iyi akşamlar
benimde dün kontrolüm vardı.bebek iyi
hergün yarım saat yürüyüşler yapıyordum sonrasında da kasık ağrısından ölüyordum tabi, doktora söyledim yürüme dedi yürüyeceksende 10 dk yürü 15 dk dilen püüüffff kış günü nerde oturcamda dinlencem acaba.
benim bebeğim tüp bebek, internette tüp bebeğe genelde sezeryan yaptıklarını okumuştum doktoruma sordum ama kesin konuşmadı.38.haftada sancıyla geldin baktık açılmanda var öyle bi durumda sezeryana almam dedi.tüp bebekte kasılmalar olmuyormuş laf arasında onuda dedi ama ben sezeryan olayına taktığım için onu irdeleyemedim.
bu arada şeker yüklememi yaptırdım yüksek çıktı 1 hafta 10 gün içinde ikinciyi yaptırcam.:44:
iyi akşamlar
benimde dün kontrolüm vardı.bebek iyi
hergün yarım saat yürüyüşler yapıyordum sonrasında da kasık ağrısından ölüyordum tabi, doktora söyledim yürüme dedi yürüyeceksende 10 dk yürü 15 dk dilen püüüffff kış günü nerde oturcamda dinlencem acaba.
benim bebeğim tüp bebek, internette tüp bebeğe genelde sezeryan yaptıklarını okumuştum doktoruma sordum ama kesin konuşmadı.38.haftada sancıyla geldin baktık açılmanda var öyle bi durumda sezeryana almam dedi.tüp bebekte kasılmalar olmuyormuş laf arasında onuda dedi ama ben sezeryan olayına taktığım için onu irdeleyemedim.
bu arada şeker yüklememi yaptırdım yüksek çıktı 1 hafta 10 gün içinde ikinciyi yaptırcam.:44:
kızlar bebek arabası konusu konusuldumu bilmiyorum ama ben tekrar sorayım.hangi arabalardan düşünüyorsunuz.travel 3 teker falan çok çeşit var.hangisi daha ergonomiktir.
3 tekerlekliler turkiye yol koşullarında gerçekten denge sorunu yaşıyormuş. birçok blokta okudum. arabayı alırken hafif olmasına, sepetinin buyuk olmasına, oturma yeri ayrı, tekerlik bölümünün ayrı olmamasına, tek elle katlanmasına,katlandığında ayakta kalabilmesine dikkat edttim ben. oto koltuğu(0-13 kgiçin) arabaya kolay takılıp sökülmesi ve oto koltuğunun en guvenli olanlarından olması gibi detaylarda var. ben romer b-angle travelset e karar verdim. 1000 liraya aldım.
ben şimdiye kadar birşey kullanmadım,çatlagımda olmadı,karnımda büyük değil zaten:) ama doktorum kakao yağını önerdi,istersen dene derim...
Bakım çantası 49.90 a düşmüş. Dönence 150 liradan 105 liraya düşmüştü.hayırlı olsun cnm güle güle kullanmayı nasip etsin.. bakım çantasını ne kadara aldın bir de dönenceyi
Kızlar az önce kaynanam çatkapı geliverdi eve. Ev biraz dağınıktı haliyle çalışan olduğum için ve ev işleri de tek başıma benim üstümde olduğu için öyle genel bi temizlik yapamıyorum hafta içi. hafta sonları da üstünkörü yapıp dinleniyorum. en son temizlik yaptığımda 3 gün bacak ağrısından hastane hastane dolaştık bebeğe bi şey oldu sandık. O yüzden dip köşe temizliğine pek el süremiyorum açıkçası. Mutfak da tabi biraz dağınıktı o geldiğinde Allahtan diğer odalar düzenliydi ama mutfağı öyle görünce bir sürü laf vurdu bana Çok üzüldüm kızlar çok moralim bozuldu. eşim geldiğinde ona da söyledim boşver dedi ama üzüldüm işte
Kızlar az önce kaynanam çatkapı geliverdi eve. Ev biraz dağınıktı haliyle çalışan olduğum için ve ev işleri de tek başıma benim üstümde olduğu için öyle genel bi temizlik yapamıyorum hafta içi. hafta sonları da üstünkörü yapıp dinleniyorum. en son temizlik yaptığımda 3 gün bacak ağrısından hastane hastane dolaştık bebeğe bi şey oldu sandık. O yüzden dip köşe temizliğine pek el süremiyorum açıkçası. Mutfak da tabi biraz dağınıktı o geldiğinde Allahtan diğer odalar düzenliydi ama mutfağı öyle görünce bir sürü laf vurdu bana Çok üzüldüm kızlar çok moralim bozuldu. eşim geldiğinde ona da söyledim boşver dedi ama üzüldüm işte
hayırlı olsun cnm neler koydun peki çantaya. birde çanta tercihin ne oldu ben çok kararsızım
aman canım boşver üzülme.laf vuracağına kendi az toparlayıp yardım edeymiş.hamilesin sen kaldı ki gebe olmasan bile temizlik yapamamış olabilirsin.ne bileyim hastasındır,canın istemiyordur olamazmı
bende daha hiç bir şey hazırlamadım hatta almadım bile eşim 8. ayda çıkar hepsini bir alırız diyo.. bu gidişle bebek çıplak kalıcak
zaten çanta için henüz çok erken eğer erken doğum riskiniz yoksa hiç uğraşmayın son zamanlarda oyalanıcak şeye o kadar ihtiyaç oluyoki çanta falan hazırlar kendimizi oyalarız artık
Tabiki 30. Haftadan sonra hazır olmalı ne olur ne olmaz bende oğlumda o haftalarda hazırlamıştım sadece picama takımım yetmemişti çok kanamam olmuştu eşimden istedim onu bile beceremedi abuk subuk sşeyler koymuş bide çanta bulamamıß bakkal torbasıyla getirmişti:)))valla arkadaşlar çantanızı hazırlasanız iyi olur ne olur olmaz hazır olsun....ben kızımda erken doğum yaptım biraz birşeyler almıştım ama hazırlamadım aniden doğuma alındım eşim evde ne bulduysa getirmiş değişik değişik giydi yavrum...birde aceleyle mağazaya gitmiş gereksiz ne varsa almış bilemiyor erkekler herşeyiniz en azından 30.haftaya kaadar hazır olursa ani bir durumda alır çıkarsınız.
Bizden bir haftasonu klasiği....... Cumartesi günü ailece çok güzel zaman geçirdik. Gece yatarken hiçbirşeyim yoktu. Saat 3'te mide bulantısıyla bir uyandım.... Sabaha dek belki 10-15 kere kustum. Karın ağrısı da çabası... Sabah eşim beni hastanenin aciline bıraktı, oğlumuzu alıp babaanneye götürdü. Serum filan alıp çıktım ama eve gelince ateşim de çıktı. Parol ile düşürüyorum şimdilik, 38,5'a kadar çıkıyor. Hiçbirşey yiyemiyorum... Gözümü açamıyorum, sürekli uyuyorum.
Çok bıktım artık bu hastalık ve aksiliklerden. Okutucam kendimizi öyle karar verdim yeter artık çok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?