2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sabah dün misafirlerden kalan böreklerden yedim şekerim 180 çıktı doktor kızacak bana ya dayanamıyorum ne yapayım. Ben daha hastane çantamıza dair hiç birşey hazırlamadım ya erken değil mi daha. Birde hastane çantası için çanta almak lazım bakım ürünleri emzirme sütyenleri bebeğin çamaşırları yıkanması lazım emziği biberonu bezi almak lazım ben daha onların hiç birini almadımki. Benim gibi var mı hazırlamayan:18:

Bende varım canım..Bakım ürünlerini ve kendime dair hiçbirşeyi almadım.Eşyalarıda yıkanacak ütülenecek Daha zaman var gb geliyor bana,son zamanlarda tek başına dışarı çıkamazsam evde oyalanacak birşeyler olmuş olacak :) Tabii süpriz olmazsa Allah'ın izniyle :)

iki uc gune kadar ben wardim tatlimmmmm walla annemin keyfini beklemkten onlara ayri bi liste kendime bi liste yaptim ortak yolu bulup....ilk de cantami hazirliom battaniler yelekler yikandi icine giycekler yikanip utulencek islak mendil bez biberon hepsini aldim eger sende 7.ayinin icinde isen cok erken degil bide bnm erken dpgum riskim akintim warmissss ;((((

Evet ama biberonu falan annemler alacağı için biraz daha beklemem lazım benim. Birde bebişim odası gelsin sonra herbişeyini yıkayıp yerleştiririz. Bu arada bebişim iki gündür çok hareketli babasıda bu yoğun hareketleri hissetti ilk kez :) ya tatil olduğu için devamlı ayakta olmadığım için yada bebişim büyüyor hareketleri güçleniyor. Müthiş bir duygu.

Yalniz degilsin bende daha hicbisey hazirlamadim. Bezini almadim kiyafetlerini yikamadim utulemedim hersey eksik

bende daha hiç bir şey hazırlamadım hatta almadım bile eşim 8. ayda çıkar hepsini bir alırız diyo.. bu gidişle bebek çıplak kalıcak
zaten çanta için henüz çok erken eğer erken doğum riskiniz yoksa hiç uğraşmayın son zamanlarda oyalanıcak şeye o kadar ihtiyaç oluyoki çanta falan hazırlar kendimizi oyalarız artık

göz muayenesine gidicem orda ölçüm falan yaparken ilaç fışkırtıyoya makine (nasıl bi cümle olduysa artık) onun bebeğe zararı olurmu acaba bi bilginiz varmı bu konuda

Ben varim canim.sadece annanenin ordugu battaniyamiz birde 7 li hastane cikisimiz var o kadar.ben daha ne alinir onu bile bilmiyorum.

Son düzenleme:
kızlar benim erken doğum riskim olduğu için benim ve bebeşimin tüm ihtiyaçları neredeyse eksiksiz :) 1-2 basit şey dışında herşeyi aldım :)

Bugün e bebekte fisher price indirimi var ben e bebekten geldim şimdi. Bisürü şey aldım. Fisher price sandalyeye dönüşen ana kucağı, ninni söyleyen düşler dönencesi, jimnastik halısı, kulak pamuğu, alt değiştirme bezi 10 lu, saç fırça seti, tırnak bakım seti chiocco, bi tane dişlik, chiocco bakım çantası içinde ( sivri sinek kovucu, şampuan, pişdik kremi, sabun,bebe yağı ve çantası var)

kızlar benim erken doğum riskim olduğu için benim ve bebeşimin tüm ihtiyaçları neredeyse eksiksiz :) 1-2 basit şey dışında herşeyi aldım :)

benim de sadece bebis ve benim cantam hazir 2...3 eksik disinda cunku erken dogum riskim war bu beni cok tedirgi edio hatta arabanin bagajiba koyasim war ama acip acip baktigim icin koymuoz.....birde hastane 40 dk kadar uzakta bu da strese sokuo ewime gelip o an acil cantami hazirlicakta yok malesffffff......fakat lakin odamiz gelmedi diger butun esyalarimiz posetlerde :))))) artik badana oda kurulumu falan biter son aya girmeden yavas yawas yikar utuler kaldirimmmm diorummmmm diger hazirlik sifir yani......

