. Hiçbirşey yiyemiyorum... Gözümü açamıyorum, sürekli uyuyorum.
bende hastayım boğazlarım fena başım çok ağrıyor burnum akıyor gözlerim yaşarıyor sabah sabah yataktan çıkmak öyle zor geldiki.neyseki oğlumu bir hafta kreşe yollamıyorum tatil yapıyor anneanne geldide sabah bide onu hazırlama derdi çıkmadı.sürünerek işe geldim akşam olmaz bugün artık.[/QUOTE .!.:Sana da çok geçmiş olsun canım, bol portakal, mandalina ve kivi ye inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Ben de gece abimlerde kaldım eşim yine yurt dışında ama beni bitirdi bebek sabah da işe geldim her yerde uyuyabilirim yanigünaydın kızlar. nasıl gidiyor hayat? güne iyi başlamak uykusuzluğum ve yorgunluğumun dışında çok güzel.nerdeyse hiç uyuyamadım.çok sevdiğim bi arkadaşıma gitmiştim gece orda kaldım.bebeği var 4 aylık.sabaha kadar ağladı bicirik.annesi garibim o da hiç uyumadı.ama ne bilim bana çok iyi geldi onları görmek
Canım hangi modelini aldın bana yazar mısın ben de bugaboo almak istiyorum da ??Canım biz de bugabo bee aldık, cybex ana kucağı ile birlikte... Diğerlerine kıyasla açması, kapaması kolay geldi. Tek elimle yapabiliyorum. Bir de biraz daha hafif gibi...Sürüşü de oldukça kolay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?