2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ben de dun gittim doktora ağla ağla icim disima cikti.. kese 5+2 görünüyor normalde 5+4 olmasi lazim dedi doktor.. kucuk dedi gelisimi durmus olabilir dedi kalp atisini duyana kadar umutlanma dedi..adam yikti gecti beni bu gunluk fark cok mu ciddi bisi hanimlar

Evet hatta eskiler sürekli gidip kurcalamak kendini diyor :) sen de hamilelik takvimi ekler misin? o sekilde birbirimizi takip etmek daha kolay oluyor..

Takvimi ekledim :) yarın kontrol var gidince tekrar sorucam teyit için bugün düğüne gidicez ama bi artık üç kişiyiz :)))

ahhh bebeğim yaaa lütfen yapma çok mutlu ol bugünlerinin taze anniş olmanın tadını çıkar rabbime şükret çünküüüüüüüüü

ben ilk gittim kese 5+4 olması gerekirken 4+4 çıkmaz mı eyvah dedim o an ama doktor olabilir geç döllenmedir normale döner bunu sorun olarak görmüyorum 10 gün sonra gel dedi ve minnoşum gününü tamamlamış 7+0 olmuş dün tam gününe gelmiş yani bebişte oluşmuş kalbide pıtır ptır atıyordu elhamdülillah :) sende sevin canım iki gün hiçbirşey değil benim ki 1 haftaydı..

çok güzel olacak herşey sevin tatlım beniiim :)

Belki geç döllenmiş olabilir biye hemen öle kötü düşünüyorsun ki ... Mesala benim sat :8 Ağustos hamile kaldığım gün :24 Ağustos ... Herkes otomatik sattan hesap ediyor ama herkesin döllenmesi o zaman olmuyor .. Bir arkadaşımın sat:30 Mayıs dı döllenme tarihi :12 Haziran ona göre hesaplanıyor herşey şuan 4 ayı gecti hamileliği ... Sen hiç canını sıkma canım istersen başka bi doktora görün işinin ehli olan .. Lütfen üzülme o adam yanılmış muhtemelen

Merhaba sizinle aynı gün gorunuyor doğumumuz :)
Ben de medipol de cevahır hn a gıttım 2 haftadır bebegın kalp atışlarını görüyoruz ama sesını duyamadık 2 Seferdir
Sanırım tekrar kendı Dr uma gıdecegım pahalı ama napayım:))
Umarım hayırlı ve sağlıklı bır hamışlik gecırırz:))

cnm. ben o dr.un alnini karislarim vallahi. sinir oluyorum boyle insanlara. acilen baska dr.a git tatlim ve uzulme.
2 gunluk farkdan hicbirsey olmaz. benim de 2 gunluk fark var ve dr.um hersey yolunda uyumlu gidiyor gebeligin dedi.
sen de uzulme canim. o dr.a da gitme bir daha.

geç döllenme denen bişi var salak herifff.. ha kese şekli bozulur düşük belirtisi vardır söyler ama bu 2 günlük fark belirti değildir.
benim adetim geçmiş 10 gün daha keseyi görememiştimn kızımda geç döllenme olmuştu.

bulantı ve kusmalar benı yenemeyecek bu sefer...
cunku...
kızımda her an "belkı ıyı gelır" "bı daha bakayım..su kıtabı da okuyayım..su dergı.. su yayın" dıye dıye hep arayıstaydım..
dogumu 10:10'da yaptım.. 9a kadar kustum... yanı hıcccccc bısey fayda etmedı.
Ne kraker...ne zencefıl..ne bıleklık...ne lımon..ne lımon yagı.. ne elma.. ne tuzlu yesılelma...ne sırke koklamak..
ne olmamıs kayısı... ne lımonlu yogurt yemek/koklamak..ne haslanmıs patates..
ılk aylar 7kg verdım.. hıc yıyemedım falan.. yesıl bı kovam vardı (yoldasım:))
"gecer..ılk aylar olur boyle" dedıler. cık's gecmedı.
20.haftada bıseyler yemeye basladım.. yıne cıkardım.. 7kere 10 kere... su ıcebıldım...yıyebıldım en azından.. oyle boyle 9ayı doldurduk...
hayat boyu benımle sandım-o kadar ınandım yanı..dogum oldu takkkk kesıldı.. ınanılır sey degıl...

Sımdı yenemeyecek benı.. cunku bılıyorum kı hıccccc bıtmeyecek:))

--ara ara belkı bu sefer olmaz dıyorum ...ıste bı umut.