kendi yasadigim seleri paylasmak istiorum oturup kendimi dinleme huyum yoktur buna rahmen sunlar ilgimi cekti kizlar ; dun inanilmaz yoruldum cok yurudum we ayakta kaldim gece wc bile zor kalktim ihhlayarak asa seyime dogru :))) koptu sandim bisiler ayrildi sanki gecen hafta olmustu bu sekil sanirim artik dur demek bu kadar yorulmamak lazim.....kkasiklarimiz belimiz asamiz agrio ve bebis hareket etmior yada cok tempodasa bilelim ki o gun fazla abarmisiz ......koltukta dadegil direk yatagima uzandim gittim ortipedik die.......birde yine catladim inanilmaz bir sizi ama icten degil derimde bir gerginlik sizi ve kasinti ertsi gun bi baktim yine catlak.......2 gun ustude kuru pilav tursu gibi icerikli seleerr yedim inanamazsiniz ellerim tombisledi kiii zaten 10 kg aldim heryerim sis de bu farklidi sonra kestim biraz bu tarz yemegi baktim normale donmus 3 gun sonra boyle kacamaklari 15 te bir falan yapsak demek cok odem toplamaz topladigimizida atariz....birde ben cok su icioorummmm sizede tawsie ediorummmmmm iste.bu kadar kendimde izlemledigim seler bunlar arkadaslar tabiki bunyeden bunyeye fark wardirrrr.....kakao yagi bebe yago ve catlak kremi kullaniorum ve inatla kullanicam dogumdan sonrada inatla onlarda cikmaya dewam edior bakalim hangimiz kazancak luuffffteeen ben kazanimmmmm:)))))))) bu arada canim sikkin ki allah bu uyuz kocalari bizi uzdugu zaman naparsa yapsi artil be ...........

Selamlar herkese. .Alışveriş deyince gozum dönüyor:) cok şükür bebegimin butun herseyi bitti bende rahatladım
Birtek kendi ihtiyaclarim gecelik emzirme sütyen i vs. Birde bebek cantadi kaldı. Onlarida zamanla halletcem inşallah. Cok mutluyum

Evet benim devamlı aşağıya doğru ağrım var ve bebeğimde akşamları çok az hareket ediyor ve evet yorgunluktan olduğunun farkındayım. Ama yoğun çalıştığım için. 8-16 canımı çıkardıkları için ne yapayım mecburum ekmek parası. Bebeğim için.

kiamam size yaaaaa allah yardimcin olsun.......bebegininde seninde.......walla bazen diorum ki keske hala calisio olsaydim kendi paramlada 2 kat rahat olurdum yawrumun herseini dort dortluk yapardim....bole siz yorgunlul saglil deyincede allahim war bi bildigin dior zaten erken dogum risko war o zaman gebere gebere giderdim ise allah hepimz icin hayirlisini nasip etsinnnn

Âmin canım. Allah yardımcımız olsun.

iyi akşamlar

benimde dün kontrolüm vardı.bebek iyi
hergün yarım saat yürüyüşler yapıyordum sonrasında da kasık ağrısından ölüyordum tabi, doktora söyledim yürüme dedi yürüyeceksende 10 dk yürü 15 dk dilen püüüffff kış günü nerde oturcamda dinlencem acaba.

benim bebeğim tüp bebek, internette tüp bebeğe genelde sezeryan yaptıklarını okumuştum doktoruma sordum ama kesin konuşmadı.38.haftada sancıyla geldin baktık açılmanda var öyle bi durumda sezeryana almam dedi.tüp bebekte kasılmalar olmuyormuş laf arasında onuda dedi ama ben sezeryan olayına taktığım için onu irdeleyemedim.

bu arada şeker yüklememi yaptırdım yüksek çıktı 1 hafta 10 gün içinde ikinciyi yaptırcam.:44:

Yoğun yorgun fazlasıylaa yorucuuuu geçen 3 günün ardından uzanıp prensesimin tekmelerini hissettiren Rabbime sükürler olsun..

Uzun boylu olmanın dezavantajı olarak bikac kilo alınca bile bel ağrılarım başlardı. Hele birde hamile kalıp alınan 8-9 kilodan sonra.. Biraz temizlik ve misafirliğe hazırlığın ardından uzandıgım yerden kalkamıyorum sag kalçamın üzerinde öyle ağrı ve kramp oluyo ki, dinlendikten sonra bile ayaga kalkınca aksayarak yürüyorum.. Yani aslında pek de yürüyemiyorum ama yürümeye çalışıyorum..

ANNELIK NE ZOR, NE GÜZEL, NE KUTSAL BI DURUM...

hayırlı olsun cnm güle güle kullanmayı nasip etsin.. bakım çantasını ne kadara aldın bir de dönenceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…