2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
insallah cnm benim için dua edin sorunsuzca bebişimi kucağıma almak nasip olsun tabi sizlerle hep beraber

sağol canım verdiğin cevap için şimdi yanlız yaşadığım için bayağı zor gelecek ileride mide bulantılarımda olursa yemekte yapamam. ama rabbim kolaylığını verir insallah

sağol canım verdiğin cevap için şimdi yanlız yaşadığım için bayağı zor gelecek ileride mide bulantılarımda olursa yemekte yapamam. ama rabbim kolaylığını verir insallah

belki özel olcak ama eşin neden yanında değil ki hamilelik bu sana yardımcı olması lazımm benm zor geçen bir hamileliğim var eşim olmasa ne yapardım bilmiyorum canım internetten de bol bol araştır b vitamini,çinko,deniz ürünleri,demir bunları bolbol tüket

kızlar salı gününe doktor randevu verdi değerim artacak mı diye yanında da ast alt hb1c tam kan sayımı HBS AG HIV HIV 1/2 HCV PROGESTERON TSH FT3 FT4 TORCH GRUBU İDRAR KOAGÜLASYON testlerini istedi ben randevulu olduğum ve muayene parası ödediğim için ekstra ücret alacaklar mı çok tutar mı bu testler özele gidiyorum işimden dolayı

cnm eşim ankarada ben denizlideyim memur olarak atandım şu an tayin durumumuz yok bu sebeple ayrı kalmak zorundayız. bebeğim için hersey yapmaya hazırım 5 ay onun yolunu gözledim ama o bana ummadığım anda süpriz yaptı çıkageldi annesi ona kurban olsun o benim zuzum şimdiden yoldaşım

allah yardım eder canım inşl. çok kolay rahat hamilelik geçirirsin benimde bebişim bana süpriz yaptı ayy yerimm ben onları yaaa miniminnacıklar şimdikk

Solanin
ben de tam bilgi vereyim. Kilo 53 yaş 27 İstanbul'da yaşıyorum, meslek de gazeteci - şuan çalışmıyorum -. Teşekkürler şimdiden.

Kızlar beslenmeyle ilgili doktorum bebek ilk üç ay alacağını alır zaten. Önemli olan ondan sonrası demişti. Ne kadar doğru bilemem. Mide bulantısı için şunu önerebilirim. Kesinlikle mideniz çok boş kalmasın. Az az birşeyler yiyin. Mide boş olunca birbirine sürtünüp bulantıyı artırımış. Kızımdan dolayı ihtisas yapmıştım bu konuda =) Allah hepimizin yardımıcısı olsun.

Son düzenleme:
Eyicancım,kendini yanlız hissetme.Hepimiz yanlızız aslında, kocalarımız sonuçta akşamdan akşama geliyor.Sen sana yetersin.İnternette de herşey var,istediğin konuda prof olabilirsin

Bu arada hanımlar ben bebiş için alışveriş araştırmalarına başladım bile.Bir şey buldum, resmini eklyebilirsem göstereyim; kucakta yatar pozisyonda bebeğini taşıyabiliyorsun ve iki elin de boş kalıyor.Özellikle bizim gibi yanlız anneler için süpermiş;

tşk ederim cnm sağol. su an bir yoldaşım var o da annesinin minik zuzuzu

merhanalar kızlar,bende sizlerdenim:) Antalya'dan yazıyorum size,dün doktora gittiğimde bebeğe 6 haftalık dedi doktorumuz,kese ise 11.48mm imiiş..ama bebeğimi göremedik hala,haftaya yine cummartesi gidicez kalp atışlarını duyarız inşallah dedi doktor,sabırsızlıkla ama birazda tedirginlikle beklemekteyim :)sizler ne durumdasınız?

Merhaba
Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olacağım... Adetim 3 gün gecikince HCG değerim 90 çıktı, dün tekrar bakıldı HCG 132 olmuş, sağlıkla devam eder inşallah, muayene oldum fakat daha çok küçük göremeyiz dedi doktorum. 28 Eylül cumartesi tekrar muayeneye gideceğim..

Hepimiz Hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşuruz inşallah

SAT 21 Ağustos 2013
MDT 29 Mayıs 2014
Nick PantenoL
Yaş 28
Kilo 57
Şehir Şanlıurfa
Meslek Memur
Çoc.Say. Henüz yok

Son düzenleme:
herkese günaydın
keseyi görenler,kalp atşını duyanlar hepinizin gözü aydın,darısı bizlere
biz de keseyi gördük,2 hafta donra inşallah kalp atışını duyarız

Günaydınn herkese...İlk doktor muayenemize gittik. Keseyi zar zor gördü.5+3 ama henüz kalp atışı yokmuş,7.haftada görüşelim dedi. Ve başka hiç bir konuda konuşmadı doktor,hele bi kalp atışlarını görelim ona göre testler vs vereceğim,iyi günler dedi :O Sizin de böyle miydi ilk muayeneniz? Yavan bir muayene gibi geldi bana biraz.Medipol Lebriz Hn'a gittim bu arada.[/QUOTE]

dunde ben gittim cnm. keseyo rahat gordu ustten. 5+1 cikti ultrasonda. normalde de 5+3 olmali. onun icin uyumlu dedi .
ac gitseydim test yapacakti ama neydi bilmiyrm. 10 gun sonra gel dedi. folidec votamin verdi.
birde iki dusugum oldugu icin aspirin ve kan sulandirici igne. ilk kez bugun kendime igne yaptim. azcik streste oldum ama mecbur. anne olmak kolay degil.

herkese günaydın
keseyi görenler,kalp atşını duyanlar hepinizin gözü aydın,darısı bizlere
biz de keseyi gördük,2 hafta donra inşallah kalp atışını duyarız
inşallllaaaaahh
Günaydınn herkese...İlk doktor muayenemize gittik. Keseyi zar zor gördü.5+3 ama henüz kalp atışı yokmuş,7.haftada görüşelim dedi. Ve başka hiç bir konuda konuşmadı doktor,hele bi kalp atışlarını görelim ona göre testler vs vereceğim,iyi günler dedi :O Sizin de böyle miydi ilk muayeneniz? Yavan bir muayene gibi geldi bana biraz.Medipol Lebriz Hn'a gittim bu arada.[/QUOTE]
valla canım ben de sata göre 5+0 da gittim karından görünmedi vajinal ultrasonla 5,6mmlik kese gördük sadece bebişi göremedikyarın tekrar çağırdı bakalım ne diyecek
Hergun ıhlamur içiyorum fazlasi zararlı mı bilmiyordum:2:

canım günde 2 bardak çayın zararı olmaz ama her çay değil adaçayı,ahududu biberiye fesleğen...gibileri içme ıhlamur masum...ben de abartmamak şartıyla kuşburnu ve yeşilçay içiyorum...kan sulandırıcı şeylerden uzak dur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…