Ben 5+1ım suan baslamadı ne bulantı ne kusma... kızımda ılk bulantı kusma ıle basladı ve 7haftalıktım.
Sımdı tarhanamı...evıımı...deepfreze.. falan hazırlıyorum.. bırkac poset de sarma hazırlıyorum...
mutfaga gıremeyecegım -belkı- aylarca..esıme kolaylık olsun...

hayırlı olsun cnm ne kadar ücret ödedin bu testler için

Canım bide hıvle rubella yazmış tüm onlar için ibni sina tıp merkezi var küçükyalıda orda yaptırdım sskliya 150 dedi normalde hastanede 385 tl demişlerdi.Zamanım olsa belki kızılaya giderdim orasıda uygun oluyormuş.

Kizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim
Biz bugun kontrole gittik veee bebegimi gordum kipir kipir kalbicigide atiyordu sukurler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin canlarim :)

Hayırlı olsun cnm darısı başımıza

Arkadaslar grip oldum napcam ben simdi önerisi olan var mı:2:

bende nezle gibi oldum cnm,burun akıntısı hapşurma falan.Doktorum bol sıvı ve C vitamini içeren şeyler yememi söyledi bide dinlen dedi.

Kizlar tatlıdan acayip midem bulanıyor bir kasik bile yiyemiyorum. Eksili limonlu yemekler yemek istiyorum. Acaba kızım mı olacak :) benim gibi olan var mı?

Valla okuduğum herkes ekşiye düşmüş durumda herkesin kızı olcak galiba,bende limon yiyorum

sağol canım verdiğin cevap için şimdi yanlız yaşadığım için bayağı zor gelecek ileride mide bulantılarımda olursa yemekte yapamam. ama rabbim kolaylığını verir insallah

ara öğünlerde meyve ve fındık,ceviz,badem,günkurusu,kuruüzüm tüketmeye çalış cnm

2-3gunluk farkı bırak 2haftalık fark bıle olabılır (daha fazlası fetal ınceleme ama..)
benım gebelıgım boyunca ne farklar oldu ne farklar... dopplerı tutusunda bıle kac gun atar..
Doktor baska bırsey gorse.. ona gore "kalbı duyalım, ekarte edelım olumsuzlukları"dese neyse.. umutlanma ne demek yaaa.
Tovbe estgfr..
Benım kızım gecdollenme ıdı..
Sımdıkı kızımdan da 3gun daha gec...ne yapayım ben asayım mı kendımı...
Doktor "gıdıcı bu goruyorum" dese..tınnnmam!
hey hattt ne doktor yorumları duydum...kolay degıl artık benı uzmek..
-yalnız tedırgın olabılırım:)))-

Yeni gelen anne adayları hosgeldınız aramıza:)
Acı olaylar yaşayan arkadaslara da sabır dılıyorummm ve cok çabuk tekrar aramızda görmek istiyorum.
Herkese sağlıklı mutlu bır hamılelık dılerım.
Bol bol ceviz tüketin hep sol tarafınıza oturun ve yatın :) bebegın gelısımı ve buyumesi acısından cok faydalı:))
Kızımı 37 hafta 4 günlükten sez. Doğurdum 3,790 kg doğdu:)
Sevgiler
Yasemin

2 gun icin mi umutlanma dedi dojtor sana!! Yuh yani dangalak herife bak. Hic uzme kendini rabbim oyle buyuk ki nasibi varsa bebegin sagsalim dunyaya gelecektir. Bosuna uzulup de bebisini strese sokma canim. Ben kizimda 12 doktora gittim, uc tanesi kese sagliksiz yarin gel kurtaj yapalim dedi. Hicc umursamadim onlari. Masallah kizim 3,300 gr dogdu cok sukur gayet de sagliki. Doktorunu degistir canim sıkma canini.

selam kızlar bugün sol kasığımda feci bir ağrı var ne yapsam geçmiyor bide grip oluyorum galiba yorumları okudum kapt atışı duyam arkadaşlarım hayırlı olsun darısı bizimde başımıza artık.

Ben de 7 ay kustum valla. Dedigin gibi cok sey denedim ama gecmedi. Ac oldukca daha beter oluyordum bunu biliyorum yani. Bulantilarim ikinci ayda baslamisti. 9 ay mutfagin onunden bile gecemiyordum. Kirmizi bir de kovam vardi :) Bu kez olmayacak diye telkin edigorum ben de kwndimi. Ama sancilarim aynen devam ediyor. Simdi kizima bakip o perisan olmasin diye dua ediyorum. İnsallah bu kez rahat olurum. Herkesin hamileligi rahat gecsin insallah.

Kızlar tel.den bağlanıyorum. Kızım 3 gün önce hastandı. Kusma. İshal yaşıyordu. Bu gün bende ishal başladı. Resmen su gibi. Bununla birlikte çok bel ağrısı ve karın ağrım var.şimdide kasıklarımda batma başladı. Bana dua edin ltfn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…