Evet hatta eskiler sürekli gidip kurcalamak kendini diyor :) sen de hamilelik takvimi ekler misin? o sekilde birbirimizi takip etmek daha kolay oluyor..
ben de dun gittim doktoraağla ağla icim disima cikti.. Kese 5+2 görünüyor normalde 5+4 olmasi lazim dedi doktor.. Kucuk dedi gelisimi durmus olabilir dedi kalp atisini duyana kadar umutlanma dedi..adam yikti gecti beni bu gunluk fark cok mu ciddi bisi hanimlar
Ben de dun gittim doktoraağla ağla icim disima cikti.. kese 5+2 görünüyor normalde 5+4 olmasi lazim dedi doktor.. kucuk dedi gelisimi durmus olabilir dedi kalp atisini duyana kadar umutlanma dedi..adam yikti gecti beni bu gunluk fark cok mu ciddi bisi hanimlar
kızlar 8.haftamız dolmak üzere fakat bebeğimizi hala göremedik en son geçen hafta gittim doktora devlet hastahanesi acaba başından mı atıyo acaba doktor daha küçük göremezsin die monitörü göstermedi bile
Ben de dun gittim doktoraağla ağla icim disima cikti.. kese 5+2 görünüyor normalde 5+4 olmasi lazim dedi doktor.. kucuk dedi gelisimi durmus olabilir dedi kalp atisini duyana kadar umutlanma dedi..adam yikti gecti beni bu gunluk fark cok mu ciddi bisi hanimlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm
keseleri gördük ama şoktayımmmmmmm
ikizlerim olacak ya Allahım cok farklı duygular içerisindeyim
doktor maşallah 2 tane deyince cok şaşırdım :):)
Solanin
ben de tam bilgi vereyim. Kilo 53 yaş 27 İstanbul'da yaşıyorum, meslek de gazeteci - şuan çalışmıyorum -. Teşekkürler şimdiden.
Kızlar beslenmeyle ilgili doktorum bebek ilk üç ay alacağını alır zaten. Önemli olan ondan sonrası demişti. Ne kadar doğru bilemem. Mide bulantısı için şunu önerebilirim. Kesinlikle mideniz çok boş kalmasın. Az az birşeyler yiyin. Mide boş olunca birbirine sürtünüp bulantıyı artırımış. Kızımdan dolayı ihtisas yapmıştım bu konuda =) Allah hepimizin yardımıcısı olsun.
hayırlı olsun cnm ne kadar ücret ödedin bu testler için
Kizlar iyi aksamlarr
Nasilsiniz bakalim
Biz bugun kontrole gittik veee bebegimi gordum kipir kipir kalbicigide atiyordu sukurler olsunrabbim isteyen herkese nasip etsin canlarim :)
Arkadaslar grip oldum napcam ben simdi önerisi olan var mı:2:
Kizlar tatlıdan acayip midem bulanıyor bir kasik bile yiyemiyorum. Eksili limonlu yemekler yemek istiyorum. Acaba kızım mı olacak :) benim gibi olan var mı?
ben de aynı durumdayım cnmm misafirim vardı miss gibi profiterol yaptımm ama dolapta duruyo yüzüne bile bakmıyomm canım ekşi istiyo limon istiyooama ekşi yiyip oğlu olanlarda war bilemiyom ki sağlıklı olsunlarda faretmesss
sağol canım verdiğin cevap için şimdi yanlız yaşadığım için bayağı zor gelecek ileride mide bulantılarımda olursa yemekte yapamam. ama rabbim kolaylığını verir insallah
Canım bide hıvle rubella yazmış tüm onlar için ibni sina tıp merkezi var küçükyalıda orda yaptırdım sskliya 150 dedi normalde hastanede 385 tl demişlerdi.Zamanım olsa belki kızılaya giderdim orasıda uygun oluyormuş.
çok pahalıymış yaa devlette ücretsiz mi acaba.
Takvimi ekledim :) yarın kontrol var gidince tekrar sorucam teyit içinbugün düğüne gidicez ama bi artık üç kişiyiz :)))
bulantı ve kusmalar benı yenemeyecek bu sefer...
cunku...
kızımda her an "belkı ıyı gelır" "bı daha bakayım..su kıtabı da okuyayım..su dergı.. su yayın" dıye dıye hep arayıstaydım..
dogumu 10:10'da yaptım.. 9a kadar kustum... yanı hıcccccc bısey fayda etmedı.
Ne kraker...ne zencefıl..ne bıleklık...ne lımon..ne lımon yagı.. ne elma.. ne tuzlu yesılelma...ne sırke koklamak..
ne olmamıs kayısı... ne lımonlu yogurt yemek/koklamak..ne haslanmıs patates..
ılk aylar 7kg verdım.. hıc yıyemedım falan.. yesıl bı kovam vardı (yoldasım:))
"gecer..ılk aylar olur boyle" dedıler. cık's gecmedı.
20.haftada bıseyler yemeye basladım.. yıne cıkardım.. 7kere 10 kere... su ıcebıldım...yıyebıldım en azından.. oyle boyle 9ayı doldurduk...
hayat boyu benımle sandım-o kadar ınandım yanı..dogum oldu takkkk kesıldı.. ınanılır sey degıl...
Sımdı yenemeyecek benı.. cunku bılıyorum kı hıccccc bıtmeyecek:))
--ara ara belkı bu sefer olmaz dıyorum ...ıste bı umut.
Ben 5+1ım suan baslamadı ne bulantı ne kusma... kızımda ılk bulantı kusma ıle basladı ve 7haftalıktım.
Sımdı tarhanamı...evıımı...deepfreze.. falan hazırlıyorum.. bırkac poset de sarma hazırlıyorum...
mutfaga gıremeyecegım -belkı- aylarca..esıme kolaylık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?