insallah cnm benim için dua edin sorunsuzca bebişimi kucağıma almak nasip olsun tabi sizlerle hep beraberSağol canım salı günü gittiğinde keseyi görürsün inşallah.kalp sesini de genelde 7.haftada dinletiyo doktorlar. Ben 6+2de keseyi ve içindeki embriyoyu gördüm.inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı
canım int bak yada doktoruna danış o da bilgi verir ama int daha detaylı bilgi veriyo ben liste yaptım onları yiyorumözellikle kırmızı et yumurta deniz ürünleri ceviz badem koyu yeşil yapraklı sebzeler bunları bolbol tüket canm
sağol canım verdiğin cevap için şimdi yanlız yaşadığım için bayağı zor gelecek ileride mide bulantılarımda olursa yemekte yapamam. ama rabbim kolaylığını verir insallah
belki özel olcak ama eşin neden yanında değil ki hamilelik bu sana yardımcı olması lazımm benm zor geçen bir hamileliğim var eşim olmasa ne yapardım bilmiyorum canım internetten de bol bol araştır b vitamini,çinko,deniz ürünleri,demir bunları bolbol tüket
cnm eşim ankarada ben denizlideyim memur olarak atandım şu an tayin durumumuz yok bu sebeple ayrı kalmak zorundayız. bebeğim için hersey yapmaya hazırım 5 ay onun yolunu gözledim ama o bana ummadığım anda süpriz yaptı çıkageldiannesi ona kurban olsun o benim zuzum şimdiden yoldaşım
seninki ne kadar şu anallah yardım eder canım inşl. çok kolay rahat hamilelik geçirirsinbenimde bebişim bana süpriz yaptı ayy yerimm ben onları yaaa miniminnacıklar şimdikk
Eyicancım,kendini yanlız hissetme.Hepimiz yanlızız aslında, kocalarımız sonuçta akşamdan akşama geliyor.Sen sana yetersin.İnternette de herşey var,istediğin konuda prof olabilirsinsağol canım verdiğin cevap için şimdi yanlız yaşadığım için bayağı zor gelecek ileride mide bulantılarımda olursa yemekte yapamam. ama rabbim kolaylığını verir insallah
seninki ne kadar şu an
tşk ederim cnm sağol. su an bir yoldaşım var o da annesinin minik zuzuzuEyicancım,kendini yanlız hissetme.Hepimiz yanlızız aslında, kocalarımız sonuçta akşamdan akşama geliyor.Sen sana yetersin.İnternette de herşey var,istediğin konuda prof olabilirsin
Bu arada hanımlar ben bebiş için alışveriş araştırmalarına başladım bile.Bir şey buldum, resmini eklyebilirsem göstereyim; kucakta yatar pozisyonda bebeğini taşıyabiliyorsun ve iki elin de boş kalıyor.Özellikle bizim gibi yanlız anneler için süpermiş;
Eki Görüntüle 810333
herkese günaydın
keseyi görenler,kalp atşını duyanlar hepinizin gözü aydın,darısı bizlere
biz de keseyi gördük,2 hafta donra inşallah kalp atışını duyarız
Merhaba
Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olacağım... Adetim 3 gün gecikince HCG değerim 90 çıktı, dün tekrar bakıldı HCG 132 olmuş, sağlıkla devam eder inşallah, muayene oldum fakat daha çok küçük göremeyiz dedi doktorum. 28 Eylül cumartesi tekrar muayeneye gideceğim..
Hepimiz Hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşuruz inşallah
hayırlı olsun cnm benim adetimde 2 gün geçmişti kan testim 203.98 çıktı salı günü tekrar kan vereceğim dış gebelik mi normal mi diye sana doktor bu konuda bir şey söyledimi. ayrıca başka testlerde yapılacak sen yaptırdın mı
Merhaba
Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olacağım... Adetim 3 gün gecikince HCG değerim 90 çıktı, dün tekrar bakıldı HCG 132 olmuş, sağlıkla devam eder inşallah, muayene oldum fakat daha çok küçük göremeyiz dedi doktorum. 28 Eylül cumartesi tekrar muayeneye gideceğim..
hayırlı olsun cnm benim adetimde 2 gün geçmişti kan testim 203.98 çıktı salı günü tekrar kan vereceğim dış gebelik mi normal mi diye sana doktor bu konuda bir şey söyledimi. ayrıca başka testlerde yapılacak sen yaptırdın mı
Teşekkürler seninde hayırlı olsun
doktorum çok pozitif hiç olumsuzluklardan bahsetmedi
progesteron testi yaptık dün 60 çıkınca güzel gidiyor dedi başka bi testten bahsetmedi, 5 adet iğne verdi kalçadan progestan yaptırıyorum. daha önce bir kiimyaasal gebeliğim olduğu için vermiş. tutunmasına yardımcı oluyormuş.
inşallah olumlu sonuçlar alırsın değerinde çok moral verici zaten..
o kadar heyecanlıyım ki çok güzel bişey, daha hiçbişey hissetmeme rağmen çok güzel geliyor ileride kıpır kıpır olduğunda neler hissedeceğiz kimbilir :) allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bizimkileride tamamına erdirsin..
