2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canim sende ona laf puskurtsen esin kizarmidi bilmiorum ama cok normal hamile we calisan oldugunu hatirlatmaliydin en azindan......ben bu tarz konularda cok agresifigim dir esime bile laf soyletmem yapamiprsam bi sorunum war demektir eger sen elimden tutmuyorsanda agzini acmaya hakkin yoktur.....uzulme tatlim degmez yorma kendini

gecmis olsun okut tabi kendinde oku surekli hele ayetel kursiyi allah yardimcin olsunn...bmm bi yanidik 2 hamipeliginde ve normalde hep atesli kusar hasta olurdu cok sonra anladilarki vucudun da bir mikrop we bisiye alerjisi warmis aenin hamilelikten mi kacirmis olabilirim ama aklinda bulunsun tontis

bugun hic yorulmamis olmama rahmen inanilmaz kasil agrim war hic olmamisti bole bisi erken dogumla alakasi warmidir

icinizden en guzeli su kulunuza yine kac haftalik yazdigini altimda soyler mi

iyi geceler canım
sanırım tlfonla giriyosun ...bende yazdıklarını zor anlıyorum.. hatta bazılarını anlıyamıyorum
şimdikini eğer doğru anladıysam ..... 26. haftandasın ve 101 günün kaldı sevgiler
icinizden en guzeli su kulunuza yine kac haftalik yazdigini altimda soyler mi

psikologanne bi cay tarif etcekti onu da mi kacirdim bilmiorum ama kutup macerasi die bir film seyrediorum aglamaktan icim cikti o sibirya kurt kopekleri allahim yazik icime sokasim geldi

hayırlı geceler arkadaşım. uzun zamandır hastalıkla uğraşıyosun gerçekten Allah yardımcın olsun hele böyle iki canla sen burada tanıdığım en güçlü annelerdensin Rabbim in izni ile bunuda atlatırsın inşaAllah ... ŞAFİ isminle ŞİFA ol YARABB

cok mersi guzel hatun aynen tahminlerin dogru orda kac yazdigini arada unutuorum da ben 27 saniodum ucmusum......

Streslenme hiç bencede o onun ayıbı. Insan laf sokacsğına bi işin ucundan tutar

Geçmiş olsun canım. Arada okutmamız lazım tabiki kendimizi. Ama herkeste aksilikler oluyor farklı farklı. Örneğin sen griple boğuşuyorsun, ben şeker ve ağrılarımıza, bi arkadaş böbreği ile başı dertte, diğeri kanaması ile, birileri test sonuçlarıyla, birileri kendini hazır hissetme psikolojileri ile.. Böyle uzayıp gidiyor. Zor zamanlar geçiriyoruz ama çok az kaldı sabır. Rabbim en hayırlısını bilir muhakkak. Üzme kendini hepsi geçecek

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.nedir bu aksilikler üstüste.okutun kendinizi gerçektende.

bende hastayım boğazlarım fena başım çok ağrıyor burnum akıyor gözlerim yaşarıyor sabah sabah yataktan çıkmak öyle zor geldiki.neyseki oğlumu bir hafta kreşe yollamıyorum tatil yapıyor anneanne geldide sabah bide onu hazırlama derdi çıkmadı.sürünerek işe geldim akşam olmaz bugün artık.

günaydın kızlar. nasıl gidiyor hayat? güne iyi başlamak uykusuzluğum ve yorgunluğumun dışında çok güzel.nerdeyse hiç uyuyamadım.çok sevdiğim bi arkadaşıma gitmiştim gece orda kaldım.bebeği var 4 aylık.sabaha kadar ağladı bicirik.annesi garibim o da hiç uyumadı.ama ne bilim bana çok iyi geldi onları görmek

ben herşeyimi aldım amma henüz çantam hazır değil.zaten ufak tatlı bi valizim var.sık sık kaçamak yaptığım için ufak çantalar çok bende.yeni bi tane almayı düşünmüyorum.hayırlısıyla 1 ay sonra evde izinde olacam o zaman sakince ve gönlümce yapmak istiyorum.hiç telaşyapmıyrum.daha doğurmama 3 ay var(tabi orasını ALLAH bilir:))deyip sakin olmaya çalışıyorum.