Merhaba
cnm. senin degerin kotu degilki. neden dis gebelige bu kadar takildin dunden beri. hepimiz soyledik bosuna kendini de bebegini de uzme lutfen.
bir arkadas yeni yasadi dis gebelik. adet gunun de adet oldu. 12 gun surdu ama gebelik belirtim bardi dedi kan testi verdi 600 kusur cikti. ama 12 gun adet olmasina ragmen o degerle gebe olmasi mumkun degildi. dr.u dis gebelik oldugunu soyledi ve kirtaj oldu. yani seninki dis gebelik filan degil canim.
gebelik turleri:
kimyasal gebelik: kanda pozitiftir. ama bebek kesesi ve bebek gorulmez. genellikle kan degeri de giderek duser ve adet olunur. cunku dollenen yunurta tahme tutunamadan atilir. adet yaklasik 5 gun filan gecikir. bu durum dusuk olarak sayilmaz. ayrica korunmaz iliski yasayan cogu kadin bu durumu genelde yasar ama sadece bu ay adetim gecikti derler. ama biz test yaptigimiz icin erken ogreniyoruz. sonrada uzuluyoruz.
bos gebelik: yasadigim bor durum. ikinci gebeligemde basima geldi. 6+2 gunlukken kese ve bebek vardi. ancak 8+1 de kan gelince hastaneye gittim. bebek yoktu. yolc sac kesesi anormal buyumustu. bebegin gelisimi durdugu icin erimis ve bos gebelige donmustu. ama kanda beta degerim 32000 kusurdu. mecbur kurtaj oldum.
dis gebelik: bebegin kesesi rahme degil karin boslugu vs. gibi farkli bir bolgeye yerlesir. bazen tuplerde olur yerlesme. dayanilmaz agriya sebep olur. kurtajla sonlandirilir.
dusuk: ilk gebelimde basima geldi. 5. haftada kanamalar basladi. progestan kullanmama ragmen kanama hic kesilmedi. bebegin kalp atislari da goruldu ama ne yazikki durdu. evde dusuk yaptim ve tam olarak hersey dusmedigi icin kurtaj oldum.
simdiki gebeligim: 4+0 da kan testim 336 cikti. bor daha da kan vermedim. 5+1 de de kese goruldu cok sukur. simdi 7. haftayi bekliyorum.
kisacasi canim... senin suan gebeliginin sorunlu oldugunu hic dusunmuyorum. umarim aciklmalar yeterli olur canim. artik gebeliginin tadini cikar derim.
canım moralimi yerine getirdin çok sağol. içim rahatladı. ilk gebelik yaa ne nedir bilmiyorum içimde korku var sadece zuzum ile ilgilicnm. senin degerin kotu degilki. neden dis gebelige bu kadar takildin dunden beri. hepimiz soyledik bosuna kendini de bebegini de uzme lutfen.
bir arkadas yeni yasadi dis gebelik. adet gunun de adet oldu. 12 gun surdu ama gebelik belirtim bardi dedi kan testi verdi 600 kusur cikti. ama 12 gun adet olmasina ragmen o degerle gebe olmasi mumkun degildi. dr.u dis gebelik oldugunu soyledi ve kirtaj oldu. yani seninki dis gebelik filan degil canim.
gebelik turleri:
kimyasal gebelik: kanda pozitiftir. ama bebek kesesi ve bebek gorulmez. genellikle kan degeri de giderek duser ve adet olunur. cunku dollenen yunurta tahme tutunamadan atilir. adet yaklasik 5 gun filan gecikir. bu durum dusuk olarak sayilmaz. ayrica korunmaz iliski yasayan cogu kadin bu durumu genelde yasar ama sadece bu ay adetim gecikti derler. ama biz test yaptigimiz icin erken ogreniyoruz. sonrada uzuluyoruz.
bos gebelik: yasadigim bor durum. ikinci gebeligemde basima geldi. 6+2 gunlukken kese ve bebek vardi. ancak 8+1 de kan gelince hastaneye gittim. bebek yoktu. yolc sac kesesi anormal buyumustu. bebegin gelisimi durdugu icin erimis ve bos gebelige donmustu. ama kanda beta degerim 32000 kusurdu. mecbur kurtaj oldum.
dis gebelik: bebegin kesesi rahme degil karin boslugu vs. gibi farkli bir bolgeye yerlesir. bazen tuplerde olur yerlesme. dayanilmaz agriya sebep olur. kurtajla sonlandirilir.
dusuk: ilk gebelimde basima geldi. 5. haftada kanamalar basladi. progestan kullanmama ragmen kanama hic kesilmedi. bebegin kalp atislari da goruldu ama ne yazikki durdu. evde dusuk yaptim ve tam olarak hersey dusmedigi icin kurtaj oldum.
simdiki gebeligim: 4+0 da kan testim 336 cikti. bor daha da kan vermedim. 5+1 de de kese goruldu cok sukur. simdi 7. haftayi bekliyorum.
kisacasi canim... senin suan gebeliginin sorunlu oldugunu hic dusunmuyorum. umarim aciklmalar yeterli olur canim. artik gebeliginin tadini cikar derim.
inşallllaaaaahhherkese günaydın
keseyi görenler,kalp atşını duyanlar hepinizin gözü aydın,darısı bizlere
biz de keseyi gördük,2 hafta donra inşallah kalp atışını duyarız
Hergun ıhlamur içiyorum fazlasi zararlı mı bilmiyordum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?