psikologanne bi cay tarif etcekti onu da mi kacirdim bilmiorum ama kutup macerasi die bir film seyrediorum aglamaktan icim cikti o sibirya kurt kopekleri allahim yazik icime sokasim geldi

Buyrunuz efenim, takipteyim :)

Hamilelik Çayı:

İçindeki her bir bitkiden eşit olmalı (her birinden

5o gram alınıp yapılabilir)

• Aslan pençesi: rahimi güçlendirir, ceninin tutunmasını sağlar.

• Ahududu yaprağı: detoks etkisi var rahmi güçlendirir, toksinleri atar. Pelvis dokusunu

gevşetir. Ahududu yaprağı doğumun 2. evresinin daha kolay olmasını da sağlar. Bağırsak

hareketlerini düzenler rahatlatır

• Atkuyruğu ödem ve idrar söktürür, akyuvar arttırır.

• Isırgan otu: güçlü idrar söktürücü, demir emilimini yoğunlaştırır. /bu sebeple birkaç damla

limonla tüketilmesi tavsiye edilir)

• Melisa: rahatlatır, endişe ve gerginliği rahatlatır, stres çözücüdür. Sabah canlandırır, akşam

rahatlatır. (içine bir tomurcuk gül atılınca güzel yakışıyor)

• Civan perçemi : kan temizleyici ve dindirici. Bedeni doğum sonrası için hazırlar. Doğum

sonrasında gebe kanamasını azaltma etkisi vardır hazım sorunlarını giderir.

• Sarı kantaron hormon iniş çıkışlarını düzenleyicidir, rahatlatıcıdır, depresif durumları

düzenler. Etki göstermesi 4 hafta sürer. İçildiğinde de, sürüldüğünde de güneşe çıkılmamalı

denir leke olmaması için.

Günde 2-3 bardak içilebilir. 1 lt hazırlanabilir, bu 12 saat içinde tüketilmeli. Hamileliğin başından

itibaren içilebilir. 4 hafta içiyor, 1 hafta ara verilmeli.

Afiyet olsunn :)

kızlar bebek arabası konusu konusuldumu bilmiyorum ama ben tekrar sorayım.hangi arabalardan düşünüyorsunuz.travel 3 teker falan çok çeşit var.hangisi daha ergonomiktir.

Canım biz de bugabo bee aldık, cybex ana kucağı ile birlikte... Diğerlerine kıyasla açması, kapaması kolay geldi. Tek elimle yapabiliyorum. Bir de biraz daha hafif gibi...Sürüşü de oldukça kolay...

Günaydın arkadaşlar,

Herkese güzel bir hafta dilerim.
Hastalıklarla boğuşanlara ayrıca geçmiş olsun.

Ben de 2. tetanoz aşımı oldum, Allah hemşiremden razı olsun-pamuk gibi elleri var:) Tabi ona kalırsa benim ağrı eşiğim yüksekmiş-aşıyı nasıl hissetmezmişim:)

Bunun dışında bu haftasonu alışveriş çılgınlığı yaşadık...bi dolu eksiği tamamlandı bıdığımın ama benim canım çıktı-uyku bile bel ağrımı geçiremedi, bi akşam olsa da evime dönsem...

günaydınnn bayanlarrr;

hasta olan arkadaslara geçmiş olsunnn ALLAH şifa versinn biranönce iyi olsunlar inş.
pazartesiii işte olmakkk çok zorrr,,
hafa sonu gezip alışverişten sonra ,, işe dönmek can sıkıcıııııı
artık yoruluyoruzzz galibaaaaaa eski performanslar yokkk
zor bi günnn ollucakk çıkışa kadar
Yine de güzel bir hafta olsunnn hepimizee ALLAH yardım etsin.

70 yaşında kayınvalidem şu son zamanlarda bile değil birkaç ay önceydi,bizdeydiler,kahvaltı yapıp hemen çıkmamız gerekti hepberaber,zor tuttum bulaşıkları hemen yıkayım ben diyordu..Allah razı olsun hiç sıkıntım üzüntüm yok kayınvalidem,kayınpederim olsun,eşimden akrabalarımdan..
Kimisi görmek istediğini görüyor,ağzınla kuş tutsan rengini beğenmez..Hiiç kendini üzmene gerek yok..Zaman zaman oğullarının evini kendi evi gb gören kayınvalideler,işlerine gelince gelin evi temizlememiş olur :) Hani seninde evindi sürüversene elini :) Ama iyi ki de yardım etmemiş sana,sürmemiş elini,sonrada başına kakardı..Bahsettiğin gb biri olduğunu düşündüğümden bunları söylüyorum..Sen ve miniğin herşeyden kıymetlisiniz unutma

Geçmiş olsun canım..Ciddi anlamda bir rahatlayıp dinlenemedin..İnşallah minik sakin bir bebek olup yardımcı olacak sana annesi :) Ateş önemli bildiğim kadarıyla,keşke yalnız evde durmasan kayınvalidene geçseydin..

geçmiş olsun canım,bazen aksilikler üst üste gelir böyle. umarım yakın zamanda toparlanırsın da derin bir oh çekersin.

kızlar 75 gr şeker yükleme sonuçlarım.

açlık:91
60.dk: 215
120.dk: 152

zaten bekliyordum oğlumdada çıkmıştı.pazartesi doktoruma göstereceğim artık.yine hamilelik sonuna kadar diyet off.
Çok geçmiş olsun canım yaa, ben de cumartesi günü yaptıracağım umarım bir problem çıkmaz. Ben de öküz gibi yemeye devam ediyorum çünkü 10 kilo aldım tam

Bizim kız da önceleri babasına nispet yapardı hiç hareket etmezdi, ama son dönemler de babası konuştukça çıldırıyor taklalar atıyor :)

Ben varım daha hiç bir şeyim yok yaaa, ne kohusa takımım ne başka birşeyim ne de hastane çantam.

Canım çok fazla ve ani hareket etmemeye çalışmak gerekli artık bu dönemlerde dikkatli olmakta fayda var.

Benim bebeğim de tüp bebek lakin daha doğum hakkında bir konuşma geçmedi doktor ile aramızda. Ben de tüp bebeklerin doğum kanalında kaybedilme riskine karşın sezeryan ile alındığını duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum.

kızlar bebek arabası konusu konusuldumu bilmiyorum ama ben tekrar sorayım.hangi arabalardan düşünüyorsunuz.travel 3 teker falan çok çeşit var.hangisi daha ergonomiktir.
Ben bugaboo bee yi araştırdım herkes çok iyi dedi ama bakalım ne alacaz merak ediyorum :)

Canım ne takıyorsun Allah aşkına senin başın dara girdiğinde yardım ediyor mu ki, hiç boşuna üzülme onun söylediklerine :)

Canım okut vallahi nedir bu başınıza gelenler, Allah bu sıkıntıları aratacak şekilde dert vermesin.

Canım hangi modelini aldın bana yazar mısın ben de bugaboo almak istiyorum da ??[/QUOTE]

Canım bugaboo bee modelini aldık, evde kullanıyorum öle sag sol :))), epey rahat gibi...Bize de hep bunu önerdiler... Sapkasının rengi pembe, sarı, bej ya da lacivert olabiliyor..Biz lacivert aldık, ama sarısında gözüm var :) Yagmurlugunu da veriyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…